Tillbaka i djungeln igen..

Gårdagens resa tillbaka till djungeln gick väldigt bra tills vi krockade på en parkering utanför Tesco. Så vi vart ståendes där ett tag.. Tills att Jen fick ett utbrott på några malayer, sen fick vi helt plötsligt åka.. Nu är vi tillbaka i djungeln, jag ska stanna här i all evighet! Men jag gillar det!

Jen åker ju hem om en vecka typ, vet inte hur jag ska klara mig utan henne ;)
Vi har ju sovit i samma säng de senaste 3 veckorna, och när vi är i från varandra så saknar man ju varanadra!
Lite skumt det där men men, thats life, man tager vad man haver!

xo


En annan defint\ition av bakfylla...

I dag har man upplevt toppen av bakfylla, gardagen var sa fantastisk sa att man blevv ledd och och vaknade i morse men skorna pa i sangen under tacket! :) Inte illa att man tog sig hem i allafall!
Vi har shoppat massvis och min klanning infor Lisas brollop ar klar! den blev valdigt fin! Jag ar supernojd!

Nu ska det tatueras, ska bara fa i Jen mer ol... haha....!
For en gang skulle ar det inte jag som ska tatuera mig.. bara Jen..


I morgon drar vi igen, djungeln kallar!

Regnigt Bangkok..

Har reganr det mest! Men sol har vi fatt i allafall, man har ju bleknat en del i djungeln.. sa det galler att halla formen! Just nu befinner jag mig pa mitt andra hem! namligen D&D Inn pa Khao san Load i Bangkok, jag sager det igen, jag alskar denna gatan! Jag kanner mig precis som om jag vore hemma.

Kvallen ska spenderas pa diverse olika barer, jag och jen har mott tva valdigt trevliga norskor!
Vi hors i mon


All-In, ja tack!

Xoxo

Renlighet ;)

Som sagt, när man är i djungeln så är man väldigt ofräsch. I dag när vi kom till Kuala Lumpur och The Royal Chulan, så insåg man hur illa man luktade och hur stort behov man var efter en dusch. Nu när man äntligen fått duscha varmdusch och med riktigt mycket fräs i så känner man sig renare än på länge!
Ta tex, att ha en TV, det har man typ glömt hur det känns! Man blir så glad för så små saker!

I morgon i Bangkok ska vi på SPA, så jävla underbart! Här det det fixas och lyftas!

xoxo

Kuala Lumpur..

I dag åkte vi från djungeln till Kuala Lumpur. Utan packning.. vet inte riktigt hur vi tänkte..
Men men vi har i allafall shoppat kläder som vi kan ha i morgon! Jag är 6 par skor rikare och några klänningar!
I morgon bitti åker vi till Bangkok över helgen, där ska de röjjas.. både när det gäller shopping och uteliv!
Tyskarna som vi åkte med ner från djungeln, tyckte nog att vi va helt störa, två sjungades tjejjer i bilen som aldrig längtat så mycket efter party!

Nu blir det natten!

I love Kuala Lumpur.

Jag har tappat greppet..

Som sagt när man befinner sig på ett ställe där det är väldigt fuktigt, varmt och kanske inte så rent.. Då blir man skitig, man luktar kanske inte som bäst och man vet att det inte finns något att göra åt det..
Jag har gett upp helt och hållet, och jag har oxå sagt helt öppet att jag inte palla att duscha 3 gånger om dagen, samt byta kläder varje dag! Jag trivs faktiskt! Äsch lukta lite illa är väl ingen fara! Jag börjar även få med mig omgivningen på mitt tänk!

Detta trodde jag aldrig om mig själv! Men nu har jag defenitivt hittat en ny sida hos mig själv!

Jag trivs verkligen här!

Midsommar..

Det är ju midsommarafton i dag, och inte vilke midsommar som helst, första midsommar i 40 graders värme och jävkigt hög lutfuktighet! Vi ska i allafall fira traditionsenligt med sill och nubbe. Färskpotatis är införskaffat, och jordgubbar är beställda och kommer någon gång nu snart!

Ronnie har lovat att raka sig och tillochmed ta på sig skjorta! Samuel likaså... sen finns det inte så mycket mer sveska här, eller jo.. Jennie råkade ut för en sjuk grej i går, när vi skulle gå och ät middag springer hon på en kille som hon gick i samma klass som, och kommer från Norberg.. Vill bara påpeka om att det faktiskt bara bor 17 familjer Norberg.. Inte illa!

Nu blir det förberedelser!

Ha en toppendag!


Myror över allt..

Vår lilla stuga är invaderad av myror. Och man hittar ta mig fasen myror precis överallt. I sängen har vi en hel stack känns det som, i går hittade jag en myra som hade valt den lätta vägen till döden, min flaska med balsam. Och givetvis hade jag glömt en påse med kanelgifflar öppen som var invaderad av myror i morse! Så jag har verkligen fattat att myrorna gillar detta klimatet.


Jag gillar verkligen liver här, så enkelt, så underbart vackert och otroligt roligt!
I morgon är det midsommar!
Vi ska ha sillmiddag!

ha en trevlig midsommar!

Holms första nervsammanbrott..

Dagen börjar gå mot sitt slut. Vi har inte gjort så mycket under eftermiddagen mer än att kastat dart, båda är helt värdelösa, men kul hade vi tills Holms fick sitt första psykbryt! Som sagt vi är två tjejjer som gillar fart och fläkt, vi har alltid bollar i luften och gillar ashögt tempo, vad tror ni då händer när vi kommer till den djupast djungeln mitt i Malaysia? Där det inte finns något att göra alls, allt e toklugnt och vi har insett att vi måste relaxa, vi måste lära oss att man inte alltid behöver ha nåt att göra..

Holm fällde några tårar, sen övergick det i massa skratt... men hur kommer de kommande 9 dagarna se ut?
I morgon ska vi fan sysselsätta oss!

Mutiara Resort.

Änligen framme i djungeln, middle of nowhere.
Frankie hämtade oss i morse, vi försov oss lite granna, min malaymobil ringer tydligen inte när den är avstängd, så nu vet man det!
Vägen hit var intressant, många disskussioner mellan mig och Jennie, allt från bajs till apor och att Jennie vill lära sig klättra upp i palmer och hiva ner nötter.. vet inte om hon kommer lyckas men hon har sett ut en lämplig palm!

Vi har fått en liten söt sutga, med AC och Internet, vilken lyx!
Jennie är redan sjukt rastlös, vet inte hur hon ska klara sig här i 10 dagar.. :)

Måste nog springa efter efter henne nu, hon är ute på varan och apjakt... aporna sitter på vårt tak och kastar bark...


Puss å kram

Jennie och Jennie har nu anlänt till Kuala Lumpur!

Hejsan Hoppsan!
Nu sitter vi på vårt fina hotell som heter The Royal Chulan, väldigt lyxigt hotell! Toaletten är typ större än min lägehet! Men innan vi hamnade på detta fina ställe så har vi sett oss omkring, både i Helsinki och Bangkok. Sen tog vi nåt billighetsflyg till Kuala Lumpur, blev upphämtade av vår chaufför, en mycket trevlig man som heter Frankie, väldigt fräsch bil har han med.
Vi gjorde ett stopp på vägen, vi ville köpa flipflopps, han körde oss till en sjukt billig skoaffär, vi kom ut med 5 par skor rikare! inte illa! Tror nog att det finns risk för en del shopping när vi kommer tillbaka hit om två veckor.

I morgon där det av upp till Taman Negara, vi ska jaga varaner och bråka med vildsvin, och framförallt lära oss indisk-brytning på vår underbara engelska!

Nu är klockan mitt i natten, så nu är det sängen som gäller några timmar innan Frankie kommer och hämtar oss!

Puss å kram från Jennie och Jennie i KL.
xo


Lite från Tax-freen...

Köpte visst lite väl mycket kanske?
Vad tycker ni?


Nyklippt!

Glömde ju säga att jag fick för mig att klippa mig i Turkiet, gick in på första bästa ställe och blev klippt och även 4 euro fattigare :) Blev mer än nöjd!



Förseningar till höger och vänster..

Nu e jag hemma för några timmar i allafall :) Flyget från Antalya va 2 timmar försenat så kom hem nu! Klockan är 06:19 och jag är inte ens lite trött, så nu håller jag på att packa om min väska för nu ska jag vidare!
Sista dagarna i Turkiet var helt fantastiska, kunde inte haft det bättre! Bästa hotellet någonsin! Bästa personalen och bästa maten! Vi skildes åt från mamma och pappa på flygplatsen, lite tråkigt! Men va fasen vi ses ju igen på kräftfestivalen om några veckor!

Här kommer lite bilder från resan!


Hotellet heter...

Hemera a lıgger ı sıde. Helt fantasıskt ett av de basta jag vart pa lange och da har jag ju rest en del.. =)
Sa nu vet du Lotta!!
I morgon bar det hemat ıgen, lıte trakıgt men va fasen man kan ju ınte leva sa har resten av lıvet.. eller jo de skulle jag latt kunna gora. Vı har dıskuterat fram och tıllbaka om det fınns nagot som man vıll klaga pa men alla vı har kommıt fram tıll att det fınns fasen ınte nat man kan klaga pa! Detta ar top notch! I Lıke!

I morgon blır det hemfard men forst ytterlıgare en hel dag pa stranden och da ska de stekas! Ingen sololja har ınte! Har kor vı utan! Det blır en snabbıs hem tıll lagenheten och sen tıllbaka tıll Arlanda for nya aventyr vantar!

Jennıe ıs goıng to Malaysıa, yııııeeeaaa haaaaa!

xo

Vi alskar detta stalle!

Vi har nu fattar att vi verkligen bor pa basta hotellet i hela Side! Lyx of the lyx! Vill verkligen inte bara vara har i 4 dagar till. skulle latt kunna tanka oss nan vecka till! Maten e asgod och servicen e tiptop. speciellt nar man far ata och dricka precis hur mycket man vill. och framforallt. precis nar man vill!

I dag blir det en liten tur in till Side och kolla fotbollen. kanske kolla in shoppingen lite! Inte sa sugen nar man vet att malaysia och thailand vantar runt hornet!
Nu blir det sol och bad!

Poolen e gigantisk!

Turkland...

Turkland e ratt nıce anda.. valdıgt varmt och valdıgt skont! Jag gıllar verklıgen detta stalle, varsta lyxhotellet med all-ınclusıve sa man ater tılls man sprıcker, en a en annan öl ha slunıt ned oxa! mamma och pappa blev skaplıgt forvanade nar vı dok upp helt ovantat ı gar morse! Mammas mın, skulle kunna betala mycket for att se den ıgen!

Nu ska jag hoppa ın ı duschen och sen blır det mıddag! kanske nan drınk pa det! man vet aldrıg med oss!
Men vı har det toppen ı allafall!


xo

Gårdagen slutade..

.. med att jag klev ur taxin barfota för att jag hade så jäkla ont i fossingarna, somnade med kläderna på.
Innan detta hände så hängde jag & Jen på Cafeét, radio 107,5 1 års jubeleum. Mycket trevligt!
Det bästa var musiken, dansade non-stop i flera timmar, ända tills bygget stängde!
Jen åkte direkt till Skavsta där ett plan skulle ta henne till Berlin för ännu mer party!!

Jag, jag har överlevt dagen, med frossa, colaberoende och mycket darr på händerna!
Jag lyfter än en gång på hatten och tackar för en fantastisk kväll!

Party party..

I dag blir det utgång, kanske inte det mest peppade vädret, men ut ska vi, och slutdestinationen blir cafeét, radio 107,5
1-års jubleum, inte så pjåkigt! Det är Jag och Jen som ska ut på stan och lösa världsproblem! Kanske inte så otippad!
Detta blir nåt slags pre-party innan Malaysia å Tahiland!

Pussen

Jag har fått till det!!

Nu äntligen hittade jag den flygbiljett som passade mig allra bäst, ja nu snackar jag om andra omgången som jag ska till Malaysia, och nu blir det stopp i Bangkok på ditvägen och Peking på hemvägen, ska möta upp pappa, sen åker vi samma plan hem, kan nog va skönt med lite sällis, ska flyga själv så himla mycket i allafall!

Men nu är hela sommaren bokad!
Jobb i nån vecka i Juli, det är all min tid jag har i Sverige denna sommaren!

I Like!

Planering av midsommar!

Midsommar ska ju som sagt spenderas i Malaysia, i djungeln rättare sagt! Och inte med vem som helst utan men Jennie Holm, och det är inte lätt att få i hop alla flygtider till höger och vänster, men nu har jag hittat den bästa vägen!
Eftersom jag egentligen borde åka den 14 Juni, vilket är Mats födelsedag, vilket inte är så poppis med tanke på att jag kommer vara borta 10 veckor i sommar. Så har jag nu hittat ett flyg som går klockan 21 på kvällen! Jättebra!

För att ta sig ner till KL blir det en sväng förbi både Bangkok och Helsingfors. Och även på hemvägen tänker vi spendera 48 timmar i underbara Bangkok. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar både KL och Bangkok!

Så Jennie och Jennie blir borta från 14/6 till 29/6!


RSS 2.0