Jordgubbar twentyfourseven.

Ni som känner mig vet att jag kan käka sönder mig på två saker, jordgubbar och max cheesburgare, det är min passion lixom. Dagens middags bestod av en liter jordgubbar och lite grädde på det :)

Mätt som en get.




317 mil rikare...

Nu e man hemma i Stockholm och fina Lidingö igen efter en roadtrip som slutade på dryga 317 mil.
Graspop i Belgien är verkligen att rekomendera, superfestival med många stora band, 140 000 besökare och mycket drag och härliga hardcore-rockers!

Gårdagen spenderades i Falkenberg hos mams och paps, fick lite bättre bränna än den jag redan hade, så nu e man brun och fin igen :) Ansiktet kanske fick lite väl mycket sol eftersom jag numera är grisrosa i stort sett i hela fejjan.... :)

Lite bilder från Graspop.









I morgon startar roadtripen.


I morgon startar en lång resa, eller kanske inte så lång, men slutmålet är Dessel i Belgien och Graspop. Kul att åka på festival utomlands för en gång skull. Just nu håller det på att packas för fulla hus, allt ska ner i bilen och i morgon bitti klockan 04:00 ringer klockan och då är det dags att bege sig mot Olofsbo där dagen förhoppningsvis spenderas på stranden i bikini och bättra på brännan lite :)

Natten mellan onsdag och torsdag beger vi oss mot Helsingborg sen vidare ner genom Danmark, Tyskland, Holland och sluteligen slutmålet Dessel i Belgien...


Men nu måste jag packa klart, å bränna lite skivor med!!!


So long..


Liten ledtråd inför messömmer..


Skyview på Globen..

När jag va och väntar på Tessan i lördags så passade jag på att åka upp i skyview, inte så impad, men ändå väldigt fin utsikt. Dock gillar jag ju saker som går snabbare, detta var lite för mycket tantvarning!


Bilder från Nyköping






Finlunch på Balkongen!

Det är lördagen den 19e Juni 2010 och Kronpronsessan gifter sig inom några timmar, jag vet att en del av er tycker att det är lite överskattat, men jag tycker ändå att det hör till att engagera sig i detta, det kommer bara hända en gång i livet. Dock kommer jag inte trängas inne i stan men hemma vid tvn funkar alldeles utmärkt.

Lunchen spenderades på balkongen med nygräddade pannkakor och jordgubbar och fint sällskap av Mats, från balkongen ser man ju massa folk som är i rörelse, det flesta är faktiskt lite finklädda, det är så mysigt!

I kväll blire Nyköping med Tessan, hotell och utgång!


Öltält i Länghem?

Just vaknat efter en natt i Borås, allt är precis som vanligt í denna stan. Känns kanske inte som att man behöver ha ångest av att bara vara här två gånger om året?

I kväll är det ju oxå det årliga öltältet i Länghem, det var typ 4 år sedan jag var där senast, då hände ju allt det gamla vanliga, kul första gång för Mats i Länghem lixom... Det var mycket fylla, folk som tog med sig HB till festen och svartsjukedrama och självklart slagsmål mellan vuxna karlar. Alla ungdommar skötte sig perfekt men alla karlar och äldre damer.. vad är deras problem.

På nåt sätt så ser jag fram emot kvällen det kommer bli trevligt och det kommer bli några gamla kära återseenden.



Känns bra att inte vara black-listad i Filippinerna :)


Saknar mina sambos från Robinsonland...






Smaka på Stockholm








En månad i Filippinerna sätter sina spår..

... Mina fötter är helt trasiga, fotfil måste inskaffas!


Tänkte bara meddela...

... att fröken Nyman är återigen på svensk mark. Efter en spännande månad i Filippinerna är jag återigen tillbaka på jobbet. Ser fram emot en svensk sommar med allt vad det innebär.

I kväll blire SATC 2, wooohhhooooo!


RSS 2.0