Ut på vägen igen

Det är redan söndag och jag ska bege mig mot Sthlm inom kort, äta lurre först sen drar jag mig nog hemåt igen, lite segt att köra upp, men å andra sidan har jag ju min nya fina bil som luktar gott!

I kväll blire pizza med Mats, och ett kärt återseende med Farfar som har vart själv hemma hela helgen, han kanske har rivit hela lägenheten? Man vet aldrig!


Morsan ska sluta röka.

I morse när jag käkade frulle kläckte morsan ur sig helt plötsligt - när du åker till Bali behöver du inte köpa några cigg till mig, jag ska sluta röka i dag. Ehh.. jaha.. inte en dag förtidigt. Undrar dock hur det kommer gå, hon hade vid 10-tiden i morse 2 cigg kvar, ena rökte hon då, andra skulle hon spara tills eftermiddagen.

Den bästa orsaken hon hade var att hon ville uppleva sina barbarn,..och om hon slutar röka nu så kanske hon får leva några år längre. 
Kanske dags att skaffa barn snart, eller kanske hitta någon att skaffa barn med först. Detta kan bli spännande, en liten kamp mot klockan blir det juh! Jag tar det dock inte så allvarligt, det finns ju fler i denna familjen som kan tillverka barnbarn till mamma.

Jeppe är väl den som ligger bäst till.




En nybadad Cider.

Cider och jag brukar ju dela säng varje gång jag e hemma, eller lixom, jag får typ fråga Cider snällt om det är okey att jag sover i hennes säng. Hon har ju snott dubbelsängen, men det brukar inte vara några problem. Dock har hon luktat väldigt illa denna natten, hon måste rullat sig i någon skit..
Nu är hon i allafall nybadad, fick locka in henne i duschen med korv! Så lättlurad, att hon aldrig lär sig.. :)


Frank´s it is..

Fasen det händer grejjer i Borås nu förtiden, när jag kom hem till jul hade ett nytt uteställe som heter Viva öppnat och nu en sportbar, Frank´s, vad är det som sker?

Gårdagen var tuff, mycket trevligt att se både Kristoffer och Fredrik, precis som den gamla goda tiden.
Det känns i kroppen att man gjorde saker hela dagen i går från start till slut.

Nu blir det lite vila i soffan med fins Cider och sen blir det Lager157.


Ung Företagsamhet 2010 Stockholm

Som jag berättade tidigare så satt jag i juryn för bästa säljare på stockholmsmässan i måndags och tisdags, i juryn satt vi tio personer med mycket bra säljerfarenhet. Mycket kompetenta och trevliga människor.
Dagarna var långa och tuffa, att välja ut bästa säljare bland 1700 ungdommar och 400 företag var bannemej inte lätt, men efter många och långa intervjuer och pitchar så hade vi vår vinnare, nämligen Veronica från Hygienexpressen.

Jag satt själv under prisutdeliningen och tänkte tillbaka på min tid inom UF, jag älskade det från början till slut, och vårt företag hade grymt kul! Dock kan jag känna mig grymt avis på att jag hade ett företag i Fyrbodal och inte Stockholm, jäklar vilken skillnad, vilket engagemang! Väldigt avis på att jag inte fick uppleva samma stora fina mässa!

I maj är SM i ung företagsamhet, jag kommer finnas på mässan även då, kommer ni?


Och du Dessi, om du läser detta ska jag hälsa från Henrik Olsson, numera Munkhammar! Haha!




Nya fina bilen.

Nu e jag äntligen hemma i Länghem, efter att ha hämtat min nya fina bil! Finns det någon fräschare lukt än "ny-bils-lukten"? Mycket skönare att köra även fast det inte skiljer så mycket mellan bilarna. Dock kommer jag nog ställa bilen i Länghem tills efter Bali igen. Känns bättre att ha den i lugna Länghem än fartfyllda Stockholm!


Nya pärlan..


Gamla pärlan, hon har säkert många år kvar, men ingen mer resa med mig...


Busy vecka...

Heeeeej!
Det är redan fredag och denna veckan har bara ramlat i från mig, haft full rulle, med badrummet, UF mässan och massa andra saker, kommer berätta mer om den fantatsiska UF mässan lite senare.
I dag kommer jag köra Pärlan för sista gången, dags att byta henne mot en ny, vad ska den heta tro?


Lägger upp en finfin bild lite senare!

Ciao


Grandpa is back in da house.

Nu e jag inte ensam längre, för farfar är tillbaka här hemma, lika mysig som vanligt, dock lite tjockare än vänligt, men jag hotar med att köpa ett löpband till honom om han inte slutar att gnälla efter mat hela tiden!
Det är så mysigt när han kommer och krafsar på morgonen och vill in under täcket!
Han ska stanna här ända tills jag åker på semster!


Mera bilder från Länghem.

Följande två bilder kommer från fina farmor och farfar i Länghem!
Vi ses i helgen för då kommer jag hem!


Mycket snö och kallt som bara den!

Det blir bara kallare och kallre och jag har bojkottat mitt kök sen o torsdags, det är så himla kallt, jag har lagt en filt som en gång på golvet nu, så det blir lite som en hinderbana för att ta sig till köket.. Massa ljus är tända för att försöka hålla värmen, och massa myskläder är på.

Fick ganska roliga bilder från lillebror som vart insnöad i fredags kväll!








Så bra!!!


"han glömde visst lämna en lapp"

I söndags när jag satt och käkade pizza i Uppsala, så ser jag hur en man backar in i min bil så hårt att min bil gungar till. Jag springer genast ut och då hinner mannen köra i väg, men jag tod reg.nummer och spårade upp honom! Jag ringde honom och frågade om han bara "glömde att lämna en lapp"? han påstod då att han hade gått ut och kollat och inte tyckt att det var några skador.

Mannen blev nog vädligt förvånad när han fick ett samtal från mig, han vart skraj, såpass skraj att han ringde mig i gåroch frågade hur det hade gått med bilen.. Så går det när man smiter och jag hotade med polisen!!

Mycket nöjd över söndagens insats!


Dagen med stort S..

Fettisdagen, vad vore en fettisdag utan fett? - Ingeting!
Och i dag ska det slås på stort, när Lotta är i Dubai och fjantar omkring får jag dela semmeldagen med Anna på kontoret, det har redan ätit en semla till frulle, nu blir det en till lurre och sen en till middag, så det så!


Ny bil.

Slov även till på en ny bil i dag, en ny fin Yaris, min börjar ju bli till åren nu, tänk att jag haft Bettan i 4 år snart! Helt galet! men nu blir det en ny fin Silky gold-yaris med sex växlar i stället för fem! Kan hjälpa mig på traven på motorvägen om inte annat!

Bettan får rulla i tre veckor till innan någon annan kommer få glädje av henne.
Den 5e mars får jag min nya pärla, frågan är bara vad jag ska kalla henne?




Klassåterträff :)

Det har redan gått tio år sen vi slutade nian på tranängskolan, jag som gick i 9D och slutade år 2000. Nu är det alltså dags att kanske inse att jag är en av de få som ännu inte har några barn, eller kanske inse att jag inte har någon livsplan.. Men vem har sagt att man behöver ha allt nu?
Jag klarar mig bra i allafall!

Den 30 April ska festen ske i Limmareds wärdshus.. haha...!


Mammas och pappas julklapp..

I kväll är det dags för mamma och pappas julklapp att träda i kraft, nämligen att kolla på Magnus Betnér show i Borås. Hoppas att dom gillar den!


Datorkrasch.

Ni som hänger med mig, vet hur dålig min dator har vart, men eftersom jag var sjukt bra på att slänga halva mitt liv under renoveringen av badrummet så råkade även skivorna för att kunna formatera om datan följa med ner i sopen. Så jag har nu lyckats formatera om datorn utan skivor! Lite teknisk e jag allt!
Dock har jag hållt på så länge att jag glömt att käka middag, trodde korvmiddagen på Ikea skulle räcka hela kvällen med icke!

Så nu måste jag skrapa i hop något innan jag hungrar i hjäl!


Eftermiddag på Ikea med fina Anna.

Eftermiddagen spenderades på ikea med fina Anna, ett lite break från kontoret men ändå jobb. Vi släpade hyllor till förbannelse, men nu ska det bli ordning på kontoret igen, och återigen med hjälp av the blonds!


Härliga söndag..

har nyss vaknat efter en fantastisk liten vila, startade dagen på östermalms IP med att åka 20 varv, rätt jobbigt för benen! Men kan tänka mig att det är rätt bra träning för både kondition och ben, ska nog försöka ta mig dit en kväll nu i veckan som kommer!

Nu blir det våfflor!


Å fina lördag.

Äntligen lördag igen, jag älskar känslan av att vakna tidigt på lördagar, i dag vaknade jag dock kanske lite för tidigt, typ halv sju, inte riktigt okej.
Men jag har hunnit baka kladdkaksmuffins till Patrik och Fia som kommer på besök lite senare i dag, ska bli kul att äntligen få träffa Patriks bättre hälft!

Nu ska det bakas bullar!


Badrummet före renovering...


Badrummet är äntligen färdigt..

I dag har polackerna äntligen lämnat min lägenhet, det finns inte ett spår eftersom, förrutom då mitt nya fina badrum. Nu har jag hunnit änvända duschen 2 gånger! Nu väntas bara slutbesiktning, och framförallt vänja mig vid att mitt badrum är väldigt mycket finare nu än innan!
Här kommer lite bilder från det slutliga resultatet.






Ni undrar säkert hur mitt badrum mår?

Mitt badrum är i princip färdigt, ett skåp ska upp och så handdukstorken förståss, men i går kunde jag anväda toaletten för första gången, och det känns ganksa skönt att släppa taget om skrhinken nu för ett tag, eller jag hoppas för alltid!

Bilder kommer upp inom kort!


En helt vanligt mjölkvecka på Silverback..

Så här ser det ut en helt vanligt vecka på Silverback när mjölken kommer.. mellan 50-60 liter mjölk dricka per vecka, inte konstigt att folk går upp i vikt!


RSS 2.0