Riktigt trög vecka!

Hallu!
Nu är det äntligen fredag i morgon, så underbart! Veckan har ju inte gått fort precis utan snarare tvärt om, blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går kan inte fatta detta! Man vänder och vrider sig i sängen och vill aldrig gå upp igen!

Veckan har vart lugn, softat mest kollat många filmer... Tessan fick ett erbjudande i går om att dra till Indien över nyår, varför inte? Haha, kan ju vara coolt lixom, fira nyår på andra sidan jorden!

Har inte så mycket att berätta! Men återkommer i helgen igen!

Kram på er så länge!

Helt galen midsommar!

Fi fan vad det suger att komma tillbaka till jobbet igen efter 4 underbara dagar i Fallkenberg, fan vad jag hatar att ha 5 veckor kvar till semester, suger! Vill vara ledig nu, hade passat så himla bra att stanna i Falkenberg i alla fall en vecka till, det skulle ju bli så himla fint väder! Jag vill njuta! - Men antar att jag har en bit kvar, men det som känne riktigt bra är att när man själv går på semester så kommer alla andra tillbaka från sin ledighet ;)

Midsommar var helt underbar, massa bärs och jäkligt mycket snapsvisor! Har dock kommit fram till dom 2 absolut bästa visorna, - Tystnad.....Taging......Skål..... samt -Alla tittar upp, Tittttttttttaaaaaaaa takkkkkketttttttt!!!!! Haha!

Jäkligt mysigt att träffa både Liam och Madde igen, så kul, han växer så himla snabbat bara fattar inte hur det kan vara så! Han växer ju i från mig! haha..



Aja kan inte sitta här och babbla massa skit, har ju faktiskt en dialer som väntar.... fi fan!

Over and out!


Äntligen midsommar!

Veckan har gått ruskigt fort! Helt sjukt! Det är redan torsdag och min ledighet har startat! Så underbart! Jag är ledig i hela 4 dagar nu! Mats jobbar i dag, väntar på att han ska komma hem med lurre till mig e sjukt hungrig.

Startade dagen med att gå upp vod 6 tiden, åkte för att fixa bilen, dom skulle byta min ena krockkudde, de såg hur häftigt ut som helst när den exploderde första gången! Haha! Sen har jag hämtat all tvätt städat hela bilen så nu e de bara att packa kvar innan vi rör oss mot Falkenberg! Ska bli så jäkla skönt att komma dit! Hade vart ännu skönare om man kunde stanna mer än 4 dagar, men man får väl vara näjd ändå antar jag!

Tessan gjorde slingor på mig i förrgår så nu ser man fräsch ut igen!

image22



Skriver lite mer i morgon i stället för har inte så mycket tid i dag!
xoxo

Käkat superb jordgubbstårta!

Mmmm va gott det är med jordgubbtårta, speciellt när man har slitit och bakat den helt själv ändå från grunden! Massa jordgubbar och grädde, vi firade Mats födelsedag i dag så kul va det! Mats mamma och pappa va här samt Linda å Fredrik, inte varje dag man ser dom nu för tiden!

Gårdagen var oxå hur lykad som helst va typ 15 per som först grillade på djurgården, snacka skit o spela kubb, hur mysigt som helst, sen vidare in till Grönan för en 5-kamp! Vet dock inte riktigt vad det blev i 5-kampen men jag kom i allafall inte sist för det gjorde Olof! Haha! Man har inte så bra minne efter några 1 liters öl!
image21

Nu är jag sjukt trött och måste ladda inför ny vecka med nya tag! Måste upp tidigt i mon så man kan träna!

Puss å kram å Go natt!

Lördag med xtra jobb!

Tjenare!
Äntligen lördag, så underbart fint väder är det oxå. Jobbar dock mellan 8-12 i dag men det är det helt klart värt eftersom att vi får ledigt på torsdag i stället! Så jobba 4 timmar och plocka ut en hel dag! - Ja tack!
I eftermiddag ska vi till Grönan, vilket ska bli kul! Skönt att hitta på nåt annorlunda... Köra en 5-kamp dricka 1-liters bärs softa! Så underbart! Innan dess blir det grillning på djurgården!


image20

Take care!

Mats födelsedag!

I dag blir Mats gammal, närmare 25! Haha, skänt å sido, han får ju fortfarande visa leg på att köpa snus! Det va ju ett tag sedan han fyllde 18 om man säger så! Han kommer snart hem för han har jobbat hela dagen, ingen kunde byta med honom, det enda han ville ha när han kommer hem va en kladdkaka, så vad gör man inte? - Jo bakar en kladdis! Jäkligt sugen själv måste jag säga! Det va ju ett tag sedan sist!

Annars har faktiskt denna veckan inte varit så farlig som jag hade räknat med, den har gått hyfsat fort i alla fall. Ska även jobba xtra med Kija på lördag i 4 timmar, sen betyder det att man kan vara ledig på torsdag! Så då får vi långledigt! Så jäkla skönt verkligen! Skönt att dra till Falkenberg redan på torsdag!

Aja nu kommer Mats, får vara lite social med han!

I mön e de freda!

Ciao

Vilket underbart jäkla väder!

Hej!
Måste bara säga åååhhhh vilken underbar helg utan bärs utan stress, dock lite jobb men de va det värt! Nu har jag en hel vecka i komp och ta ut vilket känns hur bra som helst verkligen! Har solat och badat hela helgen, å tro de eller ej, Erik badade han med efter mycket jäkla tjat! Det var ju varmt som aset verkligen! Fi fan!

Erik låg mest och spanade in fjortisarna medan jag lapade sol! Vi bostadde oss typ på Fågelöudde hela helgen, inte jättevarmt i havet men i allfall 16 grader, man klarade ju av att gå i en snabbis och sen upp men det va så skönt eftersom de va så jäkla varmt i luften!

image19
- Bildbevis på hur mycket jag njöt!

Asså jäkla skit internet! Man kopplas upp och ner upp och ner, fi fan vad jag hatar denna jäkla skiten i dag, datan e verkligen inte min bästa vän, har vart hos Lotta pottan och fixat i orning mitt CV så nu e man fit for fight för en ny tjänst! Jag ska fan lyckas! Haha!

Nu måste jag sova så man pallar att gå upp i mon vid halv sju och träna!
Är grymt duktig nu när det gäller träningen! Varje dag innan frullen går jag å Erik till Ropsten sen tränar jag typ 1 timma på jobbet! Sååååå nice!

Ciao

Sommarfest på Solvalla!

Jag är helt slut som människa i dag!

Fi fan, hela vecka har mest besått av ÖL, ÖL och åter igen massor av ÖL! Men hur kan det vara så gott?! I love it!
I går va vi på sommarfest med jobbet, närmare plats, Solvalla! Var inte så laddad inför kvällen men de ändrade sig när man kom till ett soligt Solvalla och man ser alla hundra från 3. Alla satt med en öl, stekte i solen och bara njöt!

Man kom ju snabbt till ett bord och fixade sig lite bira! Satt med Kija, Lisa och Åsa, hade sjukt trevligt! Vi fick se massa roliga lopp av alla våra kollegor, sen va de dags för hamburgare och ja va ashungrig!

image17

Sen skulle man åkt hem men inte då, Kija släpar med mig till Café Opera, det va riktigt kul, drack massa drinkar och snackade med masa kuliga människor! Både drack för mycket och gick hem väldigt mycket för sent för att man ska palla å jobba i dag! Va inte kul i morse, men nu sitter man här på jobbet med bara ynka 20 minuter kvar innan det är helg!

Jag klarade hela dagen utan problem men nu e jag helt totalt mega död! haha!
Ha en trevlig fredag kväll, kanske drar ut i kväll med, man vet aldrig!

Bakis som ett troll

Go morgon!
Vaknar upp av att solen bara steker in i sovrummet och där ligger jag med täcke å hela skiten, går upp och kollar och det är långt över 20 grader ute! Äntligen har sommaren kommit hit så jäkla underbart!

Jag tror jag har hittat mitt andra hem för tiifället, och det är inget mindre än Kungsan, fi fan, jag älskar Smaka på Stockholm, så jäkla roligt, massa folk massa god mat och jäkligt mycker bira! I går gick vi dit efter jobbet, skulle ta en öl, men kom hem vid fan har inte ens en aning när vi kom hem.

image16

Det va i alla fall hur kul som helst, skulle vidare hade vi tänkt men eftersom Rebecka hade gympaskor på sig så fick inte hon komma in, så jävla löjligt, de va inte ens en människa där inne. Jag hatar Stureplan.... så enkelt är det! Så jävla löjligt med dresscode! bla bla...

I dag är det i allafall Nationaldagen och jag är grymt bakfull, vet inte riktigt hur jag ska reda ut mir ur detta, men hoppas att huvudvärken lättnar snart. I kväll blir det grillning och fotboll, Sverige möter ju Islänningarna! haha...

Kanske hinner med årets andra dopp med!


Vi hörs!
Kram


Helgen gick alldeles för fort!

Go kväll!
Fasen vilken undarbar helg de har vart, men det gick alldeles för fort, va ute i fredags med Lisen hade lite raktan tajtan på N See bar, softade mest men det vart ju en hel del öl, massa jäger som vanligt... måste skärpa mig med den nu, fasen men de e ju så himla gott!

Vaknade upp i går men lite lätt baksmälla, in till stan å klippte mig, blev sådär nöjd faktiskt, sen var de massa öl i Kungsan, för det är ju smaka på sthlm där hela veckan, såg massa band, sen frös jag så mycket så jag åkte hemmåt, kollade matchen som blev en katastrof!!!

I dag har jag jobbat, måste jobba i hop lite mer semester dagar, så man kan vara ledig ännu mera! haha! Det va mycket å göra och tog fan 120 samtal. Så jag e grym!!


I morgon blir de träning igen, har haft uppehåll nu i två veckor! I morgon bitti bär det av igen! Mot gymmet!

Go natt!

RSS 2.0