Uppe med tuppen!

Jag älskar när man vaknar tidigt på helgdagar, man får så mycket gjort och helgen känns alltid lite längre. Jag har inga speciella planer för dagen förrutom att jag ska ta mig till SKHLM, alltså skärholmen centrum för lite shopping.
I kväll väntar Joe labero på oss. ska bli trevligt med middag och lite trolleri!

Ska försöka ta lite balla bilder!

xo

Mer bilder från Let´s Dance


Let´s Dance

Nu har jag precis landat hemma i soffan efter en fullspäclad eftermiddag, jag tog med mig tjejjerna Sol, Ida och Agnes på Let´s Dance repitionen nu i eftermiddag, tjejjerna är alla 6 år och helt tokiga i alla som dansar, så jag tror det blev lite för mycket för dem! Men alla fick ta kort med alla och alla fick allas autografer. Vi avslutade kvällen med Mc Donalds, massa Happy Meal... Helt galet! Men nöjda är dom i allafall!

Kvällens bästa bild

De coola tjejjerna med Laila Bagge

Let´s dance...

Ny har jag precis ätit en pizza till lunch, mycket gott!
Eftermiddagen kommer bestå av Let´s dance, jag och A-K ska ta med oss 3 ungar dit och har otroligt roligt!
Vi ska träffa alla dansare och programledare osv! Kommer bli skoj!

Så, Agnes, Sol och Ida håll i er för jag och A-K pluggar danssteg för fulla muggar!

mera bilder från gårdagen


Sjöfns sista dag i dag!

I dag är det Sjöfns sista dag på jobbet, vilket är otroligt tråkigt! Jag gillar henne! Detta var ju tvunget att firas så i går var vi och spelade boule på Boulehallen och efter det middag på missisippi inn, jag lyckades skrapa i hop 16 personer tillslut. På vägen hem stannade vi för ett par drinkar på petsounds, men jag insåg snabbat att jag inte kommer klara av morgondag om jag inte åkte hem så jag var ordentlig och va hemma vid halv 1.

Bästa bilden från gårdagen;


Fettisdagen!

Mina semlor var väldigt omtyckta på jobbet idag!


Hälsoscanning

I går gjorde vi något väldigt konstigt med otroligt intressant på jobbet, nämligen en hälsoscanning, jag brukar verkligen inte tro på något sådant men i går ändrade jag mig verkligen!

Man fick två elektroder i pannan och sen ta av sig strumporna och sätta fötterna på två metallplattor, lika dant med händerna. Efter 5 minuters scanning fick jag se min kropp i 3D på datorskärmen, där fick man se alla organ, och överallt var det olika färger, allt mellan grönt-blått och rött... Ni förstår själv, har man röda dela så ska man verkligen se upp. Min kropp va hur bra som helst, min hjärna var blå vilket kanske inte är så konstigt efter alla problem jag haft med huvudet! Annars var magen lite gul och jag hade magnesium och kalcium brist! Så detta ska åtgärdas!

Så nu har man fått bekräftat att man är frisk som en nötkärna! Min kropp består av 17 kilo fett och 19 kilo muskler! Perfekt enligt hälsocoachen! Jag e nöjd! Synd bara att Martinas lever var röd.. hahahahahaha!

Semlebak!

Har nyss tagit ut den sista plåten från ugnen med semlebullar! Jag och Mats har haft terapijobb, jag tycker det är mysigt! Så nu ska hela Silverback få semlor i morgon, de ät ju faktiskt fettisdagen i morgon! Mycket impad av mig själv faktiskt!

Här kommer bildbevis!


Innan gräddningen!


Färdiga bullar!


Det är något med Farfar och lådor..


Schleten..

I dag är man lite schleten, jag var ju ute med jobbet i går på en öl på Malmen, sen gick jag och mötte Erik och Stefan på Kellys, och efter det vart det imperiet, där mötte vi upp Martina och Micke, det hade käkat en mysmiddag. Mycket trevligt, kanske därför man är lite schleten i dag!

Nu mot stan och möta Carro och Jonna!
God morgon!

Ännu en vecka är slut!

Ännu en fantastisk vecka är över! Och den slutade mycket bra!
Nu blir det afterwork!

Pigg som en lärka

Jag vaknade upp i morse pigg som en lärka runt 6 tiden, låg och drog mig i sängen till halv 7, sen gick jag en rask morgonpromenad på 40 minuter! Så härligt!

Nu e man på jobbet!
Blir en ganska kort dag, men mycket att göra i allafall!

Ciao!

Nya tavlor

Jag åkte till Ikea direkt efter jobbet, och införskaffade mig vita enkla ramar till min foton som jag tog under förra sommaren! Nu var de dags tänkte jag!
Så här blev det;



Nu är det sängdags, är helt färdig, men i morgon är det fredag och Jonna och Carro-Barro kommer på besök!

Ikea-dag..

I dag är det ju "min" dag, varje torsdag är jag ju själv hemma, vilket har blivit rutin, jag gillar det verkligen! Jag brukar antingen hitta på saker på egen hand såsom att unna sig lite massage eller vaxning, eller träffa kompisar. I dag har jag tänkt mig ett besök på Ikea efter jobbet!

Jag har ju en del grejjer jag måste fixa, tavelramar till mina foton jag framkallat samt skaffa mysstämning med luktljus och vanliga ljus!


Flykt från de tråkiga..

I dag har jag verkligen unnat mig både det ena och det andra, jag börjde eftermiddagen med att gå till Gunnarssons konditori på Götgatan med A-K och införskaffade oss två stycken lyxsemlor, helt fantastiska saker dom har där! Jag älskar det cafeét.




Sen när jag kom hem fick jag träffa städaren som jag anlitat, hon va grym, lägenheten är skinande ren och luktar gott, så from nu ska hon komma varannan torsdag 3 timmar! Känns så skönt att få det värsta gjort, typ toan och köket!
I love her already! jag rekomenderar verkligen er att hyra in städhjälp!

Mitt i veckan

Jag gillar inte onsdagar, den värsta dagen i hela veckan det är alltid den dagen som är mest segast på morgonen, man vill lixom inte gå upp ur sängen! Jag gick som vanligt till Ropsten, och nu har jag ätit lunch och nu är det halva dagen kvar. Man har lixom inget att se fram emot på onsdagar!

Jag ska nog börja följa någon ny serie så man har nåt att göra!

funderingar..

I dag när jag gick min dagliga morgonpromenad till Ropsten funderade jag ganska mycket på en sak, nänligen sverige mest populära matlådskasse.. nämligen systemkassen. Jag mötte 3 personer och gick förbi 4 personer under 2 kilometer som hade den populära kassen. Sen insåg jag ju genast att jag hade en jag med.. ;)

Otroligt bra återanvändbar kasse må jag säga!

Så här såg min ut i dag!


Måndag!

D¨va det en ny vecka då! Och jag har lyckats palla mig upp tidigare, jag ska börja gå till Ropsten igen varje morgon! Första veckan brukar vara värst! Men nu e jag på G!

Mot Ropsten!

Tillbaka i svedala igen...

Då va man hemma! Har legat på soffan hela kvällen, väldigt skönt, denna helgen har varit väldigt lugn trots resan till Prag! Alltid när man är på en resa börjar man alltid diskutera andra resor som man är sugen på. Jag har alltid velat åka transibiriska järnvägen, jag hoppas verkligen att den blir av! Det ser ut som det, i augusti, det blir inget Thailand i år! Kanske en skumpade tågresa genom Sibirien?

Mats är rätt sugen, tills han hörde att maten tar slut på tåget efter halva vägen, att det är smutisgt och att man kanske hamnar i samma hytt som andra människor.. Så jag har gått med på att ha en egen hytt! Då får man tillochmed en egen toalett, inte dela en enda med hela tåget som man får göra i 4-bädds kupeérna... Jag försår dock honom, vi båda kommer ju i håg tågresan i Vietnam där det var 6 sängar i kupén och vi låg längst upp och i de andra sängarna låg det 2-3 vitnameser i varje säng och snarkade... HAHA..

Detta ser väl mysigt ut? ... det är ju bara 5 dygn det handlar om....



God morning Prague!

Då var det redan söndag! helt sjukt vad tiden går fort när man har skoj! Vi har haft en toppenhelg i Prag, och nu vart den ännu bättre när Helena Johnsson tog VM guld i skidskytte! Helt otroligt vad lilla Sverige kan!
Nu saknar vi mest farfar, han ligger säkert bara hemma och sover på sängen, och har inte en aning om att vi har vart borta sen i fredags.. som vanligt!


Over and out!

En barrunda rikare..

Jaha, då e vi på hotellet igen! Efter en barrunda rikare, vi har knallat hela stan i dag och kom fram ett et beslut på hemvägen, innan vi är hemma ska vi ha besökt 3 barer och drucket tre olika bärs! Vi klarade av två, de sista stället en irlänsk pub med braskamin, helt fantastiskt efter att ha frusit en hel dag på stan så vi drack visst två öl där!

Vi diggar Prag och i kväll blir det en najs iddag och sen rulla hatt!




Prag

Vi kom fram helskinnade och överlevde fredagen den 13e.. När vi kom fram till vårt hotell vi bokat via internet visade det sig att det var överfullt och vi fick gå till ett annat hotell typ rakt över gatan, väldigt mysigt hotell, litet och fräscht!
Nu väntar en mysig dag på stan framför oss, vi ska spana in Karlsbron, och gamla stan! Dricka massa öl och kolla in mysiga ställen! Jag har ju vart här förut och känner igen mig massor!

För Mats är det en annan femma!
Mot Karlsbron!

Puss å kram


Så här bor vi;





Fredagen den 13:e

Hur ska denna dagen sluta? Jag är verkligen inte vidskeplig, men många är! Typ alla kineser, pratade med Lillian i Tianjin i morse och hon gillade inte denna dagen, hon skulle bara gå raka vägen hem direkt efter jobbet!

Och jag ska flyga till Prag?
Hur ska detta sluta?

Haha!


See you i Prague!


Bilder från gårdagen



Tyvärr tog ju batterierna slut när State of Drama spelade.. så det vart inte så många kort i går.

Farfar = världens bästa katt

Jag har tidigare sagt att farfar inte är som andra katter, han är mer som en person, ett barn! han gnäller när han e hungrig och man får hjälpa honom när han vill gå in i sitt bajshus! En sak som är väldigt bra, att när han ska åka bil spänner man fast honom i bältet och kör!


Gokart!!!

Jag har äntligen fixat min kamera, eftersom varken jag eller Mats har tagit bilder med den innan så blev bilderna inte de bästa men de duger för att vara första gången! Men många bilder fick tas bort, men men... shii happens!
Skoj hade vi i allafall! Synd att Mats bangade ut pga ava sitt revben, HAHA



xoxo

State of Drama

I dag är det onsdag och i dag är det spelning på nalen och det är inte vilka som helst som spelar utan finbesök hemifrån, nämligen State of Drama med Emil i spetsen! Ska bli kul å se dom igen! Jag och Malin ska ses över ett par bärs lite senare sen blir de goo musik!

kolla in dem på www.myspace.com/stateofdrama


Försova sig...

Det hände mig i dag för första gången av hela mitt långa jobbliv! Jag brukar alltid vara pigg på morgonen men i dag va tydligen inte min mogron. Jag vaknade kvart i nio, va på jobbet kvart över nio! Jag var ju nästan fortfarande först på jobbet men  jag brukar vara där strax innan 8 på morgonen! Aja... i kväll får jag väl lägga mig tidigare så att man pallar gå upp i morgon!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills Prag!

Ny dator!

Nu har jag köpt mig en egen dator, känns bra att kunna ha en egen, med sina egna saker på! Nu ska jag bara fixa i ordning allt, flytta allt från den gamla osv.. Och ordning ska jag ha!

Bilderna från gårdagen kommer därför lite senare, för nu är det halv åtta hos mig som gäller!

xo

Gokartpalatset!

Nyss hemkommen från middag på Lillåkersvägen, mycket gott! Och nu är jag proppmätt, kommer nog inte behöva käka på hela dagen i morgon ;)

I dag har vi kört gokart, eller vi... jag rättare sagt, Mats stod och tittade på, han skyllde på sitt revben.. tror inte att han vågade! Sveriges kändiselit var på plats, jag fick se när Anna Book tryckte ner sig i en liten bil, när David Helenius och Renée står och hejjar på sonen i kantteloppet och fått spana lite på Niklas Söderblom och bygg-matte! Mycket stiliga karlar!
Bilder kommer under morgondagen!

Schlager...

Jag blir mer och mer förbannad varje år, hur kunde inte Nina Söderqvist gått vidare? Inte ens till andra chansen! Jag hoppas att hon kommer till final med hjäp at experjuryn! Och sen har jag även lovat mig själt att om Caroline af Ugglasfår vidare till slutfinal ska jag aldrig mer se melodifestivalen! Fy fan vilken hemskt låt!

USH!

Migrän..

Den är tillbaka, hoppas verkligen inte att den stannar som den brukar i 4 dagar! Det pallar jag inte! Har tagit tabletterna, i tid! Nu får det vara nog!

Silverback gillar Passion for Business





Bilder från gårdagen!


Lite trött...

i dag är jag lite trött efter gårdagen, vi hade lite afterwork efter jobbet och det blev en hel del öl, sen vidare till folkoperan, trevligt ställe!

Har inga speciella planer för dagen det är pissigt väder ute med en tjock dimma, man blir ju inte så sugen på att gå ut om man säger så...

Ensam hemma!

Mina torsdagar har nästan blivit heliga, jag är ju alltid själv hemma då, helt fantastiskt lugnt och skönt och man kan göra precis vad man vill, och det älskar jag verkligen. I dag har jag hämtat min bil som stått på toyota ganska länge, har ju jobbat så mycket så att jag inte haft tid att hämta den, men nu är den hemma igen!

Gårdagen på popcirkus va bra, trevligt program, får nog fjäska till mig mer biljetter tills nästa vecka eller veckan därefter!

Just nu sitter jag och drömmer mig bort, för en vecka sen satt man på tåget till Åre, åååå vad jag längtar tillbaka!


Popcirkus!

I dag kom Micke Kå förbi och bjöd in mig och Malin till popcirkus på DeBaser Medis i kväll! Ska bli nice! Framförallt att se Laleh! Hon är ju helt fantastisk!

Men först blir det käk!


En liten present..

Jag fick precis en liten present av Lisa på jobbet!
Hon är för go hon!



Nu kan man kämpa vidare med månadsavstämmningarna lite till ;)

En tuff dag på jobbet!

I dag va man skakis och bakis på jobbet!
Så här såg jag ut!



Åre 2009...

är otroligt nog över! Vilken ångest att komma tillbaka till schletna Stockholm, efter att ha vart i paradiset Åre, med klarblåhimmel och några plusgrader uppe på skutan! Vi har härjat på rätt bra sen i torsdags både jag och Malin, vi har väl i stort sett jobbat på samma fylla sen i torsdags då vi klev på tåget!

Åretåget är ett eventtåg som SJ har under två månader när man har barvagn och discovagn, helt fantastiskt bra idé, jag och Malin hittade båda vagnarna och satt där i under i stort sett hela resan! Afterskin på fjällgården var grym! Dock hade vi ett litet äventyr att ta oss ned varje gång! Haha... Första dagen åkte Malin pulka på en snowboard ner och jag stod bakom på ett par skidor! Konstigt att inte folk slår sig mer efter att ha festat i 3 timmar.... och dessutom är det mörkt när man ska ner!...

Jag längtar redan tillbaka, ska boka in en ny resa till Åre inom kort!


RSS 2.0