Trög start på nya veckan.

Denna dagen har verkligen vart seg men de e nog bara för att jag inte haft fullt upp hela tiden, jag har gjort massa småsaker hela tiden så nu e man av med allt gammalt som har legat på mitt skrivbord. Annars har det bara vart en allmän tråkig dag i dag, inte på humör för nåt känns det som.

Har i allafall mött en trevlig engeslman, eller gubbe kanske man ska säga, jag har hjälp han med en hel del info om West end, han är tydligen hyperintresserad. Så som tack för hjälpen har han fixat VIP biljetter till mig på en spelning med Alterbridge nästa månda på klubben, ska bli sjukt nice. Han brorsa e tydligen manager åt det bandet! Dom e från USA, har börjat lyssna in deras album, så man e lite kunnig när man väl e där!

Nu ska jag kaga pannkisar, sen får vi se om jag pallar mig till gymmet eller inte.

Ciao

Tessans dag i da!

Aaaa de e de bannemej, för i dag blir tessan en gammel tant! :) Var nere på Princess och firade henne lite innan, jag är verkligen sugen på att gå ut i dag men jag har fortfarande huvvevärk, men men det kanske förhoppningsvis släpper fram till det är dags för kvällen!

Sitter och fixar det sista med min gamla data, den fick jag ju från 3 och nu är det dags att lämna tillbaka den :(. Men ska köpa mig en ny hade jag tänkt. Denna e ju ändå ganska sliten!

Grattis Tessan!

Kram

Stadshusdoktorn ljuger..

Aa de gör dom faktiskt, ljuger mig rakt upp i örat! Har fortfarande inte fått någon jäkla tid till den där förbannade röntgen, och mitt huvud sprängs snart av smärta, i går kväll komer den tillbaka igen, den där heska huvudvärken som jag verkligen inte gillar, det bryter ner mig i små bitar snart.
När man ringer stadshusdoktorn möts man av världens mest otrevligaste kärring rent ut sagt. Hon är så iskall oc otrevlig så jag känner bara att jag skulle vilja spotta henne i ansiktet, hon ber mig kontakta sofiahemmet bara för att bli av med mig men jag gav mig inte och fickk tillslut snacka med min husdoktor som inte är så mycket bättre hon heller. Men nu i allafall skulle hon ringa tillbaka innan denna dagen e slut s¨vi får väl hoppas på det då!

Annars skulle jag h'mta passet på ambassaden i morse och allt gick bra tills jag kom till jobbet och backade in i en stolpe, detta är verkligen inte min dag i dag, vill bara gå hem och gömma mig under täcket igen. Ska nog i alla fall försöka palla mig till gymmet i kväll, träningsverken har börjat lägga sig efter onsdagens träning! Så man kan nog i alla fall köra sitt vanliga pass i dag.

Jobbet går fortfarande över förv'nan väldigt bra, lite dtatstrul då och då men annars helt lungt, sen är det ju löning i dag med vilket känns otroligt bra!

Hörs i morgon!
Kram

Vattengympa för hela slanten!

God eftermiddag!
Ny veckan har börjat och det har snart redan gått 2 arbetsdagar, herregud! Fattar inte vart tiden tar vägen, den bara springer förbi. Mats har åkt i väg för att påbörja sin utbildning i köttstyckning, hoppas att det går bra för honom.
Är ensam hemma nu hela veckan typ, i dag ska jag vaxa benen och sen ska jag gå på vattengympa med gravida Lotta! I morgon ska vi testa en ny sorts träning på gymmet ska bli skoj, får se hur länge hon pallar med sin lilla mage.


Annars längtar jag mest till shoppingen i Kina.


Uppe lite sent, :D

God morgon kan jag ju inte direkt säga klockan 15,30 men jag har verkligen vart jätte trött vaknade i morse redan 06,40 kunde inte somna om så jag gick och la mig igen vid 13 tiden och vaknade nyss. Ska palla mig i väg till gymmet och träna så man i allafall har gjort någon nytta innan man går tillbaka till Guitarhero igen.

Haha, Tessan ringde innan och berättade att jag hade läsare från Kalmar! Micke och Lotta e alltid välkommen! För er om inte vet vem Micke är så är detta Tessans pappa med fru! :)

Tessan e i Nyköping och mats jobbar så det finns inte särksilt mycket man kan roa sig med i allafall. Får rensa garderoben så man kan få plats med allt som man kan shoppa i Peking, om vi har tur men kan vi ta oss till Tianjin i Kina och lämna saker i pappas container som vi vill skicka hem!


Mot gymmmmmmmmmmmet,
ha en underbar lördag!

Kiiiiiiiina! here we come!

Heeeeje!
Det är äntligen fredag, vaknade i morse och trodde att det redan var lördag men sån tur har man inte alltid :), i går fick tessan ett erbjudande om att åka till Kina eller USA, vi valade Kina än en gång bara för shoppingen skull så det ska bli skönt att komma ut i värdlen igen, de behöver jag verkligen tycker jag! Allt e bokat och klart, hoppas jag, de e ju trots allt tessan som sköter flyget,  men hotellet ska vara bokat!
Ska bannemej åka med en helt tom väska och shoppa i hjäl mig så kanske man tröttnar på att shoppa i sverige ett tag, eller vad tror ni?

I helgen blir det lugnt hoppas jag, ska träna i dag och laga mig en väldigt god middag!

Kram

I love guitarhero ;)

Hallu!
Nu är det tisdag igen och jag e ganska trött i dag, är helt fast vid guitar hero, men det e ju så kul, speciellt nu när man kan spela två samtidigt. Jag och mats spelade i går kväll samtidigt som vi kollade lite på idrottsgalan!
I kväll blir det träning, sen bara lugn och ro.

Lugnet fortsätter :)

Ny dag, nya tag! I dag kommer lugnet att fortsätta, gud vad skönt det är ska nog ha en lika dan helg nästa helg! Känns verkligen som att man tollochmed är utvilad! Fick färska frallor till frulle, så gott, nu ska vi i väg till gymmet och träna sen blir det besök av svärföräldrarna! Jag och Mats ska föröska oss på att lagga våfflor ;)


Lägger upp lite bilder från när Carro och jonna va här!
Ciao!

image113

image114

image115

En otroligt lugn lördag!

Hej!
I dag har jag inte gjort något egentligen utan bara varit, vaknade ganska tidigt dågick jag och mats till gymmet och pumpade :) Mats e lite trött så vi tog det faktiskt ganska lugnt! Väl hemma igen blev det en välförtjänt dusch och några timmars sömn!

Nu senare på kvällen har jag ocg Tessan vart i filmhuset och kollat på livesändingen av West end star, helt rätt person åkte ut! Precis mitt önskemål! Nu sitter jag med guran i handen och ska lira en sista låt ( Köpte guitarhero i går, blivit helt beroende bara på ett dygn, så underbart kul)  sen blir det natten fär min del!

Skallröntgen och tidningsprenumenation

Hej hopp!
Nu har halva veckan redan gått, lika fort som alla andra veckor går nu för tiden, började dagen med ett besök hos Sophiahemmet, där jag gjorde skallröntgen igen, gjorde ju det för ganska exalt ett år sedan, har har problem med huvudet nu med vilket suger skit.

Får i alla fall svar om några dagar, annars e de soft, vann en åreprenumenation på en resetidning i dag. Ringde in till Radion, 104,7 lugna favvoriter i morse när jag satt i bilen i väntan på röntgen! Var med i resmål eller bluff vilket vas skitkul! Älskar ju resetidningar!

Nu ska jag hem för att sen vidare gå till gymmet.
Ciao

Perfekt nyår.

Lite sen med nyårsuppdateringen men va fasen bättre sent än aldrig. Vi hade middag hemma hos oss och dom gamla vanliga dök upp, det som var lite otippat var dock Mikaela och hennes kille Ponuts, hur kul som helst, synd bara att Mikaela hade körtelfeber och skulle börja jobba klockan 7 dagen efter men men det gick ändå!

Vi käkade 3-rätters middag, hur gott som helst, sen hade jag gjort vaniljparfait till efterrätt sen vart man alldeles mätt, slog oss ner i soffan och då kom tessan med den ljusa idén att vi ska leka charader, hon blev alldeles till sig och vi satte i gång med våra charader, jag och rebecca vad helt usla... :)

Efter charader blev det TP, och som vanligt så efter typ 5 timmar spelandes gick Bronten hem segrnades i spelet, han e grymt duktig! När klockan början närma sig 3 tiden blir bronten alldeles full, och gurra kommer förbi som har vart på en annan fest! Han e inte så nykter han heller, dom somnade i vår säng, men jag fick allt liv i dom och slängde ut dom!

En lååång natt men ack så roligt!
Ska lägga upp bilder med!
Ciao

RSS 2.0