Paradiset

Hej!
Har ju inte kunna berätta hur jag har det eftersom Internet har vart väldigt dåligt under vår första tid här. Men nu 3 veckor senare så har vi fått ett hyfsat bra internet igen :)

Dagarna har bara swishat förbi och det har redan gått 3 veckor sedan vi åkte hemifrån, det känns helt sjukt. Det är 7 veckor kvar här i El Nido och jag njuter av varenda minut här. Jag älskar verkligen detta stället!

I dag testade jag på Carabao race, det är lixom ett race där man rider på vattenbufflar, sjukt roligt men dock väldigt svårt att styra en buffel genom ringen den har i näsan..

Nu ska det byggas ett prod. kontor!




At Landvetter airport

Jaha, då sitter man här igen med en bärs och denna gången har jag även sällis av en familj dalahästar. Måste ju vara lite trevlig och ta med sig presenter från fina Sverige.

Jag är så jävla redo, nu kör vi!


Bullar

Kände att jag var tvungen att fylla på mammas frys lite nu innan jag flyr landet.
Så nu är 100st bullar redo att hoppa in i kylen!

Och det bästa av allt, dom vart sjukt goda!!!!


Cash is queen.

Var på Forex i går och fixade lite cash inför de kommande månaderna. Så nu har jag allt jag behöver.

4 länder skall besökas, på 3 månader.

 Filippinerna
Thailand
Malaysia
Kina

Jag älskar att vara rik!


7 veckor senare...

För sju veckor sedan satt jag och Mark på lunchen och snackade om vårt kommande träningsschema, vi skulle träna minst 3 gånger i veckan och max äta skitmat och dricka alkohol en dag i veckan. Nu är det 7 veckor senare och jävlar vad vi är bra, bra på alla sätt. Alla passen är gjorda, och jag är grymt nöjd.

Dock fanns det en hake, när man bröt mot någon regel så var man tvungen att ge den anda 2 trisslotter så innan jag drog från jobbet så hade vi triss fest! Mark hade torskat en hel del gånger...

Men inte blev jag rikare på Marks misstag, inte en enda vinst på 10 lotter... jaja... vi hade kul i allafall!


RSS 2.0