Tradera!

Som jag sagt tidigare så älskar jag tradera!

Sånt här halsband har jag letat efter i evigheter!



Skönhetseftermiddag!

I dag har jag verkligen piffat till mig i massor, bokade tid och gick ner och fixade och förgade både ögonbryn och ögonfransar! Vaxxade lite också! Så nu e man fräsch igen!
Och mer skönhet ska de bli, nu ska jag bege mig ut till Malin för att slinga håret! Jag behöver fixa bort vinter från mig själv helt enkelt!


Någon som även skulle behövas fixa är även Bettan, min fina lilla bil, hon är mörkgrå i stället för en fin metallic-färg.. stackars henne!

Längtar till Åre!

Nu är det bara två jobbdagar kvar innan jag får lite semester, klockan 14 på torsdag sitter jag och Malin på Olearys på centralen och njuter av en kall goding! Sen blir det åretåget, SJs eventtåg, känns otroligt bra! Det behöver vi! Det är jag och Malin verkligen värda!

Snart så...

Lugn helg..

I dag har jag bara jäst, i går med för den delen, längtar till jobbet i morgon så att man kan vara lite kreativ.

Nu ska jag kolla film, ska upp tidigt i morgon och gå min morgon promenad till Ropsten!

Nu - Mr Woodcock

Prag, jeay!

Jag bokade nyss en weekend till Prag, på alla hjärtans dag. Så jag och Mats ska åka över helgen, passar ju väldigt bra eftersom att den 14:e februari infaller på en lördag. Vi har ju aldrig firat alla hjärtans dag någon gång eftersom vi alltid varit i från varandra i stort sett, så nu ska vi ta igen 5 stycken på en gång :)

Vi stod i valet och kvalet mellan Prag och kryssning till Helsingfors, och eftersom det kostade lika mycket med flygg + hotell i prag som att åka en kryssning till Finland så valde vi mysiga Prag. Jag har ju vart där tidigare, med Utsikten, men eftersom det enda vi såg var barer, Staropramen och Karlsbron känns det som om att man behöver åka dit igen för att verkligen uppleva Prag.

Så alltså, mot Prag!

Bara 3 veckor kvar!



xo

Holm har varit på snabbvisist.

I går var de äntligen fredag igen, helt underbart! Jag fixade pannacotta till hela jobbet, mycket uppskattat! Choklaspannacotta med blåbär och hallon! mums!

Lite senare kom Holm, jag mötte upp henne på centralen vi gick och drack en öl men Patrik och Fredrik på soft. Länge sen man va på de stället, men de såg precis lika dant ut.

Sen stupade vi i säng efter att vi fått uppdatering om våra liv, en ganska snabb uppdatering!! :)
Upp tidigt i dag och köra henne till Arlanda, för sen ta flyget tillbaka till Schweiz och sin lilla alptopp i Verbier!

De va allt från nu!


https://min3web.tre.se/album/albumimages/1.do?dontScale=yes

komaläge.

Denna veckan har jag vart otroligt trött, jag har somnat vid halv nio varje kväll och vaknat vid 7. Alla dagar har sett lika dana ut, startar morgonen med promenad til Ropsten osv.

Jag har inte ngon fantasi när det gäller middag heller, har köttfärs med köttfärssås är så tråkigt.... Vad ska man hitta på?

Farfar har fått ett hus att bajsa i!

Mats har köpt ett hus åt farfar i dag, i stället för en låda har han numera ett hus att bajsa i. Han verkar vara väldigt skeptisk till detta, men nu mutar vi honom med godis för att han ska gå in men icke! Han har hålligt sig hela dagen! Vi fr väl se vart detta slutar!


- Farfars nya hus... ;)


Drömmer mig bort..

Just nu drömmer jag mig bort till Åre, det är bara en vecka kvar men ändå... Suck...
I dag är en tuff dag, inte nog med att jag gick min morgonpromenad till Ropsten i iskalla vindar... nu e man rätt död!

Hungrig är jag med...


xo

Mats bravader..

Mats har alltid sagt att jag ärotroligt klumpig på fyllan, jag ramlar slår nästan i hjälmig, det är lixom inte ofta man kommer hem heloch välbehållen. Jag har jobbat på det, kan jag ju säga... Men nu efter gårdagen ligger jag helt plötsligt i lä, Mats va på firmafest i går och jag va själv hemma.

Runt 2 tiden vaknar jag över att Mats står och flämtar i köket.. Det låter som att han ska dö typ. Han kämpar för att andas och håller sig för bröstet. Han får tillslut fram att han lånat en cykel hem i stället för att gå. Precis utanför vårt hus hade han vurpat pang-bom med cykeln och det ade kommit tv killar och hjälp honom upp..

Nu ligger han i soffan, helt orörlig. Förmodligen med ett sprucket revben, trasig armbåge, trasigt knä och en jacka som är ljusgrön i stället för mörkgrön!


Jag ligger verkligen i lä.....

Barnpassning...

Jag måste ju börja äva på hur det är att passa barn, någon gång kommer jag ju forhoppningsvis få egna barn. I dag var ett ypperligt tillfälle, Lotta behövde träna och jag tog Dante! Jag hur bra som helst! Han e den bästa ungen, alltid glad! Har aldrig sett honom grinig!


- Jag och Dante...


- Han försöker flyga eller nåt....


- Nytränad morsa med son....

Ny mössa!

Jag köper alltid en kaskmössa varje år, så efter många år har man ett par stycken.
I år vart det en rosa, den får nog allt följa med till Åre, nu fattas bara ett par riktigt varma vantar, men det hittade jag inte i dag!
Får kanske ta mig en tripp in till stan i morgon!



Åretåget äntligen fixat!

Nu har vi äntligen fått tag i biljetter med Åretåget, hittade på blocket som jag ska hämta ut i eftermiddag! Känns faktiskt väldigt bra! Kommer bli grymt kul!

Nu väntar en tuff dag innan man får helg! Men det är det värt!


Kram

Klädprovning...

Det har varit kläförsäljning i dag på jobbet. Vi hade massa kläder som kom tillbaka från olika program som inte använts. Så alla slet och provade ett tag, den som fann mest var nog Lena! Hon är ju den enda av oss som är skinn-och-ben smal, vilket betyder att alla kläder satt bra på henne. Däremot klagar hon på andra saker såsom bröst... vi andra klagar på fett, Marika är skönast, hon försöker verkligen med att äta nyttigt och leva lite sundare men hon skulle nog kunna göra nästan vad som helst för att bli skinn-och-ben-smal igen!

Jag ska nog börja träna nu igen....


Jag måste tillfredställa mig lite..

Jag behöver puls och shopping!
It´s time for Beijing again!

Måste bara vänta tills påsk först.....
URK!

Mot Åre!

Jag och Malin ska göra Åre osäkert om två veckor!

Malin har aldrig vart norr om Täby och har nog aldrig åkt skidor!

Vårt mål är att vi ska kunna åka efter 3 dagar samt att vi ska veta vart afterskin ligger innan vi åker hem!


Alltså, nästa stopp ÅRE!

Nokia E71


Middag hos Dorita och Tommy

nyss hemkommen efter att både ha promenerat dit och hem, det behövde både jag och Mats kan jag säga!
Dorita hade lagat korvpytt, och Mats hjälpte Tommy med den nya tvn,väldigt bra TV tror jag, bilden var perfekt!

För övrigt har jag lagt klart mitt pussel! Ska nog går och köpa mig ett nytt så jag har något att göra ihelgen, sen så har jag fått min nya mobil med! Tack, Patrik!



Äntligen över!

I går var en tuff dag, mycket frågor osv.. Men nu är revisron borta! Nu kan man jobba på som vanligt igen! Jag ligger efter med sjukt mycket! Men det ska jag ta igen innan helgen är mitt mål! Så att man på fredag kan känna sig nöjd med veckan lixom!

Jag hoppas att jag får min nya mobil i dag, för den andra verkar ha gett upp hoppet om livet typ.. fattar mig inte på den! Den slukar batteri som en jag vet inte vad...Tror den har gjort sitt! Den levde länge och den har gjort ett fantastiskt jobb!


Kraaam

Min nya kamera!

Min nya kamera har anlänt! Den verkar vara hur grym som helst, måste bara lära mig hur den funkar nu med!



Tidig morgon!

I morse väckte Mats mig klockan halv 6, jag va på jobbet strax efter 6. Jag vill vara väl förberedd innan revisorn kommer med sin granskare :)  Låter nog farligare än vad det är!

Nu börjar magen kurra efter frulle, och jag väntar bara på att affären ska öppna så man kan gå ner och slå till på en brakfrulle!

I kväll ska jag boka mig en resa till Peking, jag behöver täcka ett av mina behov - SHOPPING!

Huddinge sjukhus :(

Nu sitter jag här och inser att helgen snart är slut. Jag har haft en mycket bra dag, min ben är lena som sammet, och även om inte Kija kom till centralbadet sågs vi i allafall, för hon mådde inge vidare och eftersom hon är gravid så körde jag in henne till Huddinge sjukhus.  In på akuten, hon fick komma in direkt, men vi fick vara där i 3 timmar innan vi fick åka hem så vi hann med hela livet att prata om typ kändes det som!

Nu är hälften av garinerna klara, bara hälften kvar!
Det får bli i veckan eller nästa helg!


xo

kvalitetsdag!

Jag vaknade upp till världens finaste soluppgång, svårt att få en bra bild, men så här såg det ut i allafall!

Jag är sälv hemma hela helgen eftersom Mats jobbar så i dag tänkte jag har lite egen-tid genom att åka in till stan, lunka runt. Ta mig till centralbadet för att vaxa benen och simma lite, även basta och bubbla ser jag fram emot. Jag behöver verkligen detta efter veckan som gått med magont osv.

Hoppas att Kija kommer förbi centralbadet, hade varit mysigt!


Kram

Gardiner.... symaskin!

Go kväll!

Eftersom jag har problem med magen igen så är jag bara hemma denna helgen och njuter av ledighet innan bokslutet på måndag! Jag har jobbat som en tok hela veckan, minst 12 timmar varje dag. Och längtar tills nästa helg för då är allt med bokslut och årsredovisning över! Då kan man äntligen pusta ut.

Denna dagen har jag tillbringat med att sy gardiner till sovrummet, inte klart ännu men förhoppningsvis imorgon! Lotta och Dante har varit här, jag har busat med Dante, lekt lite kurragömma! :)

Nu blir det mer körslag!

Go Magnus, Go Borås!

xo

Ny dag, nya tag!

I dag kommer Kija och Matte hem!!! Hon lär ju ha blivit bra mycket runadre om lilla bebbe magen sen jag såg henne senast! Känns som om det var evigheter sen!

Nu är bokslutet nära! Jag ska kämpa, i dag blir det attt göra det sista, typ städa och fixa ordning alla papper som revisorn behöver när han kommer!


Over and out!

Slirigt i sommardäck!

I dag va vi och hämtade vrt nya bord.. Mycket fint blev det. Jag är mest lycklig av att jag kom hem välbehållen, med tanke på all snö som kom i natt och en bil med smmardäck! Har nog aldrig kört mer lagligt... Kanske är det jag behöver!




Fingal Olsson?

Vem är detta?

Farfar gillar alla lådor!


Myskväll..

Årets första semla råkade slinka ner i våra magar... ;)
Godis vart det med!

Nu blir det film!



nytt köksbord.

Äntligen har vi köpt ett nytt köksbord, vi märkte ju på nyår att man inte kunde sitta så många runt det, så nu har vi köpt ett med två extra klaffar som man kan sitta 12 personer totalt! Så nu e vi äntligen nöjda! Så efter en heldag i Kungens kurva och Skärholmen centrum är vi nu hemma och mekkar lite!

Tråkigt nog fanns inte bordet hemma, så det får vi i morgon!
Kommer bli så fint!



Det gamla bordet, som skänktes i väg på Blocket...


Försmak på det nya kittet... Mats är överlycklig för att få mecka i hop 6 stolar... NOT



Semlor...

Läste precis att bagerierna har börjat sälja semlor.. och ni som känner mig vet ju hur mycket Jennie Nyman älskar semlor! Så man kanske ska bege sig ut på semmeljakt?

Eller kanske baka själv? Näää, det är inte samma sak!

http://www.hussoloji.com/wp-content/uploads/2008/02/semla.jpg

Lampbyte...

Jag tänkte utnyttja Patrik lite med att få hjälp och byta min framlampa på bilen, så på hemvägen stannade vi till på OKQ8, men efter många svordommar och många läsningar i instruktionsboken så gav vi upp och gick in och bad om hjälp, men han gubben kunde heller inte hjälpa oss.... Och in instruktionsboken står det klart och tydligt: Detta är arbete som man själv kan fixa ENKELT! Yeah right!

Så nu får jag väl vänta till den ska till servicen igen... PUST!



Norrviken.

Nu e jag hemma igen, rätt mör i kroppen! Grillorna passade perfekt, fick inte ens ont i fötterna. Men jag ska nog slipa dem tills nästa gång, eller i veckan om jag vill åka i morgon igen. Fantastiskt väder, och vi pallade med en runda på ca 4 km, int dåligt för att stå på skridskor för första gången på 10 år typ! Vi får öva lite mer så vi kan åka runt hela, det var 14 km....

Här kommer bildbevis!






Skridskor med Patrik.

Nu ska det äntligen bli av, jag ska n åka och häta Patrik, sen blir det skridskor på Norrviken! Ska nog ta med mig lite varm choklad med så vi får det lite mysigt!

Bildbevis kommer senare!

Ytterligare en märklig position!


Farfars käraste ägodel...


soft kväll!

nyss hemkommen från jobbet! Har slitit i dag! Sorterat hundratals papper, nu ligger ala fint i sina pärmar! Meningen vad att jag och Mats skulle åka skridskor i dag men de som jag hittade och åkte för att hämta fanns inte längre kvar, utan Mats fick ett par konståkningskridskor i stället!

Så nu blir det ny jakt på grillor, så vi kanske kan åka i morgon! Jag är grymt sugen!

Så i stället för isrinken blir det jäsa på soffan, men hemgjorde burgare och massa mysiga ljus!


xoxo





En Bront på soffan!

Insåg precis att vi har en gäst på soffan!
Mats och Bronten verkar vara rätt schletna...

Tur att man är fräsch!


Kanske skridskor?


Gott nytt år!

Gårdagen vart väldigt lyckad, tills jag fick ont i magen.. Men jag överlevde ändå! Tre rättres middag serverades, väldigt gott om jag får säga det själv! Vi va 12 personer, hade otroligt trevligt, TP-spelet åkte fram och vi satt och spelade i flera timmar! Tolvslaget firades med fyverkerier och skumpa, och många löften infann sig....

Mitt löfte är att jag ska bli snyggare! Robin frågade genast, men Jempa, hur ska det gå? Ska man ta det positivt eller negativt? Jag håller mig till det positiva!

Här är lite bilder från gårdagen!
Gott nytt år!



RSS 2.0