Nya sängar införskaffade :)

Jajamen, äntligen har vi beställt nya sängar, och det vart sängar från Kungsängen, väldigt sköna, kampanjpris, ställbara och perfekta för oss. Så nu e man ett antal tusenlappar fattigare! Men som sagt man sova ju en tredjedel av livet så varför inte ligga i en skön säng den tiden och det är ju inte varje år man byter säng!

Annars e jag nyss hemkommen från gymmet! Mitt nya liv har i allafall funkat en dag! Nu är det bara 5 veckor till! Men i morgon blir det cyckeln till Ropsten och sen köpa mig ett busskort!

Nu väntar CSI, puss

Mitt nya liv igen...

Nu måste jag skärpa mig, i dag börjar nog mitt nya liv för 582:e gången, men nu har jag ju i allafall ett mål och det är att kunns visa sig på stranden i Thailand om 5 veckor. Äh, så farligt är det väl inte men det e kul om man kan tajta till sig lite extra inför beachen.

Så när man väl är taggad och cyckla till Ropsten så ösregnar det när man vaknar på morgonen, vad gör jag då, jo sätter mig självklart i bilen och åker till jobbet vilket inte är OK. I morgon ska jag köpa busskort igen, har ju inte haft ett busskort på hela våren då jag alltid åkt bil till jobbet. Men nu ska jag cyckla till Ropsten varje dag och ta tåget därifrån.

Mina besök på gymmet ska vara som de har vart hela våren, minst varannan dag! Nu jäklar!

Dags för en ny säng.

Nu har jag fått nog av vår lilla säng, jag vill ha en stor dubbelsäng, helst ställbar! mmm va nice de hade vart och bara behöva hissa upp huvudet lite för att kunna läsa eller kolla tv. Men, vi får se vad de blir, ska på jakt i dag i allafall! 
Berättar mer sen! Kram

Liten tillställning för Mats...

Jajamen, i går käkade så mycket mat att jag inte behöver äta på resten utav helgen typ. Det var väldigt trevligt, det var massa folk här, det va Linda, Fredrik, Dorita, Tommy, Tessan, David, Lotta från Kalmar, Erik och Bronten, hoppas jag inte glömt någon! Mats fick massa fina presenter, och vi käkade både hemgjord smörgåstårta och hemgjord cheesecake, med recept från farmor!

Vi avslutade kvällen med våra nya tv-spel... jag vet det låter som om att jag är 10 år med guirathero aerosmith e faktiskt grymt bra, jag hann springa in och köpa det i går och testade det direkt när jag kom hem - och som jag trodde - jag fastande direkt!

Här är några bilder från gårdagen!

  

- Om ni undrar varför alla har öppen mun på bilderna så e de bara för att vi sjöng "ja må han leva".... :)

Äntligen freitag!

Äntligen fredag!  Å vad skönt, och jag längtar till min soffa därhemma! Ska bli så skänt att inte göra nåt i helgen, vi ska dock kolla på en ny säng för jag e så less på vår lilla säng, vill ha lyx med stor säng! Fick massa nytt vatten till jobbet, med många nya spännande smaker, v'äldigt gott! Det heter MORE....






Jag längtar till helgen!

Jag brukar inte längta till helgen men denna veckan gör jag faktiskt det, jag har flängt så himla mycket på sistonde så nu e man helt matt i kroppen! Det är nästan så att det hade vart skönt med regn hela helgen så man kan ligga innne i soffan med gott samvete och bara kolla på film. Har fått en del filmer hemma som jag ska tränga igenom nu i helgen!

Back to work!
xo


Farväl Falkenberg..

Ingen bra film om jag får säga min mening, man blir ju fan deprimerad av att se på filmen! Jag är även nyss hemkommen från jobbet vilket är skönt för det har vart en tuff dag med massa att göra, vi har haft ett litet event på kontoret för alla som håller på med Joost, väldigt trevligt, åkte dock hem ganska tidigt, måste fixa i ordning lite här hemma innan helgen, mycket skönare att gå på helg och känna att man har det snyggt här hemma! 

Måste visa en bild från när jag skulle gå och lägga mig i går, världens finaste regnbåge!

Kram



Bakat cheesecake!

Jajamen, nu har jag bakat igen, men mycket hjälp av Mats faktiskt, kan nog bli en liten bagare av honom. Han va mycket tålmodig, mer än vanligt. Så nu står det 5 stycken fina glasskakor o frysen och väntar till alla kommer på fredag, för då ska vi fira Mats födelsedag, men det är fortfarande lite kvar att fixa, nåt att äta, nåt att dricka sen e vi i hamn!

I morgon har vi ett litet "happening" på jobbet, så mitt uppdrag är att fixa allt som ska ätas drickas och även pimpa terassen, har dock inte hittat någon matta, men hoppas att det löser sig i allafall! Väldigt trevligt, känner mig förberedd faktiskt.

Nu ska jag kolla klart på allsången!

kram

Tillbaka till verkligheten!

Det var tungt att gå upp när klockan ringde i morse, det är helt sjukt vad man vänjer sig fort vid att inte ha någon speciell tid när man måste gå upp på morgonen, men i dag var det dags för jobb igen! Nu har man klarat av halva dagen och allt känns bara hur bra som helst! Har faktiskt saknat jobbet lite granna! :)

I kväll blir det städa och förhoppningsvis träning och min förkylning är på min sida! Kram

Tillbaka i Stockholm igen :)

Då va man "hemma" igen, väldigt skön att sluta fokusera på vart man ska åka i bilen hela tiden... Har varit ett projekt detta men att åka bil hela tiden. Men nu är det över! Och farfar e hemma igen! Det tycker han nog är skönt nu i allafall, för nu börjar han bli hemmastadd igen, men när vi skulle hämta honom hos dorita och tommy ville han inte med hem först! Men nu är allt i sin ordning! 


I morgon väntar Silverback, ska bli skönt att komma tillbaka.

Mot Länghem.

Jag har just tagit ur mina kladdkaksmuffins ur ugnen, så underbart goda, man kan äta hur många som helst. Vi har även beslutat oss för att åka till Länghem i dag, då blir det inte lika långt att köra i morgon, för just nu känner jag bara hur less jag är på att sitta i en bil. Ska inte åka en meter nästa helg, ska jag åka tar jag T-banan....

Men i morgon drar vi oss uppåt mot Sthlm igen!

Ciao

Midsommarfest :)

Jaha, midsommardagen igen, och man har nyss klivit upp ur sängen, väldigt skönt med sömn, vi är fortfarande trötta efter Innsbruck resan, och väldigt trött på att sitta ner över huvud taget. Gårdagen var lugn och sansad, visst det vart ju en och en annan snaps och några öl, men över lag väldigt lugn, vi va 20 pers i stugan och roligaste va att Liam kom hit, mitt lilla gudbarn! Han är så mysig, och han kände igen mig och jag fick kramar och pussar och "give-me-five" slag!

I dag blir det väldigt lugnt, måste ladda inför den otroligt tråkiga resan tillbaka till sthlm i morgon, å vad jag inte vill! Vill stanna i stugan ett tag till, så mysigt här nere!

  

Bilder från Innsbruck

             


Tillbaka i Schweden...

I går kväll kom vi tillbaka till Sverige och Olofsbo igen efter en bravadisk vecka, och egentligen skulle vi lämnat Österrike i går morse, men vi beslutade oss för att åka direkt efter matchen på onsdagen i stället! Så klockan 12 på natten satte vi oss i bilen för att åka våra 140 mil hem igen!

Om vi börjar med matchen så såg vi den i hoppbackstornet i Innsbruck, det var ca 15 000 svenskar där, och innan dess gick vi i marschen från stan mot arenan, i den marschen va det över 40 000 svenskar som gick, och det var en sån känsla, det går inte att beskriva! Får gåshud när jag sitter ochtänker på det nu i efterhand! Eftersom vi inte hade några biljetter gick vi till hoppbacken, och blev säker som alla andra svenska blev, hur ledsna som helst när Ryssland gjorde 2-0.... Vi gick innan matchen ens var slut och satte oss i bilen för hemfärd!

Efter många felkörningar i Tyskland och mycket skratt och nästan bensinstopp 2 gånger så kom vi äntligen hit till Olofsbo.
Nu är det midsommar som gäller och jag ska ta det väldigt lugnt, är helt slut efter denna veckan, ingen sömn, allt är blött och ont i armen.... Nu får det räcka! ;)

Vi laddar inför Sverige - Ryssland :)

Vi har beslutat oss för att dra hem i natt redan dü vi vill komma hem i tid för midsommar, sü allt är packat och klart och nu ska vi ladda inför matchen i kväll, stämmningen e pü topp och äntligen har solen kommit! Skriver mer i morgon när jag e hemma i gen!

Ciao

Dogge har sjungit allsüng!

Solen e framme och vi har precis vart pa allsang. Sa nu e man i fas igen inför nattens skoj som e pa G.
Det känns som att alla blir mycket gladare när solen tittat fram igen! Vi har hört ryktas om att i morgon när sverige ska spela är det 27 grader! Hoppas pa det!

Samnaun, billig sprit och partytält....

Det är vad var senaste daghar bestatt av, i gar tog vi bilen och akte till samnaun, via Schweiz, samnaun ar en skattefri stat som ligger uppe i bergen pa nagra tusen meters hojd, vi hittade dit utan problem, tankade bilen for 9 kronor litern i stallet för 15 kronor. Sa nu e bilen glad igen, vi köpte ocksa sprit en liter absolut vodka kostade 60 kronor! Helt galet! Sa nu e bilen full, bara ölen som ska pa det sista vi gör i Tyskland!

Annars sa mötte jag pa massa folk fran tranemo i gar natt, de  bor egentligen nere pa fancamp, och ville upp till camp sweden för att festa, sa vi röjjde i parytältet uppe hos oss, partytältet rymmer flera tusen och det spelas musik hela tiden non stop, men de bästa i gar va ända när sthlm live kom hit och förgyllde kvällen! Sa skön humor och allt handlade givetvis om fotboll!

Gjorde en dum grej i gar med, ramlade inne i tältet och slog i armen sa in i fan! Sa blamarket börjar arta sig nu och kommer nog sitta där ett bra tag framöver, kan inte röra den sü myket heller för da gör det sü himla ont!

Nu ska jag ut och väcka de andra!
Ciao

Blöt men ända ganska varm natt...

Tack gode gud för att vi har köpt oss var flakt, den har raddat oss fran att typ frysa i hjäl, det har regnat hela natten! Och verkligen öst ner, men vi e torra och har nu precis tagit en morgondusch och nu är vi snart pa väg mot Samnaun, för att shoppa och tanka, det ryktas att allt är skttefritt där!

Annars mar vi bra, i dag ar det Österrike match och vi ska stötta dom! Dom stöttar ju oss mer än nagot annat land!

Kram

Glömde berätta....

.... Att jag köpt mig en tyrolerhatt och ett par knastrumpor och ett par lederhosen! Nu jävlar! Fast persuken gar fortfarande före allt!

Ny dag, nya tag...

Jajamen som ni alla vet ükte vi ju pa förlust i gar och detta suger men som sagt det at bra stammning har nere i allafall, alla kanske drack nagra extra bars i gar men nu e alla pa banan igen, gick och la oss runt 2 i natt och krop ner i ett kokhett talt da vi antligen fatt i gang var varmeflakt! Hur underbart som helst!

Jag och Jocke drog ner till Innsbruck i morse och köpte käk inför kvällen, det blir grillat i dag igen! Och givetvis hoppas vi pa att solen ska kika upp fran molnen, men den verkar har gatt och gömt sig for allid för vi har inte sett den sen vi akte over gransen till Österrike... Och de va för tre dagar sen!

Campingen e soft som fan, mycket folk och mycket gulblaa farger! Överallt hanger Sverigefalggor, aven nar man kommer ner till Natters eller till Innsbruck Sverige har invaderat denna stan helt totalt! Överallt ar svenskar! Inget annat land har sa manga supportrar pa plats!

Om ni undrar sa ar perukerna fortfarande pa plats, och Mats hade en skitbra födelsedag, kanske lite val manga öl men han börjar repa sig nu! Nu blickar vi fram mot nasta match som ar pa onsdag! Och i morgon drar vi nog till italien och Sam naun.... Maste tanka billig bensin! eller Super Bleifrei!

Tchüß und auf wiedersehen!, Min tyska funkar fortfaande väldigt bra vilket känns toppen!

Kram fran oss!

Vilken resa än sü länge....

Detta tangetbordet är inte som hemma vilket ni kommer märka, nzss hemmkommen frün innsbruck tillbaka till campingen, och vi förlorade vilket känns südär... men ändü jävligt roligt för vi har det sü bra, anl#nde i gürkväll hit ner och det va kallt som fan i natt, sü vi va nere i stan innan och köpte värmefläktar, sü i natt ska de bli jävligt nice med värme efter en natt utan sömn!

Läget pü campen e super kunde inte vart bättre flera tusen svenskar som vill hejja fram sverige! Och alla e pü glatt humör! Campingen e stor som fan de bor 2500 svenskar här per natt! Det gür inte ladda upp kort vilket e trükigt, hade villat visa hur vi har det! Nu väntar Rzssland grekland...... undrar hur det kommer gü, vi ska gü ner till det megadonta partytältet och kolla och se hur det gür!

Men som sagt vi mür bra, men det e kallt! Men vi har värmefläktar, perukerna e fortfarande pü! Ingen har tagit as ig dom sedan vi satte pü oss dem för tvü dagar sen! Allt ska göras med peruken!

Jocke och Mats ligger i soffan avdeckade...
Eklöw har vi tappar bort i stan!
Mats fyller 26 i dag! Hipp hipp hurra!


Xoxo

Äckliga Spanien fans - Buuuuuuuuuu.....

När man sitter här och surfar så kommer det helt plötsligt fram äckliga Spanien fans och vill ta kort tillsammans, så vad gör man inte.... Bildbevis kommer senare!

Jag är i allafall stolt över min peruk och min fina matchtröjja!

Nu är det nära!!!

Nu har vi tagit oss till Arlanda och väntar på att vårt plan ska lyfta, det befinner sig väldigt många Sverige-fans här och Mats har även han fått på sig sverige peruken, nu är frågan - Vem kommer att ha på sig den längst? Det innebär att man ska sova med den, duscha, bada, äta och ha jävligt roligt i sin peruk, nu fattas det bara en peruk till Jocke och Andreas, men Mats gjorde ett tappert försök......

...För att få en peruk måste man ha 3 stycken sportbladet symboler, sen ska man gå till Statoil eller Pressbyrån och byta dessa mot en peruk. Men alla peruker är slut precis överallt, men gubben i kassan på Pressbyrån på Arlanda sa att han hade flera stycken! Så man köper då 6 Aftonbladet, river ut alla symboler och går till kassan, väl framme inser kassören att alla peruker är SLUT! Mats kommer ut från butiken med en bunt med tidningar! :)

Så den ständiga jakten på peruker till Jocke och Andreas fortsätter!


Nu flyger vi till Götet, sen blir det mellanstopp i stugan i Olofsbo, kanske en dusch och lite käk där, man vet ju inte när man ser en dusch nästa gång, kanske inte föränn vi är hemma sen igen till midsommar ;)

Skriver mer när jag får tillgång till dator!


Puss å Kram från Jempa och Masse på Arlanda!

Mot Innsbruck!

Jajamen, dagen e kommen, klockan e slagen och resfebern börjar inta, de e svårt att få resfeber nu för tiden då man flänger hela tiden! Men nu är det äntligen dags för något som vi bokade för så länge sedan! Österrike, vi flyger från Arlanda i kväll runt 7 tiden, sen bil till Falkenberg för ett litet mellanstopp! Sen till Trelleborg, och sen nattbåt! Wiiiiiieeee!

Nä, nu måste jag jobba och hinna klart med allt så jag inte har nåt som ligger! :)

Sverigeperuken är givetvis med till Österrike!




Ska blogga så mycket som jag kan!

Zum morgen fahren wir nach Innsbruck :)

Det är snart dags, vilken känsla i går när Zlatan göra första målet sen Hansson, kan inte vara bättre stämmning innan vi åker i morgon! De mesta är fixat men fortfarande måste vi packa lite granna i kväll och innan dess ska jag hinna med en amningkurs, Ska följa med och hålla Lotta i handen, hon har ju mindre än 3 veckor kvar! Å jag vill att den lilla saken ska komma ut nu! fast den får allt vänta tills jag kommit hem från EM.

Vi går mot guld!

0-0

Varför får Zlatan inte göra mål? Han är verkligen värd ett mål! Vi sitter här hemma i soffan och bara hoppas på mål! Vi får väl vänta tills nästa halvlek, då är det verkligen dags för mål!


Only 2 days to go.... then Innsbruck!!!!

En dag då inget funkar tydligen..

Telenors nät ligger nere, terass dörren e trasig, strömmen är borta på söder... allt är knas! Men då e man lycklig att man har 3 å ringa med! och just precis kom vaktis in och ska försöka fixa dörren! Och nu ska jag nóg knalla i väg och köpa mig en GPS inför resan! Känns som om att det skulle behövas!

Annars är allt fokus på matchen i dag! Nästa match, ja då befinner vi oss i Innsbruck!
xoxo

Helgen som gick...

Den gick väldigt fort men mycket har vu hunnit med, vi tog vårt lilla pick och pack och satte oss i Bettan på väg ner söderut, vi hade målsättning att ta oss till Borås, sen visste vi inte så mycket mer, det va jag och Tessan!
Väl framme i Borås efter stopp i Nypan så bestämde vi oss för att dra till Falkenberg och sola så vi åkte dit ner och solade hela fredagen vilket jag behövde då jag e vit som ett lakan!

Fredag kväll beger vi oss mot Länghem igen och har ställt in målet på Månstad årliga brännboll på lördagen, det brukar förtäras en hel del alkohol och så även i år, Carro som inte ens tål solen tog sin första öl till frukost för att överleva, och varmt var det! Så mycket vätska gick ner under förmiddagen, väl hemma igen hade vi lite förfest sen drog vi alla in till stan och för att avsluta kvällen tillsammans!

I går var vi ju lite trötta om man säger så, inte mycket sömn på hela helgen vi flög upp jätte sent! Nu är jag så trött att jag funderar allvarligt på att gå och lägga mig nu redan halv sju! Men jag ska hålla mig vaken så länge som det bara går!

Här under finns alla helgens bravader i bildbevis! :)


Bloggflytt!

Har inte kunnat blogga på hela helgen då de har flyttat min blogg till en annan plattform, men nu verkar det funka igen och jag har så himla mycket att berätta efter allt som hänt i helgen och har även massa bilder som ni ska få se!
Fixar och pular till bloggen i kväll!

Tidig morgon på jobbet!

Gick upp vid 6 tiden i morse, hoppade in i duschen och sen försökte vakna till liv. Va på jobbet redan innan 7! Så nu ska jag jobba undan allt så jag kan gå väldigt tidigt i dag, ska ju ner till Borås och ev Falkenberg, ska se om man kanske hinner kika förbi i Sandared också, men det beror på när man kan dra härifrån!

Annars hade vi väldigt trevligt i Kungsan i går, det är ju smaka på Stockholm hela veckan dock kan ju vi inte gå dit nåt mer! Men vi fick njuta i går! Sen såg vi vår ballong som vi åkte med glida förbi ovanför Kungsan i luften!

Nu ska jag fixa frulle och gå till posten!


Ciao

Ballongflyg = fantastiskt!

Bland det häftigaste jag gjort, att sväva uppe i luften på 600 meters höjd och bara tystnad runt omkring dig, det kan inte bli så mycket bättre, dock var det ju väldigt struligt att komma i väg, för först hade de tänkt att lufta från Frescati men då va de ju tjejmilen så vi fick bege oss till Lidingö och efter många om och med fick vi tillstånd att flyga då vinden måste vara speciell! Men det var ju helt klart värt tiden att vänta!

Vi fick se hela Lidingö och hela stan innan vi landade i Huddinge drygt en timma senare, och då blev vi döpta i champange som han kletade på huvudet så nu är man grevinna! Och man bli ju grevinna af där man landar men jag kommer inte i håg va den lilla sjön hette men det är iallafall bättre än att typ om vi landat i Tensta.... :)

Nu får det vara nog på äventyr av den högre klassen, i morgon väntar Borås/Falkenberg vi vet inte riktigt ännu vart vi ska, det beror på klockan och vädret!

                    


Massa bilder!

Luftballong!

Jajamen, mera äventyr, i eftermiddag blir det förhoppningsvis luftballong, men inget är säkert föräns klockan 16 i eftermiddag får då vet man tydligen hur vindarna kommer att vara! Alla gånger innan har ju blivit inställt så nu hoppas jag verkligen att det blir av, och himmlen ser ju helt ok ut, inte ett moln så långt ögat kan nå!

Vill att klockan ska bli 16 nu men får vänta lite till och innan dess är det månadsbokslut!

Ciao

Vilket jäkla fint väder!

Man kan verkligen inte klaga på något, och jag hoppas verkligen detta kommer hålla i sig! Jag älskar solen, synd bara att man inte kan sola så mycket som man vill! Hade helst velat sitta ute hela dagarna! Men nu får det bli lite på lunchen och sen när man kommer hem!

I kväll väntas hårt gympass igen, beach 2008 är nära nu!

Sverige - Ukraina?

Det gick ju inte som vi ville, men det var i alla fall trevligt, dagen började med att vi mötte upp Tessan och David vid Anglais, där vi skulle få ta emot våra biljetter och göra en segerdans som skulle spelas in, gick väldigt bra, den kommer att finnas på unibet inom kort. Vi gick till Viktoria och drack en öl och hämtade ut våra medlemskort till camp SWEDEN. Sen begav vi oss mot Råsunda! Vi fick bra platser på långsidan och hade det hur trevligt som helst!

Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi anländer till Innsbruck!

           





R.I.B Båt ut till Sandhamn!

Vilken toppen dag vi hade i går! Kunde inte blivit bättre på något sätt, vi startade dagen med Fågelöudde där det premiärbadades i alla fall alla utom David, trodde de skulle vara mycket kallare än det var faktiskt. Var nära ett andra dopp men då kändes det för kallt!

Vi åkte vidare mot Saltsjö-Duvnäs där vi skulle åka skitsnabb båt ut till Sandhamn, och jävlar vad det gick, två motorer på 300 hästar vardera och en topphastighet på 60 knop! Vilken känsla, hur häftigt som helst! Väl framme i Sanhamn solade vi lite och käkade glass, sen var det dags att åka hem igen, och nu jagade dom vågor, helt galet vi flög över vågorna och det kändes som om att man galopperade på en häst!

Vi avslutade kvällen med att möta upp Tessan och David igen och Mikaela och Pontus, vi käkade Pizzahut och sen gick vi till kellys, hade en mycket trevlig dag i går! Och det kommer mera! I dag blir det Sverige - Ukraina och på tisdag blir det luftballong! Nu jävlar är det äventyr!

            
     


RSS 2.0