En toppenkväll med olika öl!

Hej!
Nu har man vaknat till liv igen efter gårdagen, kom dock hem ganska tidigt i natt typ vid ett tiden! Drack inte för mycket heller för en gång skull så man har ju varit hyfsat fräsch i dag i alla fall till skillnad från vissa andra, ingen nämd ingen glömd ;)

I går va vi nämligen på Stockholm Beer ang Whiskey festival i nacka strand, hur kul som helst, det var jag, Rebecca, Erik, Mats och Bronten. Vi gick ölskola, man fick lära sig hur man brygger öl, ganska intressant faktiskt... Smakade massa sorter men fanns snabbt min favorit, ANDERSSON, vet inte om det var för att det stället låg närmast eller för att jag bara ville dricka bira man kände igen!

Stamp spelade som vanligt, så jävla grymma! Jag älskar dom verkligen! Dom lyckas verkligen få i gång publiken och dom spelar irlänsk folkmusik blandat med covers! Så mysigt! Tog taxi hem allihopa sen somnade vi, Mats satt uppe och kolla film men han minns inte ens vad det är han kollat!

Nu väntar pizza, alla andra kommer med så det blir en liten mysig avsluting på söndagen!

Kraaaaam

image81
- Erik och Rebecca är väldigt laddade :)

image82
- Mats med

image83
- Precis som Bront

image84
- Alla tillsammans

image85
- Väntan på ölskolan

image86
- Hungriga

image87
- Just me!

image88
- Man kännde sig verkligen hemma!

image89
- I väntan på att bandet ska börja spela

image90
- Världens bästa partyband - STAMP

image91
- Äliiiik

image92
-Väldigt trött i benen efter en hel dag på mässan

image93
- I väntan på hemfärd

image94
- En lite trött Rebecca!....


Det gick så jävla bra i dag!

Jag var så himla nervös i morse, kunde inte käka varken frulle eller lunch.. gick ner och hämtade mina nya kollergor i repan, då tappade jag nästan andan! Helt sjukt va nervös man kan vara bara för man inte vet vad som kommer hända.. fan fick inte fram ett enda ord! Tog med mig dom upp till mitt rum och startade igång..
Efter 10 minuter släppte verkligen allt! Jag blev inte ens röd i hela fejjan som man alltid har en tendes till att bli!

Nu e jag klar med ena hälften av gruppen och på måndag kommer resten!
Fan vad skoj det var!


Nu ska jag sova!

Nervositeten börjar inta!

Heej!
I morgon smäller det, i morgon är det upp till bevis. För i morgon ska jag klara mig själv, ingen annan kommer hjälpa mig. I morgon ska jag påbörja mitt nya uppdrag som projektledare! Jag ska fram till nyåt driva ett sales projekt med Teleperformance så jag kommer inte ens att sitta i samma hus... Kommer inte träffa dom andra! Aja.... jag ska bannemej bevisa vad jag går för!

Jag ska coacha 20 pers... sätta i hop utbildningen har jag gjort hela veckan, i dag kände mig jag verkligen klar med allt, kände mig så nöjd efter att flera läst igenom min powerpoint... allt tyckte den va grym. Jag är så proffsig som Kija sa..!

Nu e de bara de värsta kvar, hålla utbildningen i morgon halva dagen! Tänk om allt går åt helvet?! Fi fan i så fall! Men jag ska göra allt för att lyckas! Det är nu jag måste visa vad jag kan!

Aja berättar mer efter morgondagen, får se om det blir fira eller skjutas i morgon!

Kraaaam

Födelsedag, nytt jobb och träning!

Mitt nya liv fortsätter, allt bara flyter på. Fyllde år i lördags och hela familjen har vart här och våldgästat mig hela helgen, lite teråkigt när dom åkte hem, men ska ju ändå ner till Borås nästa helg. Ska bli kul å träffa carrobarro och dricka lite bärs! wiiieee!

Fick massa saker i present, presentkort på jeans och vaxning av ben... ett jättefint halsband av mats mamma och pappa och en bakmaskin! Så nu kan jag baka bullar varje dag om jag vill hur bra som helst, ska nog inviga den i helgen! Får ju inte glömma min anatomiska kudde heller, den är grym, man sover som en drottning varje natt numera! Farfar fick min gamla så han e nöjd..... Han sover ju som en kung han med!

Firade min fördelsedag genom en grym långpromenad genom hela satn typ, kollade in nya gallerian på söder shoppade lite granna. Sen käkade vi middag allihopa på Jenses böfhus på kvällen, hur skoj som helst hade jag! Kom hem ganska tidigt då Jocke och Jeppe var tvungna att dra hem vid 9 på morgonen... dom hade ju match!

Sen tränade jag bara och sen va ju helgen slut, startade gårdagen med ett grymt pss med body pump... helt död efteråt, fast har dock inte lika mycket träningsverk denna veckan som jag hade förra! Ska försöka ta ett sånt pass till på lördag om jag hinner. Tycker det är jättekul å träna! Nu ligger ju gymmet vägg i vägg med så inga bortförklaringar finns!


Nu ska jag gå hem!
Kram

Gjort sjukt mycker saker i dag!

I dag har jag vart hut nyttig som helst, städat, vart på ikea, åkt och hämtat ett till dvd-ställ, vart på återvinnigstationen... och jag e tillochmed bakis sen i går, hur kan detta funka? ;) Vaknade vid 8 i morse och kände mig hur bra som heslt men dock fanns ju huvudvärken där redan då! Men jag bestämde mig för att få gjort något i dag så det inte blir som förra helgen när man inte va utanför lägenheten typ! Började med att knata ner till intersport och köpa mig ett par nya löpskor, fick ju ett presentkort när jag köpte gymkortet på 1000:- köpte nästan dom grymmaste! Sjukt sköna i alla fall, köper alltid samma modell varje gång jag behöver nya skor!
Sen gick jag in på hemtex och köpte lite fukar och en lampa till köket, blev jättamysigt, väntar bara på att det ska bli mörkt så man kan tända lampan!

Nu ska jag snart upp till gymmet och göra mitt träningsprogram! Ska bli skoj!
Ta hand om er.
Klem

Bratislava e bokat!

Heeeej!
Denna helgen har vart helt underbar, inte gjort ett skit vilket känns väldigt skönt, har ju vart lite trött den senaste tiden. Har verkligen bara vilat upp mig!

Bokade resan till Bratislava i går, haha... ett nytt äventyr, en ny resa som vi gör varje vinter! Ska bli hur skoj som helst! Åka tillbaka till Bratislava, har ju inte vart där sen skolredan 2003! Och då va de ju drag så varför ska vi inte lyckas denna gången!

Har även skickar förfrågan till hotellet i Beijing i dag ang OS, jag vill verkligen åka dit och nu ska nog Jocke och Jeppe med henka så vi blir några fler!

Aja nu ska jag fortsätta byta gardiner!
Klem

Tillbaka i den tråkiga vardagen!

Jaha....
Sorry för att jag inte har skrivit på länge, men jag har typ gjort allt som gått för att ens hålla mig vaken denna veckan. Den har dock gått väldigt fort vilket är tur, för jag har verkligen insett att jag vill gå vidare nu, vill inte sitta i telefon längre, vill inte snacka med kunder. Sökte en tjänst på 3 men fick den inte eftersom att det var en tjej som redan blivit lovad den typ, känns så fel men men... kanske löser sig i alla fall bara jag ger det lite tid som Frida sa!

Har i alla fall sökt lite mer andra tjänster, vilket känns bra att komma i gång och bli lite varm i kläderna när det gäller intervjuer! Alltid bra att gå på intervjuer så man lär sig vad man ska säga och inte... haha...

I helgen blir det lugnt, försöker att hålla abstinensen på avstånd men magen ropar ju efter singah, å va gott det hade vart med en bärs nu men inte då!

Lite sugen på att dra ut men har typ världens huvudvärk, helt slut efter denna veckan!

Kraaaaam

Bilderna från fullmoon!

image62
Innan fullmånen tittade fram!

image63
I väntan på månen

image64
Tessan e söt hon!

image65
Man måste måla sig med alla färger som finns!

image66
- Poängsättningen av snygga brudar

image67
Eldshow

image68
Mera eld!

image69
Bucketten var min bästa vän

image70
Tessans med tydligen....

image71
Bästa kvällen på hela resan

image72
Månen tittade äntligen fram

image73
Sötaste thaiflickan!

image74
Gruppfoto

image75
The best

image76
Amazing Thai

image77
Kommer inte alls att sakna denna stranden.....

image78
Så underbart

image79
mmmmmm.....

image80
Just me!

RSS 2.0