Biljetter check!

Äntligen kommer vi få se hoffmaestro igen, kommer blir galet bra! Denna gången blir det jag, Liiiisa, Carrrrro och Tessan! Vi kommer ska på roadtrip till Borås den 7 Maj!




Nyhet från Smiling faces..

Jag fick en liten fin påse nyss, nytt vatten från vår kaffeleverantör Smiling faces.. Både sparkling och stilla vatten!
Precis vad min hals behöver!


Lurre med Patrik.

I dag får Patrik finbesök på Tre, nämligen av mig!
Lurre står på schemat, efter det blir det hemgång och bara softa och försöka bli av med superförkylningen jag har dragit på mig!


Ciao


En underbar vecka med halv åtta hos mig!

Denna veckan har jag fått hänga med halv-åtta-teamet på en Stockholms-vecka, mycket trevligt! Kul att få se hur allt går till på inspelning!

Det bästa av allt är att vi har haft toppenväder, Stockholm är otroligt vackert på sommaren!


P-Bot...

I veckan fick jag en P-Bot på en av våra bilar på Silverback, grejjen var den att det fanns ingen P-automat för den hade antagligen blivit stulen, det sjukaste var att jag tyckte det såg så roligt ut att jag fotade automaten innan jag lämnade bilen, nu har detta fotot blivit något slags bevis till carpark,.. så min bot är riven!

1 - 0 till mig mot carpark!


Sovrummet färdigt.

Det har vart lite kaos hemma hos mig sedan jag kom hem från resan, men nu börjar det arta sig, jag har fått i ordning i sovrummet och meningen är att hallen ska hinnas med nu under eftermiddagen, egentligen vill jag bara ut i det fina vårvädret med det får bli en annan dag!

Här kommer före och efter bild på sovrummet!



Innan renoveringen...

Efter renoveringen, dock saknas en sängram, men den kommer lite senare i vår!


Jag e hemma igen ;)

Jag kom hem i tisdags, men det har varit lite rörigt och framförallt har jag varit otroligt trött. Känns som att jag håller på att bli sjuk, men eftersom mitt måtto är att Jennie Nyman blir bannemej aldrig sjuk så krigar jag vidare!
Mitt sovrum och min hall är renoverade, mycket fint vart det, lägger upp lite bilder när jag har röjt undan berger med kläder som ligger precis innanför dörren, kanske har 20 tvättar framför mig i kväll, men men.. Lika skönt att ha det gjort.
Nu ska jag och Anna fixa marängswiss till alla på Silverback!
Kram

The great wall...

Ytterligare en dag som bara sprungit forbi, startade dagen tidigt i morse med att aka till Kinesiska muren, 4e gangen gilt for min del, dock hamnade jag pa ett nytt stalle pa muren denna gang. Man blir lixom alltid lika fundersam hur man lyckats bygga muren, man far sig alltid en tankestallare nar man kommer dit. Det kanske inte ar normalt att ha vart dar 4 ganger, men men.. jag rekomenderar det verkligen.

Efter muren, akte vi tillbaka till Yashow och fick njuta av solen och en ol pa uteserveringen, sedan shoppades det for fulla hus igen, jag som inte ens gillar vaskor fick med mig 5 stycken hem!

- Och mamma, nar det galler din vaska med fransar sa jobbar jag pa det, gick inte som jag ville med prutningen sa jag fick ga darifran med svansen mellan benen... kanske forsoker i morgon igen, vi far se!

Nu blir det vila en timma till innan det blit silk street igen, och middag..

Ett paket med grejjer ar pa vag till Mamma, och snart ett till Lena!






Shopping, shopping och annu mer shopping!

Dagen har bestatt av shopping fran halv tio i morse till klockan 20 pa kvallen. Har shoppat allt mellan himmel och jord, mest skor och klanningar, sjukt nojd med dagen om jag far saga det sjalv, kvallen avslutades med middag pa hardrock cafe. Nu blir det att packa i ordning alla nyinkopta grejjer och sen sova for i morgon vantar Kinesiska muren.

God natt fran Beijing.


Patrik med nagra av dagens skoskop!


Lite ompyssling behovs efter massa shopping..


Valfortjant ol utanfor Yashow


Valdigt fin avslutning med Fajitas pa Hardrock!



Nytt land, nya mojligheter!

Nu har vi avverkat tre lander pa mindre an 24 timmar, i gar kvall tog vi vart pick och pack och lamnade vackra Bali, tog flyget till Kuala Lumpur dar vi var tvunga att spendera 10 timmar, dessa timmar spenderades pa Malaysias kanske mest sunkiga hostel 20 minuter fran flygplatsen..
Men vi fick gratis taxi bade dit och tillbaka till LCC-Terminal, dar vart plan till Tianjin vantade.
Val framme i Tianjin, som ligger 12 mil utanfor Peking tog vi oss till tagstationen med buss, och sen snabbtaget till Peking, taget som gar i 330 km i timman!!!
Hela resan pa 12 mil tog inte mer an 30 minuter!

Nu ar vi pa Jinglun Hotel, och har precis vart inne pa Silk Market, lika galet som vanligt, och jag har traffat alla jag vill traffa, alla som jag kanner igen vill saga, de ar ju anda mina "systrar"...


I morgon vankas shopping for hela slanten, nu jaklar ska det kopas skor!

Pussen


Har spenderades natten till skartorsdagen..


Sa har har de flesta dagarna spenderats pa Bali


Vaxning av ogonbryn!


lilla jag pa Tianjins tagstation!






RSS 2.0