Gomorron gomorron!

Uppe med tuppen, mot gymmet för att sedan premiärbada på Fågelöudde! Sen mot Sandhamn! Ska ta massa bilder med min nya kamera med så ni får se hur bra vi har det! Ska bli så kul och åka svinsnabb båt!

Nya kameran ligger på laddning!

Testade den och tog några bilder och den verkar vara helt ok faktiskt, kom precis hem då jag och Mats flängt sthlm runt för att fixa det sista inför EM, allt måste ju vara klart innan torsdag! I morgon väntar Sandhamn....

Pussar och kramar med Ellen och Tocke...

För det är deras sista dag i dag på Silverback, hoppas att dom kommer tillbaka snart till oss! Men vi fick det bästa vädret för ett litet hejdå. Hade fixat jordgubbar och vin så alla verkade nöjda! Nu ska jag bege mig mot Kungens kurva och fixa det sista inför EM i Österrike!


     

Glömde ju säga att jag vann biljetter till Sverige - Ukraina i morgon med Unibet! Så nu ska vi på match!
Man måste ju ladda inför Innsbruck och EM!!!

Ciao

Ny kamera har man fixat!

Nu är äntligen denna härva över med min kamera! Helt otroligt, så skönt att jag fick en helt ny, jag hade laddad mina agrissioner eller vad det nu heter och tagit mig kraft att gå upp till OnOff i skrapan på lunchen, och när jag kom in och berättade hur allt låg till så fick jag en helt ny! Fick välja vilken jag ville för samma peng, hittade en som jag blev skapligt nöjd med och fick tom 500:- i handen tillbaka! Helt galet, inte ens ett tillgodo! Så skönt! Så nu är jag en ägare av en ny helt fräsch kamera, ska nog inviga den i Sandhamn i morgon!

Väldigt trevlig kväll!

Det var precis vad jag hade i går, och till pappa Micke så kan jag säga att Tessan är faktiskt den som nästan alltid är den som är nyktrast av oss, hon ser alltid till att man kommer hem! Men i går var det Tessans tur att vara lite på lyran! Men kul hade vi! Vi gick till Snaps för att lapa lite sol, vilekt var hur skönt som helst! Tessan som är lite finare i kanten drack Rosé och jag höll mig till öl!

Sedan begav vi oss vidare upp i backen och hamnade på Högbergs, där vi även mötte upp David, Tessans käraste, väldigt trevlig kille faktiskt, glad att hon äntligen hittat en bra kille! Sedan finns det ju andra som inte är lika glada för andras lycka.. Men den historian kan vi ta en annan gång!

image252

image253

image254




Det är i allafall väldigt skönt med fredag!
Skriver lite mer senare!



Närmsta uteservering?

Det vill jag ha nu! Och sen hoppas jag att Tessan är lika sugen som jag på en riktigt kall öl! Nu är det inte långt kvar tills man e redo för närmaste uteservering!

Ytterligare en dag med solsken!

Jag älskar känslan av att vakna upp och inse att det verkligen är klarblå himmel och sol ute, det har jag gjort nu i en veckans tid typ! I går kväll hade vi gårdsfest med vår bostadsrättsförening, va väl sådär kul med tanke på att man verkligen inte har något gemensamt överhuvud taget! Så jag gick in och kollade på Mc Dreamy i stället!


I dag ska jag träffa Tessan och dricka lite bärs!

Varför är alla som jobbar på posten så himla trötta?

Jag måste säga att jag har i allafall ganska bra erfarenhet av att besöka posten, gör det nästa varje dag och lämnar i REK eller lämnar in Posttidningar, och vart jag än kommer, så blir man alltid lika dåligt bemött! Alla som jobbar på posten måste vara så himla trötta och less på sitt jobb! I morse kom jag in på posten vid Folkungagatan och blev bemött av en jävla kärring rent ut sagt, det är första gången jag ska lämna in postidningar och jag fattade inte hur jag ska fylla i följesedeln, jag ber om hjälp och hon bara går därifrån och jag får vänta i 10 minuter på att hon gör något annat!

Aja, tur att jag inte är less på mitt jobb i allafall, fasen tänk att ha ett tråkigt jobb, i slutändan spenderar man ju säkert 1/4 del av liver där, lika bra att hitta en plats där man trivs!

Lenas 30 års dag!

Hon har fått uppvaktning hela dagen, först underbar lunch på Ljunggrens tak terass, och sen avslutade vi dagen med marängswich på vår terass på kontoret, önskar jag kunde tagit en del bilder men eftersom min kamera fortarande e på lagning får jag ha en tråkigt blogg ett tag till!

Nu e man nyss hemkommen från gymmet och ha placerat sig i soffan, och just nu kom jag på att inte glömma min huvvevärks tablett! Så det fr jag nog gå och göra nu! 

Förresten, är det Claes från Grums som skrev inlägg? Trevligt att du saknar mig redan! haha ;)

Stor kram

huvudvärken e borta!

Så skönt att slippa gå runt med den där huvudvärken hela tiden, Tabletterna hjälpte redan efter 10 minuter! Det är en konstig känsla när man e van vid att vakna med huvudvärk varje morgon till att va helt klar i skallen! Jobbet gick fort i dag, vilket känns väldigt bra då jag är väldigt trött efter helgen, sov ju inte så mycket direkt så man stupade som en klubbad säl! 

Nu är det bara 17 dagar kvar till Camp Sweden.. wiiiieeeee!

Klockan 06:30 en helt vanlig lördag :)

Jajamen, en ny arbetsdag väntar på Tullgarns slott. Tror farsan ligger helt avdeckad inne hos sig för deras väckarklocka har ringt hur länge som helst. Så får väl gå in och dra upp dem!

Ciao

en vanlig fredag med farsans polare....

jajamen, de e va de e, en helt vanlig fredag med frasans polare och min farbror förståss. Befinner mig just nu i Trosa, på ett vandrarhem, för i helgen ska jag jobba med pappsen på mässan på tullgans slott! Väldigt fint faktiskt speciellt när det är så fint väder som det va i dag, kom hit ganska sent och drack ett par kalla och käkade pizza med resten. Å nu ligger jag i mitt rum men en snarkandes jävlen till granne i rummet breve. Men e sjukt trött så kommer nog kunna sova i allafall!

xo xo

Neurologen...

Skum doktor jag träffade idag, stressad till tusen och fick göra massa knasiga tester, men som jag redan befarade hittade han inget mer fel än min gråa fläck jag har i hjärnan, och det är ärrbildning från min lilla blödning, och nu verkar det som att det är typ som infekterade blodkärl spökar i mitt lilla huvud!
Men återbesök kommer det ju bli! Så nu ska jag till apotket och hämta ut mina nya super tabletter som Dr Hansson sa det. Får väl se om de kommer att hjälpa?!

Nyklippt och fräsch!

I morse fick jag panik, jag insåg när jag std i badrummet i morse att jag såg för-jävlig ut i huvvet, så jag tog min lilla mobil och ringde frissan och fick tid direkt så nu e jag hur fin som helst i håret, men det försvinner ju snart när jag ska gå till gymmet och svettas lite granna ;)

Annars har ju redan halva veckan gått och i morgon bitti ska jag till Danderyd för att kolla huvvet på neurologen, ingen aning vad som kommer att hända där med förhoppningsvis kommer vi hitta en lösning på detta problemet!
Så klockan 09.00 i morgon vet ni vad jag gör :)


kraaaam

Äventyr inbokat!

Nu ska det äntligen bli av, massa saker som vi har fått i presnt under åren ska nog göras! Lördagen den 31/5 ska vi åka R.I.B båt ut till sandhamn, och jag som älskar när sker går fort! Hur gött som helst ska det bli! Det tar en timma att åka dit och sen är man där ett tag och sen en timma hem!

Tisdagen den 3/6 är det dags för luftballong, det ska oxå bli coolt som attan, man har ju alltid vart avis på alla andra man har sett glida omkring i luften, så är det min tur och jag ska dokumentera duktigt under resan! Så att ni blir avis på mig!

Jag längtar!!!

Middag hos Kija och Matte..

I går blev vi bjudna på middag hos Kija och Matte, väldigt god mat måste jag säga! Kom hem ganska tidigt men de va skönt eftersom jag va så himla trött. Startade denna dagen med gym och motion, sen hjälpte jag Lotta och Bill att lämna tillbaka deras barnvagn!  Frågan är nu, ska man baka nåt kul? Ska man lägga sig på soffan? Eller kanske någon annan bra idé?

Väldigt rent här hemma...

Då var lägenheten städad och fin igen, väldigt skönt faktiskt, det är ju som natt och dag om man jämför med hur det såg ut här hemma i morse! Nyss hemkommen från gymmet, och eventuellt en middag och kija och Matte väntar! Men innan dess One Three Hill.....

Pinoccio i Borås?

Fattar fortfarande inte vad han ska göra i Borås, han är ju förknippad som lögnare! Men jaja... får väl gå och säga hej till honom nästa gång jag kommer hem till Borås, får väl presentera honom för Tessan med :)

I dag ska jag röjja i min garderob, har nog flera säckar som går att slänga!

Helg :)

Äntligen är det fredag! Denna veckan har vart seg, först för att jag va själv hemma, sen för att det har vart mycket på jobbet! Men nu är det nya tag som gäller, ska träna och bara vila upp mig i helgen, i morgon ska jag dock köra Lotta till Barkarby och byta hennes barnvagn! Det är inte så länge kvar nu tills den där saken kommer ut! Det är ju fortfarande en "den" eftersom dom inte tagit reda på vad det är för kön!

Nu är nog min tacogratäng som står i ugnen klar!



Jag är kär i Jason Mraz...

Han e så otroligt bra på att sjunga så att jag nästa har gått och blivit förälskad i honom. I går på RIX FM festival spelade han 3 av hans egna låtar som han även mixade i hop med gammal 90-tals musik. Om det inte vore för att han skulle spela hade jag åkt hem mycket tidigare, för det va svinkallt och typ 6 grader, men hela kungsan va helt full och alla hoppade för att hålla värmen!

I dag är det fredag och allt är tip top, i dag blir det inget våldsamt, blir gymmet i kväll och sen blir det bara lugn och ro, med mys och film och massa onyttigheter!

Ciao

 

Rix FM festival!

Något måste man ju hitta på nu när solen börjat kika fram igen efter att ha vart borta för länge! Så jag och Tessan beger oss till kungsan och lyssnar på lite musik. Blir nog mysigt, ska försöka hitta ett bra ställe och ta en drink på innan!

Annars har det var en tuff dag som vanligt med massor att göra! Och nu är det ute i pressen att vi har blivit sålda till ITV, vilket känns super kul! Så nu kan ni läsa om det överallt, typ DI, dagens media och Resume!

Nu ska jag göra det sista i köket så de e rent och snyggt tills i morgon!

Planering inför EM har börjat!

Nu måste vi bärja planera hur, när och var vi ska åka när vi ska ner till österrike om typ 3 veckor! Måste kolla vilken väg som är närmast, och vilken båt man ska ta! Men det löser sig säkert! Har kollat runt lite och det verkar luta mot sträckan Trelleborg Sassnitz och sen har man drygt 100 mil att köra i Tyskland men det bränner man av på ett par timmar! Resan borde ta runt 12 timmar inkl. båten!


Ensam hemma!

Det är inte varje dag man är ensam hemma, och när man väl är det känns det oerhört bra tycker jag! Man kan göra precis som man vill och dessutom hur man vill och det älskar jag! Jobbet har vart tufft i dag men jag har lyckats ganska med med ekonomin denna månaden för allt stämmde i dag vid avstämmningen!

EM-truppen är uttagen och det är inte långt kvar tills vi sitter i bilen på autobahn nån stans i tyskland mot Innsbruck och Campsweden, ska bli så najs, dock inte så mycket semester så man kommer nog vara tröttare när man kommer hem än när man åker dit! ;)

Nu ska jag träna lite till, känner mersmak efter gymmet så nu blir det Wii fit!

Elfsborg - Blåvitt

Det står fortfarande 0-0 i matchen, jag och Fredrik håller tummarna för Elfsborg så klart! Va nere och köpte godis i halvlek och nu är vi laddade inför ett mål! Annars har dagen vart lugn, dock väldigt mycket att göra på jobbet, men när jag gick hem hade jag jobbat undan allt som legat under tiden då jag hjälpt till med tidningen!

Nu e man själv hemma i 3 dagar vilken är väldigt skönt! Undra va man ska hitta på?
Kanske hoppa i sängen?



Myseftermiddag i Björns Trädgård..

Jag, Anna och Kija hade eftermiddags mys på ett café vid Björns trädgård, käkade en väldigt god räkmacka och en cola. Så nu efter ett par timmar i solen e man ganska röd, hoppas att det lägger sig tills i morgon, för de e inte så kul att se ut som en kräfta på jobbet! :)

La Quarneval....

Denna dagen har vart helt famtastisk, startade dagen med en stor tallrik jordgubbar!


Sen softade vi oss in till stan och närmare sagt Odengatan för att se årets Quarneval, den va ju super grym, så kortegen i Borås kan slänga sig i väggen, det var typ 100 ekipage och vi kollade typ i en och en halv timma innan vi hade sett allt! Helt sjukt!

     

   
När sista vagnen hade kört förbi dansade alla med i tåget och vi hoppade av lagom till på sveavägen! Sen va de dags för benvaxning! Gick till centralbadet och kände lite smärta men e ju ganska van nu eftersom jag har gjort de massa gånger nu vid det här laget, dock är det synd att mina ben nu är fulla med röda prickar, men hoppas att dessa ska lägga sif tills i morgon!



Avaslutade sefan kvällen med grillning hemma hos oss, Kija och Matte kom förbi och Erik och Bront va förståss med dom oxå, spelade lite Wii Fit, så nu är vi alla helt slut efter massa rockande rockringar och backhoppning! Är dock nöj att det är jag som fortfarande har rekordet i backhoppning!

        

Nu väntas hocket, Sverige - Ryssland.... får se hur länge man håller sig vaken!

Ciao


Det vankas Quarneval....

Har aldrig sett den i sthlm men jag tror att man kan jämföra den lite med kortegen i Borås fast typ 10 gånger större. Har ju åkt förbi deras bygge nu i en veckas tid och det ser riktigt bra ut faktiskt. Sen är det verkligen sommar i dag, helt galet underbart! Redan 19 grader!

Alla gillade min äppelpaj....

Ja du Helene, det vart äppelpaj och alla älskade den.... Så kul att den lyckades. Annars har det inte hänt så mycet i dag förrutom att det har vart sjukt fint väder och att jag har befunnit mig på medis sen jag slutade jobba! Dock ganska skönt att komma hem såpass tidigt! Klockan e bara typ 23.... I mörgon väntas gymmet igen, suck!

Årsmöte i föreningen..

Och jag är inte så sugen på att gå på detta! För det första måste jag till gymmet sen har jag jobbat som en tok hela veckan så måste vila mig hemma i kväll! Dagen på jobbet har vart mycket å göra hela tiden men jag har det hellre så än att inte ha nåt alls att göra! I morgon är det fredag igen, och klaniga jag har lovat bort att baka en äppelpaj tills i morgon! Varför gjorde jag det?

xo

Passion for Business

Inget inlägg i går men de va bara för att jag jobbade non stop, helt galet verkligen! Startade dagen med att bära påsar efter påsar, mycket slit och släp och det kändes som att det aldrig skulle ta slut! Helt otroligt, men efter många om och men satte jag mig i en taxi mot Blue Moon Bar, sen var de dags för dagens seminarier, mycket spännande, Jenny Östergren va konfrensier och första gäst var Nyamko Sabuni, sen lyssnade vi även till Michael Treschow, Cissi Elwin och Susanne Liljengren! 

Kom hem ganska sent och upp igen tidigt i morse, så nu är man helt död, och ligger under täcket i soffan! Kommer säkert somna snart!

Här är lite bilder från gårdagen!

image219

image220

image221

image222

image223

image224

Kram

Vilken dag!

Har snart jobbat i 12 timmar! Helt galet! Kom vid sju i morse och nu är klockan redan 19, men ack så mycket som jag har fått gjort! Packat i hop 500 goodie bags, med massa roliga saker i, har även fixat massa annat! Så missa nu inte vår nya tidning, eller kolla på rapport från i lördags på svt! Där e jag tom med! Hahahahahahaha!

Nu ska jag hem är hungirg som bara den!

Magen kurrar!

Kram

Återigen grilldax!

Jajamen, det finnt ju inget att klaga på när vädret är som sommmar ute, har suttit på balkongen mesta delen av dagen, så skönt, nu kom jag nyss hem från gymmet inte alls kul å träna i dag, det va skittråkigt.
Nu ska jag fixa käk, för Erik och Mats kommer snart!

xo

Äntligen ganska utvilad :P

Nyvaken och utvilad efter en tung vecka med hårt arbete och mycket stå hej på kvällarna, nu blir det en minst lika tuff vecka som kommer igen, I morgon ska allt vara klart inför tisdag, så det kommer bli en tung dag! Tisdag ska jag befinna mig på Blue Moon redan tidigt på morgonen. Det ska bli grymt kul faktiskt, träffa massa människor och knyta nya kontakter! 

Innan dess ska jag i dag putsa fönster, och grilla! Är hungrig redan nu!
Kram kram

Kija 25 år!

Jaha då va den festen redan över, det har ju pratats så mycket om den och det var verkligen hur trevligt som helst! Mycket folk och riktigt god tanzansk mat, så underbart! Nu återstår bara att hitta min nyckel till bilen och därpå sitter ju även hemnyckeln, den försvann i går, men hoppas att den ligger i lokalen någon stans! För annars har jag ingen bil då jag inte hittade reservnyckeln heller!


Jag får någ åka dit och leta!

Grattis Kija!

Ja må hon leva, ja må hon leva, Kija fyller 25 och detta ska firas, men innan måste jag fixa lite jobb saker, måste till Matton och köpa lite papper å grejjer!
Ska nog sova lite!

Å va gott med grill

Det finns ingen godare mat än grilla, så nice... Och nu äntligen i vår egen lilla trädgård. Så nu blir det kött och klyftpotatis med en sås ala Fredrik!

image218

Letat rätt på Freddes liv...

Nu är man lite piggare än va jag va i morse, har handlat, börjat tvätta så jag är på god väg när det gäller mina mål för helgen! Har kört runt halva stan för att leta rätt på Freddans liv, en snäll kille hittade hand mobilså han fick tillbaka den i dag, sen kom han ju på att han glämt väskan på båten, så ev sväng förbi Torkild vart det med!

Nu ska jag nog käka nåt e väldigt hungirg!

Fest hos Tocke!

Godmorgon, sjukt seg efter gårdagen men det var väldigt trevligt, vi började hos Martinas kompis men lite förfest, sen tog vi oss ner till söder mälar strand och Tockes båt, väldigt fin båt som var väldigt fräsch! Fredrik hade supit bort sin plånbok och fick komma dit och åka med mig hem eftersom han varken hade pengar eller leg.

I dag ska jag städa, putsa fönster, tvätta.... handla mat! Allt ska vara tip top i kväll!

Kram


RSS 2.0