Nyköping nästa anhalt.

Hellulu.
Fredag och helg igen, så underbart + att solen skiner och sen att det är klarblå himmel det är ju bara ett plus i kanten. Veckan har swishat förbi i en dundrande fart må jag säga, har inte gjort speciellt mycket mer än att försöka vila upp mig efter förra helgen i Reykavijk, samt ladda inför helgen i Nyköping.
Tessan har dealat till sig en schysst helg i Nyköping på hotell, men full mundering, käk och dryck, gentemot att vi hjälper henne att översätta en broschyr till tyska, så jag bitte wir muss mal deutsch sprechen, und das ist ja ganz nicht so schwer oder? Tessan? haha..  ;)
Ska bli soft att komma härifrån igen, laddad faktiskt för nya äventyr, det lär ju bli utgång både i dag och i morgon, vilket kommer bli hur bra som helst, känner det på mig!

Gårdagen, den vill man helst glömma, vi gick till vårt älskade Tobial sergel, och vilken katastrof det blev! herregud!
Kija fick inte sin mat som hon ville ha och ingen av oss blev mätta, servitrisen skyllde bort sig på att hon precis börjat jobba för 3 veckor sen och hon kunde inte menyn... Chefen kom ner och undrade va vi höll på med och inte ens han kunde be om ursäkt! Han skyllde på att han precis köpt stället, aja, det slutade med att han råkade hälla ut niklas öl på han tröjja och jacka! Sen vart vi så irriterade så vi fick betala drickan, inte maten vi gick därifrån och lovade oss själa att aldrig mer gå tillbaka dit.
Vi får gå till mera i stället för där finns den underbara personalen nu för tiden!

Kvällen slutade i allafall bra, kom hem tvättade lite och somnade!
Nu är jag laddad för nya äventyr!
Ciao!

Helt galen helg på Island!

Hellu!
Då sitter man här och är mest glad över att man lever efter allt man gjort i helgen, mycket alkohol vart det och galet väder! Jag å tessan drgo till Island i fredgas morse, festade på ganska rejält på planet, väl framme i Keflavijk åkte vi med bussen direkt till blå lagunen, - ååå fi fan vad underbart det var! Tänk er själva att plska omkring i 40 gradigt varmt källvatten med massa mineraler i när det både blåser som fan, haglar, regnar och solen skiner på samma gång! Vill verkligen tillbaka dit, hur underbart som helst!
Sedan drog vi vidare till Reikjavik, checkade in hämtade en pizza till rummet och satt och hinkade baylies! Mums!
Sen vart det dags för utgång, helt sjukt, allt man hört att Island ska vara världens bästa festställe! Å det stämmer fan kan jag lova!
Vi va ute hela natten, kom hem vid halv 8 på morgonen, sen vart det juh dags för den där omtalade utflykten runt Island, fulls som ett ägg ramlade jag ur sängen in i duschen och på med kläderna och in i bussen, väl 8 timmar senare efter oförglömliga naturminnen, geysrar, vattenfall, underbara vulkaner, vart vi hemma igen, hämtade en pizza igen! Käkade den och softade ett par timmar innan vi skulle ut igen!
Helt sjuuukt, vi hade redan packat allt eftersom att vår flygbuss skulle gå hem redan klockan 6 på morgonen, så vi packade allt och drog ut! Träffade massa kuliga människor, speciellt danskarna! Nicolai och Rene som bor där för att spela fotboll! Sen mötte vi ju faktiskt nästan Justin, eller hans sångare! Båda dagarna dessutom, han gillade i allafal snuset! Alla gillade de så de vart ju tur att man hade med sig massa! ;)
Inte så speciellt nyktra ranglade vi hemmåt vid halv 6, in i bussen och mot flyget!
Deckade totalt innan vi ena hade lyft! Vaknade hemma på Arlanda!

Helgen har vart helt totalt underbar! Skulle gärna stannat lite till om de hade gått! Men men vi ska nog dra dit i sommar igen, men bokade dessutom en ny resa i dag, till Berlin den 25-27 Maj! NICE!
Jag vet - jag älskar å resa!


Ta hand om er!
Ciao!

Rejkavijk nästa anhalt!

God morgon!
Sjuukt trött är jag oxå, fattar inte hur man kan vara så himla morgontrött. Har dessutom åkt på världens super duper förkylning, vilket suger! Det är ju i dag som det gäller, - i dag som man ska vara frisk! Fi fan! Men inte då... Tillcohmed Steffo på nyhetmorgon låter lika illa som mig! :) Tessan med för den delen!

Annars är det en lugn morgon, vaknat precis, ska gå ner och hämta min väska sen pcka lite de man behöver för en galen weekend i Rejkavijk, det kommer säkert bli askul, flyget lyfter klockan 13 typ, tar 3 timmar dit, sen ska vi bada i den blåa lagunen, sen blir det en rejäl utgång, det behöver både jag och Tessan!

Aja, måste fixa min Ipod nu, sen hoppa in i duschen!

Ha en underbar helg.

Tusen kramar / Nyman


Ytterligare en vecka med fart och fläng.

God morgon!
Nu sitter man här igen, en vecka till har sprungit förbi, förra helgen så festade jag på lördagen med, Carro ringde och vill dra ut så hon kom till Sthlm med Babak, hamnade på Kellys, och va hemma tidigt på morgonen, hade hur kul som helst precis som gamla tider! Massa öl, hamburgare och minnesluckor!
Veckan som har gått har gått alldeles för fort tycker jag, har jobbat hela tiden och tjänat massa xtra pengar vilket känns otroligt bra tycker jag.
Veckan avslutades med pubkväll på jobbet, sen lite öl efter de med va hemma hyfstat tidigt, gårdagen var däremot annorlunda! - St Patricks day på The dubliner, helt sjuuuukt! Fick stå i kö för att komma in redan 16:15!!!
Helt fuckin amazing! Det va så jäkla mycket folk, alla kollade fotbollen som gick på tvn, och efter nån timma fick vi tillochmed ett bord vilket va hur soft som helst! Kvällens höjdare måste nog ändå vart när Emma blir utslängd, hon fick tydligen inte dansa på bordet, eller i soffan!
Hittade några irlänadre detta året med, henkade med dom hela kvällen! Va väl hemma nån gång i morse!

I dag blir det bannimej väldigt lugnt, måste ju ladda inför i morgon! Ny vecka! Nya utmaningar!

Over and out!

Utekväll med massa öl och kuligheter.

Hola!
Sitter man här igen, ytterligare en vecka har gått, fi fasiken vad tiden går förbannat fort! Jag vill inte leva i 120, jag vill leva lugnt och soft! Var hemma både tprdag och fredag från jobbet, vilket kändes välbehövligt, var verkligen helt slut. Sen i går va jag på stan med Carro, hon kom i går morse och eftersom hon skulle upp till Babak i Uppsala kom hon forbi mig och hängde med mig hela gårdagen.
Vi fikade massor, lunchade och shoppade lite, införskaffade mig nya byxor och en turkos tröja! Sweet...
- Kände att jag behövde lite tröstshopping faktiskt, de var jag värd ;)

Avslutade kvällen med öl på Soft med Ken och Tessan, har inte sett Ken sedan fan förra sommaren typ, men ska träffa han på St Patricks day så ser han juh om en vecka igen så de e softish!
Sen skulle vi vidare till Skeppsbar med några andra snubbar, men dom visste typ inte vart dom ville gå så jag tappade humöret och ville bara hem!
Men vi festade vidare sen åndå, va väl hemma på natten nån gång :)...

I dag blir det själklart Melodifestivalen! Utan tvekan! haha!

Over and out!

Singel igen efter 4 år!

Hej hopp!
Mitt liv har fått en radikal förändring, jag och Mats har beslutat att gå skilda vägar efter 4 år, har vart en grymt jobbig vecka, men nu börjar jag se ljuset i tunneln, tack alla underbara vänner som bryr sig ni fattar inte vad en liten klapp på axeln gör! - Niklas är nog den mest omtänksamma personen på hela jobbet!

I går bestämde jag mig för att inte bara gå hem och tycka synd om mig själv så jag fick med mig massa kollegor och gick ut och drack lite öl, käkade och bara snackade massa skit.

Jag kände att det var välbehöligt, bara komma ut och få lite luft, mycket roligare än att bara sitta hemma och tycka synd om sig själv, va fasiken det finns väl massa människor som blir singlar varje dag, det kan ju inte vara ett världsproblem, eller hur?

Livet kommer väl rulla på som vanligt antar jag, stannar i alla fall i Sthlm tills nästa vår då jag drar ut och reser och jobbar i Kina, sen får jag se om jag kommer tillbaka eller inte, det får tiden utvisa.

Jag pallade inte att jobba i dag heller, det va inte bara för att jag va bakis utan kände mer att jag var tvungen att vara för mig själv och fixa lite saker. Har även känt mig otroligt trött, så har vilat hela dagen typ.

I kväll blir det käka med Patrik, annars lugnt, ska försöka träffa Tessan lite med!

I mon kommer Carro, wwwiiiieeee!

Lyckad kryssning och tråkigt väder!

Hej!
Kryssningen i lördags var helt underbar, hade hur kul som helst, lite tråkigt dock att Mats inte kunde henka, han fick helt plötsligt 40 graders feber, Bronkit, eller va de nu hette, (typ luftvägsinflammation). Så det vart jag, Patrik, Putte och Gurra, helt ok gäng faktiskt.
Vi festade en del sen hann man ju koppla av en hel del med.

Nu sitter man här på jobbet igen, och har hur tråkigt som helst, hade världens diskussion i går med min kära sambo, allt ser nu ut att gå mot ljusare tider i alla fall, resan till Island är bokad och klar, åker om två veckor, ska bli jävligt nice att åka till Reykavijk å festa en weekend med Tessan.

Man har många bollar i luften, men å andra sidan det är ju så jag vill ha de! Jag vill leva impulsivt och fara och flänga mycket!

Back to work!

Jag har fått en egen blogg!

Man har alltid suttit och smålåst andras bloggar, nu kan man sitta ner och skriva en helt själv, skriva ner lite tankar å så kan ju ni se vad jag pysslar med. Fredag igen, vilket känns otroligt skönt, bara lite jobb kvar innan man får två dagars ledighet igen, och en efterlängtad kväll med öl på Nivå 22 lär det säkert bli.
I morgon blir det kryssning med Birka ska bli skönt att koma i väg lite och bara tänka på nåt annat än min tråkiga vardag. Annars lunkar livet på i all för snabb takt, man hinner ju knappt fatta att det är måndag innan veckan är slut.

Jag tycker i alla fall att det ska bli ku lmed en egen blogg, ska skriva så ofta jag kan.
Ha en superduper fredag!

Kram kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0