Marina di Grosetto!

Åh, kanske har haft den bästa resan på väldigt väldigt länge, så många minnen som kom tillbaka. Har ju spenderat så många somrar, nätter och tid på Rosmarina Camping, senaste gången vi var där var 1998. Det har gått 14 år sedan dess, och det märktes inte, direkt när jag klev ut ur bilen så kände jag igen lukten, ljudet av syrsorna i träden... Hur underbart som helst. Och inte nog med det, vi lyckades pricka in det bästaste värdet! Inte sett ett moln på himlen på 5 dygn.
 
Här kommer några bilder från de senaste dygnen
 
 

Hedemora...

Alltså tiden går sjukt fort nu! Har redan gjort hälften av tiden i Hedemora och jag trivs hur bra som helst! Detta är verkligen min grej. Hade en del tankar om hur det skulle vara att spendera sommaren i Dalarna, och allt har varit tio gånger bättre än jag hade förväntat mig :) dock en sak, solen har lyst med sin frånvaro och regnet har öst ner i princip hela tiden sedan den 1/7, detta har gjort att jag inte kunnat njuta fullt ut.
 
Och detta betyder att det rycker lite i restarmen :) så på onsdag när jag kliver av mitt tre-veckor pass så beger jag mig till varmare breddgrader, även om det bara blir för en kortare stund, men i får i allafall spendera 5 dagar i Marina di Grosetto, Italien. har vart just där under en jädra massans år när jag var yngre med familjen, ska bli otroligt spännande att se hur det har utvecklats sedan jag var där senast nämligen 1998.
 
Där är det i allafall rätt så säkert att jag kommer få se solen, det såg ljust ut på väderleksrapporten i morse.
 
 
Häpp

RSS 2.0