Harligt pa Bali..

Har itne skrivit pa lange, har inte haft nagon dator, men nu har jag tagit mig lite tid att skriva. Vi har vart pa Bali i snart en vecka, och som sagt det ar rena paradiset, speciellt for mig som alskar sol och bad, de forsta dagarna spenderade vi i Kuta, men vattnet ar endast for surfare sa man bli lite radd av att bada har, sa vi tog var fina moppe och akte till Nusa Dua langst ned pa Bali, mycket lugnare och en helt underbar strand sa nu har vi vart dar i tva dagar och i dag blir det som samma grej.

Vi har tagit det valdigt lugnt sedan vi kom hit, forst i gar gick vi ut i Balis vilda nattliv, ni som vart har vet vad jag pratar om, finns inget stalle som stanger innan 06.00, dock va vi hemma vid halv tva.

Annars mar jag bara finfint, borjar komma in i semesterlunket pa allvar nu, kanns valdigt bra, vi stannar har tills pa torsdag for da beger vi oss mot Kuala Lumpur igen, men bara for en natt, for sen tar vi planet till Tianjin!

Har kommer lite bilder fram tills nu,


Mr Obbish i Bangkok.

Jag sjalv pa Khao san load...


Pa vag hem efter en lang natt i Kuala Lumpurs uteliv..




Stranden som vi tillbringar mest tid pa!


Koncentrerad moppekorning!


Bali is the shit!

Bali ar lika fint som forra gangen, dock tror jag allt att det ar lite varmare! Men det gor inte mig nagat alls!
Nu har vi antligen slagit oss till ro, efter 24 timmar i bangkok och 24 timmar i Kuala Lumpur. Att vara tillbaka har kanns otroligt bra! Skont att fa tina upp kroppen lite fran Sveriges hemskaste vinter nagonsin!

Vi blir i Kuta nagra dagar sen ar val planen att vi drar till Gili eller Lombook. Kan vara nice med lite ombyte och inte bara Kuta.

Nu blir det filmkvall pa rummet, ar helt slut efter en hel dag pa stranden!

Puss


24 timmar i Bangkok.

24 timmar i Bangkok ar nu avklarade, ett mycket kart aterseende pa khao san road, manga ol och skont vader. Spenderat ater en natt pa D&D Inn, som mitt andra hem!

I morse tog vi planet till Kuala Lumpur, dar de kommande 24 timmarna ska spenderas, i dag blir det djungle-reunion, massa folk fran djungeln kommer bara for att festa med mig! Ska aven forsoka hitta Ulrika oxa, dom ar ju nan stans i stan!

Men nu, SHOPPA!


Packa lätt.

Min packning brukar vara rätt lätt, men detta kan vara en av dom minsta jag packat, 4 kilo lätt är den röda lilla kommandoväskan. Jag är nöjd, mycket ska shoppas och väskor ska fyllas till bredden.


St:Patrick´s day..

Lite sliten e man ju, men jobba bör man..
Gårdagen va grym, med mycket trevligt sällskap och väldigt bra musik!
Bara ett år kvar tills man kan gå dit igen :)
Ni som undrar i fall en man med kilt har kalsonger eller inte, här får ni svaret!

Här är lite bilder från gårdagen!











St:Patricks day it is!

I dag är det ju som sagt St:Patricks day, och som vanligt berger vi oss till The Dubliner och firar detta tillsammans med stamp ´n go shanty :)


Är så jävla pepp så att det är läskigt, men nu kör vi!

I morgon vid denna tiden sitter jag på Arlanda med semesterns första öl!

1 dag kvar...


Godaste godiset ever..

Ahlgrens saltade bilar, kan vara det smartaste nån någonsin har uppfunnit.
Dom ska definitivt med till Bali.


En dag närmare..

Semestern, nu är det bara två dagar kvar! Tiden går ju sjukt långsamt.
Men jag har förberett mig med att vaxa benen i dag, så nu e man fräsch, men ack så blek! Men det ska det bli ändring på!

För övrigt så är det St:Patricks day i morgon, klä er grönt och drick massvis med öl!

Hej så länge!


Rolig måndagskväll!

Min kväll kan vara den mest tråkigaste att se fram emot, jag ska röjja i min lägenhet så att sovrummet och hallen är tomma, fina Anders ska fixa medan jag lapar sol på Bali.
Men innan torsdag har fröken Nyman mycket att stå i, det ska hinnas festas, hänga med folk, städa och fraförallt få i hop någon slags packning till resan, fast det sistnämda är egentligen inget problem, kommer ju ändå bara ha passet med mig typ :)

Nu blire mer jobb och sen hem och röjja!


Hets-ätning av kycklingrullar...

Tillbaka i stan efter en underbart lång helg i Borås, mycket bra helg, kanske den bästa detta året!
Ni som känner mig vet attjag gillar vissa saker väldigt mycket såsom Campinos kebabsås i Borås, jag skulle kunna käka bara såsen, men den funkar bäst med deras kykclingrullar, så varför inte käka en varje dag i 4 dagar, typ det har jag gjort! Så nu e jag ganska trött, men honner garanterat gå över tills nästa gång jag sätter fötterna i Borås!



För övrigt är det bara 3 dagar kvar!


Jag beger mig söder ut.

Jag vet att ni nu tänker att jag var hemma för två helger sedan, men nu känner jag att jag vill hem i dag igen. Jag är ledig i morgon så det passar ju väldigt bra att åka från stan lite.

Men först ska det jobbas, men i eftermiddag sätter jag mig i bilen och styr kosan mot Länghem och senare Borås.

Det kommer bli en grymt bra helg!


Och förresten så är det bara 7 dagar kvar i dag!

Puss


Om en vecka...

Så får jag äntligen sätta fötterna i Bangkok. Vi startar med 24 timmar i Bangkok, sen 24 timmar i Kuala Lumpur, sen kommer det spenderas 12 dagar på Bali, och sist men inte minst 4 dagar i Peking.

Det är ganska mycket restid, men vi har bra flygtider för det mesta och vad gör man inte för att få så mycket tid som möjligt på flera olika ställen när man ändå är där?

Patrik och Sofia kommer möta oss i Peking, som sagt det är numera vår tradition att varje påsk åker man till peking för att softa och shoppa!

Men men innan dess, 5 arbetsdagar och en helg... men snart så!


Ny frisyr :)

I går när jag vaknade fick jag för mig att jag såg för täskigut i håret så jag bestämde mig för att ta första bästa drop-in tid, jag åktetill Götgatan och en timma senare så var jag 20 cm hår fattigare :) Men det känns bra, ganska skönt när jag ändå ska på semester, dock klippte hon bort allt mitt blonda hår, så jag får allt jobba på att få nytt fint solblekt hår nu när jag åker till Bali.

Annars är det väldigt lugnt i livet just nu, på alla fronter, förrutom min lägenhet som håller på att renoveras, och det sista ska göras nu när jag åker bort, då kommer Anders måla om sovrummet och fixa hela hallen, massa golv ska bytas och nya dörrar ska installeras!

Jag kommer vara skitnervös när jag kommer tillbaka då jag har gett Anders helt fria händer.


Semlejakt!

I dag var jag sååå suuugen på en semla, gick först till Ica vid jobbet, där fanns inga, sen Princess, vi och Konsum, slut överallt! Jag som var så sugen på en semla!

Nu blir det godis i stället!


RSS 2.0