Rassle ´07 är över...

Allting måsta ta slut någon gång och de e så himla tråkigt när roliga saker kommer ta slut. Sista Emmaboda festivalen är över, det kommer aldrig någon mer igen ;(. I går va de drag det kan jag lova, massa sköna band samt träffade massa coola människor i går. Fick en grilltallrik av grannen, sen satt men helt plötsligt utanför deras husvagn, drack mer och mer öl tills mannen med gitarren kom! Han va ju bara så söt! Men som sagt han va 17 år bara! Så inge bra... ;)

Vi sjöng och hade det trevligt hela kvällen och natten, såg shout out louds och the dinosours, de va mycket folk och regnet höll sig borta, alla va helt dygnsura i går och det va dags att åka hem i dag och värma upp sig lite...

Har vart en helt underbar helg men mycket skratt, mycket väntan.... den värsta väntan va ändå på bolaget när det var 200 pers före oss i kön! Helt stört! Nu har man satt punkt för den absolut sista emmabodafestivalen någonsin och det känns bra att man fick vara med att uppleva den i allafall 2 gånger under åren!

Nu är jag otroligt trött och vill bara duscha och sen hoppa i säng.. Kanske kolla Beck eller nåt!
I morgon ska jag och Mats hämta Liam på dagis för att sen knalla till Djurparken! Wiiiiiieeeee!

God natt!
Lägger in lite bilder från festivalen!


image25
lite halvtrött...

image26
- en supertrött Carro Barro

image27
- En kissenödig Carro

image28
- Shout out louds

image29
- Bira!!!

Rassle ´07 fortsätter...

Redan lördag igen... och sista dagen i Emmaboda.. just nu känns det väldigt bra med tanke på att det har i stort sett regnat hela tiden sen vi kom och nu börjat det bli riktigt lerigt här i Emmaboda, och otroligt sunkit på bajjamajorna! I går drack vi massvis med öl och lyssnade i stort sett  på alla band som spelade det sista var dock bäst men lugn musik.

Regnet kom och gick, men vi försökte hålla gnistan uppe i alla fall, vi är ju i alla fall inte blöta ännu, men om detta ska fortsätta kommer vi oxå bli blöta efter ett tag. Det bästa jag tog med mig hit var dock mina gummistövlar som jag köpte dagen innan vi drog hit. Carro har sina Converse som är dygnsura verkligen, tycker lite synd om henne faktiskt.

I dag vaknade vi upp ganska sent och kom unnifull med att vi skulle lyxa till oss lite genom att duscha och borsta tänderna, knallade ner till simhallen och duschade, och för första gången i min festivalhistoria har jag duschat! Borstat tänderna med för den delen! Nu är man otroligt fräsch igen!

Nu ska vi knalla upp till området för att kolla lite coola band.. dagens höjdpunkt är dock shout out louds! Dom ska bli kul att titta på!

Ska öppna 4 ölen nu, skål!



Kraaaam


Rassle ´07 är i gång!

Tjo!
Fan då e man på festival igen, allt är sig likt i lilla Emmaboda. Vi kom hit i går jag och Carro, fixade tältet tjackade bärs och satt och snackade skit utanför vårt tält. Vi har valt den vuxna stilen i år, vi tältar på husvagnsparkeringen i stället för inne på området. Man har mer lugn och ro och sen har vi bilen precis jämte oss så vi slapp konka alla saker.

Kvällen närmade sig och vi gick in på området med massa bärs, satte oss vi lilla scenen och kolla på bandet som spelade, nåt av folkmusik slag, men de va ganska soft att lyssna på, sen lyssnade vi på I´m from Barcelona, dom va grymma! Och dessutom e dom sjukt många i bandet!

Ölen tog slut så vi givk till tältet och hämtade mer!  ;) Så det blev visst en kasse till! Haha! Och det drack vi upp men sen vart jag knallfull så Carro fick leda mig hem i mörkret till vårt tält. Carro gick tillbaka men sen kom hon tillbaka lika fuller hon! haha.... Hon ligger fortfarande i tältet och sover.. Hon mår illa säger hon! hehe...

De e 2 lika roliga dagar kvar nu vilket e soft!
Ska försöka få liv i Carro nu så vi kan dra ner till byn och tjacka mer öl innan bolaget stänger.
Kanske ska koka mig lite nudlar med... eller varför inte en macka med mjukost?!
Valmöjligheten e stor.....
Fortsättning följer!



Cheers

Semestern börjar kännas!

Nu börjar man fatta efter två dagar att semestern verkligen är här! Så underbart verkligen, sitter nere på Öland och har det hur bra som helst, solen skiner och snart ska man käka frukost. Man behlver inte bekymra sig över vad klockan är man behöver bara sitta ner och ta det lilla lugna! Så skönt.

Vi har inte gjort så mycket dessa två dagar utan försökt att kunna koppla av och inte känna någon stress tycker jag har kyckats ganska bra med detta faktiskt!

I dag ska jag till Emmabodafestivalen med CarroBarro, ska bli sjukt kul faktiskt. Leva lite svinigt skita ner sig och inte duscha igen föräns på söndag! Så nice!!!


Nu blir det nudlar och mjukost i 4 dagar!
Ta hand om er!
Puss å kram

Tiden är inne... ...SEMESTER!!!!

Äntligen kan man säga det högt, jag har semester! Så jävla underbart så ni anar inte. Jag ska bara softa i 5.5 veckor framöver, helt otroligt! Fattar det inte själv ens. Fast man sitter ju kvar på sin plats ännu men den ska Lizen få nu... Hoppas hon tar väl hand om den! För nu ska jag bara vänta in Mats sen ska vi bege oss!

Nu börjar nästa nedräkning, till Thailand, det ska bli så otroligt soft tycker jag!

Men, men.... take care allihopa!

Love ya!

Det är över nu....

Helsike! Fan i mon går man på semester! Ska bli sååå underbart! Ett år sedan man kände så här sedan sist, helt otroligt! I morgon åker vi mot Öland, sen blir det emmabodafestivalen och mormors begravning, allt känns som att det flyter på nu! Man kommer någon vart. Jag kommer inte jobba förän måndagen den 3 september igen!
Fattar ni vilken lycka jag känner i dag!

Nu ska de packas!

To the beach!

Go morgon!
Vilket väder! Äntligen har solen kommit tillbaka men riktig värme.
Ska åka till Fågelöudde hade jag tänkt mig, sola lite så man inte är så blek när Mats kommer i morgon!

Ska bara käka frulle först.

I kväll blir det nog bärs!


Puss å kram

Äntligen fredag!

Fan så underbart det är! Fredag, man vet att man kan ta världens sovmorgon i 2 dagar innan man måste tillbaka och när jag ska tillbaka har jag bara 2 dagar kvar! Inte ens de förresten, bara 1.5 dag! Och Mats kommer hem på söndag! Har kommit på att jag verkligen inte är en ensamvarg, nu vill jag ha sällskap hemma, nån att småsnacka med, bara ha kul i hop med! Det saknar jag som tusan!

I dag blir det nog några bärs, sen vet e fan vart helgen slutar!
Jag å Lizen ska tydligen på en "runda" i mon.. Det kan ju bara sluta bra!

Bara 4 jobbdagar kvar nu!

Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu....
.... Njae det stämmer faktiskt inte in på mig, har tappar motivationen helt och hållt faktiskt, pallar inte bry mig om nåt längre, nu ska jag verkligen bort från jobbet, först ska jag ha semester efter det blir det att söka efter nytt jobb för nu är det verkligen ett helvete på jobbet, massa nya förändringar ska ske och jag pallar inte mer saker nu. Allt är så jävla jobbigt så det finns inte.

Saken gör det inte bättre av att man är själv hemma hela veckan, det börjar bli jäkligt tråkigt nu och jag har allt kommit på att jag är inte en ensamvarg i allafall utan gillar att ha folk omkring mig hela tiden, vill aldrig vara ensam.
Men jag har ju i allafall farfar! Han e söt han!

Pratade med morfar i dag med, kändes faktiskt bra, prata ut lite! Det behövdes verkligen!


Love you

Kräftfestivalen i Glommen!

Fy fasiken vilken helg! Ingenting kunde blivit bättre, åkte ner i onsdags tröstade morsan lite efter mormor, men vi satt och pratade igenom vad som hänt så allt kändes genast mycket bättre! Sen vart de ju dags för Glommen, så jävla kul va de, världens bästa cover band, alla i hela tältet sjöng med! Den bästa låten va ju helt klart; I natt jag drömmde! Helt otroligt! Vilken stämmning!

Va i Glommen både fredagen och lördagen, lika kul på båda dagarna!

I dag har man jobbat igen och nu är det bara 6 arbetsdagar kvar innan man har semester, så underbart!!!
Kom precis hem från Gröne jägaren, tog några bärs och käkade med Kija!


Kram på er!

Jävla skitväder!

Sitter på altanen i Olofsbo och ser hur vädret aldrig blir bättre, det har regnat konstans tills nu, men de är nog bara ett uppehåll innan det kommer att bli pissregn igen, men det är det värt, slippa sitta på tråkigt jobbet och inte göra ett piss. Nu ska jag verkligen söka en ny tjänst, pallar inte snacka i telefon hela dagarna längre.

Jag har gett mig själv till nyår, efter nyår ska jag inte vara kvar på Retention längre! Det är bara 4 månader kvar efter semestern och det borde man palla, gillar inte den nya chefen heller riktigt, man vet inte vart man har han. Tror han vet det oxå. Men, men...

Har stadiga mål nu i alla fall, jag och Mats ska amortera av 50 000 av lånet innan nyår, samt att vi ska resa nån stans under jul och nyår. Ska bli så underbart att slippa allt annat skit.

I kväll är det Glommenfestivalen, massa bärs och skoj! Det behöver jag!
Kraaaaaaaaam

Ny dag, nya tag!

Nu har jag äntligen vaknat igen efter en lång natt utan särskilt mycket sömn, har börjar bearbeta sorgen och ska ta mig upp igen för den långa backen... Det blev inget jobb i dag heller, pallade inte eftersom jag inte sovit något i natt. Så nu ska jag packa mina väskor och palla mig söder ut. Drar mitt pick och pack till Falkenberg i kväll!

Ska bli skönt och träffa familjen igen, sen är det ju kräftfestivalen oxå! Gött!

Ta hand om er under tiden!
Puss å kram

RIP Gerd Gunvor Linnea Söderlund

Min bästa vän, min kära mormor orkade inte längre efter 29 002 dagar, hon hade kämpat tillräckligt. Hennes kropp ville inte mer, hon kräktes och sen försvann andningen, hon ville vidare inte lida mer, hon valde att lämna oss en väldigt fin dag i alla fall och hon lämnade bara fina minnen efter sig. Hon hade vart dålig en längre tid men det var i måndags som allt plötsligt försämrades.

Hon blev 79 år, 4 månader och 27 dagar, hon skulle fylla 80 år nästa gång nämligen den 13 Februari, dagen innan alla hjärtans dag, en dag man aldrig kommer att glömma. Man hatar när man får samtalet som man vet kommer att komma inom kort och plötsligt så kommer det.

Har gråtit mig till sömns i två dagar nu, men man måste sörja för att kunna komma vidare, men som mamma sa att vår riktiga mormor dog redan för två år sen, det va då som hon fick sin hjärnblödning och inte blev normal igen. Hon har legat i sin säng mest, den sista tiden har hon vakren pratat eller ätit.

Det kommer bli lite tungt framöver men jag vet att hon har det bra där hon är nu, hon lider inte längre, hon är med folk som tycker om henne och vi kommer ju att träffa henne igen, fast om ett tag.

Jag kommer alltid att minnas dig mormor! Och vi ska ta hand om morfar så att han har det bra!
Jag älskar dig!


image24
Världens bästa mormor!

Lugn helg utan sol!

Man kan ju verkligen undra vart solen har tagit vägen någonstans, för den har inte synts till här i närheten på väldigt länge nu tycker jag!

Var tvungen att gå hem från jobbet i fredags då jag har så jävla tandvärk, ar nog fått hål i en tand sp ringde till tandläkaren och ska dit i morgon oh fixa skiten så i morgon klockan 10 ligger man i tandläkarestolen och pinas! Fi fan vad jag hatar tandläkaren, inte nog med han är jävligt dyr, det gör ont med!

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen, softat mest, gjorde stan i går sen va vi på fest hos Gurra, men jag var nykter och körde vilket kändes otroligt bra!

Nu ska vi åka till Väddö, mats mamma fyller år så vi ska bege oss ut dit! Ska bli skoj faktiskt!

Kraaaaam

Liam 3 år!!!

Grattis Liam på 3 års dagen!!
Han är fasiken världens sötaste unge, så underbart cool, han kan göra give me five! Den coolaste ungen i stan, i dag fyller han 3 år, ringde och grattade honom i morse han sa att han hade fått en polisbil!
Jag har dock ingen aning om vad jag ska köpa till honom när jag kommer hem! Men nåt kuligt ska jag allt hitta på!

image23

Annars har dagen flytit på över förväntan, massa sälj och bra provis... Sitter och jobbar över en timma eftersom att folk intekan kolla sin scheman ordentligt, aja jag får ju sluta klockan 3 nästa onsdag i stället vilket ska bli så jäkla skönt! Att få kommer bort härifrån och bara ha lite semester, en försmak kan man säga helt enkelt!

Nu ska jag hem till Mats och käka superb middag! Ska bli så jäkla gott!

Trevlig kväll!

Skön start på veckan!

Go kväll!
Nu sitter man här igen ny vecka nya tuffa tag! Veckan har börjat soft dom håller på att immigrera oss till nya servrar på jobbet så ingenting funkar just nu verkligen, så i går fick vi gå frpn jobbet redan klockan 16, i dag funkade inte heller så vi har suttit i Kungsan hela dagen och softat, gptt en låång promenix, så nu e man lagom trött i fötterna.

Vet att jag har blivit lite lat med att uppdatera bloggen, men har inte så mycket att säga har inte heller tagit så många bilder, mitt liv lunkar just nu bara på, längtar så otroligt mycket efter semestern så ni anar inte!!!


I morgon fyller mitt gudbarn Liam 3 år! Han e så söt!!!

Kram på er

RSS 2.0