Ledigt!

Äntligen en dag då vi har vart liite lediga, skönt för jag behövde sova ut ordentligt. Efter frullen drog vi in till byn och köpte lite bira och hängde runt lite :)



KÖÖÖR!

Nu kör vi på max! Jag gillar´t, otroligt kul! Synd bara att tiden går så fort :(


Glad påsk från Filli!

Man kan faktiskt få påskägg även i Filli, det har Ylva sett till ;)

Nu är nästan alla på plats och det är dags att kicka i gång den här skiten!





Fullmåne

I går var det fullmåne och vilken magisk kväll, varje gång det är fullmåne stänger dom ner elen på hele bygget, allt e knäpp tyst och mörkt, och allt lyses upp av månen som lyser ner över havet, och förståss alla hundratals ljus dom hade ställt överallt, så medan 30 000 är apfulla på fullmoon på Koh Pangan så sat vi och tittade ut över havet och löste världsproblem.

Magisk kväll helt enkelt!



Operera..

Det var fan tur att jag köpte på mig ett apotek här nere. Plåster ryker hela tiden men nu har både jag och Jempan fått operera på varandra då båda trampat på vassa saker. Först ut var Jempan som har fått in en lång metallflis i hälen och går var det min tur att operera bort en glasbit i foten. Men allt funkar, med en nål, spik, pincett och tändare. Sen lite omplåstring och vipps så är operationen klar :)





Den lokala marknaden...

Nyss hemkommen från byn och i dag besökte vi den lokala marknaden, jag gillar verkligen att se och uppleva kulturer. Så jäkla intressant. Får se väldigt mycket konstiga saker.

Nu blir det lurre och lite sol!




Hela dagen på sjön!

Har spenderat hela dagen på sjön, alla andra har ju vart lediga men inte jag!

Fick dock en mycket bra avslutning inne i byn, Pizza till lurre! Som en dröm!!!




Hej hej!


Ledigt!

I går var dagen då alla fick sin första lediga dag sedan vi kom, mycket trevligt och vi slog på stort och åkte in till byn och käkade middag som sedan slutade på en diskotek med enbart locals. Tyckte vi styrde upp det där rätt bra! Gårdagen sovs bort, men fy fan var skönt det var att sova ut ordentligt!

Lite bilder från lördagens utflykt.



En helt vanlig dag på jobbet!

Haft en mycket trevlig dag på jobbet! Nu tar även jag helg och väntar med spänning på en kväll inne i stan :)


En helt vanlig jobbdag!

I dag tog vi vår fina båt och åkte in till byn för att hämta lite saker, och vi fick med oss allt! Jag gillar verkligen detta stället, folket är sjukt trevliga även om det alltid är hundra personer involverade i alla man gör!






Apjakt.

I morse klev vi upp i ottan och kollade dom underbart söta apungarna som bor här på resorten, dom är 4 veckor gamla och är 4 stycken. I morse var dom ute på frukostjakt och jag försökte få dem på bild med lyckades bara att fånga herr apa på bild :)

David vart även av med sina badshort i går som en apa snodde, så nu är jakten i full gång, men David har gjort en deal med apan, om apan kommer med shortsen på sig så får han behålla dem... bra deal va?!





Ny frisyr

Hej hej!

Livet lunkar på här i paradiset, i går spenderade vi kvällen genom att Jempan först klippte av mig håret, 20 cm fattigare, men det blev för mörkt så vi får fortsätta under dagen, och sist men inte minst så forlorade jag årets första Yatsy-spel, men vad gör det när det återstår otroligt många kvällar som man kan spela på?!




Svårt att fatta...

Att jag får tillbringa 69 dagar till i paradiset :)

http://lvl3.se/countdown/CsCw


RSS 2.0