Nedräkningen har börjat :)

Jag har spenderat 1518 dagar här på bygget och nu återstår bara 32 dagar innan jag gör mitt sista projekt och sätter mig på ett flyg mot varmare breddgrader igen. När jag är hemma igen får vi sett vart fötterna pekar och vart i världen jag kommer att ta vägen.


Dagens bakverk!

Gav mig på macaronsen i dag igen och dom vart både snygga och supergoda :) Jag har lite söndagsångest inför ytterligare en jobbvecka, men det brukar ordna upp sig efter lunch!

I morgon är det träning som gäller igen. 4 pass väntar denna vecka.


Massa träning

I måndags började jag och Mark att träna på allvar, 7 veckor schema är uppsatt och vi kickstartade i måndags, i kväll smäller det igen. Hur svårt kan det vara att komma i form lixom?

I går började jag även min nya karriär på Ica, har fått extrajobb där och kommer jobba lite då och då. Det var superkul, sitta i kassan var enklare än jag trodde, och jag har drömt om alla PLU koder i natt, får se om jag hinner lära mig alla :)

Nu blir det jobb, sen träning och jag ser fram emot att lägga mig i sängen i kväll och känna att jag är helt matt, matt på ett mycket bra sätt!


Kram


Fredagen den 13e

I dag är det fredagen den 13e, tycker denna dag infaller lite allt för ofta nu för tiden.
Men jag ska inte deppa i hop, för i dag kommer Carla och hälsar på, ska bli så sjukt trevligt. Har inte träffat henne sedan vi var i Scottland och hälsade på henne för lite mer än ett år sedan.

Men först ska det jobbas och hämta lillprinsen på dagis, har haft Algot i några dagar nu och någon bättre unge får man leta efter. Frågan är bara vad vi ska göra i eftermiddag, har funderingar på att åka till något lekland och leka lite?

Over and out.


Mycket bra fest!

Vilken kväll i går! Helt fantastisk blev den, mycket god mat, alla var på sitt bästa humör! Allt var i världsklass verkligen. Vart ganska sent, tror de sista trillade hem runt 4-snåret i morse. I dag mår jag faktiskt helt ok, väldigt trött men efter all det alkoholintaget som skedde igår förtjänar jag egentligen att må mycket sämre, så jag tackar och tar emot.
Nu är det nytt år och nya möjligheter, vad som helst kan hända, det får tiden utvisa.
Tack alla igen för att ni gjorde en helt fantastisk kväll.

RSS 2.0