Pride och söta Dante!

Måste säga att Pride festivalen var faktiskt väldigt kul, helt okey och jag har verkligen ändrat uppfattning, det var inte alls så många transor som jag trodde att det skulle vara, jag trodde att det skulle vara med slampigt men faktiskt inte! Så jag tar tillbaka alla mina fördommar och tackar Jonas som tog med mig! :)

Kvällen avslutades med en tur till familjen Agostini, för att kika in Dante, han var väldigt lik pappa och så himla mju och gosig, nästan så man kan tänka sig att ha en egen unge snart!


Mot Pride!

Nu är benen lena igen vilket känns mycket bättre än det gjorde tidigare i dag! Men däremot drog hon bort all min fina solbränna typ, så nu måste jag sola för att bli brun igen!

Nu ska jag och Jonas gå och kolla invigningen av Pride! Jonas hade fått biljetter så vi ska dit och undersöka!


Ciao!

Äntligen ska jag få träffa lilla Dante.

Det ska bli så mysigt att träffa Dante, det har ju nästan gått 3 veckor sedan han kom till världen men jag har inte hunnit springa förbi, men i dag ska det bli dags! Måste bara hitta en liten fin present till honom!

Men innan dess väntar smärta, benvaxning! :)

Gymmet är alldeles för tråkigt...

Det finns inte något tråkigare nu än att gå till gymmet för att träna, när det är 30 grader ute, man pallar lixom inte, men jag gjorde det i allafall vilket jag är mycket nöjd över! Ska göra någon fysisk aktivitet varje dag framöver from i söndags! Känns bra med variation, blir mycket roligare då!

Nu väntar byte av lakan, en dusch och sen en filmkväll!


Allsång?

Ska man kolla Allsången i dag kanske? Det hade varit trevligt! Men vi får se om det finns några biljetter kvar :)
Annars är det ytterligare en dag med strålande sol och jag måste sitta inne och jobba!
Men snart e de helg igen och hoppas att det fina vädret håller i sig så vi kan sola i Falkenberg på lördag!

I just have to work 9 more days :)

Snart är det bannemej semester! Tjooooooooo! Bara 9 dagar kvar att jobba!
Thailand here we come!

Längtar tillbaka till visby.

Är åter tillbaka i Stockholm efter en underbar helg på Gotland med massa sol och bad. Jag, Tessan och David tog båten i fredags kväll till Visby, jag drog ut och rullade hatt med Kija och Tina, va ute hela natten medan David och Tessan låg hemma och sov! På lördagen ringde Tessan och frågade om jag ville henka till Lummelunda och det gjorde jag, och det var fantiastiskt, vi gick i grottorna, och bara njöt av att vara turist!
 Efter detta begav vi oss vidare till Fårö där vi spenderade hela dagen på stranden.... den sista sevärdigheten för dagen blev lite raukar! Det gillade jag tyckte det var så himla fint!

Väl hemma i huset i Visby gjorde vi Pizza och gick ut och satte oss och kollade solnedgången på klipporna, så mysigt! Skulle lätt kunna tänka mig att se den där solnedgången varje dag resten utav mitt liv!

Även söndagen spenderades i solen, fast denna gång i ett kalkbrott som var så himla fantastiskt! Ungefär som lagunen på Island fast väldigt mycket kallare än 40 grader :), klargrönt vatten och coola klippor man kunde hoppa i från! Klipporna kanske va 8-9 meter höga och man hoppade rakt ner i lagunen!

Kvällen avslutade med en promenad innaför ringmuren, med middag och glass, båten gick hem vid 1 i natt så visst är man lite seg nu! men det är det verkligen värt! Just nu sitter Lotta på sin båt på väg till Oskarshamn.
Så tack Lotta för att jag fick komma och vara med er! Tack, Tack och tack!


Här e alla bilder från helgen!





xo

Vad behöver jag på Gotland?

Vad ska jag packa ner i min lilla väska? Detta är frågan?

Det enda jag vet just nu är, bikini, sarong...... ÖL....... sen får det räcka!

Ska ju bara vara där i två dygn! Ser fram emot att träffa Kija och Sanchez i morgon, kanske Carro med.... Who knows?

Trevlig kväll med avbytande vänner...

Haha, gårdagen va kul och framför allt träffade jag mycket polare som kom typ och bytte av mig när jag bara satt där hela kvällen, polare kom och polare gick. Men allra längst va tessan där, vi kom hem runt 23 tiden och stupade i sängen direkt.

I morgon bär det av till Visby, men innan dess ska jag hinna med sol och bad för jag har tagit ledigt i morgon. Wiiieeee!

Alla vägar går till snaps!

I allafall mina, nu ska jag möta upp Nico och sen blir det Snaps för hela slanten.

xoxo

Underhålla Schweiz...

I dag är nog första gången jag tycker det suger på jobbet men det är inte arbetsuppgifterna som fått mig att få denna känsla utan det underbara vädret som är utanför! Man mår ju dåligt av att sitta inne i dag! Jag och Anna sitter och flummar och pratar om hur kul vi har det på jobbet i dag!


Men i eftermiddag hoppas jag att det blir bättre, ska träffa Nico igen, han som va här i våras från Schwiez, trevlig snubbe, vi ska ta en drink och kanske käka något!


xo

Mot Gotland!

Jajamen här svänger det, pratade med Kija vid halv elva tidigare i dag och hon och Sanchez hade precis anlänt till Gotland, och en halvtimme senare hade jag visst bokat mig själv en resa till Gotland! Haha! Det ska bli kul faktiskt, boendet är dock inte löst med resan är bokad så jag åker med Tessan och David på fredag och åker även hem med dom på söndag natt! Ska bli skoj, kan ju hälsa på Linen med, hon jobbar ju någonstans i Visby! Gäller bara att hitta henne!


Så mot VISBY...........

Nyttig frukost :)

Jaha, måndagen avklarad och nya tag för att klara av tisdag! I går när jag kom hem gick jag till gymmet och kämpade som bara den! Sen gjorde vi middag och bara softade! I dag när jag vaknade hade farfar typ tagit hela min säng! Jag hade typ 20 cm medan han 70 cm :)

Så nu e jag stark efter jordgubbar och proteindrink!

Ha en bra dag!


Bilder från i Fredags.


Trevlig middag hos asiaten..

Redan måndag igen och bara 3 veckor kvar tills semestern, känns bra! Och nu börjar det trilla in lite folk på jobbet med så man inte behöver känna sig lika ensam längre. Helgen avslutades med en middag hos Erik i hans nya lägenhet, helt ok lägenhet, mysig! Sen att han har stans skummaste grannar det är en annan femma! :)
Han bjöd på wok, över förväntan måste jag säga! haha....

Mr Hancock....

God morgon, Känns väldigt bra att vakna klockan 8 en lördag morgon och känna sig utvilad måste jag säga! Hade mycket trevligt i går, Erik kom till mitt jobb och vi drack en öl på vår takterass, så underbart att sitta där uppe och bara njuta av lugnet, skulle kunna tänka mig att ha en sån terass här i stället för vår ynkliga balkong :) Efter en öl gick vi och käka lite snabbt och sen bagav vi oss mot Rigoletto för att se Hancock, den var inte den bästa filmen men den var helt klart bra, bättre än medel, så kanske ++++? Det blir nog bra! Nu ska jag gå till gymmet, bara käka en nice frulle först! Ciao

Toklugn fredag =)

Då va det fredag igen, och det är toklugnt på jobbet! Har städat hela kopieringsrummet vilket var välbehövligt. I kväll blir det bio, ska kolla nya hancock, med Will Smith, hoppas att det är bra! Reklamen ser ju soft ut i allafall!

Berättar mer sen!

Kram

Mycket trevlig kväll på Creme.

Japp, jag har vidgat mina vyer och tagit mig ända till Kungsholmen, Flemminggatan närmare sagt och det var fantastiskt att se sig omkring lite, det är ju så enkelt att bara hänga på söder när man jobbar här men i går när jag skulle träffa Mia från Thailand så sa jag att hon fick bestämma och vi hamnade på ett helmysigt ställe men soffor och parasoller!

Nu e jag på jobbet igen! Har precis dragit i mig morgonens proteindrink, now it´s time for work!

Ciao

Här kommer bilder på våra nya sängar!!!

Så här ser våra nya sängar från Kungsängen ut!


- I vanligt läge.....


- I uppfällt läge......

Nyss hemkommen från V-ås...

Det blev en snabb vändning i dag från att städa kopieringen till att sätta sig i bilen och åka mot V-ås för att lämna det korrigerade sidorna till Done. Nu är det fixat! Kändes som att jag kunde fixa det i stället för att betala över 2000:- till en budfirma! Helt galet!

Hittade även några bilder från soliga Falkenberg.... jag vill dit nu!!!!




Mitt bästa köp!

Mitt bästa köp någonsin är nog våra nya sängar! Helt galet sköna, man kan hissa upp huvudet man kan även hissa upp benen! Nu är det bara sängramen som ska införskaffas men det får bli lite senare, känner inte direkt att jag vill lägga pengar på det nu innan Thailand... Nu måste jag spara så mycket pengar som det går!

Det är i allafall en säng från Kungsängen, och väldigt skön, vi har ju alltid bara haft en 150 cm säng men nu när vi har 2 90cm sängar känns det extra lyxigt! Ska ta ett kort sen när jag kommer hem så ska ni får se hur skönt vi kommer sova i framtiden!


Ciao

Inget att skriva om..

Det finns inte så mycket att berätta när man är i tråkiga sthlm nu på sommaren, jag gillar sthlm men inte nu! Det är nu man ska vara vid stranden på västkusten. Jag sitter här vid mitt skrivbord på jobbet och kollar på min "to-do" lista som jag har massa olika projekt på, och funderar vilket man ska bocka av i dag! Kanske fixa kopieringsrummet? Why not? Eller kanske plantera nya blommor på terassen?

Vi får se vad som blir dagens projekt.

Tråkiga sthlm igen :(

Jaha, då va man på jobbet igen, jobbet är dock det roligaste just nu, men Sthlm kunde man ju byta ut tycker man! Har ju som sagt spenderat hela helgen i Olofsbo och Glommen, ätit mycket fisk och kräftor. Haft det väldigt roligt och framför allt otroligt mysigt.

Nu är det en ny vecka på jobbet som gäller och jag ska jobba undan så mycket som jag kan!

Kraaam

Olofsbo och Glommen :)

Då va vi äntligen tillbaka på Sveriges framsida igen, känns väldigt bra, känns mycket bättre att vara här! Det är fullt hus som vanligt, mycket folk i stugan i går hade vi förfest och med morsan och farsan och alla deras kompisar och våra kompisar så va vi nog nästan 20 pers, bra att vi inte har en liten stuga, för det hade aldrig funkat.

Kvällen avslutades med en cyckeltur till Glommen och kräftfestivalen, massa folk och mycket bra musik, väldigt mysig trubadur! Efter några öl i tältet skulle vi åka hem men att cykla och inte va riktigt nykter i kolsvart mörker är inte det lättaste, mycket folk ramlade och det var nära att man körde över några gångare!

I kväll blir det Glommen igen!

Bilder från förfesten i går.....


Otroligt mysig picknick.

I går hade vu ju bestämt att vi skulle på picknick, och det regnade när jag kom hem men tänkte, jag ska fasen gå på picknick, annars kommer det aldrig bli av. Så jag gjorde väldigt goda färskost-parma-tunnbröd mackor och fixade lite kylling. Sen hade vi två flaskor skumpa, gick upp på berget och satte oss på en klippa och kollade när alla finöandsbåtar begav sig i väg!

Tiden gick fort och efter tre timmar gick vi hemåt igen.. otroligt mysig kväll!


Rekomenderar verkligen alla att testa på picknick i vuxen ålder!
Ciao

Tandläkaren :(

Jag har väldigt stor respekt för tandläkaren, och det har jag alltid har, och det beror nor på att alla alltid vart så hårdhänta när det gäller att kolla i min mun, när jag va yngre va det inte lika farligt men tror allt började när jag spräckte käken i Sälen 2003, och fick gå till tandläkaren varje dag i två veckor. Dset gjorde så himla ont när dom slet och hade sig.

När jag va hos tandläkaren förra gången så lagade jag två hål, och kände direkt efter det att jag hade ont igen, ondare än innan jag lagat hålet. Så i dag när jag berättar allt detta kolla hon i min mun och konstaterar att hon inte gjort riktigt bra, så nu måste allt göras om igen! Och jag känner bara hur jobbigt detta kommer bli.

Nu sitter jag här med bedövning i halva käften och knappt kan prata och dregglar känns det som, och det är bara halva jobbet klart, i morgon 11,20 är det andra tanden, så för att kortfatta det hela så hade hon som lagade mina tänder förra gånger gjort rätt så hade jag kunnat gå hem i dag med att bara gjort en undersökning.

Något som är bra i allafall är att man from 1 Juli får 300:- / år av försäkringskassan! Wiiiieeeee!

Väldigt lugn vecka!

Det kan man säga att jag har, i dag gick jag till jobbet väldigt tidigt, redan vid 7 tiden! Lika bra att gå dit tidigt så man kan gå hem lite tidigare än vanligt. Har fått gjort mycket i dag! I morgon väntar ett helt arkiv som ska scannas ;)

Det är dock väldigt ensamt på jobbet, ingen och prata med direkt - men jag klarar mig alltid!

I morgon ska jag och Mats ha picknick uppe på berget vid bron, ska bli mysigt! Hoppas att vädret blir fint bara! Längtar som tusan till Falkenberg med! Vill åka nu! Inte vänta tills på fredag, men, men den som väntar på något gott.....



^^


Glömde ju....

att berätta att Dante Jeremy Agostini föddes i morse, vägde 3850g och 50 cm lång!
Grattis Lotta och Bill!



Väldigt lugn helg!

Har tagit det väldigt vackert i helgen, i går va jag bara hemma städade lite och sen sov jag en hel del, trött efter den gånga veckan antar jag! Det är ju jobbogt attjobba när det är så varmt ute hela tiden, men jag älskar ju värmen så jag ska verkligen inte klaga. 

Min bil är inparkerad, finns inte en chans att jag kan ta mig ut, för det första står jag i nedförsbacke, och för det andra är det just nu mindre än 10 cm till bilen framför, och den bilen ägs av vår granne som jag hatar mest av allt! Så jag antar att det bara är att vnta tills hon flyttar sin bil, för jag vågar inte gå in och prata med henne! Så får väl ta mig en runda förbi bilen dag och kväll så jag kanske kan få ut den!

Måste ju ha den på fredag då det där i väg till Falkenberg!
Ska bli så skönt, hoppas att det är sol för en gång skull! Brukar ju alltid bli dåligt väder när vi kommer dit!

I morgon blir det jobb igen!
Kram



Receptet på glass-cheesecaken....

Här kommer receptet till alla er som undrat hur man gjorde kakan som jag bakade då Mats fyllde år! Vädligt god och väldigt enkel! Tack farmor!

Man behöver:

3 ägg
3 dl socker
1-2 tsk vaniljsocker
3 dl vispad grädde
120 g philadelfia ost
Digestive-kex


* vispa gulor och socker i en bunke så det blir pösigt, det är lite tort i början men blir bättre när man vispat ett tag, vispa        ner osten och resten av torrvarorna.
* Vispa upp grädden i en egen skål
* Vispa vitorna i en egen skål till marängliknande.


Ta nu och vänd ner äggvitorna i ostmassan och sist av allt rör ner äggvitorna!

Ta digestivekexen och lägg mellan två smörpapper och dra en kavelöver för att mosa så litet som mökligt, lägg i botten på en aluminium form och häll över massan och avsluta med att lägga smulat kex över glassen, på med locket och in i frysen i minst 24 timmar!


Servera kall med frukt, helst jordgubbar :)




Snaps... :)

Jajamen, det är så enkelt att bara svänga förbi Snaps efter jobbet när det är typ en minut att gå till medis, det är nästan farligt nära, jag ska möta upp Erik och Bronten för ett glas efter jobbet!

Ciao

Nästan ensam på jobbet!

Nu är vi bannemej inte många kvar på jobbet, Lisa jobbar hemifrån i dag och Lena är på väg till Miami. Detta är dock ganska skönt för jag hinner göra väldigt mycket andra saker som har legat ett tag!

I kväll är det planer på Grönan men jag vet inte om jag är så sugen just nu e jag verkligen inte sugen men kanske senare i eftermiddag. Ska i allafall gå på en liten shoppingtur på lunchen, kanske en lunch på Stories? Jag måste köpa nya lakan till våra nya sängar som kommer inom kort.

Lottas lilla bebbe verkar inet vilja ploppa ut i dag heller, även om hon har haft verkar ett bra tag nu! Hade vart så roligt om den kom ut i dag då Bill är amerikan, och det är 4:e Juli i dag!


En annan liten herre som fyller år i dag är världens bästa gudbarn Liam, han fyller 4 år i dag! Grattis grattis!


Fruktsallad och massa jobb..

I dag har jag fan kämpat hela dagen och nu börjar man se vad det är för faräg på mitt skrivbord igen! Ska snart äta lite mellanmål, i dag blir det minimorötter, drack en cola till lunch vilket kanske inte är den utlimata måltidsdrycken ;) Men men, jag cyklar ju till Ropsten nu så va fasen!

I går gjorde jag fruktsallad till alla på jobbet, vilket var oerhört uppskattat, det va ju så varmt och alla va helt slut i huvudet. I morgon försvinner massa på semester och nästa vecka är det typ bara jag och två till kvar.... I kväll blir det lugnt, kanske tvätta och städa lite så det är fint inför helgen så man kan koppla av!



Glömde ju berätta att jag fick en sommarpresent från jobbet i går, ett jättefint halsband, blev väldigt glad, det värmer verkligen när man känner sig uppskattad!
Bilden på hunden är Fendi som är vår jobbhund, hon brukar spendera dagarna i denna ställning!

Myskväll på skansen :)

Hade en väldigt trevlig kväll på Skansen i går och fick se på Allsången, Uggla ägde ju hela kvällen med sina 3 låtar som han körde! Vi stötte även på Dorita och Tommy, Dorita fyllde år och ville lyxa till sin födesledag med att sjunga lite Allsång. Kan mycket väl tänka mig att gå dit igen och sjunga en liten sång, fast nästa gång kanske ta med sig picknik och sitta ner i gräset och bara njuta av musken, det är trots allt väldigt bra gäster där!

Här är några bilder från i går!


Mot Skansen!

Jajamen, det blir Allsång, Mats e redan där och Tessan och David ska oxå dit, ska bara jobba klart det sista sen ska ajg gå dit och sätta mig jag med, måste köpa med mig lite mat tror jag, man kommer ju garanterat bli hungirg om man ska sitta där tills halv tio i kväll!

Ska försöka ta lite bilder!

Kram

Allsång?

Det är frågan om man ska ta sig till Skansen i dag för att kolla Allsången med Uggla, hade vart grymt kul faktiskt! Men som det ser ut just nu så e Mats sjuk och kan inte henka och platserna med jobbet e fulla tyvärr så just nu ser det väldigt mörkt ut.

Hoppas att det kanske löser sig.

RSS 2.0