Landslaget i Gåshaga!!!

Asså, vilken kväll!

 Fortfarande 120 i puls känns det som, vi har nämligen vart ute i Gåshaga hela dagen med jobbet och haft utbildning, hur fint som helst det enda man kan klaga på är i så fall att det var lite kallt ute, men men.. Man kan ju tydligen inte få allt här i livet.
Vi har i allafall fått mycket god mat i flera omgångar och det som förgyllde allt är när SVENSKA landslaget i fotboll klevar in just kommna från träningen, fi faaaaan, pulsen steg Frida blev galen alla blev alldeles till sig! Dom står där livs levande lixom! Blev helt till mig, men men lyckades lugna ner mig själv till det är dags!
Vi fick ta bilder med dom! Fattar ni! hahahahahahaha, att dom kan vara så snygga! Den bästa bilden blev på mig och Chippen! Kolla!!!!

image15
Finns det nån snyggare?? - Tror inte det!

Dom har i alla fall lovat att komma hem med en vinst i morgon! Fi fan de e inte illa det!

Aja, nu e man hemma igen, fått ned pulsen och det är dags för sängen... I morgon är det fredag igen, kanske drar ner till Köpenhamnoch kollar matchen men vi får se, anars får man nöja sig med Smaka på Sthlm i Kungsan....


Cheers!
xo

Inte alls kul å vara sssuuuuukkkk!

Är det nånting jag verkligen inte gillar så är det att vara så förkyld så att ingen hör vad man säger! Mats säger VA hela tiden, och jag blir irriterad, på morgnarna får jag inte ens fram ett litet pip.. Rösten är helt borta, hade hoppats på att jobba i morgon men det blir nog inget med det! Orkar ju inte ens gå upp ur sängen.

Har legat i sängen hela dagen med datan, tvn påslagen och surplat nypondryck, nu är det dock lite roligare för Bella har kommit på besök igen! Och hon har vuxit till sig lite! Supersöt!

Das war alles fur mich, bis dann.
Abend


Berlin rockar fett!

Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin!

Senast jag skrev satt man mest och väntade på att få komma i väg till Berlin, nu e man hemma igen, efter en helg med lite fest, feber och jävligt fint väder! När vi landade i fredags va de typ 35 grader, och så jäkla underbart! Satt på vårt stencoola Hostel och drack drinkar för 1 Euro, ölen kostade lika lite! Man kunde dricka hur mycket som helst utan att bli fattig på köpet. ;) Satt och njöt av solen med massa galna engelsmän, sen käkade vi och sen vart det dags för utgång!

Vi mötte upp Holger, (en tysk som bott i Sthlm tidigare) vi drog till Matrix, ett helt galet uteställe, folk dansade typ nakna, de fanns pool, en jäkla massa dansgolv och sjukt mycket droger... Åldergränsen för att gå ut i Tyskland är desvärre bara 16 år, så man kände ju sig jävligt gammal på stället!

Vaknade upp av att solen sken in genom rummet, käkade frulle drog in till stan, Alexander platz und Potsdammer Platz, Tessan ville shoppa men jag mådde verkligen pyton, ville bara hem kände hur febern bara steg och huvudet ville sprängas i tusen bitar, men jag höll ut och satte mig i en liten park utanför shoppingcentrummet njöt av solen.

image10
 
kollade en bit av muren som dom ställt upp utanför, fan va hög den är...

image12

Efter att jag verkligen hållt ut så länge jag bara kunde i hettan åkte hem och la mig, pallade inte gå ut på kvällen så stannade hemma och tog det jäkligt lugnt, somnade redan vid 23 tiden! haha...


Nu e man hemma igen, efter återigen en weekend i en ny främmande stad, nytt hotell och massa nya kontakter!
I morgon kommer jag nog att stanna hemma, känner mig inte riktigt fräsch ännu.  ;(....

Guten abend, tchüß

Nästa stop BERLIN!

God morgon!
Fasiken vad denna veckan har sprungit i väg, redan torsdag, har gjort bra i från mig på jobbet och i går hade vi lönerevision, jag är grymt nöjd med min instats, fick bra respons! Men de tråkiga är bara att vi inte får ta del av hela 100% förän i oktober. Men men nice grundlön har man nu i alla fall!

Jag har haft lite halvont i halsen hela veckan, och i dag kan jag knappt prata, ringde Frida i morse och sjukanmälde mig, kännde jag att de kunde behövas, så nu sitter man här och ska snart fixa lite frulle sätta sig framför tvn och bara njuta av dagen.

I morgon är det både löning och nästa trip som ska utföras, vi åker till Berlin i morgon bitti, det är utlovat fest, party, shopping och mycket humor... Det är som vanligt jag och Tessan som åker, ska bli nice att komma i väg lite igen. Skabo på ett Hostel med massa ungdommar och de har tillochmed en egen bar! ;)
Hoppas att vädret blir grymt nu i alla fall!

Nu ska jag käka frulle sen blir det sängen igen!


Puss å kram
- Nyman

Ein, zwei, drei... TANZEN!

Tjoho!
Äntligen sitter man här hemma i Länghem, precis tagit av skorna efter en lång dag på Elmia med många nya intryck och massvis med lyckade affärer... Hela helgen startade med att jag och Lizen begav oss mot Jönköping i fredags, men jag hade tydligen glömt att tanka innan vi åkte och kom inte på det förän lampan började blinka, vi svänger av utanför Södertälje för att tanka men det visade sig att pumparna inte fungerade och vi var utan bensin, vi körde ut på motorvägen igen i förhoppning om att vi skulle klara oss till Nypan. Väl framme i Nypan, lampan blinkar hysteriskt, tankade full tank och jag hade bara 5 dl kvar! Fi fan! Vi hade tur.

Efter lite mat  på Max satte vi oss i bilen och började den snabba färden mot Jönköping, å fan va de gick! haha... Och en sak, Ukrainas låt, är den grymmaste just nu! Lizen måste trott att jag va helt sjuk i huvvet efter resan till Jkpg! Men kul var det! Och soligt med för den delen.

Väl framme efter att jag sagt hejdå till Lisen gick jag in på hotellet för att möta upp farsan, dom va redan fulla.. drack massa öl, sen somnade jag så underbart gott!

JObbade hela dagen på Elima Game Fair, sen vart de jävligt massa öl på kvällen, fick en nota på 48 stycken samt en jäkla massa sprit och annat gott! Vaknade upp med "lätt" huvudvärk i går... tvungen att gå till mässan, stog där sen när man kom hem somnade jag inom en timma.

Nu sitter man här efter ytterligare en dag på mässan, har fått många komplimanger, fast pappa är nog den som är stoltast då alla påminner honom vilken fin dotter han har! ;) Dom roligaste personerna är ändå värmlänningarna! De har vart inne många i dag som jag sålt prylar till, alla lika fulla och glada och desåerata efter mitt nummer!



Aja nog för mig! I morgon är det sista dagen på mässan, sen blir det mot Sthlm igen!

Puss puss

Grönan i kväll, - wiiieee!

Tjoho.
Fan måste bara säga en sak, Ukrainas låt från Eurovision song contest... Fi fan vilken grym låt! - Ein, Zwei, Drei - Tanzen!!! Wiiie, de e den grymmaste av dom alla mycket bättre än en Serbisk lesbisk kampsång! Shit!

Har inte gjort så mycket sen sist, softat tagit det lite lugt, Va hos Lotta och Bill i lördags och kollade på melodifestivalen, käkade gott käk och drack lite öl, och jag har bestämt mig för att aldrig mer kolla på Schalger! Never-ever again. Men som sagt den helt klart bästa låten som borde vunnit va ju Ukraina! Wihoooo!

På söndagen softade vi, låg i sängen hela dagen typ, sen kom Dorita och fixade vår blomlåda, de behövdes kan jag säga, för de va fan inte fräsch!


I kväll väntar Gröna lund och jag ska fan åka kvasten! haha! Känner mig grymt laddad!

I morgon bär det av till Jönköping, jobba med pappsen!

- Over and out!


Es ist Freitag!

Jawohl!
Es ist Freitag heute! Fi fan va underbart att denna låååånga totalt värdelösa vecka är över, jag har vart så fantastiskt trött hela veckan, bara blivit värre och värre för varje dag som gått, i dag pallade jag knappt mig ur sängen!
Ni vet hur det känns när man vaknar och det känns som ni just somnat? Man blir helt lost! Pallade mig i alla fall upp ur sängen, in på toaletten och inser att det är faktiskt fredag i dag! Sista tunga arbetsdagen på veckan! ;)

Som vanligt på fredagar, Peoplesoft kraschar, alla är flummiga, man pallar inte att träna och man längtar hysteriskt efter den där iskalla ölen som man vet väntar efter klockan 18! I dag blir det dock ganska lugnt, blir några på på en afterwork, kanske käka nåt sen ska jag bannemej hem! Till sängen och sova, - ta världens sovmrogon i morgon!

Veckan annars har varit väldigt lugn, bara jobbat och gått hem direkt efter och bara njutit, kollat tv ätit god mat! Har ifs vart otroligt duktig med träningen, nåt posetivt i alla fall!

Aiit, nu bär det av mot N See bar, kom dit om ni inte har några planer!

xo

Öl på snaps, fest hos Kija och massa sol :)

Hellulu.
Lördag igen, det betyder ledighet, de 3 dagarna som man jobbade denna veckan kändes som 10, helvete vad segt det gick men jag måste säga att jag gjorde ändå mitt bästa av situationen. Kvällarna har vart väldigtlugna, åkt hem direkt efter jobbet, lagat mat, har faktiskt haft matlåda varje dag! Sen har jag tränat varje dag med för den delen, nu känns det som om att man har kommit i gång på allvar verkligen och det är inte alls så jobbigt som man kan tro!

Målet är ju att träna 4 gånger i veckan, två konditionspass och 2 styrka! Det ska vi klara, målet är väl att se någolunda snygg ut tills det är dgas för att bada! Man kan ju inte visa sig nu direkt! haha!

I går åkte Mats till landet med familjen, jag är själv hemma! Tog det dock väldigt lungt, va hos erik och snacka lite skit, sen åkte jag hem och somnade väl runt 12! Vaknade upp i morse med tvn på.. ooops!

Nu har man putsat alla fönster, softat, tvättat alla kläader och fått det ganska snyggt i lägenheten igen, men lite finns det alltid kvar att göra.

I kväll blir det lite öl på Snaps, shopping sen blir det hem till Kija, käka asgod mat och ha en underbar kväll!

image8

cheers!

RSS 2.0