Softfredag!

Jag älskar fredags eftermiddagar, speciellt när alla får en fredagskänsla på jobbet! I dag kom Patrik över på lunch sen satt vi på jobbet och öppnade och ringde till de som söker till Robinson och frågar om det vill komma på en intervju.

I dag blir det lugnt och massa idol!

Kram

Blir inge Länghem denna helgen..

Jag hade ju som planerat att jag skulle hem till Länghem denna helgen, men jag känner mig inte helt hundra och sen skulle jag bara behöva vila upp mig i helgen! Så jag stannar i sthlm, men jag kommer nog nästa helg i stället!

Nu ska jag kämpa den sista dagen på jobbet innan det är helg!

Halloween?

Det ryktas om att det är Halloween i helgen, jag hittade en fin hatt som jag nu sitter med!
Lite för varm bara... Men ska nog kunna överleva helgen med denna snygga hatt!

Vi tog lite snygga bilder med vår kollega med...
dock e han inte så kramgó... :)



Gammal bild..

Thomas mamma hade tydligen hittat en bild på mig och Thomas när vi va yngre..
Thomas tyckte jag va väldigt söt, jag tycker mer att jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig....



Varför är det så kallt ute?

Och jag som precis har duschat, jag kommer frysa ihjäl...
Men nu ska de skrapas rutor!

Blondinbellas 18-års fest!

Den äger rum i dag på Café Opera, jag e bjuden, med en vän, men jag ska nog inte gå i allafall! Jag har inte mått alldeles hundra denna veckan så jag ska nog bara vara hemma och kurrera mig!

Men tack för inbjudan, Isabella! Du e grym på bloggen!


Sterling.dk

Suger verkligen, vaknade upp i morse av att det första man ser när man slåt på tvn är att Sterling.dk har gått i konken. Vilken inte va så kul för mig, jag hade ju som jag alltid gjort bokat min hemresan dagen innan julafton med Sterling. Och det första man får vet är att man inte kommer att få några pengar tillbaka överhuvud taget.

Men tack vare mitt Eurocard så får jag nu mina pengar tillbaka igen. Jag har skickat in min lilla reklamation och väntar nu på mina pengar!

Nu är nästa problem, NÄR och HUR ska jag åka hem till Länghem innan jul?


Bilen fryser..

I morse när jag klev utanför dörren insåg jag att det har blivit vinter ute, jag klev genast innaför portet och sprang upp och hämtade både halsduk och vantar. Väl framme vid bilen inser jag ju att alla rutor måste skrapas, och jag är ingen person som skrapar rutor. Men i dag var jag ju tvungen! Sen när man väl är klar så fryser man ju så om händerna så att man tror att man ska dö eller nåt!


Bilen borde få en filt på natten så hon inte fryser så mycket.




Ont i magen!

Just nu har jag väldigt ont i magen, fick det efter lunch!

Bara så att ni vet!



Bilen e paj!

I går när jag åkte hem som pajjade ju bilen, eller pajjade å pajjade, det började blinka 2 gula lampor i bilen om att anti-spinn och ABS är ut funktion.. Enligt instruktionsboken så ska man stanna genast och kliva ur bilen.. Jag tog ju detta på största allvar och ringde Toyota Eurocare, och hon säger att jag kan sätta mig i bilen och köra lugnt hem, men att jag inte ska köra bilen i onödan.

I dag ringer jag det första jag gör till Toyota-verkstaden för att kolla vad jag ska göra, så säger han att detta är absolut ingen fara och att jag kan använda bilen precis som vanligt.. Och jag fick ingen tid för service innan den 19/11 så det är ju ett tag kvar innan dess, så jag får väl helt enkelt köra runt i min bil utan riktiga bromsar eller vad tycker ni?







Pizzan står i ugnen!

Till middag i dag blir det hemgjord pizza! Den står i ugnen och väntar på att få åka ner i min hungriga mage!
Efter middagen blir det en rask långpromenad!

Nu jävlar ska jag komma i form igen! 
(Känns bra att börja komma i form med en pizza)



Ytterligare 2 är på till Warsawa..

Detta kommer bli superkul!
Patrik + respektive är på..... :)

Årets sunkresa..

Går till Warsawa... den 5-7 december, hotell och flyg bokat!
Än så länge är vi 4 personer men fler kommer!

Partaj utan dess like!

Nu sitter vi här i soffan, Jag, Fredrik och Mats, Bronten har precis gått hem...
Alla är fantastiskt slitna efter gårdagen, det var väldigt lyckat! Mycket folk, kom och gick. Och vi gick och la oss vid 5 i morse, efter 2 poker turneringar varav jag vann den ena, spelade riktigt bra!

Även om jag inte är bakis så känns de att an somnade sent i morse. 

I morgon väntar jobb igen!

Vaknade 07.25....

Det är vuxet att gå upp tidigare på en lördag än vad man gör en vanligt jobbdag! Men, men det är mycket som ska göras i dag! I kväll ska ju jag och Mats ha en liten est och vi ska bjuda på mat!

Så nu ska jag in och fixa mig en lite snyggare frisyr, har ju inte vart hos frissan på ett halvår säkert... men i dag ska detta ske! 




Afterwork or not?

I dag är det som sagt fredag, jag ska träffa Patrik och Niklas efter jobbet på vårt gamla hederliga ställe.
Och jag ska dricka läsk, jag kör!


Patrik tror jag e gravid...

Es ist freitag heute!

Så fantastiskt skönt med fredag! I går lekte jag med fendi, Farfar var dock inte lika glad över att ha en hund hemma på besök, han vart förbannad och gick och gömde sig under sängen, tror gränsen gick när fendi käkade upp all farfars mat!


Hundvakt åt Fendi..

I dag ska jag passa världens finaste Fendi, ska bli otroligt trevligt!
Vi ska mysa i soffan....och käka godis!


Undrar vad Farfar kommer tycka om Fendi?

Whiskey, Whiskey....

Nu sitter jag här och är lite trött! Eller väldigt trött!

Gårdagen var ju helt fantastisk, har nog aldrig vart på en sån fin middag! Vi hade ett eget rum på Operakällaren, vi fick 7 rätter, samt smaka på 6 olika sorters Whiskey. Huvudpersonen Ian var på plats och berättade hur alla sorter tillverkas. Och eftersom jag kunde nada om Whiskey innan jag gick dit i går känner jag mig väldigt kunnig i dag! Han var mycket duktig.

Dock eftersom jag inte är van vid sådana här tillställningar på ett sånt fint ställe så visste jag ju inte ens vad halva menyn betydde, men jag hade en väldigt trevlig bordsherre som förklarade det mesta.

Jag har smakat på massa saker som jag aldrig smakat på innan.... Såsom ostron... smakade som en snorlobba! Sen nån kalvbräss och marulk... eller man kan nig säg att jag aldrig testat någon av de rätterna jag fick i går, vissa var goda såsom rådjursadel och efterrätten... men de andra var väl sådär!

Dock var det mycket trevligt.

Malin länsade alla glasen, rakt upp och ned... dock inte jag! Men den 25 åriga Whiskeyn var jag ju helt enkelt tvungen att dricka upp då en flaska kostar 3000:-



Det vankas Whiskey-middag!

Japp, i dag ska jag göra det, jag ska lära mig dricka Whiskey, vad jag kan minnas så har jag aldrig smakat, kanske inte ens luktat på en virre! Men i dag ska jag bli vuxen!

Jag och Malin ska på middag på Café Opera, och vi ska få dricka virre som aldrig förr!

Får se vart detta slutar!




Idol-boks släpp!

I går gick jag och Malin till NOX på Grev Turegatan för att spana in den nya idolboken som Anders från Fame Factory har skrivit. Det bjöds på drinkar, massa kändisar... och lite tilltugg! Alla fick varsin bok innan man skulle gå hem.
Vi träffade mycket folk som har anknytning till Svenljunga/Länghem... Herr Blomqvist som är tillsammans med Daphne, Arne Weise och såklart Idol-Robin från Svenljunga! Vi snackade med honom lite granna och önskade honom lycka till på fredag!

Här är lite bilder!


Idol-boks fest...

Ny dag, nya tag.. gårdagen va tuff! Mycket att göra på jobbet, och nu har jag så mycker saker i mitt lilla rum att jag ska på en lite promenad för att köpa skruv så Torkild kan skruva upp mina nya hyllor så jag får plats här inne någon gång!

I kväll blir det mingel, Idol-boken kommer ju ut, ska bli intressant..

Nu - Mot järn affären!

Stackars gamla gubbe..

I dag skulle jag fixa lite saker åt jobbet på banken, så jag tänkte att jag tar mig en promenad ner till Slussen vilket tar typ 15 minuter, när jag nästan e framme ramlar gubben framför mig och slår i huvudet i trottoarkanten, jag försöker hjälpa honom upp och inser att han fått världens jack i pannan och blodet bara forsar.

Jag ringer ambulans och väntar i ca 15 minuter innan den kommer, precis innan gubben sätter sig i ambulansen säger han med ett leende, - Tack för hjälpen snälla flicka, det är nog inte många som skulle gjort som du!

Gossip girl..

Börjar nu och är helt fantastiskt!



Soffsöndag :)

I dag har jag inte gjort många knop, tog fram Bettan och drog ett varv i lägenheten typ.. de va de enda som jag pallade med..
En pizza, cola och godis har slunkit ned i min mage under dagen, kanske ínte den bästa kosten, men ack så gott!


BTW, ni måste ladda ner Christina Milian - Us against the world...... helt fantastisk!

Hemma igen!

Då e jag hemma igen, lyxade till med taxi hem vilket känns bra! Dock funkade inte mitt kort så jag fick dra den där gamla hederliga slippen och nu har a tagit bort alla mina pengar från kontot = taxiresan vart helt plötsligt gratis! Yeaj! 

Haft en mycket trevlig kväll men massa jobbfolk... 


Ska bli skönt att vara ledig i morgon.


xo


(Pappa trodde jag inte hade satt in pengar på kontot efter resan, men självklart har jag gjort detta.)


Dags att svida om...

Lätt trött efter gårdagen är det dags att svida om för kvällens partaj hemma hos Lena Kjellqvist.
Hon ska ha sin 35-års fest, ska bli trevligt!

xo

Nyss hemkommen..

Efter en väldigt trevlig kväll med Malin, Fredrik, Fredrik och Patrik på Mest.. Jag lovade ju Fredrik att det inte skulle bli mer än 5 öl och det höll vi oss till! Vi avslutade kvällen på Max, som alltid... :)

Nu e jag fett trött!

Jag trummar vidare...

... på afterwork med Fredrik!

Fredagsmys ٩๏̯͡๏)۶

Det är fredag igen, och lika mysigt som det alltid är på fredags på vårt super-jobb!
En underbar fredag består av vin-bakverk-och massa mys!

Just nu sitter vi och kikar på alla som söker till Robinson, uppe över 3000 st redan! Helt galet!
Det finns så roliga människor som söker till Robinson!

Köksvecka...

Jag gillar inte att ha köksvecka, inte nog med att jag alltid plockar undan efter alla andra som inte vet hur man ställer in saker i diskmaskinen eller inte ens vet hur man startar den...

Denna veckan är min och då ska man fixa och dona något fint tills fredagen.... Vad i helsike ska man hitta på, ska man baka något gammalt å tråkigt som en paj, eller ska man bli seriös och kolla in nåt coolt recept hemma?

Tid tar det också....

Jehovas vittnen...

Läste precis i Borås Tidning att det kommer 4000 jehovas vittnen till Borås i helgen....
.... Tur att jag inte är hemma då.....


Excanto...

Vart är Love från Excanto?
Nån som vet?

Fullmåne

I dag är det fullmåne, vissa tycker att det är obehagligt, det gör inte jag! Jag tycker det är så vackert speciellt en dag som denna när det inte är ett moln på hela himlen. Helt fantastiskt, kommer säkert bli kallt i natt då det var helt klart hela dagen i dag!

Tänk att det va 2 månder sen vi stod och hoppade i sanden på Koh Phangan, å vad jag saknar det!

Kina eller inte?

Jag vill hitta på något, jag vill unna mig själv något! Jag vill åka långt bort och det ska vara billigt!
Det enda jag kan komma på är Kina, ska jag åka dit?

Patrik ska du med?


Diggar musik...

Japp, det gör jag! Jag sitter på jobbet och jobbar har har kommit på hur mycket enklare det är att jobba med musik i mina stora feta hörlurar, man känner sig precis som om man befinner sig i en helt annan värld! Jag tycker det är så skönt att bara koppla bort huvudet i bland.

Gick en promenix på lunchen, superfint väder ute, man blir så glad! dagen går mycket fortare när det är fint väder!


xo

Planer för fest..

Jag och Mats planerar att ha en fest, men just nu vet jag inte så mycket mer.
Mer info kommer...


annars är det måndag igen och det känns bra att vara tillbaka på jobbet igen, alla är i Cannes denna veckan så det är väldigt lugnt på kontoret, bra för mig för då kan jag göra massa saker som jag aldrig hinner annars. Typ som att gå ett varv och snacka med kontoret lite granna fixa och dona beställa saker som är slut osv....


Nu är det snart lurre! Å för min del blir det sallad, det ingår i mitt nya liv!

Underbart väder..

Uppe med tuppen i dag igen, tog en skön och lång promenix i morse, va hemma innan nyheterna som startar 9 på morgonen. Så nu e man pigg! 

Mats mamma och pappa ska komma hit i eftermiddag och vi ska kirra våfflor tills dess. Ska bli gott! Har haft mycket kökstid denna helg men jag trivs ju i köket! Jag älskar att baka det är bara de att varken jag eller Mats är så speciellt förtjusta i bakverk. Men i bland passar det!


Så mot köket gen!


Kram

Du luktar kladdis lång väg...

Hurtgig som jag är klev jag upp tidigt i morse för att få en sån där extra lång helg.
Jag har hunnit vara i stan och bytt mina skor och en tröjja, och städat lite.... sen har jag nyss gjort klart en kladdkaka som vi ska ska käka!

Jag älskar kladdkaka!

IDOL ;)

Jag säger varje år att jag inte ska följa idol men ändå sitter man här i soffan framför Idol..
Känns väldigt skönt att vara hemma en fredag som denna!

kram

Lite lätt trött efter gårdagen...

Jag känner mig seg i dag men jag mår väl som jag förtjänar antar jag, det var mycket trevligt i går och framför allt hoppas jag att jag och Mallan kommer ses mer, kul med lite folk hemifrån. Det behöver jag för att överleva!

Ett stort plus är att det är fredag!

Längtar tills jobbet e klart så man kan gå hem och känna att fredagsmyset infinner sig igen. Jag ska tända massa ljus och städa och bara ha det fint och trevligt hela helgen.


XO

Sunkkväll..

I kväll är det dags för en sunkkväll igen, och då undrar ni säkert vad en sunkkväll är för något, och det kan jag tala om, det är när man går till ett sunkhak och dricker bira. Ölen får inte kosta mer än 19:- typ... Om ni är osäkra vart man ska gå, kika in på www.sunkhak.se och leta rätt på ert närmaste ställe.

Här i Stockholm finns det massor och i dag ska jag med Månsta-Malin gå till nivå 22. Så har ni vägarna förbi så kom in vet ja!

Malin har precis flyttat hit och nu ska vi ses och dricka lite öl och äta något som förhoppningsvis inte är lika sunkigt som ölen!




xoxo...

Bilder från kryssningen!


Här kommer bilderna från kryssningen, alla är ju då tagna i hytten, det var ju typ där vi spenderade den mesta tiden, om ni undrar vems näsa det är så är det itne så svårgissat, - Thomas...
Och om ni undrar vem skrev så är det säkert också Thomas, vem annars lixom?
Om ni undrar vem Maria gör sig fin för så är det nog Karl Martindahl....






Massa ekonomi..

Nu rullar allt på igen, massa saker att göra fortfarande men det är ju det som är kul, dagarna går mycket snabbare då!
I like it!

Otroligt mycket å göra..

Hela mitt skrivbord ser ut som kaos, jag har massa saker som måste göras, och jag kände just nu att jag behövde en lite bloggpaus, måste få tänka på annat i bland. Och i kväll ska jag på bio, ska bli mysigt! Jag är värd det! Sen kanske en tacobar på det så e man i fas för en ny kämpig dag på jobbet!

Ska lägga upp lite bilder från kryssningen med, det kommer!


Kram så länge!

Blåsigt värre...

Nu e jag hemma igen! Om ni ville veta det.
Jag har haft det toppen, men i dag blåste det lite väl mycket på hemresan.. Fick tom prata med porslinsguden en gång.
Sen om det beror på jägern igår eller om det var vågorna... det får vi nog aldrig reda på! ;)

Nu är Thomas och Co på väg hem igen, saknar dem redan!


Kram

Jag å vinet...

Sitter på jobbet i väntan på de andra, hade en del saker att göra som jag inte hann med i går men nu är det gjort i allafall. Så nu kan jag slappna av och äntligen ha helg.

Grunchen va utmärkt, käkat typ 3 tallrikar med plättar, morotskaka och otroligt goda juicer. Så nu e min mage allt preppad inför kvällen, ska bara se till att packa ner mina huvvevärkstabletter, i fall migränen skulle få för sig att dyka upp!

Sen ska det ju tydligen bli storm i natt, lagom spännande.... :s

Brunch och kryssning!

I dag är det en mycket bra dag! Massa saker ska göras och jag måste nog planera så jag hinner med allt.
Jag måste in till jobbet och fixa lite saker som jag inte hann göra i går, sen ska jag äta brunch med Mats, och efter det ska jag möta upp Thomas & Co som verkligen inte hittar i denna stan. Får väl se hur när och var jag ska möta upp dem!

En annan sak som är otroligt häftigt det är att vi ska göra Robinson 2009! Hipp hipp hurray för oss!



Här är jag om några timmar med en drink i handen!

Äntligen helg..

Efter en hård ekonomidag är jag äntligen hemma! Har kollat ett avsnitt av Three hill och nu är jag i fredagskoman som varje fredag. Mats är ute med sitt jobb i dag så jag är ensam hemma vilket e asgött!

I morgon väntar Birka båten på oss.... får se vilka det blir som åker vi är ju 7 stycken klara men vi har en plats över!
Nån som vill henka?


Kraam

Varför vill jag inte träna?

Jag tänker varje söndag att jag ska börja träna.. Men sen när man kommer hem från jobbet på måndagen så lägger man sig i soffan sen e man körd. Fattar inte detta riktigt. Men nästa vecka då menar ja för denna gång skull allvar!

Kanske mitt nya liv för 134 gången som ska börja... undra hur länge det håller denna gången?

Holmen har lämnat stan..

Ännu en som försvann lika fort som hon kom hit, Jennie Holm, alla mina vänner är utspridda över hela världen, det är Australien, det är Sydafrika och massa andra länder. Det är ju inte problem om man vill åka någonstans och hitta gratis boende i allafall!

Det är tråkigt utan Jennie, minns när vi för 5 år sen bodde mitt på söder hemma hos någon som Jennie jobbade för, de va andra tider, man kanske lever betydligt sundare i dag, men det var roligare förr!

Något som är bra är att Mc Dreamy börjar i dag igen, efter typ flera månaders uppehåll! Jag gjorde nyss ett test på Aftonbladet och jag fick alla rätt, vet inte om det är bra eller dåligt, men jag älskar den serien, och jag vet fler som känner exakt som jag!


- Är de inte fantastiska?

RSS 2.0