Sista dagen på 3 ;)

Sista dagen på 3 är inne, fasen känns lite vemodigt att sitta här och veta att det verkligen är sista dagen på 3, har ändå gått inoch ut genom den där dörren nere i repan ett antal gånger under 2.5 år, tillochmed vart med om en flytt från Gärdet och hit! Men nu e de slut med det för from måndag så kommer jag att hoppas av på Medborgarplatsen!

Kommer givetvis sakna alla härifrån, har gett Frida en presnt i dag från mig och Kija, en fin röd klänning i mammamodell, jag fick en bok tillbaka och tydligen kommer dett att komma en blomma med men eftersom Frida va uppe med tuppen fanns det inga blomsteraffärer öppna! ;(

I går bakade jag och Tessan kladdkakaemuffins så jäkla goda, har tagit med mig några till jobbet i dag med,  ska ha en liten fika i eftermiddag innan vi ska dra till färjeterminalen för kryssning mot Helsinki!

Ha en underbar kväll och glöm inte Idol!
xo

Varför går tiden så sakta?

Jag sitter och kollar på klockan precis hela tiden! Och den går bara saktare av det, har tillochmed satt en lapp över klockan för att int titta på den men ändå tittar man hela tiden på mobilen i stället!

Har den sjuka huvudvärken i dag igen, vilket inte är så bra att starta dagen med. Men jag får väl gå hem lite senare om det inte blir bättre typ efter lunchen i sånt fall. Kanske kan smyga i väg vid 3 tiden. I kväll är det sista avsnitter av MC deamy, så underbart mysigt såg trailern i går och man vill ju bara veta hur detta kommer att sluta! Kommerm Christina och Burke gifta sig?

Jag är i allafall nyfiken!

xo

Uppsagd och redo för nya utmaningar....

... det är precis vad man kan säga att jag är just nu, har sagt upp mig och min sista dag som jag jobbar blir på fredag, men sen har jag semester i 3 veckor så sista dagen på pappret blir den 21 december. Jag är så nöja, mår så himla bra just nu, allt börjar släppa och för en gång skulle så e de jag som har lite tur!

Börjar på Silverback på måndag, hade tänkt mig att vara ledig en vecka men jag kan lika gärna jobba om jag skulle vara ledig hade jag ändå bara gått och dratt omkring hela tiden. vart Mats hemmafru och det pallar jag inte i en hel vecka inte!

Ser fram emot fredag, då blir det kryssning till Helsingfors, ser fram emot en mysig helg!
Kramis

Jag fick jobbet!!!!

Jobber är mitt, jag ska börja på Silverback. Så underbart roligt och gud vad jag kan lära mig massa nya saker samt att man kan lära känna sig lite nya människor. Jag har Frida att tacka om det inte vore för henne hade detta aldrig gått! Jag gled in på ett bananskal om jag får säga det själv, och jag ska bannemej visa att jag klarar detta!

Jag firade lite i går med Kija, sen åkte jag hem och kollade klart Idol, och i dag har jag ju vart på Ikea och köpt lite ljus och en polkagris! Sen åkte vi hem till Kija och matte för att kolla in deras nya kök och det va stiligt!


I kväll blir det lugna gatan!
Tjiio

Äntligen freda!

Hela veckan är äntligen slut, så underbart läskigt skönt med fredag igen, denna veckan har sprungit i väg och jag har haft fullt upp, varit på massa intervjuer bla Ikea, Dell och Proffice fick jobbet på Proffice men tackade faktiskt nej för att jag kände att visst de va ett kanonjobb, beläget på Lidingö bra arbetstider och allt men hur ska jag utvecklas?

Så därför ska nu i stället hoppas med allt jag kan att jag får jobbet på tvbolaget hade varit så underbart att skulle kunna få jobba med de där människorna! Intervjun på Dell va inte så pjåkig den heller, verkar vara coolt att byta inom samma bransch fast till datorer. Verkade vara helt ok arbetsplats med faktiskt!

Men men, silverback lockar mest just nu! Annars ska jag bara ta de ganska lungt i helgen, ska nog fika med Lotta i dag sen blir det nog att kolla lite möbler i morgon funderar nämligen på att köpa en ny soffa och ett nytt köksbord!
Så det blir väl barkarby och kungens kurva för hela slanten!

xo

Mysig helg med snökänning..

Nu börjar helgen gå mot sitt slut och det är återigen dags för en ny vecka men 5 dagars jobb. Jag har faktiskt bara tagot det lugnt efter min lilla sjudom med lite feber och huvudvärk, skallebanken e fortfarande inte borta men den är i allafall betydligt lindrigare i dag än i fredags då man va tvungen att hålla i huvvet så fort man skulle gå nån stans! I fredags var det idolkväll med ostbågar och kladdkaka, väldigt gott!

I går tog jag bilen och åkte till skärholmen, och jag har aldrig sett så mycket människor på ett och samma ställe som jag gjorde i går det var panik och det är ju just denna helgen som folk inte ska ha några pengar!! Det är fasen helgen för löning! Men inte då folk shoppade som om de vore sista dagen i livet typ.

Avslutade kvällen på stadion och kollade world cup i snowboard, ascoolt å se Jon igen, de va ändå han som lörde mig åka för ett visst antal år sen... de gick dock inge vidare för honom, men han e i allafall rankade 2:a i världen!
Sen åkte vi hem till mats mamma och pappa och hälsade på hans moster som kommit hut från Finland!! Trevliga människor!

Nu ska jag till barkarby!

Nu e man sjuk..

Hur tråkigt som helst att bata ligga i sängen och inte göra nåt annat än antingen svettas eller ligga å frysa. Jag har ju även kommit på vilka jävla dåliga serier som går på tvn under dagtid... operah.... efter 10 med siverts.. herregud!

Ska kolla film nu fast lär somna ftersom jag tydligen e tillräckligt utvilad efter 20 timmars sömn.

Natti

hårt kondispass

Fasen, i går va jag grymt grym... Va på gymmet och gjorde världens konditionspass, höll på i 60 minuter med löpning och cykling. Kom hem och gjorde middag sen va man helt färdig.


Just nu sitter jag och försöker knåpa i hop min jul, så har bokat lite biljetter, så nu ska vi åka till borås helgen den 14-16 december för att äta julbord med farmor och farfar, den flyger vi tillbaka och sen flyger jag hem igen lördagen innan jul. Känns väldigt bra att allt e ordnat. Skönt att slippa köra hem i jultrafiken!

Xo

Tillbaka på jobbet...

... igen efter en lång faktiskt ovanligt lång helg, gårdagen gick väldigt långsam och jag och Mats städade hela lägenheten och sen bakade vi bullar! Hur sjukt som helst att se Mats baka! Vi hade kul i alla fall..
Vi var faktiskt även på gymmet en en och en halv timma i går så nyttiga har vi vart i alla fall och jag tänkte att jag skulle knata upp till gymmet i dag igen om kroppen vill för just nu har jag ganska mycket träningsvärk.


Jobbet suger som vanligt menjag ska hålla ut för jag ska bannemej klara detta! Jag ska hitta ett nytt jobb! Men det är just nu lite trögt eftersom att man har vart på massa intervjuer men inte fått några besked ännu. Väntar på att Ikea ska höra av sig.

Kramkram

Byta till vinterdäck...suck

Jaha då är det dags för det jobbigaste på hela året, byta till vinterdäck! Å, de e så tungt att släpa upp som skitiga däcken från källaren och samtidigt är det sjukt kallt ute, men va fan ska man göra! Lika bra att f¨å det gjort nu så man kan använda bilen även när det kommer mer snö.

Hade en ganska tråkig kväll i går, vi skulle till HC men de va astråkigt så kvällen slutade för min del på gamla hederliga soft. Men jag åkte hem ganska tidigt, tessan och Kija stannade kvar vet dock inte när dom kom hem alls. Jag va hemma vid 2 och stensomnade direkt.

Som sagt ut å byta däck! - De e vad som väntar mig!


ciao!

Fredag hela veckan!

Det har verkligen kännts som om det har vart fredag hela veckan denna veckan, sjukt snabbt har den gått men det är nog bara för att jag va ledig i måndags! Sen har jag ju flängt mellan TP och 3 som en idiot och där försvinner oxå en massa tid ;)

I kväll e de pub här på jobbet vilket e sjukt nice, gratis e alltid godast! och bäst dessutom! Sen får vi se vart det bär vägen! Kija e lite sugen på utgång men vi får se.


Kram så länge

Nytt träningsprogram!

Hej hopp!
Nu har jag äntligen fått nytt program, och precis så som jag ville ha det! Det kommer bli tungt och tufft med ack så fräsch jag kommer bli! Hahahahahaha! Veckan har gått fort jag har vart på en del intervjuer men den bästa var allt i dag! Jag vill så gärna ha det jobbet! Det är verkligen jag! Men men vi får väl se vad som händer efter att hon pratat med frida! Jag hoppas i alla fall!

Nu ska jag käka lite kålpudding!
Ta hand om er!

Underbar kväll med lyx och hotell!

Fasen vad kul vi hade det i går! Vi va på harrys i stan, jag å Tessan.. Träffade massa gamla polers, alla tyckte att vi hade blivit sjukt vackra! ;) Bara att ta åt sig medn man kan!

Vi kom ju ner till Borås i torsdags kväll, då somnade vi ganska snabbt, sen nu i går så red vi först så nu har man lagom ont i arslet! Sen bar det i väg till badhuset för att ha en mysdag med lilla Liam, han sprang runt som en tok och efter 3 timmar va vi alla helt döda.. Liam somnade i famnen på väg upp till lägenheten igen!

Sen vart det checka in på hotellet som Tessan fixat, och sen var det dags för fest! Hade grymt kul faktiskt... Och sjukt svettig va jag, avslutade natten med en dusch innan man dog i sängen.

I dag är det 3 år sen Micke dog, känns fortfarande tungt! Man saknar honom varje dag, men jag har i allafall varit och pratat med honom lite i dag och tände ett ljus vid hans grav. Sen dog mina kusinerns mamma i morse så allt känn jobbigt just nu, speciellt för Stoffe och Mathias... Jag hoppas att det löser sig så småningom. Som sagt alla helgona dagen e mysig fast ändå grym.


R.I.P

RSS 2.0