Morgoncykel..

Hej hej!
I dag har jag flängt runt halva Stockholm känns det som, fått otroligt mycket gjort! Det bästa av allt är att jag startade dagen med ett cykelpass till jobbet! Nu jävlar ska beach 2009 på min kropp! Och för att nå de måste man svettas! Tur att vi har dusch på jobbet!

Planen inför i morgon är inte specellt stor, eller det finns flera planer, men vart ska jag?
UPPSALA eller STHLM?

Kan nån berätta för lilla mig...


puss puss

Alvedon-cykling!

Hej hej, hemskt mycket hej!
I dag invigde jag mitt cykelkort på Stockholms citybikes, väldigt smidigt! jag behövde lite enkelhet efter min risiga start på morgonen, jag tappade ut en del av min matlåda, men envis som jag är käkade jag den i allafall, så i bland fick man tugga lite grus.. med va fan! Har man kämpat och gjort matlådan ska man väl för fasen njuta av den?!

Jag cyklade från jobber på söder mälarstrand och hela vägen mot Ropsten, väl framme i Ropsten ställde jag cykeln och gick resterande bit hem, ca 1 mil totalt! Mycket nöjd!

Och när man väl kommer hem, möts man av en skinande ren lägenhet!

Äntligen...

Börjar man ser ljuset i tunneln på denna långa jävliga vinter! Jag älskar verkligen värme! Jag behöver värme!
Ny blir det dusch efter ett svettigt pass på gymmet sen maaaaaat!

Lilla Dante..

Jag har även träffat familjen Agostini i dag, Dante har blivit så sjukt stor. Han är en av världens goaste ungar! Love him!
Kommer dröja ett tag innan man ser dom igen, på torsdag flyttar dom till Dubai!


Precis vad jag behövde

Denna helgen har varit superlugn för min del, precis vad jag behövde men tanke på allt flängade och festande den senaste tiden. och som plus i kanten har det ju vart toppenväder! I går va vi på djurgårn och i dag i Hagaparken, så nu har man fått lite mer ansiksfärg än innan, fan vi ser ju ut som lik på vintern!

Nu vankas det gillning, den första för i år!


Barrunda..

Hela gårdagen bestod av en enda lång barrunda. Den började vid lunch på kontoret, sen en låång skön promenad till Kungsan, efter Kungsan mot the Dubliner, och sen efter det Grodan och sist men inte minst Olearys på östermalm...

Mycket trevlig och djup kväll..


Nu - Ute i solen!

Lägersrapport från mitt skrivbord..

Klockan är 15:30 och det är äntligen fredag!


Silverbacks inflyttningsfest

I går var dagen då allt hände kändes det som, jag har sjuka krav på mig själv som vanligt, jag har ju på nåt sätt vart ansvarig för hela festen. Och jävlar vad bra det blev! vi va nog en 350 personer där ett tag. Och allt flöt på perfekt! Jag älskar att vara i centrum! Komplimangerna haglade in hela tiden! Love it!

I dag mår jag väldigt bra, oförskämt bra! Inte ens värd att må så här bra!


Nu ska jag till jobbet, på med solglasögonen, solen skiner!

Puss

En trött Farfar!

Farfar ligger och drömmer på Mats arm, i bland tycker han till och då vibrerar hela kattskapet!


Det vankas fest :)

Vi håller på att förbereda som mest, för på torsdag smäller det! Silverback har inflyttningsfest och Docenterna står på scen, ni vet; - bakom mina solglasögon! Tjooo! Kan bli skoj!
Vi är långt över 200 osade, och mer kommer det att bli!
Eftermiddagen har spenderats i Sickla köpcentrum, och närmare sagt Willys! Har nog aldrig shoppat så mycket som vi gjorde i dag!


Detta är min fantastiska kollega My - Love her!

Tro det eller ej..

Men Jennie Nyman är nyss hemkommen från gymmet!
Väldigt otippad helg!


Helt svart i ansiktet.

Jag är helt svart i ansiktet, men det är det värt att vara efter att man slitit med bilen i två timmar, nu är hon vårfin! Helt nystädad och sommardäck är på!

vad händer nu?

Fixarhelg..

Denna helgen har jag inte planerat någonting, vilket är otroligt konstigt för att vara mig.. Men jag måste ta tag i lite saker.

Bilen måste få bli somrig, dvs däckbyte och insidestvätt
Balkongen ska fixas i form av blommor nya möbler
Alla vinterkläder ska packas ner och bäras upp till vinden


Jag har fullt upp!

xo


Hemma igen :)

Nu e jag hemma igen efter fem intensiva dagar i Peking, det är alltid lika skönt att komma hem till Sverige och kunna ta ett enda stort djupt andetag! Värmen har vart lite besvärlig under vår tid i Kina, över 30 grader nästan varje dag och i går hände det nåt väldigt konsitgt...
Vi satt och drack öl utanför Yashow market och jag börjar helt plötsligt spy hejdlöst.. Patrik skämdes och alla servitriser gjorde allt för att jag skulle må bättre! Men jag fick gå hem och lägga mig på rummet!


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch sen sova!

Tack Patrik för en fantastisk weekend!

Vissa har tydligen vart på muren fler än en gång..

och fler kommer det bli!


Förra året



I går fanns det fortfarande kvar.... ;)

Lite trött på shopping..

Efter snart 4 hysteriska dagar i Beijing, så börjar även jag att tröttna på att shoppa. Vi har shoppat på oss ca 50 kilo, säkert lite till som vi inte ännu packat ner i våra nya väskor. Vi har shoppat oss en helt ny garderob, både ytterkläder och sommarkläder. Vi är supernöjda med alla köp som vi gjort.

Gårdagen spenderades på Kinesiska muren, vi hyrde en chaufför som körde oss dit, och vi hamnade på exakt samma ställe som jag gjorde förra året. och tydligen ska detta vara det bästa. Vi avnjöt ett par bärs innan vi åkte tillbaka mot stan.

I gårkväll bestämde vi oss för att bara hoppa på första bästa tunnelbana och åka 3 stationer och gå upp den bakre uppgången och äta på första bästa gatuhörn. Det blev flies lise med beef. Mycket intressant.

I dag blir det lite kompletteringar när det gäller shoppingen, annars blir det bara att softa på stan och njuta av lite värme!

Här är lite bilder från gårdagen!












En helt vanlig låångfredag i Beijing..

I går morse anlände vi ju hit, tog en taxi till hotellet, slängde in vår enda och lilla packningoch gick direkt till Silkmarket. Shoppade loss, en hel hockeytruck ungefär, med det var det helt klart värt! Ska försöka strukturera upp min shopping lite mer i dag!

För att äverleva gårdagen så drack vi väldigt många öl, ingen av oss lyckades sova på planet öch eftersom tidsskillnaden är 6 timmar före Sverige så va man ju helt död redan klockan 13 på dagen. Så efter en hel dags shopping och massa öl, begav vi oss ut i Bejings underbara mörker.. När man har ett par öl i kroppen har man lixom inga hämningar, vilket gjorde att vi gick ner i tunnelbanan i förhoppning om att kunna ta oss till himmelska fridens torg och förbjudna staden, och det gick, det var inte så långt endast 2 stationer.

När vi ändå var i gång så hoppade vi in i en taxi och ville åka till OS arenan, men ingen fatta vart vi ville så jag fick guida efter mina egna minnen, och vi kom fram! inte dåligt!!!

Nu blir det frulle!

Lite bilder från gårdagen.













Påskharen..

Påskharen har gett Farfar och Mats en present!


Om man öppnar rumpen på honom så värper han nougat-ägg!


Farfar verkar gilla honom!

It´s time for Beijing!

Då är det åter igen dags för att bege sig mot Asien och närmare sagt Kina och Beijing.
Har ju vart där en del gånger förrut, och denna gången ska Patrik med. Det kommer att blir första gången för honom.

Min packning är väldigt enkel, jag är precis färdigpackad och min påse består just nu av;

- Ett ombyte i form av ett par tajts, och ett nytt linne
- Underkläder
- 3 tidningar
- Pass
- Kamera
- I-pod


Tror den väger max 2 kilo.
Det finns ju en risk för att vi kommer att shoppa en hel del!

Nu kör vi!

Peking here we come!


Belgiska sjöfrukter...

Alla som känner mig lite bättre än vanligt.. så vet ni att jag skulle kunna offra min högra hand om man var tvungen att välja mellan sjöfrukter och en kroppsdel!
Och i dag fick jag världens sörsta kartong!

Tack tack tack!


Scandinavian Airlines..

I går flög jag upp från Götet till Stockholm, mcyket skänare än att åka bil själv i 4 timmar!
Och SAS önskade Glad Påsk genom att bjukka på ett PEZ Påskägg, är inte det lite väl generöst för att vara SAS?

Nellie-gos

I går spenderade jag mestadels av dagen med att vara hos Familjen Österdahl, Nellie är ju som sagt världens sötaste just nu! Hon luktar så fantastiskt gott! Man får lixom aldrig nog!


Gekås i Ullared

Dit kommer min nästa lilla trip att bära. Jag och lillebror och Anna och Lillasyster ska åka dit efter lunchen, har inte vart där sen förra sommaren. Jag ska försöka hitta nåt roligt doppresent till Nellie som ska döpas i morgon.


Glömde säga..

att jag fick blombud i förrgår till jobbet, alla samlas med spänning runt min plats medan jag försöker klura ut vad det är för något i paketet. I paketet var det värsta tulpanbuketten med en liten nalle, Mats och Farfar tycker nog att jag har jobbat för mycket!

Men nu är ju allt i sin ordning igen!
Nästa vecka ska jag jobba precis som vanligt vilket kommer kännas som halvtid!




Känslan är obeskrivlig..

När man blir väckt klockan 07:00 en fredag av 4 byggarbetarben som klampar upp på övervåningen, och det ekar ju verkligen fantastiskt mycket efetrsom hela hallen är tömd pga renoveringen! Inte nog med det sätter dom på P4 på högsta volym, det blev med andra ord inte som jag hade tänkt mig med en sjuuukt låååång sovmorgon! Detta är det bästa med att vara i Länghem just nu!


Over and out!

Borås, Borås!

Mycket fin stad! jag anlände i morse eller rättare sagt vid lunch! Åkte för att spana in Carros nya lya, helsoft! Drog med henne ner på schtan och shoppade massoe, kändes som att jag behövde det efter allt tråkigt jobb som jag har gjort de senaste 12 dagarna! Otroligt varmt, 13,5 grader som mest i bilen! Mycket trevligt att vara ledig en sån här dag!

Nu blir det smörgåstårta med mammsen, sen blir det bara softa lugnt framför tvn!

Cheers

RSS 2.0