En kanonhelg, med flera hundra mil i kroppen!

Äntligen är man hemma i Borås igen, i lugn och ro, insett att man verkligen inte har några planer inför kvällen eller morgondagen, och det är nig lika bra det, för lilla fröken Nyman har inte sovit mer än nån enstaka timme sedan torsdags! ;) Allt började med en grymt lååång dag, man hade så mycket förväntningar av helgen som skulle komma så att det kändes som om dagen aldrig ville ta slut!

Väl när klockan slog 17, drog vi oss söder ut, Jag, Tessan, Kija och Matte, målet för kvällen var Uddevalla och utgång stod på schemat, efter många öl, många kissepauser, bilspekulation var vi äntligen framme i Uddevalla, in på hotellet och inser att vi fårr ett lyxrum! Bubbelpool å grejjer! Men, men vi hann inte så mycket mer än att svida om för utgång! Knallade till Mårtens där det blev lite öl och shottande, skulle ut en sväng för att få luft sen tyckte vakten att jag inte var tillräckligt nykter för att få gå in igen, så vi gick inte en sväng på GG, och för alla er som vart på GG´s, det är precis som det ska vara ett jäkla röj! Dock var Peter Siepen inte så grum på att Dj:a.... ;(

Vaknar upp på hotellet och inser att jag somnade innan jag ens hann lägga mig i sängen typ! Riza hade vart i vårt rum i nån timme och pratat med Tessan och jag hade inte ens vaknat! haha! Efter en liten snabb uppfräschning packade vi vår lilla väska och körde mot Ed och marknaden och massa gamla polare!
 Det var så otroligt kul att träffa alla igen! Skulle kunna stänna där flera dagar till, det sjukaste är bara att man inte kan föreställa sig att vi faktiskt bott där i 3 år!!!

Självklart levde vi lyx, börjar bli ganska vana vid det nu, hade en egen lägenhet, middag och frulle ingick, vi fick bada och sola hur mycket vi ville! Sen kom Jepser och Jocke från Gbg och våldgästade oss, askul! Vi gick upp till Eklund och drack lite bärs, sen blev det lite för kallt så vi gick hem till oss och fortsatte! Satt uppe och snackade massa skit, sen vart de natten och dags för sängen! Sååå skönt, även om inte det blev så många timmars sömn!

image6
- Som ni ser, vi hade det hur bra som helst!

Sen vart det ju söndag, åkte med Jesper ner till Götet, shoppade med Kija hela dagen, shoppade nya jeans och massa andra saker, så trevligt, käkade på hardrock Café mums! Tog senare tåget  till Borås.
Somnade vi 23 tiden sen ringde klockan vid 03.00 och nästa destination Puttgarden i Tyskland! Hehe.
Jag, Jeppe och Fidde åkte hämtade hela bilen full, så nu behöver man inte knalla till systemet på ett bra tag hoppas jag! Hela resan fram och tillbaka tog 12 timmar - mycket bra jobbat tycker jag!

Nu i morgon blir det faktiskt flyg till Sthlm, pappa skjutsar mig i morgon till Landvetter vilket ska bli sjukt skönt!
Så efter att ha haft världens bästa helg, som jag aldrig vill glömma! Jag har rest Sverige och danmark runt, kört flera hundra mil, och jag älskar det! Pleace remeber me.

Nåt helt annat, har hittat en ny favvolåt, Laleh - Call on me, ladda ner den!

Många kramar från er alldeles egna Nyman

image7




I morgon bär det av till Uddevalla, och GG

Go kväll!
Hela veckan är alldeles snart slut, den har dock inte gått lika fort som förra gjorde, men ändå helt ok faktiskt! Har dock inte gjort så bra resultat denna veckan, men det har sina orsaker, massa tankar och bekymmer! De mesta blev genast mycket bättre i dag när solen kom fram igen, 22 grader pang bom. ;), att man kan bli så glad av lite sol?!, i dag var det som allra värst i morse, jag ville verkligen inte gå upp ur sängen ens!

I morgon är det återigen dags för nya äventyr, man börjar bli ganska van i kläderna nu när det gäller att resa Sverige runt, haha jag å tessan å bilen! Inget kan gå snett! I morgon ska vi starta dagen med att åka ut till Arlanda och hämta vår bil vi ska ha i helgen! En Volvo S40, så nice! Sen blir til å jobba hela dagen, inte lika kul men ska i alla fall kämpa i morgon och göra så gott jag kan!

När det blir eftermiddag kommer vi att sätta oss i bilen tilsammans med Kija, Matte och massa öl och godis! Slutmålet är Uddevalla och om allt går som de ska så kommer vi att gå ut och ha riktigt kul hoppas jag! Kommer säker göra ett kört återbesök på GG! Wiiie!

image5
De va allt från mig! Ses senare!
Kraaaaam

Formaterat om datan, äntligen!

Hej!
Äntligen har jag gjort de, nästan helt själv, - formaterat om datorn, de behövdes verkligen kan jag säga! Fan va skit jag hade på den innan och nu ska jag vara ordentlig och inte ladda ner massa skit som bara försämrar datan i stället för att göra den ballare!

I går shoppade jag och Mats i Kista galleria, köpte en kjol och ett par röda jeans! Så coola! haha, ska nog ha dom på mig på fredag! I dag va de jäklligt hårt att gå upp ur sängen kan jag lova, sznoosade hur många gånger som helst och ville verkligen inte gå upp ur sängen, men men jag hade ju inget val, så kliva upp och frysandes in i duschen, sen stod man där i 15 minuter tills Tessan kom och släpade mig till bussen! - tack!

Väl framme på jobbet var de dags för träning, och i dag med en personlig tränare, hur grymt som helst, hon fick en verkligen att känna att man levde ;), benböj, utfall och jävligt många situps! Kommer nog inte kunna röra mig i morgon, men nu är det ju upp till bevis då jag och Kija har sagt att vi ska träna 4 dagar i veckan, 2 dagar styrka 2 dagar. Vi ska bli fit nu inför beach 2007!

Aja, nu är det bara 4 dagar kvar att jobba denna veckan, ska bli jäkligt nice med Uddevalla på fredag! Sen förståss Ed, de slår ju allt!

Xo

En helg med Fika och massa mys med Bella.

Äntligen lördag igen!
Startade upp helgen med en liten sovmorgon, käkade den bästa frullen, ostmacka med oboy! hehe! Sen har man ju gått och samlat på sig massa skit nu när man snart har bott här i 3 år, och allt ställer man ju hela tiden på vinden eller i förådet nere i källaren! Så i veckan fick vi nog när vi insåg att hela förrådet typ är vullt, men inte utan nyttiga saker som man vill behålla utan fullt med skit! Massa jäkla papplådor, så vi fick tummen ur arslet och åkte i morse till soptippen för att slänga allt, och hela bilen blev fylld till max!

Sen drog Mats och skulle kolla fotboll och jag är själv hemma Jippie! Lotta ringde och frågade om vi kunde ta en hederlig fika på Princess, så det gjorde vi, satt faktsikt ute i solen under klarblåhimmel och i lä och fikadei nåon timme, Gurra ringde och frågade om jag kunde leka med Bella i dag! Och vem tackar nej till ursöta Bella?!
Skulle du gjort det?

image2
- Skulle inte tro det! haha!

Så nu har vi lekt hur länge som helst, kissat och bajsat och pratat med lite barn här utanför! Nu sover hon äntligen!
Någon deremot som inte gillar att Bella är här är Farfar, han är så svartsjuk eftersom han är van att vi alltid bryr oss bara om han!

image4
Han ser allmänt jävla sur ut!


I kväll blir det i alla fall bara lugnt skulle jag tro, skulle faktiskt vara ganska skönt med ännu en hemmakväll, kolla lite film och käka jordgubbar, SOFTA helt enkelt.

Ring om ni har nåt på G.

xo

Nya äventyr inbokade.

Go eftermidda!
Nu börjar det fixa sig, va man ska hitta på på valborg och 1:a Maj, - Och det blir hur bra som helst! Längtar verkligen efter nästa helg, bara komma härifrån igen! Nu har jag vart en helg i Sthlm och har redan panik! Och nu i helgen ska jag bara vara i Sthlm, ska fixa lite med lägenheten på lördag sen annars blir de kanske ny clubinvigning på Clud underbar vid östermalmstorg.

I allafall tillbax till Valborg, vi åker till Uddevalla på fredag direkt efter jobbet, festar hela natten bor på hotell, softar med skumpa i sängen! Precis som vi brukar göra, jag å Tessan! Väldigt nice! Kija och Matte ska med dom me så vi åker säkert i hop dit ner! Ska bli kul å besöka GG igen! ;)
På lördagen blir det Ed igen, lite roliga tillbakablickar med massa roliga människor, - Mot vildmarken!

Sen däremot efetr de får vi se, lutar åt Götet, men,men dom planerna hinner säkert ändras 10 gånger innan nästa vecka! Aja vi ska i alla fall på nya äventyr!

Back to work

Såå underbart väder!

Hey!
Fan man kan inte säga de nog många gånger, vilket väder det har vart denna helgen och i dag, har solat och bara njutit, så jäkla nice! Kryssningen vart lyckad tycker jag om man bortser från att jag fann killen som försökte svälja mitt ansikten i Nyköping, nån sämre på att kyssas får man nog leta efter. Annars så vart de jag, Masse, Kija å Matte! Började med sjukt mycket öl på restaurangen, sen vart de poker i massa timmar i vår hytt, och tro de eller ej, jag torskade inte en enda gång, och jag är fan kass!
Vi fortsatte med massa dans drinkar och mera öl, stupade 6 på morgonen typ, vaknar upp och mår så underbart illa så de finns inte, spyr upp allt jag åger å har, sen njöt vi av solen uppe på däck i några timmar innan vi anlände sthlm.
Vi fortsatte med öl och grillning hemma hos oss! Så gott, årets första grillning. Satt här hemma ett jäkla tag sen somnade man vid 9 ;), - ja va helt slut.

Softade på djugården hela dagen i går, solade och hade det rikigt nice!
Denna veckan och helgen ska vara jäkligt lugn, de e planen!

Kryssning med Birka i morgon!

Hej hopp!
Fan, jag måste säga det igen, TIDEN går på tok för fort, i morgon är det fredag igen och i dag är de redan en vecka sen vi drog till Borås! Veckan har vart helt ok, massa jobb och mycket provis vilket blir bra om 2 månader då man får lönen ;). Har tagit det rätt lugnt faktiskt, softat efter jobbet och bara tagit hand om mig själv vilket kändes välbehövligt!

Livet börjar arta sig nu, man börjar få rutiner som singel och det är faktiskt inte så illa som man ror, ganska skönt att inte behöva bry sig att ringa nån hela tiden och kolla vad man ska göra på kvällen, eller vad man ska käka... Ganska skönt att bara få vara sig själv, de e knappt att jag pallar med de i bland.
Jag börjar sakna Borås mer och mer, kände de i dag, fan va gött de hade vart att bo hemma igen, men, men har för bra jobb för att röra på mig nu, men ska kolla läget efetr jobb där nere och börja röra mig nedåt, men blir nog dock inte färns nästa vinter, då tror jag att jag kommer vara redo. Redo för nya tag och nya mål!

I morgon är de freitag igen, och då är det dags för kryssning med Birka, ska bli jävligt nice med lite bärs och njutning, hoppas man får lite sol med! Det behöver mitt bleka ansikte!

Jag ansökte om biljetter till OS i dag med! Fan, Tessan - Vi ska verkligen till KINA! Wieeeeee!


xo

Länghem, Haldarp och massa bärs!

Go kväll alle sammans!
Nu e de sönda igen, så jäkla konstigt att tiden går så himla fort, de e ju bara måndag och freda sen är de helg igen.. Helt sjukt, jag å Tessan drog till Borås i torsdags, va ute en sväng drack lite öl med Carro-Barro, tog det lugnt på fredagen, med lite Knalleland och Lager 157. Köpte massa nya kläder och hela 5 par skor! Wiiie!

I går, cyklade vi ner till Robert i Haldarp och skulle festa, de va helt ok faktiskt men ändå inte lika kul som det va på nyår, kallt va de som fan, och nån snodde Tonys bil, och kvadda den i diket, ingen vet vem de va som snodde den, men polisen kom i alla fall och då drog vi därifrån, vilket va tur tror jag! Vi kom hem hyfsat tidigt i alla fall, somnade väl i morse nån gång ;)

Tog en liten sovmorgon i dag, gick upp vid 11 tiden, åkte in till Borås shoppade lite mera, tog en fika med Frida, satt och snackade lite skit, va kul att träffa henne igen, hon verkade i alla fall må bra!

Nu e de natten!
Puss å kram


Äntligen bär det av söderut....

Veckan har redan gått förbi, och det är dags för ytterligare en super truper helg! Ser fram emot det, ska bli så jäkla skönt och roligt på samma gång att få åka hem, man har ju inte vart hemma sen julas! Så hemlängtan har den lilla tjejjen allt! ;) Lite tråkigt dock att mamma och pappa drar till Olofsbo i dag men vi åker ju ändå ner dit på lördag för en braklunch! mums!

I går natt kom Babak till oss för en liten snabbvisit, han hade vart ute och pallade inte att åka hem till Muppsala så han sov hos oss, han ska ju med till Borås i dag med! Vi slutar 14 i dag allihopa vilken är sjukt nice! Sen drar vi direkt, ner mot Borås och slutdestination Hänglem, förhoppningsvis får man träffa Liam i dag en snabbis sen efter det blir det Öla med Carrobarro!

Aiit, das war alles für mich heute, und wir wünchen Ihnen eine schönes Obster, und viel spaß haben!
Tchüß!

Ciao!

Nice helg, med massa öl och sol!

Heeeej!
Jobbet igen, efter ytterligare en fruktansvärt intensiv helg, med fest, nya människor och faktiskt tillochmed massa jobb, tro det eller ej, men vi har översatt massa roliga saker till tyska från svenska, Ok visst hade vi glömt hur mycket som helst men jag tyckte att vi fick till det väldigt bra! Hoppas att det blir godkänt nu med!
Vi drog till Nypan i helgen, bodde på Hotell, softade och festade som vanligt. Hur trevligt som helst, fick uppleva utestället Birgers, helt ok, om man tar bort alla fula snubbar som fanns där!

Nu blir det lugnt fam till torsdag, då blir det mot Borås, å Falkenberg! Ska bli sjuuukt nice!

Take care!

RSS 2.0