Gott nytt år!

Vill bara önska alla gott nytt 2011 från Dubai, vi har det toppen, startade dagen med champagne och jordgubbar, sen begav vi oss till beachen för lite sol och bad. Sen vart det lurre, och nu väntar en helkväll med trevligt fölk!

Lite bilder från dagen..





Migrän.

Ni som känner mig vet att jag kan få migrän typ hur fort som helst. Och det hände mig i dag, jag gick till Merdif Citycentre för lite mat och shopping, och vad händer, jo fröken Nyman spyr inna på Pizzahut.. Lagom kul, och fy fan vad jag mådde, både skallebank och illamående. Men tack vare världens bästa nurse som hjälpte mig så mår jag lite bättre, men det blir nog att ligga i sängen några timmar till innan jag kan säga att jag är på bättringsvägen.


Så ingen pub-runda för mig i dag... :(



Sola och bad :)

Antligen har vi fatt njuta av lite sol och bad pa stranden. Akte till Jumeriah en svang i morse for att kunna bada lite, helt underbart, och det ar galet hur fort man glommer hur vadret ar hemma i SWE.

Nu ska det vilas lite innan vi ska valdgasta puben i kvall. Jen och Mari ska till jobbet sa jag ska underhalla mig sjalv resten av kvallen :)

Lite bilder fran stranden!




I Springs..

I morse tog akte jag till Lotta och Bill i Springs, lapade lite sol vid poolen, men det blev lite monligt sa jag gick hem och sov i nagra timmar, och nu kollar jag film! Familjen Agostini ar i Sandy Beach i ett annat emirat tills i morgon sa jag ar lite husvakt. Ganska lugnt och skont att vara sjalv, kanns som om jag behover en riktigt lugn semester.

I morgon blir det poolhang och sen middag pa kvallen, denna gang har jag ju med mig lite finare klader och skor sa man kan ga ut, vilket kanns bra. Annars ar jag ju ratt svag for shorts och flip-flops :)

Hoppas pa toppenvader i morgon!

Over and out


Finally in Dubai..

Äntligen framme, möttes av kanske världens bästa välkomskommite i form av J2 och Marie på flygplatsen med tutor och grejjer! nu e jag hemma hos Jen, druckit vin i ett par timmar men dags för sängen!

Har ju inte sovit direkt mycket den senaste tiden!


Puss


Till J2.

Kära J2, nu är det mindre än 24 timmar innan jag sätter mig på planet mot varmare breddgrader! Har med mig lite förnödigheter och lite annat smått och gott!

See you in 48 hours!

Oh yea!


Julen 2010..

Snart har ytterligare en jul försvunnit förbi, vilken underbar jul det har varit. Kom hem i tisdags, har hängt mycket med familjen, käkat alldeles för mycket mat och säkert gått upp ett antal kilo i vikt. Men vad gör det?

Gårdagen var helt perfekt, först jullunch på Björkvägen, sendan fortsatt firande här hemma, och senare anslöt även Emil, mycket trevligt! Är väldigt nöjd med alla klappar, speciellt ryggsäcken som är så stort som ett handbagage får vara. Blir till att inviga i morgon för första gången.

Just nu ser det ut som ett bombnedslag på mitt golv, men detta ska fixas NU!


Dan före dopparedan!

Kanske är dags att skaffa sig lite julkänsla nu när man kan. Det finns ju lixom alla förutsättningar man behöver, såsom snö, gran, mat och klappar.

Jag gjorde det sista i stan i morse så nu ska jag tillbringa resetn av eftermiddagen hemma, vi ska käka gröt och klä granen och slå in de sista klapparna.


Känns som om jag har en liten stress... dock vet jag inte för vad... :)


Silverback önskar God Jul...

Midre än 5 timmar kvar till semester nu!!!


Packa, packa, packa!

Det är mycket nu, packa, städa, käka, färga håret, leta efter saker, slå in klappar... jadu, listan blir lång med vad jag håller på med just nu :)

Längtar tills i morgon kväll, då man kanske kan slappna av och inse att man faktiskt har semester.

Just nu känns det som en evighet tills i morgon kväll.


Nu ska färgen sköljas ut!


24 timmar...

Nu är det endast 24 timmar kvar innan fröken Nyman får två veckors härlig semester!
Men innan dess är det sjuuuuuuuuukt många saker som ska göras, det ska räknas väldigt mycket matte, champagne ska levereras och jag ska ska packa inför två veckor!

I morgon mot Borran.... sen vidare mot Dubai!



Speeeeeeeeda på nu!


Jiiiiii ha!


Sista klapparna är fixade.

I dag har det mest vart soffhäng för vår del. Känns riktigt gött faktiskt, men en slapp-dag, dock tog vi bilen till Kista bara för att fixa de sista klapparna, så nu e man klar, nice!

Nu blire till att kolla finalen i handbollen!

Kom igen Sverige, kom igen!


Gårdagen.

Fi fan, jag är uppe med tuppen, svenljunga-packet har dragit mot Borran igen, så nu är det lugnt i huset. Endast jag och Tessan och förståss Emmy. Gårdagen bjöd på väldigt mycket skratt, precis lagom med folk. I dag blire lugna gatan, ensam hemma 2 väntar i dag.

Vill ni ha en trevlig kväll så kör spelet "förfest" jag lovar er att vadsom helst kan hända.
Själv fick jag en krigsmålning i endast underkläder samtdigt som jag skulle dricka tre okända ingridienser från skafferiet.








Robinson-final!!

Glöm för fan inte årets final i Robinson 2010!

Jag saknar allt och alla som gort denna produktion möjlig.

Kolla på tv4 klockan 20.00


Julmys hemma hos mig!

I dag är det lördagen den 18e december. Det är dags för det årliga julmyset hemma hos mig. Nu när jag även har en finfin sambo så blir det lite xtra fint att mysa in julen. Granen är ju redan på plats men nu vankas det glögg och lussebullar som Tessan håller på att baka i köket.

I går fick jag väldigt fint besök hemifrån i form av Emil och Kristoffer, väldigt mysigt.
Det kommer fler hit lite senare för att fira in julen!

Puss så länge!



Bilder från julfesten!



Mikrofonkåt!!!

Vilken kväll i går!
Säger bara TACK för att man får vara med om så mycket saker i livet. Är sjukt nöjd.

Morgonen startade med shopping av mat inför julferren på jobbet. Efter det fixades det och donades det i massor! När natten smög sig på tog jag och Tessan en taxi till Ambassadeur och mötte Sara och Markus. Vi kollade September och Daniel Adams-Ray... Sjukt nice!

Nu ska jag bege mig mot jobbet, kommer bli en ganska lugn dag.

Over and out



Stackars Markus som vart utröstad från Robinson i går.... :)


Öl på plats!

I morgon vankas julfest här på bygget. Och jag ska fixa det mesta inför detta! Mycket är gjort men det känns som om att tusen saker återstår. Det måste fixas i morgon. Men jag ser possitivt på det hela och vet att allt kommer bli topp!

Ölen är i allafall på plats!
En sak mindre!


Mera gran!

Eftersom vi fick två granar i går och en skulle till kontoret så har vi nu fixat denna oxå! Två granar på ett dygn inte illa! Och jag vill bara påpeka att tjejjer kan! Lisen va grym med yxan!



Tadaaaaa!

Några timmar senare så har vi helt plötsligt fått Lidingös finaste gran!
Det är med kärlek och ett grymt sammarbete som denna gran upstått :)


Julgran på väg!

Jävlar vilken dag säger jag bara!
Kanske en av de mest stressigaste någonsin, vem vet... Men kul har det var och jäklar vad saker jag har fått gjort!

Kvällen avslutades först med en julgransjakt, skulle hämta en gran till kontoret, men det slutade med att vi fick med oss en gran hem till mig lägenhet med.. Så tack fina Alfred för granen! Efter att vi hämtat granen gick vi till Klara kyrka och kollade på en julkoncert, så nu är julkänslan på topp!

Nu ska det pyntas! Akta toppen!




Lucia

Jag tror inte det finns något mysigare än att vakna upp morgonen den 13e december varje år. Man slår på SVT klockan 07:00 och möts av ett sjukt mysigt och vackert luciatåg. Jag älskar lucia.

Man väcks återigen om att det är jul om 11 dagar!

Kram


Edinburgh ´10

Nu e man hemma igen efter kanske den roligaste helgen på hela 2010. Många mysiga pubar har besökts, lite sightseeing och sjukt god mat. Men framförallt, lite qualitytime med Carla, så kul att träffa henne och hon har vart en superbra guide. I fredag va vi på hemmafest hos Laaza och hennes snubbe, träffade massa annat folk och vi hade sjukt kul. Gårdagen var rätt soft med en väldigt sen middag!

Här kommer lite bilder, och än en gång stort tack till alla som gjorde denna helgen till den bästa på sjuuukt länge!







Årets sunkresa...

Närmar sig med stormsteg, i morgon beger vi oss till Scottland och underbara Carla!
Ska bli sjukt kul, och det känns bra att alla är så sjukt pepp! Kommer bli grymt!

Hoppas på schyssta pubar och barer, kanske en och en annan whiskey... who knows!

Men först blir det jobb i några timmar!


Och glöm för guds skull inte att det är pannkakstorsdag i dag!!!



Tiden går lite för fort nu...

Jag insåg i dag att det är julafton om två veckor typ. Hur hände det?
Det var ju nyss sommar..

I vilket fall så har jag shoppat alla min klappar, otroligt skönt att vara ute i god tid för en gång skull.


Om två veckor åker jag till Borås igen. Sen blir det Dubai över nyår.

J1+J2 i Dubai under nyår, kan det bli bättre?


Bamboleeeeeoooo!


I morgon blir det Borran.

Väskan är packad, eller rättare sagt Clas Ohlsson-påsen är packad. Min Onepiece ligger överst så det blir lätt att swicha i morgon när det blir dags att sätta sig i bilen.

Men först blir det veckofinal i Halv-åtta, efter det blir det att styra kosan mot Borran!



Mera Halvåtta!

Jag var tydligen med i halv-åtta i går.... kanske med den bästa undertexten, skulle lika gärna kunna vart jag som snackade :)


RSS 2.0