Im so ready!

Jag är så jävla redo för Dubai nu :) benen är vaxade, ögonfransarna färgade och väskan är packad!

Bara 1,5 timmar kvar på jobbet!

Over and out


En liten present från chifen

Hade fått en lite present från chifen i morse. Boken redovisa rätt lön... Som jag längtat :)


Rivstart

Rivstartade morgonen med att kliva upp 06:30 och knallade ut på morgonpromenad i en timma. Fick tom med mig Linnea som kom hem nån gå i natt :)

Nu blir det lugnt resten utav dagen!


Nästa vecka...

Det slog mig nu att om en vecka sitter jag på ett plan till Dubai. Och det betyder semester, sol och kära återseenden. Blev jävligt pepp nu när jag kollade vädret. Inte så tråkigt väder direkt!


Så jävla nöjd!

Sjukt nöjd över att vi lyckades med Macaronsen, dom vart supergoda :) och i morgon efter en natt i kylen är dom säkert ännu godare!


Det bakas för fulla muggar!

Nu jävlar i havet bakas det för fulla hus här på Odenvägen. Jag hjälper Tessan inför fredag! Bullar är färdiga och macaronsen ligger och väntar på att få hoppa in i ugnen.


Macarons-dax!!

Nu är det dags, att försöka sig på att göra egna macarons. Tänkte testa lakrits och hallon denna gång. Har i förskaffat form och nu saknas bara mandelmjöl.

Så i kväll blir det bakstuga hemma hos mig :)


Bästa lördagen!

Redan måndag och min mobilbligg vill inte funka så nu kommer ett lite sent inlägg från mina och Kijas fantastiska lördag. Den startades med champagne-provning på Oljebaren, och sen förfest! Vi käkade middag hos Sara på Undichi och sedan utgång för hela slanten, Sturekompaniet. En grymt trevlig kväll med mycket trevligt sällskap. Är inte varje dag som jag är ute i sthlm längre, och efter hur trött jag var i går så lär det dröja innan det sker igen. over and out.

Rosa bandet!

Det är redan oktober igen, tiden bara tickar på. Oktober betyder även rosa bandet, insamlingen som stödjer rosa bandet. Jag känner mig nöjd efter att ha köpt det fina armbandet där alla pengarna gick till bröstcancer.


RSS 2.0