Visby, oh yes!

Nu är jag hemma igen efter en helg i Visby, helgen innehöll jävligt mycket regn. dock hade otroligt roligt med många nya ansikten att lägga på minnet! Så nu är det bara att packa om inför i nästa resa som går mot Blekinge och Henrik. Först Blekinge två dagar sen Emmabodafestivalen och ännu mer tält, tält är lixom min grej sjukt mysigt och väldigt enkelt. Precis så som jag vill ha det! Tvättmaskinen har gått varm efter alla pisseblöta kläder från Gotland, men jag är på banan!

Här kommer lite bilder från Gotland.














Mot Gotland!

Vi ska trotsa regnet och bege oss mot Gotland nu om någon timma, palaplu och regnjacka är med, stövlarna fick dock stanna hemma denna gången. Det kommer bli bra även om jag är sjukt osugen på att dra dit nu, men men..
Ses på söndag igen!


Ciao


Nu ska det campas!

Det är återigen dags för att dra Sverige runt, på fredag bär det av mot Gotland. Jag och Tessan har värmt upp här hemma geom att sätta upp tältet för att se i fall det gick att använda, efter många om och men så fick vi äntligen upp det och helt vart det! Så nu får jag bara packa ner resten som ska med för en lyckad helg på Gotland.

Efter vi plockat i hop tältet igen begav vi oss mot klipporna och kollade solnedgången och käkade lite pizza, sånt borde göras oftare. Väldigt trevligt.










Cider som alltid vill vara med.




Fler kort från kräftis..








Finaldagen är inne.

I dag är det finaldagen i årets kräftfesival, det börjar kännas att man har hållt i gång i tre dagar och detta blir fjärde, men va fasen sova kan man göra nästa vecka när jag är hemma igen.

Solen kom tillbaka i går så det vart en heldag på stranden igen med mycket folk och avsvalkande öl!

Nu väntas grillning och sen mot Glommen.

Nu kör vi, vi ses i tältet!












Olofsbo :)

Äntligen tillbaka i Olofsbo och Kräftfestivalen, missade ju den förra året pga, lite djungeläventyr. Men nu är jag back in business igen. I år är det även en kräftkamp som ska utspelas under fyra dagar och den startades i går med fotbollscrocket.

I dag väntas tipspromenad!


För övrigt hade jag en grym dag på stranden i går, sol och bad hela dagen!


Kram






Beroende av vädret..

Jag har lixom blivit beroende av att kolla väderrapporter både på nätet och tv. Kanske är det bara för att jag inte är ledig så värst mycket i sommar och försöker klämma in en timmas sol varje dag i allafall ?

Jag tycker i allafall att www.yr.no ger de mest säkra rapporterna, allt annat stämmer ju aldrig!

Nästa vecka är jag ledig ons-fre, beger mig då till Olofsbo och träffar familjen, men jag lovar er att det kommer att regna då bara för att jag kommer ner det gör det lixom alltid.

.


Turkiet blir nästa resa för min del.

Nu klarade jag inte att hålla mig hemma längre, känner att jag behöver en solresa, det får bli Turkland i mitten av augusti, det blir återigen en all-inclusive resa, förra året var ju toppen, detta året blir ett annat hotell dock!

Här ska slappas och solas och njutas!

Ciao


Ett litet blåmärke...

Gårdagens klumpighet av att gå in i en metallkrok slutade med ett blåmärke som är 10*5 cm... Orka!


Jay-Z, behöver jag säga något mer?!

Peace & Love avslutades med ta mig fan den grymmaste konserten på länge, eller kanske någonsin. Jay-Z ägde Sverige och Borlänge i natt. Så otroligt bra, 35 000 i publiken som bara står och gungar med och höjer högerarmen lite då och då. Han bjöd på sig själv från första stund in i det sista där han i stort sett tackade var och en för att vi hade tagit oss tid att komma dit. Ett minne som kommer sitta kvar länge i skallen.

Det var inte bara Jay-Z som impade på mig, även Europe när dom drar av The final countdown, när John Fogerty spelar sina top-hits, röjjet till Hardcore Superstar, The Hives, Mando Diao och så många fler! Gillade t.o.m Kim Wilde, helt okey faktiskt.

Denna fina söndag har mest bestått av sol och bad på Fågelöudde, mycket trevligt, framförallt sjukt trevligt sällskap av Mats och Erik.

Nu blir det bannemej soffan och tvn resten utan kvällen!

Ciao!






Peace & Love next stop!

Fasen ytterligare en vecka som bara sprungit i väg, i går beslutade vi oss för att dra upp till Borlänge i morgon, jag, Obban och Ragge. Är helt övertygad om att det kommer bli söft! Det utlovas sjukt fint väder och otroligt skönt sällskap. Erik och Bront ska också med i bilen fast bara till Avesta och dalahästen där kommer Jennie och hämtar dom och åker hem till Norberg! Men inte vi vi ska på andra festivalen på en vecka!

Nu kör vi!


Over and out.


RSS 2.0