Årets nyårsmiddag!

Nu jävlar smäller det.
Till förrätt blir det räk och hummersoppa
Till huvudrätt blir det fläskfilé med hasselbakspotatis och svampsås
Till efterrätt blir det farmors glasscheesecake
Men innan alla anländer i kväll ska det fixas, städas, duschas och bara se till att denna kväll kommer bli grym!
Men först, lite film och kanske lite Wii.

Tack för ett fantastiskt 2011!

Jag rivstartade det nya året med att spendera den första veckan i Dubai med Familjen Agostini och fröken Holm, lapade sol hela nyårshelgen och såg fram emot ett mycket spännande år! Efter att ha sett världsrekord i fyvererier från världens högsta byggnad satte jag mig otroligt sliten på planet tillbaka bot kalla Sverige.
Efter nyår vart det resa till Åre med hela gänget, lärde mig åka skidor igen efter 10 års uppehåll, ramlade bara en enda gång ;)
Veckan efter Åre väntade ett 3 månaders långt Robinsonäventyr i Filippinska ö-världen, där vart det otroligt mycket jobb, med värdlens bästa dreamteam.
Efter en rätt kort men intensiv sommar hemma i Stockholm och Falkenberg så begav vi oss väster ut mot USA, där vi korsade hela landet under några veckors tid. 650 mil i bil, 12 delstater rikare och väldigt många nya intryck kom jag hem och laddade upp inför en mörkt och trist höst.
Det gick inte många dagar innan nästa resa var bokad, den årliga oktober resan till Dubai, där familjen Agostini stod som värd.
Efter Dubai kliade det genast i resetarmen igen och vi bokade nästa resa, e shoppingresa till Peking där alla togs över av shopping-djävulen! Efter 4 dagars intensiv shopping, ett 8e besök på Kinesiska muren, massa kinesisk karaoke och väldigt mycket mer mat i magen var jag rätt nöjd och vi satte oss på planet hem för att landa på lucia och inse att det bara är 2 veckor kvar på 2011.
Julen spenderades i sedvanlig ordning hemma i Länghem med la familia. Många fina klappar och mysigt med familjetid.
I dag är det sista dagen på 2011, och jag måste säga att jag är sjukt nöjd! Har spenderat lite över 18 veckor på resande fot, på främmande hotellrum och jag är så många minnen och intryck rikare.
I kväll är det middag här på Odenvägen med det bästa sällskapet i form av, Tessan, Philip, Emil, Mats, Therese, Erik, Christian, Gustaf och Henrik. Vad som heslt kan hända, maten kommer bli grym festen kommer bli ännu grymmare!
Jag ser fram emot 2012, då jag absolut inte har en endaste plan. Men jag är övertygad om att det kommer bli en del resande för min del. Jag vet att jag har en mycket stor utmaning framför mig, jag ska ta mig vidare, men vart vet jag inte ännu. Det får tiden utvisa!
Ha ett riktigt gott slut på 2011 och en riktigt bra start på 2012!
Over and out.

Snart är det jul!!!

Gud som jag längtar tills i morgon samma tid, för då är det julledigt! Äntligen, jag älskar julen och längtar som en tok för att få komma hem till Länghem och klä granen, äta skinka och äta gröt! Kommer bli en perfekt jul.

Men först är det 24 timmar med jobb, packning, städning och det sista julbaket! Har några klappar som fortfarande inte är inslagna oxå, och förståss en klapp kvar att köpa.

Snart snart snart.


Morfar

I går begravdes morfar, tyvärr kunde jag inte vara med, men fick höra att begravningen var lättsam och mycket vacker. Fick en bild av pappa på vår fina blomma.

Vila i frid morfar


Tomten kommer tidigt i år!

Tomten kommer visst tidigt i år! Full julklappsjakt på jobbet :)


Nu är vi färdig-shoppade!!

Nu jäklar har vi shoppat färdigt! 100 kilo tyngre och X antal öl rikare. Haft världens bästa resa med mycket trevligt sällskap. I morgon sätter vi oss på planet mot Svea igen.

Lyfter på hatten och tackar än en gång för världens bästa Beijing.


Vi vill kunna sova!

Alla som känner Erik Gunnarsson vet att han snarkar mest av alla på jorden! Nu delar vi alla rum i Peking och han har försökt att hitta alla botemedel. Fört ut är nozovent :)


Nästa stop - Länghem.

Snart är det dags att sätta sig i bilen och bege sig hemåt till familjen.
Helgen kommer vara lugn, med mycket bakande.

Jag längtar till min bak-terapi börjar!

Men först 40 mil i bil.


RSS 2.0