Dags för jobb!

Lite seg i dag efter gårdagen men det ska nog lösas med en go frulle! Frågan är vad händer i dag?
Måste i allafall köpa presnet till Kija.

xo

Underbar eftermiddag!

Då har man typ bara en dag kvar att jobba denna vecka, vilken känns otroligt bra, vet dock inte vad jag ska göra till på söndag men det löser sig alltid, fick en väldigt bra avslutning på denna dagen i alla fall, vår tidning kom från tryckeriet, och vi friade med skumpa och jordgubbar på vår terass! Nu är det bara eventet kvar som vi ska se till att det blir superbra!

Avslutade kvällen på Snaps, så nu e man lagom rund under fötterna!

image214

image215

image216


xo


Jason Mraz - i´m yours

Min nya favvolåt, har nog snart lyssnat sönder den! Men ack så bra, så skön! Har haft hemlängtan hela dagen! Vill hem igen känns det som. I morgon fortsätter förberedelserna för vårt event som kommer att äga rum på tisdag! Nyamko Sabuni kommer! Det kommer bli toppen!

Sjukt segt att kliva upp ur sängen

Det var länge sen som jag kände mig så trött som jag gjorde i morse, har sovit ganska dåligt, typ vaknat och vänt och vridit på mig hur många gånger som helst känns det som. Men, men det är det värt, saknar Länghem redan, men det är väl som vanligt att efter några dagar är man tillbaka i sitt vanliga lunk och glömt bort det andra.
I dag blir det träning i gen, känns som att jag behöver det efter helgens bravader.

- Thomas å Carro.... .... Jag saknar er redan!

Back in town...

Jaha då va man hemma igen då! ick faktiskt sjukt bra å köra, fredrik är ju ett väldigt bra resesällskap, jag ger han fem solar! ;) Va sjukt trött när vi satte oss i bilen, men efter några red bull så va man i fas igen! Nu ska jag borta tänderna! Sen får det bli sömn för min del, är inte direkt utvilad efter denna helgen!

image210
- Åke....

image211
- Jag å Aad

image212

image213
- Cattis


Ciao

En skön utekväll!

Träffade Cathline i går, så himla kul å se henne igen! Först förfestade vi hemma hos Carro, sen gick vi till Harrys, det va massa folk och helt underbar stämming, Thomas, Aad och nån annan tomte kom oxå, mycket trevligt!
I dag har jag inte gjort ett vettigt skit över huvud taget, så trött och nu ska man sätta sig i bilen upp till Sthlm vilket verkligen suger, hade gärna stannat i några dagar till men va ska man göra när jobbet kallar.... Hoppas att Thomas och de andra kommer upp nästa helg! Hade vart superkul juhe!

Grattis Thomas på fördelsedagen och hoppas att du blev glad för blomman!

xo

Myskväll i går.

Hej!
Äntligen hemma i Borås igen, men bara tills i morgon, men det är inte så lite det heller! Kom hem ganska sent i går, bara hann byta om innan vi vips va inne hos Carro, Thomas och Aad va med, väldigt roligt att träffa Aad först och främst och sen framför allt Thomas, de va ju inte i går lixom!

Pallade inte att ta bussen hem så jag sov hos Carro, och nu ska jag till henne igen, och hämta upp Cathline på vägen! Ska bli så kul å träffa henne! 

xo

Bilen e hel igen :)

Så fin är min bil nu, allt är fixat även de lilla skavankerna som fanns innan, så nu har jag en fin bil, det enda som fattas är någon slags plastring som ska sitta mellan fälgen och hjulet, men det löser sig! Gick från stan och till Ropsten i dag, sen har jag vart och tränat me... Nyttigt och bra får vara slut för denna vecka! 

Bilen e redan klar!

Vilken toppenverkstad måste jag bara säga, hur bra service som helst, och när jag inte ens hade bokat tid utan bara åkte förbi på ren chansing och bilen e klar redan i dag! Kan det bli bättre! Hoppas att den är fin nu igen!

Annars är det ytterligare en dag med solsken, och man kan fortsätta att njuta med glajjorna på!

Matmässa och träning!

Började morgonen med att åka till Toyota och lämna in bilen, en mycket trevlig man mötte mig och kund ta in bilen meddetsamma, får tillbaka den någon gång under nästa vecka och hyrbil får jag ha så länge vilket är toppen eftersom jag och Freddan ska till Borås på fredag! Dock måste typ halva bilen lackas om men hoppas att det blir bra efteråt!

Avslutade eftermiddagen med Ellen på matmässan GastroNord, massa smak på massa konstiga saker! Mycker drycker och ostar och korvar! Mycket gott!

Nu är man välförtjänt av pyttipanna efter ett mycket hårt träningspass!

xo


Bilen e kaputt!

Va med om en märklig upp levelse i går, jag kom hem ställde bilen utanför lägenheten, gick upp och hämta en nyckel, och när jag kommer ner igen är bilen borta! Får en tankeställare om vart den kan ha tagit vägen och kollar ca 30 meter längre ner på gatan, där står min bil i en buske, något med handbromsen har hänt så bilen har rullar bakåt och kraschat in i busken!


Hela sidan är sönderrepad, och däck lyckades jag heller inte byta, så nu har jag ett vinterdäck och 3 sommardäck på bilen, ska åka förbi Toyota nu och be de hjälpa mig, och kolla hur mycket skador det blev på bilen i går! SUCK!




image207

image208

image209

Dags för däckbyte!

Inte så sugen och jag hatar det verkligen för jag blir alltid lika förbannad på den där jäkla bilen! Suck säger jag bara! Men men det måste göras och jag ska återigen visa att jag kan! Skitskoj :).........

lunchdate :)

Det va så mysigt att Mats kom in och käka lunch med mig, det vart ju ifs inte så nyttig lunch men det va gott, Pizza hut e aldrig fel, sen ick vi till medis och satt där och bara njöt av det underbara vädret! Hel underbart när det håller på att bli vår! I kväll väntas det slingor i håret och kanske byta däck på bilen, fast de e inte lika kul som att få håret fixat!

image205

Hårt träningspass

Nyss hemkommen från ett hårt pass på gymmet, de va riktigt nice! Sprang en liten extra runda på löpbandet! Så efter körrfärsås med spaghetti och hård träning är man välförtjänt vila!

Toppenväder!

Om det fortsätter så här med vädret så kommer det ju vara sommar på fredag! Så underbart att äntligen få lite värme! Som jag har längtat! Gick tom till medis på lunchen och köpte mig en glass!

Pannkisar till middag!

Har stekt pannkisar till mig Mats och Bronten, blev väldigt gott... NU väntar premiären av sanningens ögonblick!

Underbar helg på Väddö!

Vilket nice väder det har varit i helgen, i går åkte vi ut till Väddö och bara tog det lilla lugna, tvättade Tommys och min bil, vilket verkligen var behövligt! Sen slet vi lite i trägården, och sen grillade vi på kvällen, så första grillen i år är avklarad! Känns verkligen som att man har vilat upp sig i helgen! Nu laddar jag för nästa vecka!

     

    
     


Du luktar nybakta bullar i hela lägenheten!

Det finns ingen bättre lukt än nybakta bullar, och den lukten simmar jag runt i just nu! Nu åker vi till Väddö!

image180

Pissdålig på bowling...

Ja de kan man ju säga om mig, kom inte ens äver 100 poäng i någon serie helt galet... Men det var trevligt i allafall och det var ju kul å träffa Bronten och Erik. Nu håller jag på att baka bullar, och sen ska vi till landet och hälsa på Tommy och Dorita, farfar får med åka me... han e ju så snäll att ha med sig!

Nu ska de knådas deg!

Mariokart och hemgjord pizza!

Gick lite tidigare från jobbet i dag, var så himlans trött, inte likt mig men kände mig bara allmänt trött, i kväll blir det väldigt lugnt, softa med Mariokart, kanske lite bowling senare! Kan vara skoj! Tur att man har nära till bowlinghallen!

Fredahskänslan är tillbaka!

Gick upp xtra tidigt i dag, kändes väldigt bra, va på jobbet redan innan 8! Skönt att komma hem tidigt i dag då det är så himla fint väder ute! Toppenväder verkligen! I kväll vantar det bowling och myspys! I morgon blir det antagligen landet!

Vaknade innan klockan...

För första gången på aslänge vaknade jag innan väckarklockan ringde i dag, vilket kändes sjuk konsitgt, vad mycket tid man hade kvar eftersom man inte har sznoosat i en halvtimma! I dag är en mycket piggare dag än vanligt!

skrivkramp!

Det kan man säga att jag har just nu, håller på att copy/paste från mail till Excell med 600 adresser, så nu måste jag göra något annat en liten stund!


Gymma...

Det är åter dags för det dagliga dosen med träning! Mot gymmet!

väldigt morgontrött!

I dag v ar det så himla segt att gå uppp ur sängen men efter en dränkning av ansiktet i det kallaste vattnet börjar jag nu vakna till liv lite granna. Nu dag nya tag! Vart är sommaren?

Ett ljus för Engla...

Det ska jag tänka i dag klockan 21.00, fu fan va hemskt hur kan man göra så, man kan inte må riktigt hundra om man beter si på ett sånt sätt att man måste våldta och mörda folk. En grym värld vi lever i, och jag lider med Josef och Englas familj. Jag hoppas att alla tänder ljus i kväll klockan 21!

Maten står i ugnen och precis hemkommen från gymmet, känns otroligt bra faktiskt. Ganska mycket lättare att träna i dag än i går.

Thailand är äntligen bokat!

Thailand är antligen bokat, bekräftelsen kom i morse och nu är det Bangkok den 9 agusti som gäller! Ska bli jäkligt nice att komma dit igen, känns nästan som om att man kommer hem när man kommer dit! Jag älskar kaos, mycket människor och framförallt sol och bad! Nu kan man börja planera nästa resa! :)


Lite av en mat-tant....

Så känner jag mig faktiskt efter denna helgen, har lagat sjuk mycket mat och bakat två gånger... men jag har inte vart så sugen på att vara utomhus direkt så nåt måste man ju göra! Just nu står det en falukorv i ungen och potatisar kokas och väntar på för att få bli mos. Sen var jag ju bara tvungen att baka kärleksmums!

image179

Tråkväder!

Det finns inte så mycket man kan göra när vädret är som det är, regn och ganska kyligt. Väldigt tråkigt... Så jag får väl underhålla mig men att baka en kaka eller något :) Kanske lägga sig i soffan och käka chips... Kolla en film! Ganska skönt, har i allafall vart på gymmet och svettats lite!

Rabarberpajen e klar!

Ååååå de ska bli så gott måste bara springa ner och köpa vaniljsås!

image178

Sugen på rabarberpaj....

så jag tror jag ska baka en!

Planterat massa blommor!

När jag hade lämnat av Fredrik så åkte jag förbi plantagen för att kolla om det fanns några enkla blommor som man kan ha på balkongen, det slutade med att jag köpte ny blomsterlåda, jord, massa blommor och en fin blomma i kruka som vi kan ha på bordet på balkongen.
Så nu har jag äve passat på att plantera om alla blommor i hela lägenheten i stort sett, kändes som att dom behövdes fräschas till lite.

image175
- Gamla lådan va ju varken fin eller fräsch.....

image176
- Betydligt mycket bättre....

image177
- Bara ölen, parasollen samt sittdynorna kvar.....

Nu är balkongen superfin och väidgt hemtrevlig, men vart är solen och värmen?


Fredrik har inte nyktrat till..

Han käkade lite lunch i allafall men sen när jag erbjäd mig att köra hem honom, så tänkte jag för säkerhets skull blåsa i mon alkoblås. Jag blåste och va helt nykter medan Fredrik klockan 12 på en lördags förmiddag blåser 0,6, snacka om att nyktra till lååååångsamt! Man ska vara glad att man är den som nyktrat till snabbast!

image174

Kanonkväll!

Vaken väldigt tidigt för att vi kom hem vid 4 tiden i morse, Helt unnderbart rolig kväll, Fredrik och Co kom hit i går kväll, samt Erik och Bronten. Vi spelade Guitarhero i några timmar och kollade på "Vart fan är mitt band".
Sen skulle Fredrik och dem vidare till en fest på gärdet, och jag tänkte, why not? Så jag henkade på dit och kommer in i en mysig liten lägenhet. Massa folk och har väldigt lätt för att göra mig hemmastadd!

Fick med mig en liten väl onykter Fredrik hem, han ligger på vår soffa nu och sover! :)

image173

Es ist freitag!

Jaaaaa, es ist... freitag heute! Das is ganz gut!
Har städat lägenheten och håller på att tvätta, känns väldigt bra faktiskt.
Snart kommer Freddan och Co.. Kanske Erik och Bront med vi får se!

Helgfeeling :)

Jajamen, fredagspulsen börjar titta fram, och solen gör likaså!
Skönt med helg igen, vill så gärna hitta på nåt i helgen!
Men vad?

Funderar på att anlita städhjälp..

Eftersom vi inte tycker det är kul att städa funderar jag nu allvarligt på att hyra en en städerska typ varannan vecka. Kanske kan hitta någon bra?! Hade vart guld värt att komma hem till en städad lägenhet!

Förbannad på tvättmaskinen..

Jag som hade tänkt att städa hela lägenheten i går och göra det mysigt inför helgen, och började med att tvätta, satte mig vid datan och hör ett väldigt konstigt ljud, går in och tittar och ser att slangen som försörjer tvättmaskinen med vatten sprutar åt alla håll! Jag får panik eftersom allt är superblött!

Tappade all lust, så nu ser det ut som ett helvete hemma hos oss, de enda som är fint är vardagsrummet, men det är ifs alltid fint!

Jag ska fan hyra in en svetlana.. Nån som har bra tips?

Åkte ur pokern..

japp, väldigt bra för att vara nybörjade måste jag säga, åkte ut på 195e plats av 4300 stycken från början! Man börjar lära sig mer och mer. Nu ska jag bannemej sova!

Havrebollar för hela slanten...

Jajamen, i dag vart det havrebollar till hela kontret och det är uppskattat det med, tom Engelsmännen som sitter här gillade dom, fast de såg väldigt skeptiska ut när dom smakade! :)
Ska försöka hinna träna i dag!

lunchdax!

Och matlåda har jag med mig, hur bra som helst, undra hur många coca cola jag måste dricka får att jag ska piggna till?

Fantastisk kväll!

I går gick jag och Erik och tog en öl efter jobbet sen kollade vi en liten spelning med Magnus Uggla, vilket va väldigt kul och verkligen grymt bra! Måste påminna er att kolla på Vart fan är mitt band? Det går på fredagar klockan 21.00 på SVT. Glöm inte det!

image172

Magnus Uggla väntar...

Japp, i kväll få vi se på han ifs bara några låtar men det är roligare än att vara hemma själv eftersom Mats e borta i 3 dagar, nu ska jag möta upp Erik för en lite after work öl, ska bli gott! Berättar mer sen!

Plantering och banankaka!

Nu e jag klar med planteringen på terassen, blev genast mycket mer hemtrevligt! Banankakan som jag bakade i går blv väldigt uppskattad av alla på kontoret, bra det... bra att nån kan käka upp den då jag har käkat så jag mår illa! I kväll väntas träning för första gången på 2 veckor!

image171

Ps, hoppas mamma ser detta, jag kan faktiskt om jag vill!

Dagens mission...

... Är blommor till vår terass! Ska knalla i väg och köpa dessa nu snart sen ska det planteras! Hahaa.... får se hur det går!

Banankaka...mmmmm

Yes, vi har bakat en banankaka, den står i ugnen och smeten var i allafall god, hoppas att kakan blir det med, hittade ett recept i veckan på aftinbladet som såg mumsigt ut! Har bestämt för att vara väldigt onyttig hela denna helgen så i kväll ska det bli pizza! Ciao

Vilken mysig dag!

Verkligen, gick nyss upp från sängen, väldigt sent men väldigt skönt att verkligen få vila ut någon gång, dagen mission är ju att ta sig in till stan och efter det hämta bilen.... Men just nu orkar jag inte! Jag är hungirg!

Soft dag!

Aaa de kan man lugnt säga att jag har haft i dag, meningen var att jag skulle till gymmet men känner mig fortfarande inte hundra efter min superförkylning i veckan som gick. Så jag gick en liten promenad i stället och sen köote jag mig en tidning och jordgubbar! Nu väntar pokertunering!

Ååå vilket väder!

Vilket väder vi har haft den senaste veckan och ingen uteservering har man hunnit besöka. Efter jobbet i går va vi på teater, Åkes flickor, den va faktiskt bra, inte för att teater är min grej men det var absolut värt att gå dit.
Innan dess mötte jag upp Ken, gick till högbergs för att ta en öl, sen under föreställningen ringer Fredrik från Svenljunga och säger att han flyttat till Sthlm, fan va skoj! Så vi tog några kalla på Högbergs, sen kom Mats och Co.
Hade väldigt trevligt, kvällen avslutade på Ljunggrens!

Nu ska jag nog inte till stan eller nåt... njuta!

Nya designen klar!

Helt underbart att få en lika fin blogg som alla andra! Blev väldigt näjd med Elinas design! Stort tack till henne! I dag är det fredag och vi ska på teater ikväll ska bli skoj!

restskatt......

Fan.... jag har alltid fått tillbaka pengar på skatten men nej då, Mats som ringde i går och sa att jag skulle få tillbaka 3000:- när jag kommer hem och kollade lite närmare så står det ju fan att betala tillbaka!!!! Palla!

Ny bloggdesign....

Ååååå vad fin den är, har fått hjälp av världens bästa tjej, hon har hjälpt mig med en ny design som jag har längtat efter så jäkla länge! Jag skulle vilja lära mig hur man gör själv men det får bli när jag har tid framför allt!

Men den kommer nog dyka upp här under dagen!

Nu har pappa åkt igen...

Lite tråkigt att han redan hunnit åka, men det var ju i allafall kul å ses han lite, bättre lite än inget :) I går när han kom gick vi ner och hämtade Mats, sen käkade vi lasange, och efter det åkte vi ut till Resarö. typ vid Vaxholm för att hämta en gigantisk borr som vägde ton, men men nu är han på väg ner till Länghem igen.

Tror jag ska åka hem snart, känns som att det var ett tag sen sist, kanske om nån vecka?

Pappa kommer i dag!

Just det, det är inte varje dag pappsen dyker upp till den fina soliga staden men i dag är en sån dag! Ska bli kul, lite tråkigt bara att han åker hem redan i morgon, men det är ju bara föt att morfar fyller 85, kan ni tänka er!
Jag har beställt blommogram och fixat ett finfint kort till honom, och det får absolut inte öppnas förän på hans födelsedag, nämligen 4/4 på fredag!

image168


Ombytta roller

Japp precis så va de i helgen när jag lärde Mats att laga pannkakor och han lärde mig att spela poker på nätet, väldigt skön känsla av att inte laga mat själv för en gång skull. Det finns även bildbevis, och måste säga att Mats var över färväntan bra på att göra pannkisar!

image167

Invigt terassen med glass :)

Nu har vi alla på jobbet invigt terassen för första gången typ med massa glass, blev väldigt populärt. Vem kan motstå denna utsiken lixom?

image166

Fantastiskt väder ute!

Åå man vill ju bara gå ut och kjol och linne men så varmt är det inte ännu och sen dessutom skulle jag garanterat bli sjuk igen, är ju fortfarande inte helt återställd från min super förkylning som man åkte på i förra veckan!
I dag blir det Nöjespokalen igen, Tessan vill så gärna gå så vad gär man inte!.... Det kommer bli ett sånt jäkla bra program när det väl blir klart!

Äntligen funkar bloggen igen!

Det har vart lite problem med att blogga de senaste dagarna då de har bytt plattform för bloggen men nu verkar allt vara i sin ordning igen, ska berätta om vad jag pysslat med i helgen men det får bli i kväll!


RSS 2.0