Intervju!

Nu har man verkligen börjat söka jobb på allvar, i dag på en advokatbyrå som receptionist, det verkade verkligen hur bra som helst, men jag har faktiskt inga förhoppningar denna gången, det var ändå ett jobb jag hittade i DN och det lr vara flera hundra som söker, jag är jäkligt nöjd att jag ens kommit på intervju! Och det gick faktiskt bra! Men får inget besked förän om två veckor ungefär.

Sen ska på intervju på Ikea, ska bli soft! Jag är verkligen på G nu!.... Sen får vi se va som händer men det gäller att inte ligga på latsidan! Jag ska bannemej ha ett roligt jobb!

Annars e allt ok, i morgon ska jag och Tessan till Borås, bo på hotell och festa och ha skoj! Ska bli kul faktiskt!..
Kanske hinner en sväng te gbg med det får vi se, Tessan ska ju i allafall dit på lördag!

Kram


Jobbsök inne i fas 2.

Go kväll.
I dag har jag haft möte med alla känns det som, massa gånger med... Michael, frida... massa! Har fått så många olika saker att tänka på så jag vet inte vart jag ska börja riktigt.. trött man blir på det!

Men har i alla fall börjat söka jobb på allvar, hittat massa som kan vara intressant gäller bara att få i hop en intressant CV och ett bra personligt brev men jag känner att jag är på rätt väg i alla fall! I morgon väntar möte med TP med förhoppning på ett fortsatt sammarbete.

Klem

Jobbsökande...

Hej hopp!
I dag har jag startat med att söka nya jobba, men jag ska bara söka de som jag verkligen vill ha inte bara söka för sökandets skull! Jag ska utvecklas och jag ska trivas det är prio för mig. Jag har sökt 3 jobb hitills och mer ska jag hitta under dagen, känner mig redo för detta nu. Att lämna mitt jobb jag har i dag ser jag bara som en utmaning och eftersom jag inte kan bli erbjuden det jag helst vill jobba med så måste jag titta utanför min bekväma zon.

I dag ska jag annars bara vara, kanske pallar mig in till stan och shoppar lite, man vet aldrig hur det slutar! Men annars ska jag försöka plocka ordning lite här hemma, va ju inte riktigt i fas för det i går ;)

Ska försöka knata mig till gymmet med!

xo

Karatefylla med Holm och co

Hej!
Kom precis hem, har vart med Tessan på Ikea och hälsat på hennes brorsa som va här uppe för att inhandla saker till sitt nya boende. Han köpte massa saker.... nu sitter man här och försöker hålla upp huvudet, för lite trött e jag ju trots allt.

Hade den totalt roligaste kvällen på väldigt länge i går, vi förfestade hemma hos mig, Niklas och Holm och Tessan va här och sen kom även Holmens polare från Schweiz hit, men han var väldigt lättpåverkad av sin halva drink han drack så redan i taxin in till stan deckade han i bilen! Så han fick vi sätta i en taxi hem, sen drog vi till Bulls & Bears på stureplan och drack några bärs, sen va de dags för Niklas att dra sig hemmåt efter en redig karatefylla, han pallade helt enkelt inte mer... Så där står vi, Jag, Tessan och Johnny.... Vi åker till GK, kommer före kön och slipper betala! Så underbart!

Inser att klockan är 3 och att dom stänger, vi åker tillbaka till stureplan sen käka vi.... taxi hem! Haha.... helt slut, men en sån kväll, fast man märker ju att den där shotten som Holmen köpte i går inte satt så väldigt fint! Fi fan! Smakade värre än hostmedecinen man käka när man va liten!


Laddad inför en ny kväll får se vart den slutar!
Tjooooo

Sjuk.....

Fasen, känner mig helt konstig i dag, sjuk. vilket suger... jag behövs ju på jobbet! Jag vill hellre vara på jobbet än att vara här hemma! Aja, men får väl roa mig i alla fall! Hade ju i alla fall en riktigt kul kväll i går! Jag och Lotta hade fått inbjudan till VIP kväll på Vero moda, man fick 20% på allt i hela butiken samtidigt som man fick en goodiebag innan man gick hem! Men massa roliga saker i, man fick filmer, tidninga, strumpbyxor ;) Allt man behöver!

I dag ska jag bara softa och försöka bli frisk så jag kanske kan gå till jobbet i morgon!


Kram

Ser fram emot en spännande helg!

Nu är det äntligen onsdag, denna veckan har dock inte gått so fort som jag hade hoppats på, men mycket träning har det blivit och det är hur bra som heslt, känner verkligen att detta är en del av mitt nya liv, super bra!
Har haft en bra snack med min projektledare och det gick väldigt bra, så nu väntar jag bara på resultatet.

Har även märkt hur en äkta falsk vän kan bete sig, det värsta jag vart med om man kan inte dömma folk som man inte ens känner. Så nu har jag dragit min gräns vilket känns otroligt bra, jag vet vart jag har mina närmsta vänner och dom som är riktigta vänner beter sig som en människa o inte en falsk jävla kossa.

Its time to move on, ser dock fam emot helgen som fasiken, massa roliga människor kommer hit, Rebecca, Holm, Kiruna... det ska bli så jäkla kul att dra ut för en gång skulle känns som om det var alldeles för länge. Hoppas att det blir soft.

Nu ska ajg gå och käka min macka... så hungirg!
xo

Skönt och soft helg

Godmorgon!
Fasen nu sitter man här igen och hela veckan har gått och helgen som man längtade så mycket efter har bara försvunnit. Fattar ingenting. Tiden går fram som ett ånglok. I fredags tränade jag och tog det ganska lugnt faktiskt, käkade en supergod kycklingrulle, sen kollade vi på film. I går va vi ute och käkade en sväng jag, Kija och Katti, hur kul som helst, dock va Kija redan full innan hennes förfest hon skulle till så jag vet inte riktigt vart det slutade.
Jag var i alla fall hemma redan vid 23 tiden, mats e och jobbar xtra i dag så man är själv hemma! Ganska mysigt faktiskt bara tända massa ljus och ha det hur mysigt som helst.

Har inte fått något besked om jobbet så nu funderar jag allvarligt att stanna där jag är nu, jag har ju mäjligheten och hoppas att det går att lösa sig, hade varit en utmaning i alla fall! Har även funderat på att plugga, helt seriöst!!

I dag blir det bara soft, träning och pizza i kväll!
Mums!

xo

Mitt liv består just nu av JOBB!

Hej!
Först vill jag bara börja med att säga FÖRLÅT till alla som ringer lämnar medelande till mig men jag ringer ju aldrig tillbaka inte messar heller för den delen.. Aja, jag ser era mess det gör jag, jag lyssnar av era medelanden men jag är för trött för att vara social denna veckan! Jag har verkligen inte glömt er!

Helgen var toklugn för min del, kollade Chuck & larry på bio hur grym som helst, behövde skratta lite känns som om det va ett tag sen, hade en underbar mys sönda! Å nu sitter man här igen redan onsdag och man har fortfarande inte fattat att det är helg igen om 2 dagar. Helt suuukt....

Ska nog softa resten av veckan, simmade i går hade en heldag för mig själv på centralbadet, vaxade benen vilket gjorde asont, sen simmade jag en timma typ, och bastade och bubblade! Det var jag värd tyckte jag!

Nu ska ajg snart gå hem efter 12 timmar på jobbet.

Kram på er!

Otroligt trött!

Hej!
Fasen dagarna går så fort att jag glömmer bort att skriva varje dag, hinner verkligen inte har hur mycket som helst att göra hela tiden, är det inte jobb 12 timmar per dag så är det träning eller träffa alla polaers som tycker att man sviker dom nu när jag jobbar som en tok! Men, men det får dom faktiskt finna sig i tycker jag!
Min karriär går faktislt före allt just nu, förra veckan och denna veckan har vart mycket jobb.

Åkte tillbaka till sthlm i söndags, softade bara hela kvällen sen har man jobbat nu i snart 3 dagar redan! Fattar itne att jag kom hem från thailand för 6 veckor sen känns som max 3! Tiden går för fort.

I kväll ska jag sluta tidigt kanske hinner gå hem redan vid 5 i dag! Det hade vart lyx i så fall! ;)

Nu ska jag knalla i väg och ha uppstart med TP.

Tjooo.

Äntligen ledig!

God morgon.
Nu sitter man äntligen här igen, i Borås hemma hos CarroBarro, så kul att vara hemma igen, Känns att man saknar det mer och mer hela tiden, blir nog en flytt tillbaka hit om några år igen! ;) Man vet aldrig!

Veckan har varit otroligt tung med långa pass, jobbat tolv timmar fyra dagar men i går kunde jag smita i väg redan vid 2 tiden, så jag satte mig i bilen med Erik och drog oss mer söder ut, Erik lämnade jag av i Gränna, han skulle till Rebecca och softa i helgen, medan jag åkte vidare, hem till Länghem!

Åkte snabbt in till stan för att möta upp Carro, åkte på förfest sen blev det Miss Li på Trägår´n så kul var det träffade massa roliga människor, kul att träffa lite nytt folk i bland inte bara hänga med dom gamla vanliga! Somnade hemma hos Carro vid halv fyra i morse, men e uppe på benen nu igen!

Carro ska  i väg och jobba Jocke ska hämta mig, ska hem och rida lite tror jag, Det var väldigt länge sen!

I kväll får vi se vad som händer!
Kram

RSS 2.0