Gul & Blå...

Nyss hemkommen från stan, Mats är ju ledig på tisdagar, han kom in och mötte mig i dag, sen så gick vi och käkade kebab på nyöppnande Babylon som ligger i närheten av mitt jobb. Sjukt mycket mat och dessutom god. Vi avslutade dagen med att gå och hämta ut våra valfria jeans på Gul & Blå.. så nu har man ett par nya jeans igen! Känns väldigt bra!

Nu Top Model - Sen Desperate Housewifes..........

Min säng..

... är totalt underbar....
Man kan hissa upp huvudet....
Sen kan man hitta upp fötterna med....
Perfekt läge för att ha datorn i knät.


God natt

Holm är i stan!

Nu sitter jag här hemma igen efter en låång helg med Lidingöloppet, men måste säga att det har vart väldigt roligt, trots att det inte var i går man jobbade helg, det som gjorde liver ännu bättre va ju att Jennie Holm helt plötsligt dök upp! Hon är hemma från sydafrika i 5 dagar så vi ska försöka ses lite mer innan hon åker på onsdag igen!

Jag beundrar de som springer loppet, fan 30 km i terräng, helt galet, det måste vara lika jobbigt som en mara!

Nu tycker jag att jag är väl värd en pizza!



Slut för Lidingöloppet för i år, bara 364 dagar kvar tills nästa!

Lidingöloppet för hela slanten.

Det ska faktiskt bli kul att jobba hela helgen. Helt konstigt att jag känner mig laddad för jobba på en lördag. Jag ska hjälpa Superstore nere vid Vallen, har ju alltid jobbat hos Adidas men i år blir det annorlunda, men det gör mig inte så mycket, bara man får i sig lite känsla av Lidingölopp!

Så nu ska jag få i mig en ordentlig frukost, och sen blir det att ta cykeln upp till Superstore.

Kram så länge!

Nya Gul & Blå...

... Var ju helt fantastisk, vilken fräsch butik det har blivit. Jag och Mats hade vägarna förbi i går och smet in på deras nyöppningsparty, det var mycket blandat folk, allt från världens B-kändisar till Mig och Mats. Vi spanade in butiken fick massa coola saker och drack en del bira och knallade hem igen!

Alla som ville trumma vidare drog till nya Collage, men jag kände inte att jag hade orken till att göra det, så det blev att trumma ner i T-banan för vår del! Mycket vuxet!



Detta är en liten del av det man fick i sin lilla påse när man gick hem....

Sen fick man ju "stans coolaste" klistermärke när man kom, och den får man byta ut mot ett par Jeans i butiken inom en vecka! fattar ni? Alla fick ett par Jeans..... hur bra reklam är inte det?



xo

Äntligen har jag fått tummen ur..

Och lagt upp annonserna på Blocket... Så om ni vill köpa sängbord eller snowboard... säg till!



Kortet på mig i mormors fina klännig...

Ni fick ju aldrig se mig i mormors klännig...


Mätt som en badboll!

Jag har kommit in i någon slags ätmani, jag är sugen på mat hela tiden och det är inte bra, man villju inte gå upp hur många kilo som helst heller... Men men, jag ska rycka upp mig, ska till gymmet om jag så ska bli släpad dit! Mitt nya träningsliv börjar på lördag igen!

Och just nu mår jag illa efter att ha käkat massa av min supergoda fudge som jag tog med mig till jobbet! Helt galet.. Men om ni bara visste vad poppis den blev... kanske ska hålla receptet för mig själv?

vad tycker ni?


-Rocky road fudge...... mumma!

Min nya GPS...

Fungerar som den ska, den tog mig till jobbet i dag iallafall! Jag körde inte vilse! Även om jag kört vägen utan GPS flera hundra gånger så förlitade jag mig helt på min nya makapär i dag!  Annars är det en helt vanlig dag idag! Kanske ska träffa Kija i kväll på en liten fika!



Det är exakt en sån här makapär jag fått från Mats, Tommy och Dorita!
Tack så hemskt mycket för presenten, den är välbehövd för att jag och Mats ska slippa slå i hjäl varandra när vi ska åka någon stans tillsammans där man inte hittar.....

Min födelsedag börjar vankas mot sitt slut...

Efter en låång dag är den nu snart slut :(, vilket betyder att när jag vaknar i morgon är det någon annans födelsedag! Men det unnar jag dom! Men jag har i allafall käkat tårta och druckit skumpa! Så nu e jag nöjd i allafall!



Stor kram från en numera 24-årig brud.....



Mormor måste vart väldigt vacker...

... i numera min klänning... När mormor dog för lite mer än ett år sen lämnade hon efter sig väldigt mycket kläder och nu har jag lagt händerna på en del och i dag har jag på mig en klänning som har typ volangärmar, den är blå i massa olika nyanser med ett hyfsat fint mönster!

Den sitter som ett smäck, men mormor hade nog lite större bröst... :( Men den är i allafall fin och jag gillar den!


Jag ska be någon fota mig så ni kan få se!


It´s my day today.... :)

Äntligen är det min dag igen, gillar den lika mycket varje gång, man kan lixom begära massa saker då :P
Dock känns det som om att jag fyllt år nu i evigheter iallafall sedan i fredags, då mamma och pappa kom, käkat som en gris hela helgen, avslutade gårdagen med Max till lunch och pizza till middag!

Får väl se vad denna dagen har och bjuda på!


Kram

Nu har mamma och pappa åkt...

Nu e vi ensamma igen efter en fartfylld helg med massa saker på schemat. Mamma och pappa kom som sagt upp i fredags, vi gjorde Ikea, köpte massa nya saker, bla sängbord och tavelhyllor. Vi meckade hela kvällen och tillslut fick vi ordning på vd nya sängram och sängbord.

I går gick vi upp i ottan för att åka till Barkarby outlet, har faktiskt aldrig vart där innan, men det var helt ok, även om jag inte hittade något förrutom 3 par nya skor!! Helt lagom, precis vad jag behövde. Vl hemma igen drack vi lite bira, sen var nästa ml Gröna lund, har inte satt mig fot där denna säsong, utan i går var den första och inte vann vi nåt heller!! :(

Kvällen avslutades med middag, och dt var hur gott som helst, kände mig fortfarande mätt i morse när jag klev upp!

Nu är allt som vanligt, jag ligger i sängen, mats på soffan och en liten farfar som går runt och pratar! 



Huvudvärk igen!

Jag blir så trött på detta, huvudvärk igen! Varför just jag? Vad gör jag för fel? Vad kan jag göra för att underlätta? Kan någon underlätta för mig? frågorna är många!

Men jag har i allafall kämpat mig till jobbet och har vart här i snart en timma. Får se hur länge jag pallar i dag, men hoppas att jag klarar mig fram till lunch i allafall! jag har ju som sagt en hel del att bli klar med, jag försöker nämligen alltid tömma mitt skrivbord inför varje helg, och just nu ligger det en hel drös med grejjor!

Kram från lilla mig

Städa, städa varje torsdag!

Det är ifs ganska städat hemma hos oss, men om mamma och pappa ska komma i morgon får vi nog rycka upp lägenheten lite granna! Det behöver damsugas i allafall! Har precis satt i hop vårt nya dvd ställ så nu slipper filmerna ligga på golvet!

Nä nu har jag inte tid för detta mer!

Tillbaka på jobbet!

Nu e jag på jobbet igen och jag ska kämpa! Jag ska inte låta den där jäkla huvudvärken vinna över mig. Nu har jag fått nya tabletter så nu känns det som att den är borta för tillfället i allafall!

Jag får vänta tills nästa fredag då jag har tid hos neurologen igen på Danderyd, synd bara att det är mer än en vecka kvar :(

Vart är min mobil?

Min mobil är spårlöst försvunnen! Jag hatar det, jag hade den senast i går! Och nu vet jag inte vart den är, och givetvis har den inga batterier kvar så man kan ju heller inte ringa den!


Blääää

Gått lös på garderoben!

Nu har jag vänt ut och in på min garderob, den är väldigt fin, jag har plockat av garderobsdörrarna eftersom dom tar så mycket plats. När mamma och pappa kommer ska jag åka med dem till Ikea och köpa sängram, sängbord och massa andra småsaker!

Nu ska det bli fint här hemma hos oss!


Kram

Huvudvärken verkar gilla mitt lilla huvud...

Den försvinner aldrig, men den har gett med sig lite från i gr, gick ju hem från jobbet vid lunch i går eftersom det kändes som om att mitt huvud skulle sprängas. Mådde skit rent ut sagt, sov hela eftermiddagen, och hade inte några som helst problem att sova när de var kväll igen!

Nu ligger jag här på soffan och är uttråkad, det är lixom inte min grej att stanna hemma från jobbet å va sjuk, det händer aldrig mig! I morgon ska jag bannemej dit igen!


Nu ska jag krya på mig själv.

xo

Migrän igen :(

Nu är det mest dåliga perioden av dem alla tillbaka i mitt huvud. Huvudvärken, den sitter där den sitter och kommer nog alltid att göra det, jag hatar det verkligen, det finns inget värre! Den kom smygandes i fredags, men bröt ut i lördags, och hur jag kände mig i går ska vi inte tala om. Jag känner mig som en rutten grönsak. Jag grät i flera timmar i går eftersom jag inte ens kunde stå upp, men jag var tungen att ändå sätta mig i bilen för att åka tillbaka till Stockholm igen.

Det tar på krafterna att har sån huvudvärk så när jag var utanför Norrköping höll jag på att somna vid ratten, jag körde av och ställde mig på Mc Donalds parkering, där jag somnade på ratten efter bara nån minut. Sov i 30 minuter innan jag sedan åkte vidare igen....


Nu sitter jag här på jobbet med världens huvudvärk och mår piss. Jag är inte den som brukar vara vek men i dag kan jag inte jobba mer. Ser ju knappt något ens...

Men jag ska se hur länge jag kan kämpa!

Tessan - Vart är du?




Det finns någon som väntar på dig.....

Det är klart man är värd en...

Baileys när man har knallar runt på stan i flera timmar, eller vad säger ni?

Jag har haft en toppendag med shopping och sprang tillochmed på Lina Eklund mitt i stan efter att vi varit här i typ 5 minuter, lika snygg som vanligt!

Nu ska vi softa ett tag, dricka lite drinkar och sen blir det att knalla över till Jonathan och Co på lite partaj, sen får v se vart det slutar!





Mot Götet...

Nyvaken och mår toppen, ser fram emot att komma till gbg, berättar mer sen!

Kraaaaam

Ska bli skönt att komma till Sveriges framsida igen....

Nu har jag precis tryckt i mig pannkakor utan dess like, men de va så himla gott! Jag har lite kvar att göra på jobbet, men börjar se ljuset i tunneln efter två veckors jobb efter semestern, jag är nästan helt i fatt vilket känns så himla bra! Jag har varit lite stressad över allt möjligt de senaste två veckorna.

Men nu... är det över! Ska försöka gå runt 15 tiden, sen blir det stopp i Nyköping, och sen nonstop till Länghem!


Kram

Min nya rosa väska.... ;)

Nu ska den packas inför helgens äventyr, ska bli väldigt trevligt att åka söder ut igen! Ska försöka gå ganska tidigt från jobbet i morgon så jag kan komma i väg hyfsat tidigt! Sen blir det den vanliga traditionen, - Max i Solna!

Kram

Vem ska nu med till Göteborg?

Tessan ska inte med, vilket e oerhört tråkigt, Elina ville ju att hon skulle komma! Och jag framförallt ville att hon skulle med. Men, men får bli en annan gång hoppas jag! Men jag hoppas att jag i allafall får resesällskap, med Fredrik, han har sagt att han eventuellt ska med ner, iallafall upp, han skulle ner och våldgästa Jonathan.

Men jag stanna i Länghem i morgon, sen åker till Gbg på lördag, faktiskt för en gång skull ska jag åka tåg mellan Limmared och Göteborg, jag blev väldigt positivt överraskad över hur lite det kostade, det kostade ju bara 56:- enkel väg... Hur bra som helst, så nu kanske jag kan få använding av vår DVD-spelare som vi köpte i Thailand.

I kväll e jag ensam, som jag alltid e på torsdagar, då Mats jobbar kvällen, tror jag ska mysa framför tvn med en bra film!

Hej hopp!

Pappa hälsar...

... att han inte alls kommer hem på lördag utan fredag, så nu vet alla det!

BTW så ska jag steka pannkisar nu! 


Tjoooo!

Nästa anhalt blir Göteborg!

Nu har det redan gått 2 dagar på denna veckan, tiden går för fort i bland, men man ska inte klaga, jag vill ju bara att det ska bli sommar igen! Hade vart riktigt nice med maj nu eller något... Gillar inte mörker och regn!

På fredag åker jag till mamma och pappa, eller pappa e ju inte hemma men mamma i allafall, pappa kommer hem från Kina på lördag! På lördag morgon åker jag till Göteborg med tåget, jag ska möta upp Elina, shoppa och sen blir det fest på kvällen! Ska bli kul att se Elina igen! Och jag hoppas att Tessan får tillåtelse att åka med, hon är ju väldigt hårt hållen nu för tiden :(

Men innan dess ska jag försöka börja träna igen! Inte så sugen direkt......

Rival 5 år, hurray!

Nyss hemkommen efter att ha vart på Rivals 5-års kalas, underbart god mat, samt en öl slank ner, kunde ju inte dricka mer med tanke på att jag hade bilen! Henrik Schyffert uppträdde och hade sin 90 tals show, hur kul som helst, att vi verkligen va så där på 90 talet? Ja de va vi faktiskt! Jag rekomenderar alla att se den showen!

Nu väntar sängen, e skettrött!

Arn ;)

Nyss hemkommen efter bion, Arn, den senaste filmen, och vad jag hört inte den sista! Den var minst lika bra som första om  inte bättre, lite hemsk och lite sorglig, men det var helt klart värt både pengar och tid! Den är ju ändå en bit över 2 timmar.
Så jag rekomenderar er alla att kolla in Arn! 

Nu ska jag lägga mig i sängen, bädda med nya lakan först! Älskar känslan av att vara nyduschad och nya lakan! Man känner sig s himla fräsch!


Kram



Städmani...

Jag tror det har hänt något konstigt med mig, det enda jag gjort hela helgen är att städat i stort sett, putsat fönster, snart även i sovrummet, vardagsrummer gjorde jag från topp till tå i går, nu har jag gett mig på gå-in-garderoben, och sovrummet, resten lämnar jag till Mats som är ledig på tisdag ;)

I kväll blir det Arn med Mats och Freddan, ska bli skoj jag gillade ju första filmen hur mycket som helst.

Ciao

Tack för en trevlig kväll i går...

Jag vill bara säga ack för den spontana ölen jag, Niklas och Patrik tog i går, det var mysigt, precis som vi alltid gjorde hel tiden när vi alla jobbade på 3, det var bara Kija som fattades för att skaran skulle vara fulländad! Vi satt först på N See bar, sen gick vi till storstad! Drack dock bara 2 öl i går så jag kunde köra hem sen!

Och om vi går tillbaka till avloppet så är läckan betydligt mindre men det droppar nu en droppe typ var 30e sekund, men det stör mig ändå! Så i dag ska det meckas! Kanske avancera och åka till soptippen också! haha!



Kraaaam

Jag leker rörmokare just nu!

Jag känner mig just nu väldigt händig, har slitit som ett dur med vårt avlopp som läcker i handfatet i toaletten, och om det fortfarande läcker nu om en stund när silikonet torkat, vet jag inte vad jag gör! Jag blir galen! Jag har kämpat hur länge som helst nu! I allafall, jag har röjt lite här hemma så jag kan softa med gott samvete i helgen! Ska dock försöka röjja lite till! Så det blir superfint!

I morgon är det fredag, då hoppas jag att mitt avlopp inte läcker längre!

Kan det vara fredag snart?

Det är inte ofta jag längtar så mycket efter helg som jag gör just nu, och det är inte för att jobbet är tråkigt eller att jag inte mår bra utan för att jag vill känna känslan utav att bara vara ledig. Jag har ett enda helgprojekt och det är att jag ska försöka mig på att laga vårt tvättställ på toaletten som har läckt nu ett bra tag! Jag tror att det är ett ganska bra och framför allt lagom projekt!


kram

Tuff dag på jobbet!

Då är man tillbaka i vardagen igen, suck.... Fast måste säga att det är väldigt skönt att jobba igen! Känns helt ok, ingen ångest som jag hade förra året efter semestern. Dagen har varit väldigt tuff, men samtidigt har jag hunnit med hur mycket som helst, i morgon väntas det månadsavstämning, kan nog först koppla av på onsdag.

Nu ska jag käka lite jordgubbar, det var länge sen!


Kraaaam

RSS 2.0