Packad å klar..

Gummistövlar - check
Underställ - check
Varma sockor - check
Regnjacka - check
Täcke - check
Kudde - Behövs ej..
Handduk - Behövs ej, man duschar aldrig på festival.

Tror jag har med mig det mesta, som ni ser 3 par skor, i Emmaboda skiftar vädret alltid minst 3 gånger så lika bra att ha 3 ombyten med sig.

Vi ses i Emmaboda i morgon.


Mot bajjamajjornas land ;)

Emmaboda here we come, jag sitter här hemma och laddar i soffan, laddar inför regn, lera, bajjamajjor och mängder av öl och fantastisk musik. Jag åker kanske med världens roligaste sällskap, min nyfunna vän sedan några dagar tillbaka Obban, mycket trevligt! Vädligt otippat men skoj ska vi ha, måste ju våldgästa alla de andra där nere, jag kan ju inte missa en Emmabodafestival, det funkar inte för mig.

Alla vet ju hur det slutade senast.. :)






 


Några få bilder från bröllopet :)


- Kanske världens finaste brudpar..


- Mats laddar i frisörsalongen..


- Min fina klänning..


- Jag å kanske världens roligaste Carro!


Bröllop i Uppsala.

I morgon ska Lisa bli fru Lind, ska bli mycket trevligt tycker jag allt.
Jag har ju ändå nån slags stor roll, toastmadame :)
Kanske inte kommer vara den mest förberedaste toasmadame, men jag ska bannemej se till att folket kommer trivas i morgon i Danmarks bygdegård.

Så nu beger jag mig mot Uppsala, ha en trevlig helg!

svininfluensa eller inte?

Det är den stora frågan!?

De flesta som jag känner som har flugit den senaste tiden har åkt på skiten.. Jag blir inte förvånad om jag kommer hem med den skiten med.. men men det får man väl ta.

Nu blir det packa väskan och försöka klia sönder alla bett från bedbugsen från det underbara dormet!


Sista kvällen i Malaysia.

Många tråkiga avsked fick man vara med om i dag, speciellt mellan mig och Jennie, som hon sa vi har inte spederat så här mycket tid med varandra sedan Utsikten. Jag har älskat varje dag jag fått tillbringa med henne! Nu blir det ett break ett tag, kan både vara bra och dåligt! Men vi ses snart igen!

Sista kvällen i Kuala Lumpur och Malaysia ska nog bli hyfsat lugn, nu är det dags för middag och sen får vi se vad som händer!

Over and out för Malaysia för denna gången!

The last night in the middle of fuckin nowhere...

Det är dags att bege sig vidare! Jag ska hem, kan inte förstå, jag börjar sakta men säkert. Får tårar i ögonen så fort jag tänker på att jag inte kommer att hänga här mer, med alla som man älskar! Men jag vet att det inte är sista gången jag sätter min fot på andra sidan floden, på Mutiara Resort!

Men innan dess ska jag ha en fantastisk kväll, natten ska spenderas i dormet! I kind of like the dorm now. Its not too bad!


So lets go for the last day/night in the djungle!
xx

Jen & Jen in a dorm!

I dag tar vi vårt pick och pack och lyttar in i dorm! Å va mysigt vi ska ha det! Tänk er gemenasm dusch och toalett, inget varmvatten och hårda madrasser! Nåt som jag verkligen gillar är att det inte finns AC, jag hatar aircon! Man måste ju svettas lite!
Funderar på att ha något slags moving-in-party i morgon kväll! Så nu är vi grannar med massa annat pack! I bland måste man vidga sina vyer helt enkelt.
Inte så många nätter kvar nu, och de ska spenderas med Jen i kanske världens mysigaste dorm.

xx


Nagellack i djungeln..

Varför behöver man nagellack i djungeln? Fröken som sitter jämte mig sitter och målar sina naglar i knallrosa? Om det hade vart skogsgrönt hade jag kunna förstått det, hon kanske behöver camoflagera sig inför djungeln, men ROSA? I dont get it! Dessutom stinker hela kontoret av äckelnagellack.. aja..

Observera att jag inte har en aning om hur man stavar camoflagera.. eller om det ordet ens finns.. men nu finns det i allafall, kanske behöver hjälp med stavningen.. :)


Over and out.


Masses avskedsfest!

Sista kvällen för Masse firades med nice restaurang och ett sjukt bra cover-band som plöjde rocklåt efter rocklåt! Det dansades väldigt mycket, barfota! Jag gillar verkligen att gå barfota, tillochmed detta lyxhotellet börjar vänja sig vid att jag inte vill ha skor på mig! Allt annars är så stifft och tråkigt här! Inte alls jag!

Nu sätter jag mig i bilen och beger mig tillbaka till djungeln!

Ha en trevlig kräftfestival alla som befinner sig i Olofsbo!






Dagens kontor..

är precis lika flådigt som det låter, The Royal Chulan.. mycket har gjorts och mer ska göras!
Ska försöka hinna med en liten runda på stan i kväll!
Maja har tillkommit i min lilla skara av människor, mycket bra person!
Har sett hennes allra bästa sidor redan, typ mitt i natten när hon satte sig upp dreglandes i sängen och sen började asgarva.

Det jag saknar just nu är min lilla stuga i djungeln.. tro det eller ej.. men jag gillar djungeln bättre än KL..


7Eleven

Jag har alltid sagt att jag har tyckt bra om 7Eleven, och nu ännu bättre.
Som sagt jag var ju helt själv i KL i går, och när jobbet va färdigt så bestämde jag mig för att jag inte kan slösa bort en kväll på rummet! Så jag tog på mig min klänning och begav mig ut i Kuala Lumpurs nattliv.

Jag kom snabbt unifull med att jag behövde öl, gick in på första 7Eleven, sen lagom när den va slut råkade jag gå förbi en ny 7Eleven. Och så höll det på i 6 omgångar! Jag averkade chinatown och siam square! Jag träffade mycket roliga människor som jag hakade på vidare!

Natten avslutades med att jag hoppade på första bästa monorail i förhoppningen av att komma hem, men jag hamnade långt åt helvete, gick av, gick till 7Eleven och köpte en bira, satte mig på perongen, klev på nästa tåg, gick av på Bukit Bintang, in på 7Eleven köpte nattens sista öl!

Mycket nöjd, 3 timmar senare vaknar jag upp i min kingsizebed på Chulan, med alla lampor tända och tvn på högsta volym med Michael Jackson, det är fina grejjer det!




Tillbaka i Kuala Lumpur.

Jag diggar verkligen denna staden, speciellt ännu mer när det blev nytt rekord i bilfärd, i dag tog det bara 2,5 timmar från Kuala Tahan till Kuala Lumpur, mycket bra chaufför!
Nu ska jag bara mysa! Det behöver jag! Ska nog göra stan med!

Stannade på DHL på vägen hit och skickade hela min packning hem, så nu kan jag shoppa 20 kilo till! Helt fantastiskt!

I Like!

Jag saknar dock Jen, hon e kvar i djungeln! Men vi ses snart!



Detta kan vara den bästa bilden på mig och Jen, det kan även vara den enda som tagits under hela resan...

Jerantut.

Att en utflykt kan betyda så mycket, det visste jag inte. Att lämna allt folk och djungeln för några timmar, det var precis vad jag behövde. Samla kraft, att få äta på KFC, kunna gå in på 7eleven. Jag känner mig som en starkare människa i dag efter gårdagens utflykt. :) Även om Jerantut bara är en liten skithåla som ligger en timma i från djungeln..
men ändå...

Jag stannar här i 3 veckor till! Sen blir det Sverige igen, men bara för dagar!

Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0