Fredag tjooooo!

Äntligen är veckan slut, alltså arbetsveckan, så underbart skönt, men den gick faktiskt ganska fort i allafall, i dag har jag spenderat halvamin arbetsdag på Ikea, ganska soft i bland men i dag va det alldeles för mycket folk på Ikea för min smak. Och nu efter mycket bär och slit så är allt äntligen uppe i lokalen!

Nu ska jag hem!

Det vankas bröllop!

Å i går fick jag och Mats inbjudan till Emma och Hasses bröllop, helt galet men sant, att Emma ska gå och gifta sig det trodde jag då aldrig! :) Men vi är glada för hennes skull. Vi har dock ett litet problem att vår Thailands resa som vi just håller på att planer ligger just då, den 23e augusti. Lite tråkigt. Men vi ska nog försöka ordna detta!

xo

En fartfylld dag på jobbe!

Hoho.
Nu är även denna dagen alldeles snart slut, gått lite fortare än vanligt faktiskt, har vart med på inspelning hela dagen, vi körde ett av våra nya program som kommer i höst på skarpt vis, vilket betyder att man kör hela programmet så som det kommer att vara i verkligeheten, så jag och Tocke va i ett lag mot Lotta och nån annan snubbe i det andra! Inför publik å allt :) Var väldigt trevligt!

Nu sitter jag och väntar på lite skumpa då vi ska fira vår nya tidning på jobbet, sen skulle de ju även passa fint om mekanikern kom hit och lagade diskmaskinen! Jag är väldigt trött att diska för hand nu! Hoppas han lagar den i dag!

Kram

Mår mycket bättre i dag!

I dag vaknade jag i allafall inte med huvudvärk, vilket är ett stort plus för mig! I dag har jag tillochmed lyckats tjata till mig att Mats ska komma och käka lunch med mig, å det ska bli kul! Han är ju ledig i dag! Annars börjar köket hemma likna ett kök och inte en avlastningsplats som den gjort de senaste 3 veckorna!

Kram

Huvudet värker och skrivbordet ser ut som skit...

Är så jävla less på mitt underbara huvud! Nu kom huvudvärken tillbaka, och jag får ännu mer huvudvärk när jag vet hur mycket skit som ligger på mitt bord! Nä, nu ska jag rycka upp mig och rensa bordet sen ska jag gå till posten på folkungagatan! Jag Behöver luft! :)

image152

Ack så jobbigt med måndag!

Helgen är redan förbi och den gick alldeles för fort fattade inte att det var måndag i morse när klockan ringde 07,30helt galet trött ranglade man sig till toaletten för att blöta ansiktet i kallt vatten så att man blev lite piggare!
Nu några timmar senare märker man hur trött man är efetr allt stå hej i helgen som gick, i kväll blir det förhoppningvis gymmet, sen bara vara hemma och plocka, har ju typ tvättberget allan som väntar med! SUCK!

xo

Å vilket fint vardagsrum vi har fått!

Hej hej,
hemskt mycket hej!
Nu har Jocke och Andreas åkt och vi har en helt ny hall och ett helt nytt vardagsrum, helt galet snyggt om jag får säga det själv, så underbart och att vi äntligen är klara! Hela helgen har gått åt till att antingen införskaffa grejjer, måla köpa mat eller va vet jag?

I går softade vi faktiskt mest blev inte så mycket gjort faktiskt, men vi avslutade kvällen men middag på Helenes krog på Mariatorget, sen vart det Mest och sist men inte minst Laroy, - Tack Tina för att vi fick våldgästa dig lite :)
Kom hem runt halv 4 tiden och vaknade upp vid 11 i dag, och nu har man röjt det sista i vardagsrummet i alla fall, bara halva lägenheten kvar som är full utav damm å skit! Men det får bli en annan dag!

Här kommer för och efter bild, välj själva vilket vardagsrum som är snyggast!
Kram

image149

image150

image151

En liten rapport från vardagsrummet :)

Inte den bästa bilden men i allafall en försmak.

image148

Jobbig dag!

Nu har jag verkligen sprungit till medis typ 5 ggr i dag åkte söder runt med bil och köpt mer färg, vart på bolaget och köpt vin till jobbet och kånkat massa saker från ikea upp 8 våningar... Nu e jag bannemej värd en öl!

Det är dags för fredagquiz med jobbet, och det vankas öl och vin!

Kram

Målningen är igång!

Hej hopp!
I går kom jocke och Andreas och nu är målningen i full gång hemma i lägenheten, taket e redan gjort fick jag nyss rapportering om. Vaknade vid 6 i morse när de satte i gång, jag vet att det kommer blir så sjukt bra! Vår fondtapet har jag även hittat i Videokväll med Luuk, så om ni minns hur det såg ut så vet ni hur det kommer se ut hemma hos oss i kväll!

image146

Sen röntgade jag ju huvvet med i morse, en timma tog det fick ligga i ett långt rör som är 60 cm i diametern. Helt galet litet förstår inte hur de som har klaustrofobi klarar det, jag låg och sjöng för mig själv och hade faktiskt det ganska mysigt. Får svar om 4 - 5 arbetsdagar, hoppas dom hittar vad felet är med huvudet, är verkligen less på att vakna och gå och lägga mig med huvudvärk varje dag!

image147

I kväll får vi se vad som händer, Kim och co är i stan så kanske träffar dom en sväng annars blir det definitivt utgång i morgon kväll med melodifestival och allt!

Stor kram!

Nu får vardagsrummet ett nytt lyft!

Hallu!
I dag kommer Jocke och Andreas och stannar tills sönda, dom ska fixa hela lägenheten åt oss i stort sett, vi har ju redan lipat golvet i vardagsrummet och nu ska vi måla tak och väggar och tapetsera en fondvägg, en helt galen tapet men jag vet at det kommer bli sjukt snyggt! har massa nya möbler och fin matta ååå - vill att det ska vara klart nu!

Ska lägga in en före och efter bild!

Ciao!

Missade Gynning i går..

Va tydligen för trött i går för att ens orka vara vaken till klockan 9, såg ingen skymt av Gynning i går, hoppas att det finns en repris man kan kolla på!

Nu e jag verkligen supertrött!

Lite jet-lag har man nog hamnat i i allafall, vaknade upp vid 5 i morse hur pigg som helst, vilket typ aldrig händer mig annars. Och nh när klockan snart e 19.00 sp e man astrött! Ska laga mig lite lasange och sen blir det Gynning för hela slanten!

xo

Bilder från Beijing 2008

200719-135200719-134200719-133200719-132200719-131200719-130200719-129200719-128200719-127200719-126200719-125200719-124Jag käkar med pinnisarMatPrutning på marknandenJag på hotelletTessans näsblod

Mera bilder från Beijing 2008

200719-145200719-144200719-143200719-142200719-141200719-140200719-139200719-138200719-137200719-136

kan inte fatta att man har vart i Kina...

God morgon, vaknade astidigt i dag man tror väl att man är i Kina fortfarande. I går shoppade vi det sista på morgonen sen tog vi en taxi ut till flygplasten och vi fick åka ekonomi extra hem så det var riktigt nice. Det var inte ens en 6:e del fullt så vi hade hur mycket plats som helst! Kom hem efter att inte sovit nåt pa planet gick och la mig och vaknade 6 i morse,... :)

Vi har i alla fall haft det hur bra som helst, lägger uppa massa bilder!
Kram

Svarttaxi fran Beijing till Tianjin

Aaa, nu e de bara en natt kvar innan vi maste aka hem igen, jag skulle kunna tanka mig att stanna ett tag till i alla fall, tror de andra kanner lika dant, i gar softade vi mest, hangde pa muren och drack bars solade och bara njot av att komma utanfor stan lite.. Pa eftermiddagen shoppade vi annu mera, sa kul att pruta verkligen, man har ju lart sig lite nya engelska fraser, - No have, - Can not... -Oh, you killing me.... Sen finns det hundra till som man kan utantill men den basta ar anda - This is really good qualitet you know.........

I dag gick vi upp med tuppen igen for att ta taget till Tianjin, men Beijings tagstation e gigantisk och ingen kunde engelska och alla skyltar ar givetvis pa kinesiska sa vi missade taget och tog ev svarttaxi i stallet och helvete va han korde, i 160 km i timmen korde han sicksack genom alla bilar, ute i vaggrenen mest om man far saga..Han hade pa skithog technomusik, men han tog oss i allafall till Tianjin och Lillan!

Hon stod dar med sin chauffor som hon hade forra gangen, vi akte in till stan och kakade lunch pa en fin kinesisk restaurang, all mat va nastan helt ok, smakade pa det mesta fast det fanns nat som sag ut som ogras.... De smakade jag inte pa.

Vi tog taget tillbaka till Beijing, sen akte vi till himmelskafridens torg och forbjudna staden, sen akte jag till OS arenan, och fasen vad den va maktig och valdigt inponernade, jag tog nagra bilder som jag blev valdigt nojd med. Fick tillochmed en kines att ta kort sa jag fick med mig pa bilden och arenan i bakgrunden.

Nu har tessan och veronice kommit tillbaka till hitellet efter lite langre tid i forbjudna staden... Sa nu blir det val kaka, sen shopping och efter det blir det sova for i morgon har vi bara fram till 12 pa oss att shoppa! Alla affarer oppnar 9... 3 timmar kvar!

Ses i morgon igen!

Bordservering pa Mc Donalds!

Hej hopp!
Ytterligare en dag i peking har gatt forbi, nu e de ny dag och nya tag, i dag har vi gatt upp valdigt tidigt och kakat frulle, och nu har vi hyrt en chauffor som ska ta oss till kinesiska muren. Det ska bli kul a se muren, vi har ju sett den innan fran flyget men nu blire det lite coolare. Vi har aven vart pa alla marknader man kan vara, vissa battre an andra... Men vi har hittat var favorit, och den hetter show market eller nat i den stilen.

Kakade pa donken i gar, och fick bordservering av personalen, behovde inte ens sta i ko, och sen fick vi sitta jamte brasilianska landslaget i simmning, pa flyget hit akte vi ju med svenska landslaget i simmning. Alla kineser ar vadligt snalla, och artiga, man har tillochmed en litenm tjej som foljer en till hissen fran rummet, - helt galet!


Nu vantar var privatchauffor!
Kramis

Ny dag i Beijing!

Nu har vi precis vaknat upp i Peking och vantar pa att vi ska kaka varldens godaste frukostbuffe, ar riktigt hungirg, aven fast vi at pa pizza hut i gar kvall, Tessan och Veronica va nere och badade i pollen sent i gar kvall, jag va sa trott sa jag somnade pa stort. I dag vankas det New market, mer shopping och mer skoj. Ska forsoka hitta en liten trip till kinesiska muren i morgon Veronica har aldrig sett den, jag vill se OS arenan med! Hoppas att vi kan hitta den! Annars har vi det hur bra som helst, mitt huvve har borjat spoka lite men ska se vad som hander under dagen!

Hors senare!
Kram

Peking e soft!

Hej!
Nu ar vi antligen framme och vi mar hur bra som helst, tillochmed massa sol hela dagen, hotellet e soft och vi har utforska silkmarket och kanner oss valdigt varma i kladerna infor i morgon nar det galler att pruta! Vi har vart stenharda i dag och bara shoppat lite haha... Tessan har val shoppat massa jackor, inte sa otippat kanske men vi andra har oxa shoppat massa, men mycket mer ska det bli.

Ska softa nu, kaka lite granna och bara ta in allt som har hant under dagen, vi e ju 7 timmar fore er! Men vi har det hur bra som helst i allafall! Och har ingen hemlangtan annu!...


En stor kram fran Jennie, Veronica och Tessan pa andra sidan jorden!

Världens bästa Mats!

Åååå, så har han skickat blommogram till mig! Kunde inte fått en bättre avsluting på denna dagen. Visar en lite finare bild sen!

Love you.


image118


Kina väntar på oss!

Äntligen, nu ikväll åker vi till Beijing, och ska shoppa sönder oss helt totalt! Så underbart nice! Det blir jag, Tessan och Veronica som åker, veronica är en tjej från tessans jobb! Ska försöka blogga både innan jag åker i kväll och sen från Peking! Återkommer.....

Tömt vardagsrummet!

Nu är vårt vardagsrum helt tomt, i dag kommer golvsliparen och ska fina till golvet, sen får det var tomt i en vecka tills Jocke, Eklöw och Robin kommer och ska måla och tapetsera om hela rummet och fixa taket i hallen, det ska bli jävligt nice faktiskt! Ska lägga in lite bilder på vårt tomma vardagsrum som ekar till tusen!

Ciao!

Alter bridge va så grymma!

Ååå, vad jag ångarr att jag hade ont i huvudet i måndags, jag kunde inte se hela konserten, men nästan hela missade två låtar, gamla creed gänget, helt underbara, han röst e ju så galen! Stämmningen va på topp, alla va glada och vi fick gå in gratis eftersom Johan Wood, har hjälpt mig med biljetter då hans bror är manager till bandet! Helt underbar magisk natt!

image116

image117

xo

Vilken lördag!

Vilken underbart rolig lördag som vi hade i går, vi kom ju ner till borås i fredags, hade en liten runda ute och sen åkte vi nattbuss hem, sov bara 3 timmar innan de va dasg att hämta pappa på Landvetter, han har ju vart i USA den senaste veckan, efter de somnade vi direkt, vaknade upp vid 4 tiden då det var dags för Götet och melodifestivalen, och det var verkligen hur bra som helst, till att jag hade tappat bort bilnyckeln, och min bil stog i stan och fattade inte hur jag skulle ta mig tillbaka till sthlm i morgon, men efter att ha vänt ut och in på pappas bil 4 ggr, så hittade tessan nyckeln under sätet. Helt otroligt, efter melodifestivalen blev vi avsläppta vid Grand där vi checkade in och sen drog vi till Harrys för ytterligare en utekväll! Hade askul, kom hem vid halv tre efter en asgod kycklngrulle på Campino och Tessan va ganska mätt hon med efter en lilla menyn på Donken.

I eftermiddag väntar en softdag framför tvn men chips och cola! Kanske ska in till carro med och hälsa på Åke!

Mot melodifestival och partaj.

Nu e de dags att köra lite bil igen, så najs att få åka på lite utflykter, man måste ju ses sig omkring! Det e ju de som e kul, i kväll kommer vi inta Borås, vi får se vad som händer, kanske utgång, kanske hemma kväll med lets dance, man vet aldrig!

I morgon blir det att hämta pappsen på landvetter, sen efter de blir det grand hotell, och sen schlager i götet, inta Scandinavium och lyssna och bara ha det allmänt trevligt! Sen blir det säkert uttgång i Borås i morgon!

Ska försöka kika förbi både farmor och morfar och farfar! :)


Kraaaaam

bodypumpad och väldigt trött i armarna!

I dag var det tyngre än vanligt att ens ta sig till gymmet, trött sen i går, först träningspass sen utgång, och sen va på jobbe vid halv 8, inte så smart kanske, men det va kul i alla fall, trevligt med lite annat folk för en gång skull.
Mats har vart i Eskilstuna hela veckan typ, och han kom hem i dag vilket e väldigt skönt, fast i morgon åker jag och Tessan till Borås så vi hinner ju inte ses så mycket ;)

Nu väntar det tvätt och jag ska duscha och käka!
Kanske finns lite tid för tv me!

Ses i Borås

Äntligen freitag!

Just det, veckan började jävligt trögt men nu är det redan slut och i kväll ska vi ut och käka middag och dricka bärs, så underbart nice! Har tränat som en tok hela veckan, både tis, ons och i går fick jag ju för mig att gå på ett Body Pump, herregud, det va asjobbigt och jag hade nog alldeles förmycket vikter... får ta lite mindre vikter nästa gång.

I dag ska jag på massage vid 4 tiden sen är det äntligen dags för helg! Så underbart! Sen sa vi alla som vill mötas på nån bar, sen blir det en klissikerkväll på Jensens, å vad jag ser fram emot sovmorgon i morrn!



Inte så långt kvar till varken Borås eller Kina!

Kraaaaam

RSS 2.0