Tillbaka i Länghem.

I fredags åkte jag söde rut igen, första stoppet va Ulricehamn och två kära återseenden med Frida och Elina. Och framförallt Lillia och Mike som hade följt med hit hela vägen från aussie. Sen var slutdestinationen bästkusten och götet. Utgång vart det, och hemkomst ganska tidigt på morgonen.

Så nu e jag superförkyld tack vare att man satt på en ute servering hela natten, men vad gör det när det var hur trevligt som helst.

I dag är planen att åka till Stockholm igen, komma hem och få i ordning lägenheten. Packa upp alla väskor som jag hoppat omkring med under sommaren. Ska bli skönt att vara hemma nu ett tag, är faktiskt lite trött på att åka bil hela tiden. Får se dock hur länge som jag kommer kunna vara hemma innan jag känner att jag måste åka någonstans igen.


Klart slut.


Blixtnedslag och en dag mindre i Turkland.

Resan till Turkland var perfekt. Dock hade vi vårt lilla missöde på vägen ner, precis efter start slog blixten ned i planet, och vi fick nödlanda på Arlanda igen. Då konstaterades att vi inte kunde åka föräns dagen efter.
Så efter 19 timmars försening kom vi äntligen i väg till solen.

Hotellet var ett All-inclusive ställe med allt man kan tänka sig, dock tror jag med facit i hand att jag gillade förra årets hotell lite mer. Dock kan jag egentligen inte sätta fingret på vad som var bättre och sämre men jag har en känsla av att om jag ska tillbaka dit så åker jag till Hemera.

Tog inte så många bilder då jag i stort sett aldrig lämnade hotellet, kändes inte som om det behövdes.








Mot Turkland.

Har inte engagerat mig i att skriva sen jag åkte till Uppsala, lördagen spenderades som sagt i Muppsala, och Hoffmaestro levererade som vanligt, galet mycket röj! Jag njöt varenda sekund.
Efter spelningen gick vi till flurran och partajade vidare!

En tipp-topp helg med andra ord.

Nu sitter jag på jobbet och har insett att jag bara har två och en halv timma kvar innan det är dags att bege sig mot Arlanda och Turkland. Det var länge sen som jag längtade så mycket efter att komma utomlands, dock fortfarande ingen resfeber,.. saknar den känslan. Känslan av att man inte kan sova dagen innan, pirret i magen och stressen..
Jag är tok-lugn som vanligt.


Mot solen! Mot biran, mot en toklugn semester!


Fredagen den 13e augusti 2010.

Äntligen fredag, som jag längtat. Huvudvärken har försvunnit för ett tag, dock är min kropp två paket eeze rikare, vilket kanske inte är så poppis i min mage.

I kväll blire lugnt.

Ciao


Jäkla migrän..

Gick hem lite tidigare från jobbet eftersom min överman tog tag om mig i dag igen, nämligen migränen. Den kommer och går precis som den vill, jag gillar inte att inte ha kontroll!

Tack supersnälla Mats för besöket med apotekspåsen.

Jag har just nu tagit mig från sängen till soffan!

Nästa steg är att orka gå upp och sätta på tvn, och sen hämta kontrollen som ramlat ner på golvet.


Jag laddar.


Oooo

Close To Home Festival Borås 27-28 augusti

Close To Home Festival Borås 27-28 augusti Vår slogan-tävling är
avgjord. Ett bidrag stack ut med en klurighet vi gillade. Vi utsåg även
en tvåa som roade oss med en väderassociation.
Stort grattis:
1. Jennie Nyman Slogan: ”Välkommen hit, välkommen hem, välkommen tillbaka” ...
2. Andreas Norén Slogan: ”Singing in the rain”

 


Close to home!

I dag vann jag två biljetter till Close to home, mycket trevligt om jag får säga det själv! Biljetterna vann jag genom en slogantävling. Min var tydligen bäst!

"välkommen hit, välkommen hem, välkommen tillbaka"

Fan vad jag är bra!

Så det blir Borås sista helgen i augusti!


Dagen då regnet stod som spön i backen...

Gårdagen var inte speciellt rolig när det gällde vädret, men va fasen gjorde det när vi hittade till Olearys i Gamla stan, en liten lätt lunchfylla smög sig på, och vi blev sittandes där ända till sex-tiden då vi tvingade oss själva ut i ösregnet och sprang mot medis och mest. Där käkade vi middag, mycket trevligt!

Sen vart det inte så mycket mer i går, tyvärr vart det ingen grönan då det öste ner, men vi kollade hemma i stället, inte så dåligt det heller.

Vad denna dagen har att bjuda på vet i allafall inte jag ännu..


Lördag!

Älskar verkligen att vakna upp och inse att det "bara" är lördag och ingen annan dag. Man kan ligga kvar lite xtra i sängen utan att få dåligt samvete. I dag är en sådan dag! Dock har jag spenderat natten på soffan, men vad gör man inte för lillebror med sitt bihang?!

Soffan funkar alldeles ok för mig!


Vet inte riktigt ännu vad dagen har att erbjuda men vi får se!


Kram


Bilder från Emmaboda.












Love blocket.se

Jag älskar verkligen Blocket.se, den sidan underlättar mitt liv sjukt mycket. Man kan skänka saker och det blir hämtat inom typ en timma och i går la jag ut mitt gamla surroundsystem, efter tio minuter var det sålt och efter ytterligare 30 minuter var det hämtat!

Kan inte bli smidigare, plus att man blir någon krona rikare varje gång!


Vem fan har snott mina däck?

Jag blir så jävla förbannad!
När man kom till bilen i morse så mötte jag av denna lappen;




Nån jävel har tagit mina däck och satt dit två andra, eller satt dit var väl att ta i, typ lagt dem jämte bilen, dessa fälgar är exakt likadana men helt förstörda och däcken sönderskurna.

Man blir ju så jäkla irriterad när man redan är lite stressad av att komma i väg till jobbet, och inser att bilen är kaputt.
Men jag har fått världens bästa bärgare och servicekille på Toyota, dom har fått min dag att kännas lite bättre i allafall.

Dock blir jag utan bilen i minst en vecka, men men... i morgon kommer Jocke och han har ju bil om det skulle behövas i helgen.






Kanske grymmaste just nu.


Snyggaste fönstrena i stan!

Jajamen!
Det har jag, ingen annan!

Jag har putsat och putsat hela eftermiddagen, och nu börjar man kunna se ut genom rutorna igen.

I morgon återstå köksrutorna, sen e det klart för denna gång.


Passade även på att slänga upp mina nya gardiner i sovrummet, gråa vart det denna gången!


Mera Hoffmaestro!

Man kan lixom inte få nog av Hoffan. Så det blir helt enkelt att gå och hoppa lite till! Lördagen den 14/8 blir det Kathalin i Uppsala. Mycket trevligt.

Och inte nog med det, den 10e september blire Hoffan på Grönan!


Oooolala.


Dags att packa upp!

Jag tror att det är dags för att sluta leva i två väskor som jag har gjort sedan mitten av mars. Har nämligen en tendes till att vilja åka någonstans så fort jag får chansen. Så två väskor och ett tält med luftmadrass har följt med mig ett bra tag nu, vi är lixom bästa vänner.

Nu finns det inga planer i helgen för då kommer lillebror hit med följe :) observera att detta är första helgen sedan Juni som jag ska vara hemma i sthlm.

Jag har hunnit med mycket må jag säga med tanke på att jag inte haft någon semester :)

bla.

Filippinerna
Roadtrip till Beligien och Graspop
Peace & Love
Emmabodafestivalen
Kräftfestivalen i Falkenberg
Länghem
Karlshamn
Nyköping
Gotland



Mycket bilkörande har det blivit, flera hundra mil, kanske över tusen... vem vet!

Sommaren är snart slut men innan dess blir det Turkiet en vecka och antingen skogsröjet eller cloes to home i Borås. Men en sista festival för sommaren är ett måste.


Karlshamn, Emmaboda, Länghem...

Begav ju mig söderut i förra veckan, först Karlshamn för att våldgästa Henke, mycket trevligt. Efter två dagar i skogen styrde jag kosan mot Emmaboda, där jag mötte upp Obban för lite festivalhäng, Hoffmaestro inledde festivalen med ett jävla drag. Man kunde inte fått en bättre start, regnet höll sig undan och man sov som en stock i ett varmt och skönt tält.

Efter festivalen åkte vi hem till mams och paps, hann även med en tur till Gekås för att hälsa på alla som jobbar med Ullared-serien. Mycket trevligt.

Kort är tagna men kommer upp senare.


RSS 2.0