Farfar älskar påsar!

Det är något speciellt med Farfar och påsar, han älskar alla påsar!


Det mycket goda vaccinet Dukoral.

Jag har smakat förr, men i dag var det inte särskilt gott. Dukoral, mot kolera och turistdiaré.
Känns bra att ha fått i sig det.

Det är ju bara två veckor kvar till första trippen till Malaysia!

Nu ska jag ut i solen igen!


Skum dag..

Som ni vet så var jag ju i Jönköping och jobbade på Elmia i helgen. Jag kände ingen när jag kom dit förrutom de som stod i min monter. Men efter 4 dagar känner jag väldigt många fler. Dagen startade med att en hörde av sig via facebook, väldigt trevligt det där med facebook! Man kan alltid hitta den man söker!
Efter någon timme kliver det in ett känt ansikte på mitt kontor, nämligen Martin. vi båda två blev lika förvånade, han mest, eftersom han trodde att jag ljög om att jag jobbade på Silverback som har hand om Robinson.
Martin hade sökt till Robinson och nu blivit kallad till intervju. Vi får väl se hur det går för honom! Jag håller tummarna! ;)

Så två kära återseenden på samma dag!

I Like

Student-tider!

Jag minns det som om det vore igår, men det är faktiskt tro det eller ej 6 år sen jag stod där på Utsikten gräsmatta med tonvis blommor runt halsen i en ring med hela klassen och grät. Värsta dagen i mitt liv. Min familj skulle splittras. Alla hade ju levt som en familj, eftersom alla hadr flyttat hemifrån, och inte hade sin egan familj på plats.
Än i dag när jag ser ett studentflak får jag gåshud! Jag älskar känslan samtidgt som jag hatar den.

Jag saknar Utsikten!



Två flak som jag åkte förbi på vägen hem från jobbet!

Det ryktas sommar!

Det står nu överallt att det ska bli sjukt nice väder i helgen, inte mig emot, tvärtom! Jag älskar det! Äntligen. Jag ska ju ifs inte vara hemma i Sverige under i stort sett hela sommaren, men jag är i allafall hemma i 2 veckor till. Och det underlättar ju om det är fint väder de två veckorna.

Så i dag ska jag göra mig sommarredo, vilket betyder bodyscrub, så man inte flagar bort allt direkt, samt gå till apoteket och köpa solcréme.

Helgen ska spenderas på fågelöudde om det blir fint väder.
Med grill och picknik-korg.

Kanske blir det t.o.m årets andra dopp på lördag?



Fågelöudde

Mitt liv är en fest!

Jag är otroligt näjd med mitt liv. Jag har nästan alltid varit det. Jag älskar mitt jobb och min omgivning. Jag älskar att ha kul, i stort sett är alla mina dagar roliga! Jag har bra vänner, och bra syn på livet! Jag trivs helt enkelt.
I går gjorde jag, Lisa, Jen och Johan fridhemsplan, vi skulle kollat matchen men det blev massvis med öl i stället!

I dag har jag legat på soffan efter lunch och kollat in det programmet som jag ska jobba med i sommar. I´m a celebrity get me out of here.. Det verkar soft! Dock är den stora frågan om Jennie Nyman kommer överleva 8 veckor i regnskogen? Den som lever får veta!

xo

Desireé Larsson

Är en gammal klasskompis till mig, vi pratar nån gång om året på msn, och i dag skickade hon över att jag var tvungen att kolla hennes blogg. Och det jag fann var detta;

Tack såhär 7 år i efterhand  Publicerat Monday 25 May 2009 19:25

Inte trodde jag att denne tjej, Jennie Nyman, skulle betyda så mycket och skulle vara så omtyckt än idag. Hon är från en helt annan tid i livet, en tid jag säkert glömt 75% av, jag minns några klasskompis, långt ifrån alla. Visst minns jag Jennie, vi pratar ibland över datorn, men det är allt. Trots detta så har hon en mycket stor roll i vår familj. Såhär är det. När vi flyttade från Ed så har jag på något sätt lyckats få med en film; Kejsarens nya stil ( på VHS ). Av en slump va jag i pappas källaren ( där möbler för en hel trea står fortfarande ) och skulle hämta min tv från den tiden med vhs spelare som sixten ville ha på sitt rum. Och där fanns denne film med jennies namn på.
Sixten formligen ÄLSKAR filmen,  såfort han är ledsen eller något inte går som han vill så kan man locka med filmen, eller om man behöver en kvart för att göra något viktigt så sätter man på filmen.  Filmen har givit oss lite paus i en stressig vardag. Så tack Jennie och förhoppningsvis har du förlåtit mig för filmstölden som jag va helt omedveten om och förhoppningvis får jag behålla den.

/ Dess princess


Planeringen av sommaren 2009

Min planering av sommaren är i full gång. Jag har precis insett att jag bara har en enda helg mellan Juni och Juli som jag inte vet vad jag ska göra så om ni vill hänga med mig för ni anpassa er efter mig helt enkelt... Helgen den 17-19 Juli.. Skriv upp det nu!

Så här ser det ut lite i korthet.. Ledig-Malaysia över midsommar med Jennie Holm-Åka till Norberg med Holm-Svänga förbi Glommen under kräftfestivalen-åka till Malaysia för att stanna där i upp till 8 veckor.

Jag har med andra ord fullt upp! I´m a busy woman.



Kalendern ska fyllas

Helgen spenderades i Jönköping

Hej ho..
Jag är så sjukligt trött efter helgen, men jag har också haft otroligt roligt! Jag har lärt känna massa folk. Kanske inte så konstigt när man e på krogen typ ensam utan nån man känner, då e man tvungen att lära känna massa nytt folk! Mycket trevligt i allafall! Nu behöver jag vila och sömn. Jag har festat alldeles för mycket denna helg, och rösten är inte på topp!
Jag behöver rehab!

Nåt som jag inte kommer sakna från Elmia är de 3 skoputsarna som satt i montern jämte oss, de såg ut som nerknarkade horor, och betedde sig så också, man kommer inte sakna deras röster precis. Jag har inte direkt blivit mer sugen på att bli skoputsare nu än jag va innan..

Tack och Bock för en superhelg!

Gårdagen..

Slutade inte helt otippat, Jennie ville fira att hon nästan är frisk i sitt ben så vi festade till det här hemma! Mycket trevligt! Nu gäller det bara att hon kan bli såpass frisk att vi kan gå ut och röjja oxå.

Dagens mål är att ta sig till Jönköping, men innan dess ska massa saker fixas. Bilen ska städas, jag ska duschas, det ska jobbas å jada jada...

Hej!

Pumpad med vaccin.

Nu har jag blivit boostad av massvaccin, så nu e jag preppad inför att leva i djungeln i 2 månader. Jag kan typ inte ens lyfta armen gör apont.

Sen vart det lite ändrade planer i dag med, jag ska tydligen spendera även midsommar i djungeln, nice!

Oh Norge!

Jag älskar den lilla söta Alexander Ryback!
Så mysig låt!

Grattis till suttone maj och Alexander!


Rap das Armas


Jösses vilken natt..

Gårdagen va ju helt fabolous för min del, föst Snaps och sen cafeét. Rix FM festivak hade sin efterfest där. Jag och Erik hade mycket trevligt! Väldigt mycket folk!

Det värsta av allt är att jag har nu under ett par gånger då man vart ute hört en låt som alla kan helt utantill, nåt i stilen med papapapppapa... Jag försökte sjunga för Mats och det gick väl sådär men han fatta deirekt, han sa, jaha med det är ju Djurgår´n hejjaramsa... Aouch....

Aja det är i allafall grym partylåt!

Jag säger bara Rap das Armas!


T.G.I.F

Så känner jag mig verkligen, Thank God Its Friday!
Och som gärdde på moset är det klarblå himmel och strålande sol sä här på morgonkvisten!

I dag blir det Afterwork nån stans! Kanske Kungsan..


I will tell you more..

Hybridbilar är inte okey..

I dag fick jag för första gången på väldigt länge, spela på att man är en dum blåst blondin som fattar ingenting.. Jag skulle åka till Lexus och fixa en bil som tydligen har punka, men väl framme på Lexus var det ingen punka, det var inget fel alls.. Väldigt konstigt tycker jag.

När jag sen ska bege mig från Lexus parkering, så inträffar nåt väldigt märkligt, jag vridde nyckeln fram och tillbaka och tycker att bilen inte vill starta, alla mekaniker står ju givetvis och kolla på mig, en kille kommer fram och försöker förklara att detta är en hybridbil och den låter ingenting!

Skönt att jag då fäller en kommentar som lät typ, ja men du vet väl att jag är blond, och inte kan något om bilar.. Ehh, vad är en hybridbil?

Jag gillar inte hybridbilar helt enkelt, inga bra start mellan mig och Lexus.

Tackar för en trevlig kväll..


Jag tackar som fan för kvällen i går, ingenting slår Lisas karaoke sjungande... vilken skönsång! Och två gånger gick hon upp på scenen! Inte illa!

Tyvärr blev det förlust i fotbollen, Bodén vann med 3-2, men vi hade trevligt i allafall! Mycket trevligt! Hoppas att det blir en vana med fotbollsmatcher mot andra företag! Väldigt bra idé.

Bilder kommer snart!

Friska-luften dag!

I går gjorde jag nåt väldigt ovanligt för att vara Jennie Nyman, jag startade dagen med cyckling till jobbet med en lite nätt sträcka på dryga milen. Efter jobbet tog jag cyckeln och begav mig till Odenplan, en ännu nättare sträcka på 5 kilometer, och som grädde på moset gick jag hela vägen till Lidingö från Odenplan, en fantastisk sträcka på 7 kilometer....


Nu får det vara nog!

Jag ser fram emot BIB-klacken i dag när Silverback möter Bodén

Present från Helen..

Jag älskar oväntade presenter, alltså sådana presenter man får utan att fylla år eller att det är julafton...
Jag fick ett lipgloss med ett sött kort där det stod; -Tack.. ... för att du alltid är hjälpsam, det uppskattas!

Thanks!


Efterlängtad mellis..

Precis när man sitter och tänker, att det borde vara dags för mellanmål nu, då kommer det ett bud från Arla med nya smaker på Yoghurt. Kanske telepati eller kanske bara ren tur, den nya sommarsmaken jordgubb/granatäpple är i allafall att rekomendera!


Det omtalande fotbollslaget...

Vi på Silverback har tydligen startat ett fotbollslag. Alla som vill får vara med, jag har paxat en plats i BIB-läktar laget, där hör jag hemma bäst tror jag, har ju aldrig spelat fotboll i hela mitt liv.
Men alla på jobbet är så jävla pepp på den första matchen som äger rim på fredag klockan 15:00 i tanto. De som är mest peppade är Pontus Gårdinger och Anna Bråkis, tror båda två är lika dåliga förlorare.

Motståndet är Boden & Co, ett annat företag, och en tjej som började hos oss i måndags, Annelie heter hon, hon spelar just för Boden & Co, hela lunchen gick åt att skrämma Annelie så hon skulle bli svag till fredag.. Efter en timma kommer följade på malien...

Inför fredagens drabbning...är det väl på sin plats med en liten presentation av några mina kära medarbetare på Bodén.
Puss!




Tror hon att vi blir rädda?


Motion..

Jag börjar gå in mer och mer för beach 2009.. jag har fått tillbaka lusten att träna! otroligt skönt!
I dag cyklade jag hem från jobbet!


Å Jennie e fortfarande kvar på sjukan!


Halta Jennie...

När jag mötte upp Jennie med skumpa på Arlanda i lördags morse, kom hon haltandes ut genom dörren, hon ramlade på fyllan och slog upp hela knäskålen sista veckan i Schweiz. Och efter en utekväll i Sthlm i lördags vart det bara värre, i går natt åkte hon till akuten, och fick lite tabletter och ett par kryckor, i natt kunde hon knappt sova och varje gång hon ska ställa sig upp börjar hon gråta av smärta..

Det slutade med att en sjuktransport fick hämta henne här hemma i morse, och nu befinner hon sig på Danderyd och har världens snuggaste sjuksköterska, och blir serverad morfin.. Hoppas att hon får komma hem i morgon igen.

Skönt att hon är väluppvaktad!!

Årets familjefest..

Jag blir bara mer och mer förvånad över panik-det-är-sista-dagen-då-deklarationen-måste-lämnas grejjen... Fattar lixom inte vad det går ut på. Förra året när det var dags för sista dagen då allt måste vara inne hos skatteverket, satt vi på Silverback vägg i vägg med skatteverket. Det började redan när man kom upp ur söderledstunneln, där stod det 20 personer på bägge sidor av vägen och samlade in deklarationer från alla folk i bilarna som säkert var på väg till jobbet..

Väl framme vid jobbet, möts man av en folkstorm, hela familjer, gula som svarta. Unga som gamla, jadda jadda.. Allta vill lämna in sin deklaration i sista minuten. man säljer t.o.m korv och dricka utanför och godis till alla barn...

Detta är en familjefest i Stockholm, blir bara värre och värre för varje år som går... Större och STÖRRE... Varför kan man inte deklarera på internet? Mycket smidigare, man behöver inte gå nån stans och man kan göra det dygnet runt...

Jag ska fundera tills nästa år...
Kanske man ska haka på sverige-festen?


Den kanske mest osköna bilden..

Kanske inte så otippat att Mats tog den...


VIP-hyllan på ambassadeur!

Gårdagen var helt fantastisk, Jen är tillbaka i stan och jag hämtade henne på Arlanda med skumpa redan vid 10 på morgonen! Efter lite sol och shopping så grillade vi hemma hos oss! Första grillningen är väl ändå alltid den godaste!?

Natten spenderades på Ambassadeur, på vip-hyllan där champagnen flödade obegränsat, fattar inte varför människor måste visa att man har mycket pengar, men, men verkligen inte mitt problem, men gott var det i allafall! Tyvärr fick jag sjukt ont i magen och fick åka hem redan vid 03:00.... :)

Här är lite bilder från gårdagen!


1:a Maj bad

I dag hände det! Ingen trodde mig, från att ha vart en vadslagning på fyllan i går, så tänkte jag stå för mitt ord! Jag skulle bada!
Jag sprang i och slängde mig i vattnet, sprang upp! Och vips så var det över!

Och kameran hade inga batterier! Men Mats va mitt vittne!


Hittade en rolig bild..

Från i lördags när jag hjälpte Patrik att parkera bilen...



Vi var kungar på att parkera!

Pappa..

Fick en hälsning från pappa att han sitter i södra Kina med 30 grder och dricker en Tsingtao..
Man e ju inte alls avis.. men nu får jag fan skärpa mig, jag va ju där för två veckor sen!

Puss

Lyckad Valborg!

Gårdagen kunde inte blivit så mycket bättre, många uteserveringar fick servera mig öl!
I dag blir det ganska lugnt, kanske lite grillning i nån park eller nåt.. :)
Jag älskar att sommaren äntligen e på väg!

RSS 2.0