Shopping till tusen!

Heeeeej!
Nu ar vi inne pa sista dagen i Bangkopk och aven Thailand! Ingen av oss vill aka hem, vem vill aka hem till kalla och dyra Sverige? Vi kan tanka oss att komma hem och saga hej till alla som saknar oss sen aka tillbaka och spendera hela vintern har! Jaaaaa!

I gar kom vi tillbaka till vart kara Bangkok, akte till det gigantiska MBK for shopping och vi shoppade sonder oss sjalva, Tessan slog till pa ytteligare 4 vaskor! Hahahaha! Sen hade vi sa mycket saker sa vi kopte varsin kabinsvaska sa vi kunde fa hem allt till hotellet! Dock finns det lite plats kvar i vaskorna sa det blir nog shopping for alla pengar vi har kvar i dag! Aaaaaa va det ar billigt har!

I natt ska vi aka till Sthlm igen planet lyfter klockan 01.50 var tid! Sen e vi hemma i morgon bitti igen!
Laddar upp massa bilder i kvall!

Puss a kram

Vilket fullmoonoarty!

Nu har man vaknat till liv igen efter en lang natt utan somn, gick en all in i gar, drack buckets som aldrig forr! For er som inte ver vad en bucket ar sa ar det en hink med en flaska sprit och resten shark eller redbull... Sen far man hela hinken full med is och sen i med massa sugror, och sen e det klart! Fick i oss ett par stycken i alla fall :)

Lunkade runt pa stranden traffade massa roliga manniskor sen antog vi dansgolvet och det var med stil! haha... med farg over hela kroppen, helt svettig och lite vinglig stog vi mitt i kaoset och dansade i flera timmar hur bra musik som helst....

Man blev helt slut sa vi gick hem och badade nattbad i poolen och sen stensomnade typ.... I dag vaknade man upp utan baksmalla helt otroligt! Har vart pa beachen hela dagen vilket kandes bra eftersom det var sista dagen innan vi aker tillbaka till Bangkok! I morgon bitti klockan 6 kommer det en taxi och kor oss till piren dar vi ska ta baten till Samui igen... sen flyget till Bangkok!


I morgon ska vi ladda upp bilderna fran fullmanen!

Kram sa lange

Det vankas fullmane!

Heeej!
Sorry for att ni inte har blivit uppdaterade, men det har inte hant sa mycket med oss faktiskt, man skulle kunna tro att vi far och flanger hela tiden men vi ar faktiskt pa semester och forsoker relaxa sa mycket som det bara gar! I gar somnade vi faktiskt vid 9 pa kvallen efter en mycket god pizza och lite drinkar och en underbar massage!

Hade lite otur i gar med, trampade pa en glasbit som jag fick ga till sjukan och plocka ut! Sa nu ar det inget mer barfota for min del, Tessan har fatt ett ragg med det glomde jag visst att tala om! Haha.... Han ser typ ut som Borat och kan nastan ingen engelska och vi snckade lite med han i poolen innan men sen sa kom han in i vart rum nar vi sov och la sig i sangen jamte Tessan....... Men vi slangde ut honom illa kvickt igen... sa Robin behover inte oroa sig :)

I kvall ar ju fullmanen tilbaka pa Kho Phang an igen, oj oj vad kul det ska bli, har kopt vara neonfarger och har nu allt for att kvallen ska bli lyckad! Far se hur lange man pallar men alla utestallen stanger namligen 12 i morgon bitti! O fi fan! Blir en lang sovmorgon i mon!

Bara 2 dagar kvar i solen och jag e ju inte alls brun efter allt mitt kliande sa maste paniksola dom sista timmarna man kan! Tessan e asbrun!

Aja, nu ska vi vidare!
xo

Regnig dag i dag!

Hej!
I dag har det vart skitvader hela dagen sa vi har softat mest pa rummet och sen gick vi och unnade oss varsin massage! Den var helt underbar, bade jag och Tessan somnade...
Sen kakade vi den godaste bakade potatisen nansin, sa underbart god!

Det borjar vankas hemfard, och varken jag eller Tessan vill aka hem... vill hellre stanna har i varmen och svettas lite till! Men, men vi ser bada fram emot shoppingen i bangkok sista dagen! For har vi aldrig shoppat innan ska vi bannemej gora det da! Och alla vet ju hur Tessan ar nar det galler shopping?!

Annars mar vi bara bra, mina myggbett har kanakse gatt ner till 80 stycken nu men kliar fortfarande sjuuukt mycket!

image58
- Min tatuering! :)

image59
- Sista solnedgangen pa Koh Tao

image60
- En dod Andre och en lite piggare Tessan!

image61
- En avdankad Micke.,..... efter en lang natt ute!

Ny o, med nya tag!

Hej!
Nu har vi kommit till Koh pangan, kanns som hemma vilket ar oerhort skont. Hittade vart hotell direkt och det var nog kanakse lika bra for vi ar namligen helt slut efter gardagen, har vart uppe hela natten och festatlite granna och jag fullfoljde aven mitt stora mission for denna resan! Jag har gjort min tatuering! Antligen vagade jag, och jag kan ju bara saga att det var nog tur att det var ol inblandat! :)
Sara var med som personligt stod och tog massa bilder, ska ladda upp dom sa fort jag kan! Men jag ar otroligt  nojd i alla fall!

I gar regnade det som tusan, det regnade sakert under 1 timmar och da kom det over 400 mm.... helt sjukt! Det vart typ oversvamning!

Micke och andre ar nu pa vag till Bangkok, sen hem till Sverige igen, vilket paminner mig om var hemresan om exakt en vecka! Vill inte hem!


Kram

101 jakla myggbett!

God morgon!
Nu ar det raknat och klart, jag har hela 101 bett pa hela kroppen om det nu ar mygg eller sandloppar far vi nog aldrig veta tror jag! I gar vart det en hemsk dag men jag borjade kvickna till pa kvallen sa nu mar man prima igen... Solen steker som attans i dag  och det ar asvamrt ute man matse typ vara i vatnet hela tiden...! Men man ska fasen inte klaga!

I dag blir det packa sina vaskor igen for att i morgon bitti aka till Koh Pang an... Ska bli soft, fullmane vantar har jag hort!

Kraaaam

Helt galen kvall i gar :)

Tjohooo!
Har typ precis kommit upp fran sangen, har vart fruktansvart bakis i dag, vet inte riktigt vad som hande i gar, men det vart massa skumma drinkar i alla de farger som finns i hela regnbagen typ, men bast av allt, Bacardi Breezer med Blabar och lichi sa underbart gott, man tillochmed  bajsade helt blatt i dag!
Man kan val saga att man mar som man fortjanar i dag, gick och la oss vid halv 7 i morse efter ett par nattbad :)

Micke och Andre hade ett konstant skrattanfall som varade under 2 timmar drygt som mycket somn blev det verkligen inte. Kvallen vart i allafall lyckad och tillochmed vart spyan pa stranden innan... Alla andra har badat hela dagen medan jag legat inne i stugan och matt pyton! Men, nu ar man i allafall uppe pa benen i gen sa nu kan man bara hoppas pa att man kan fa i sig nat att kaka med!

Annars har solen kommit tillbaka och Tessan har brannt sig pa rumpan,... haha.... Annars har vi det bra och langtar verkligen inte hem just nu!

Manga kramar fran oss pa Koh Tao

image50
- Gardagen, vill inte ens tanka hur jag sag ut efter den dar Breezern......

image51
- Utsikten fran var Bungalow

image53
- Var beach

image55
- Tessans lilla hund som hon vill ta med sig hem...

image56
- Jag pa flygplatsen

image57
- Fulla hander :)

Tack gode gud for Thaihundar!

Heeeej!
I dag har vi mest softat da det var gabnska daligt vader, hyrde en moppe igen och akte till stan... tankte shoppa men pallade inte sa vi akte hem och drack bars i stallet, tog massage och vaxade klart hela benen.... Tessan tyckte de gjorde grymt ont... skulle videofilmat sa ni kunde se hur hon skrek.. hahaha....

Sen skulle vi aka in till stan igen for att kopa nya skor till mig och kaka, bestallde en biff trodde jag... men fick halvratt kott skuret i tunna skivor pa en tallrik, sa hela min mailtid gav jag at en thailansk  gatuhund.. han vart glad i alla fall! han e var basta van nu, fast tessan har redan hittat hunden hon ska ta med sig hem, den sotaste hundvalpen pa hela on! Herregud! Den e en liten svart sak som e urgullig!

Nu ska vi tillbaka till var bauta bungalow och se i fall vi hittar Micke och Andre igen sen blir det party hela natten lang!

Kraaaaam

Vurpat med moppen, allergichock samt med sallskap...

Hej!
Denna dagen angrar jag att den aldrig har vart! Fy fan vilken ren jakla otursdag! Har salgit mig konstans och allt startade med att jag vaknar upp med ca. 45 myggbett pa hela kroppen, vilket ser ut som hej kom och hjalp mig, har fatt varsta allergichocken sa nu har jag fatt salva a grejjer till de, far se om det hjalper sa man kan sova i natt i alla fall! Sen hyrde vi moppe, och vem vurpar om inte jag och micke, som tur var slog jag mig inte sa mycket fick ett litet skrapsar pa laret bara! Det var tur att vi hamnade i en lerpol!!!

Allt e at helvete i dag, sen ramlade jag och skadade tan i en javla skitbacke.... sen halkade jag i havet och skrapa upp mitt helvetes javla finger, fan! Jag hatar denna dagen!

Micke och hans polare Andre har kommit hit nu i alla fall och det ar soft med lite nytt sallskap igen, vi har trekkat hela dagen, fy fan vilka backar, typ 80% lutning har vi promenerat i eftersom det var om;jligt att ta moppen dit, har dock utforskat on ordentligt och sett 2 nya strander, den ena var underbar, alla snorklade forrutom jag eftersom jag matt illa av den javla allergichocken hela dagen!

Nu sa vi i allfall ga ut och kaka sen far vi se vad som hander! Gardagen slutade ju inte sa bra for varken micke eller andre... hehe..... en valdigt rolig historia! Men den tar vi en annan gang!

Puss a kraam

Bilder!!!



image47

image48

image49

Bilder

image41


image42

image43

image44

image45

God morgon!

I dag ar vi uppe i ottan eftersom vi skulle byta bungalow, nu har vi fatt en jattestor precis vid stranden! Hur bra som helst! Sa skont, eftersom det inte flaktar vid var stuga har vi inte kunnat sova pa hela natten... Man har bara vant och vridit pa sig hela tiden i stort sett!

Men i kvall ska vi gora ett sista forsok med att ladda upp bilder...


Klem

Vaxat benen!

Hej!
Nu antligen har jag fatt tag i en data som funkar, vilket kanns oerhort skont. I dag ha vi kommit till Kho Tao, akte bat i morse tidigt som attan, klocka 7 hamtade oss, sjukt trotta satte vi oss pa baten kakade lite riskakor till frulle, det var en jakla tur att man kakade sjosjuketabletter kan man ju saga. de blaste storm... Men somnde tillslut...

Vi star i ko for en Bunglow pa stranden men alla var fulla sa vi fick noja oss med en lite langre upp! Men det e inte sa illa i alla fall. Vadret e pa topp. kom dock en liten regnskur nu pa kvallen men det var mest skont...

Nu i kvall har vi kakat och kollat film, soft som fan... kollat shrek 3 och little miss sunshine,,, bada var helt ok...

I morgon kommer nog Tessans kusin, dom kan nog inte stanna sa lange for dom ska nog hem snart!

aja, skriver mer i mon!

Kram
Jennie a Tessan

Faaaaaan!

Hela internet overallt e saaaaa laaaaaangsamt!
Skriver mer i kvall!

Kraaam

Moppe. Bira och mulet vader!

Heeeej!
Nu har vi antligen hittat ett stalle med bra Internet vilket kanns bra, kunna lasa vad som hander hemma... Vi ar ratt lata och lever lyx och bestamde oss for forsta basta hotell, och visst det var dyrt, men va fan det gar ingen nod pa oss! Vi har rad! En egen bungalow med TV, AC och dusch for 350 spann natten! VI HAR RAD! Vi ska njuta!

Vi vaknade i morse, kopte biljetter till Kho Tao dit vi hade tankt att dra pa sondag morgon, sen gick vi ner till strenden men det belv mulet efter nagra timmar sa vi tog var moppe och akte hela on runt... Bade jag och Tessan har sjukt ont i toven efter sisadar 12 mil pa moppe!!! Men ni kan i alla fall lita pa att vi korde fett vilse... Hur vilse som helst, det slutade med att det kom tva killar pa moppe som fragde vart vi skulle... Vi sa -Chaweng beach.... och har nog aldrig hort nagon som skrattat sa hogt.... han pekade at helt fel hall an vi kort.. helt sjukt! Aja bara vanda och aka tillbaka!

Pa vagen hem akte vi forbi en UPS.... och vi kom snabby unnifull med att skicka hem alla saker vi har nu och shoppa annu mera!!! Sa vi fick en lada som ar en kubikmeter typ, den far vaga 25 kilo... och den ar hemma pa mindre an en vecka! Sa varfor inte! Sa i morgon klockan 17 kommer dom till hotellet och hamtar var lada!
Mindre packning vilet betyder mer shopping for oss!

I kvall har vi kakat pannkakor och druckit bars, och shoppat och prutat riktigt duktigt! Bara i kvall har vi kopt 10 salt och peppar kar.. sa alla vet vad ni kommer att fa i julklapp!
Laddar upp lite bilder sa ni ser hur vi har det!
Skriver mer i morgon!
Puss puss


Framme pa Samui!

Hej!
NU har vi antligen efter en laaang natt kommit fram till Samui, vi tog natttaget fran Bangkok i gar kvall, resan kandes som om den aldrig skulle ta slut, val framme i Surat thani tog vi baten till Samui dar vi ar nu, kanner igen mig nastan over allt, vilket kanns bra.

Har inga planer an sa lange om hur lange vi ska stanna har, men vi far val se hur det blir. Vi har hyrt en Bungalow nara vattnet i alla fall, valdigt lyxig vilket kanns som vi ar varda efter denna natten pa ett tag med tanda lampor, vasen... o ingen mat! Firade med en lyxmiddag pa donken precis... Fan big mac smakade lika gott som hemma, fast i dag var den xtra god da vi inte kakade pa sisadar 15 timmar!

Vi gjorde en hel del shopping i gar med.. Tessan slog till pa 3 vaskor! dom kostade ju faktiskt hela 40 kronor styck! hehe... kopte aven varsin ny bikini som vi har fatt pa oss nu efter manga om och men, Tessan trvis namligen inte i sina bikinitrosor annu,.hoppas att hon vanjer sig snart!

Aja, hade tankt att ladda upp lite bilder men far nog vanta med det eftersom att dom inte har nat vidare snabbt internet har!

NU ska vi i alla fall ga ner och ta forsta doppet i det turkosa havet!

Kraaaaam

Mot Samui :)

Gog morgon!
Efter en lang natt med nastan ingen somn sa hade vi tankt att flyga till Smaui i kvall, men det fanns visst inga biljetter kvar :), sa en stund trodde vi att vi var fast i Bangkok i nagra dagar till men vi kom snabbt unnifull med att vi tar natttaget i stallet, sa i natt blir det tag for var del.

I gar tog vi varldens grymmaste massage, helkropp i 1 timma for 50 spann, lite lagom pris tycker vi. :) Sen kollade vi gatan lite och shoppade nagra klanningar, men inget annat, nu ska vi i vag till MBK for lite mer shopping!

Skriver mer nar vi nat fram till Samui.

Puss a kram!

Khao san road ar mitt andra hem!

Heeeeej!
Antligen e man framme och tillbaka till paradiset igen... Tog flyget i gar fran Arlanda, trodde aldrig vi skulle komma fram, hade san jakla huvudvark sa trodde jag skulle do! Val framme tog vi oss igenom passkontrollen, tog en buss till Khao san dar vi nu sitter! Det ar varmt som in i helvete och tillochmed lite bla himmel, det ar inte varje dag i Bangkok!

I dag blir det bara lugnt eftersom jag fortfarande har varsta huvudvarken, ska ta mig en liten massage nu direkt efter jag har skrivit klart, sen blir det kaka nat till kvallsmat aven om man inte ar sa hungrig, sen kolla in gatan, kanske shoppa nat om man hittar nat fint...

Nu har ni fatt en liten uppdatering fran oss i Bangkok... I morgon kommer vi ta flyget till Samui och mota upp Micke a hans polare!

Puss a kram

Bangkok nästa!

Äntligen e dagen här! Dagen som man väntat på i ett halvår, fi fan va skönt! I dag ska jag å Tessan till Thailand igen efter 3 år av saknad! Har inte ens packat ännu och ska åka om 2 timmar, typiskt mig, att alltid vänta in i sista stund! Flyget går vid 14 tiden och när vi kommer fram är klockan tidig morgon!
Skulle kunna tänka mig att vi drar till Koh san road meddetsamma, kolla in läget dricka lite singah! Mums!
Sen vet e fan vad vi ska hitta på det återstår att se!

Hoppas vi hittar Micke å hans polare med... deras mobil funkar ju fasen inte! jaja....

Nu måste jag nog packa om jag ska hinna med allt som ska göras!


Ta hand om er!
Puss

RIP mormor!

En tung dag har äntligen fått sitt slut... I dag satte vi punkt för mormor, hon kom i sin fina vita urna, sen hade vi en liten minnesgudstjänst med mammas syskon och gubben från begravningsbyrån. Morfar fickk hissa ner henne i marken, allt var så lugnt och fint.. Tillochmed regnet höll sig borta så att vi kunde ta de tiden vi behövde!
Nu ligger hon där ensam i jorden.. Hon och morfar har vart tillsammans i 64 år! Men man måste kämpa vidare som han sa!

Det känns otroligt skönt att allt är över!

image35


image36

Kom från Falkenberg i morse, vädret var dåligt... dåligt som fan! Så nu e jag hemma hos mamma och pappa, åker till Sthlm i mon, ska köpa mig en ny kamera då med hade jag tänkt!

Vi ses i mon!

Bordershoppen i Puttgarden.

Hej!
Äntligen e man hemma igen efter en väldigt lång men dock väldigt kul dag! Gick upp vid 4 i mórse och satte oss i bilen på väg mot Tyskland, Puttgarden och Bordershoppen. Vi va framme vid 9 tiden shoppade loss, så nu har man alkohol för ett nytt år framöver!

Har klippt gräset för första gången i mitt liv typ... jobbigt som fan var det! Som ett träningspass i 30 graders värme typ. I morgon ska jag nog åka till mamma och pappa, men har inte bestämt mig ännu.
Sen blir det nog sthlm på lördag igen.

Kramkram

Kija och Matte har kommit hit!

God morgon!
Vaknade tidigt i dag, kunde inte sova längre och ville bara gå upp och känna värmen, för äntligen har vi får superfint väder som ingen kan klaga på. Allt är helt underbart, och i går var det tillochmed 20 grader i havet vilket alla gillade för stranden var helt proppfull, så gött!

Kija och Matte kom i söndags, vi va inne i stan och drack lite bärs sen gjorde vi inte så mycket mer, i går va vi på stranden hela dagen så jag brännde mig lite så i dag får det bli lite solkröm tror jag nog allt! Annars kommer inte jag kunna sova i natt!

I kväll blir det utgång inne i stan, Rydell & Quick spelar på Grand! Wiiiieeee!

Toppenväder verkligen ;)

Redan fredag! Fan vad tiden tickar i väg, vill inte att tiden ska gå så himla fort! Men huvudsaken är att vi har grymt fint väder, så underbart verkligen. Haft fint väder hela veckan tillochmed hunnit sola lite..Man måste ju får lite bränna innan Thailand så man inte ser vitast ut när man kommer ner!

I kväll blir det grillning!
Kraaaam

Semesterkoman börjar arta sig!

God morgon!
Nu börjar man komma in i lugnet, semesterkoman... man vaknar senare och senare för varje dag som går samt att man har noll koll på vad klockan är. I går gjorde vi faktiskt ingenting, kollade tv och käkade godis hela kvällen.
Både jag å Mats har kommit på hur feta vi börjat bli nu under sommaren... man har ju lite ångest, men men som mamma sa, man har ju för fasiken semester...
...Sen ska jag ju till Thailand och förra gången gick jag ju ner 10 kilo... så jag har lite att ta på nu om man säger så.

Nu ska vi till Varberg och kolla läget, sen blir det säkert glass på Tre Toppar till lunch, palla laga sig nyttig mat!
Vi får ta en långpromenad i kväll i stället.

Kraaam


Ps... Du Erik... Mats va grym att ta hand om Liam.... Han e nog mogen för att bli farsa nu! Hahahahahahahaha! ;)

Inte redo för barn än på länge!

Tjo!
Äntligen har solen kommit till Falkenberg igen, ska lägga mig ner snart men hade lite saker att fixa innan man kan lugna ner sig. Kom hit i går kväll efter en lång dag på stan i Borås med Mats, och jag är faktiskt stolt över mig själv, jag köpte ingenting. Jag ska bannemej ladda upp inför Thailand! För där ska det shoppas!

I måndags var vi ju på Borås djurpark med Liam, det va hur kul som helst men man fattar inte hur mycket jobb det är med en unge, så otroligt mycket vilja det finns hos dom där små ungarna! Och man man vägrar då lägger man sig ner i en liten hög och vägrar gå därifrån... Så enkelt liv!

Vi gick och gick medan Liam åkte vagnen, käkade spindelmannenglass och kollade alla coola djur, hade en fantastisk dag, vädret var hur bra som helst och vi tappade inte bort Liam!!! Vi avslutade kvällen med hamburgertallrik hemma hos Daniel och Madde, mums!

Men som sagt nu när man har fått försmak på barn så kan jag tänka mig att vänta lite till!!! ;)

Nu ska jag ut i solen!
Cheers!

image30
- Lille Liam

image31
- Väldigt kul med rutschkana!

image32
- Jag å Liam

image33
- Spindelmannenglassen!

image34
- Mats å en väldigt trött Liam.... ...på väg hem igen!


RSS 2.0