Dags för att avsluta 2007

God morgon!
Näst sista dagen på året, vilket känns helt ok, det är dags att sätta punkt för 2007, mycket har hänt och man har upplevt otroligt mycket, rest som en tok! Har hunnit med både Kina, Thaikand, Island och stora delar av europa. Nytt jobb har jag med fått, trivs som fisken i vattnet, det är verkligen något för mig, och jag vet att jag kommer bli en hejjare på ekonomi om ett tag, det har vart mycket jobb med ekonomin men nu börjar det släppa lite granna.
Har haft otroligt kul med alla gamla godingar, haft en underbar sommar! Jag kan nog int önska att något annat skulle ha varit bättre!...

I förrgår va jag och Tessan och Kija ute, vet inte vad som hände med vi kom dit vid 18 tien för att dricka några öl, men blev utslängda vid 2 tiden när dom stängde... Vet inte vart tiden försvann, och Kija hade ju med sig sin syster hennes kompis som försvann efter ett tag! Lägger in några bilder från kvällen!

Nu ska jag förbereda mig för i morgon, då är det en helkväll med middag och TP.
Kram


image106
Detta fick jag av elvistecknaren,,,, jag skulle sett ut så här om jag var med i Elvis! Tack Cronstam!

image107
Carro på Juldagen

image108
Me my self


image109
En konstig tessan.....

image110
- Vem e detta?

image111
Jag och Kija

Fredag och tunnt med folk på jobbet!

Nu är det äntligen fredag igen och nu har jag orecis kommit tillbaka efter lunchen med Tessan, hann faktiskt med lite mellandagsrea med, hittade mig en lång skjorta från Gina och två nya ljusslingor från Granit... I kväll kommer Johannes tydligen, fick reda på det för en minut sen så ska dricka en öl med honom, sen ska jag väl kanske dra mig ut på krogen man vet ju aldrig vart denna kvällen slutar, antingen slutar dena hemma i soffan med Mats eller så slutar den någon helt annan stans i denna stan!


I allafall, ledig i fyra nya dagar nu känn otroligt bra, sen nästa veckan är det ju bara 3 dagars jobb sen e det helg igen, helt sjukt underbart att vara ledig, i morgon ska jag ta mig en sovmorgon.

Kram



Familjekort...

Helt plötsligt på julaftons kväll får morsan för sig att det ska tas ett familjekort... och med min familj som hatar att vara med på bild så tig det låååång tid innan allt blev bra, visar några exempel!

image103

image104

image102

image105

Ytterligare en jul har svishat förbi!

Fasen, redan annandagen! Och allt har gått så fort så man minns knappt vad man har gjort under hela julhelgen.
Är fortfarande hemma hos mamma och pappa skulle egentligen åkt till sthlm i dag men fick lite huvudvärk så i morgon klockan 06:00 bär det av i stället! ;)

Haft en mycket lugn och skön jul, käkat som en tok... inte rört på mig... druckit öl med carro, träffade henne i går på Babbel, tog några öl sen avslutade vi kvällen med en kycklingrulle på Campino, Borås godaste pizzeria för övrigt!
Träffade hennes sköna polare med!

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, softat och bara tagit vara på mig själv, kändes som att det behövdes efter alla nya intryck med både jobb och privat! Fick massa fins julklappar bla en symasikn och TP spelet och ett par fina örhängen från Mats mamma och pappa. Ett par örhängen som matchar halsbandet som jag fick av dom när jag fyllde år!

Aja i morgon blir det sthlm igen, inte så jättesugen just nu men det kommer väl!
Ska jobba med nu i två dagar, ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten lite med


Ciao!

Äntligen jul!

Äntligen, äntligen och äntligen!
Det är julafton om 3 dagar! ooohhhhhhhh.....

Nu finns jag med på hemsidan med, lägger upp bilderna från fotograferingen!

image98

image99

image100

image101


Kolla www.silverback.se !

Onsdagsfest med jobbet!

Hej hopp!
Nu är det redan den 19:e december, helt sjukt fattar verkligen inte att denna månaden bara har försvunnit, allt har gått i en rasande fart. Men det beror nog på nytt jobb och allt annat som har hänt, huvudvärken har kommit tillbaka och nu väntar en ny skallröntgen. Va hemma ihelgen, det var så underbart! Ska hem igen på lördag men innan dess vankas grillparty med jobbet som kommer att ske i dag! Ska bli  väldigt roligt!

Mot Borås!

Nästan anhalt är Borås, ska bli riktigt skönt men lite semester från stan, i morgon blir det ju även hotell för min och mats del, ski bli askul, festa lite leva lite rajtan tajtan! Träffas gamla polers, allt ska bara bli så skönt.
På söndag är det julbord med hela familjen ska bli gott, käkade dock julbord redan i går mmmmm asgott, förrutom att jag började må illa efter halva julbordet typ, fick lugna ner mig lite och käka lite efterrätt i stället ;)

Veckan har gått fort som vanligt, haft huvudvärk, gick till läkaren och tog massa provet, har inte fått några svar ännu..

Klar med alla julklappar!

Fásen, jag har nog aldrig vart klar med alla julklappar så här tidigt, men gid vad skönt det känns! Helt otroligt! Var i Kungens kurva i dag för att fixa det absolut sista, sen passade jag även på att fixa alla julsaker till kontoret. Så nu är det pyntat och fint även på kontoret. Det blev hur mysigt som helst, tänk vad lite elljusstakar och några julstjärnor kan göra!

Annars har jag gjort ett litet besök till 3 igen, och det var inte för att jag saknade det utan mer tvärtom, att göra de sista sakerna så man kan sätta punkt och verkligen gå vidare på allvar, för denna veckan har man ju levt lite i någon slags bubbla! Men en väldigt stor bubbla fylld med glädje på något sätt!

I morgon ska jag till NK för att fixa mammas födelsedagspresent, och den kommer bli grym!
Lägger in några få bilder från kryssningen! Kram!

image95


image96

image97


Silverback för hela slanten...

Hej nu har det gått väldigt länge sen sist, men jag har vart helt slut och inte orkat haft någon fritid nu den sensate veckan, började på värdlens bästa jobb i måndags, trivs faktiskt hur bra som helst, alla har vart  jättesnälla mot mig vilket jag har uppskattat till tusen! Dom har verkligen vart jättresnälla mot mig och verkligen låtit mig komma in i gruppen! ;) Har massa bilder från kryssningen som ska laddas upp men har som sagt inte kommit så långt direkt! men ska nog fixa det innan helgen i alla fall!

På lördag blir det nog dalarna för hela slanten! Det ryktas att Holmen är hemma och att det vankas lite fest och jag är ju inte den som bangar direkt!

Annars e allt på tiptopp! har inte ens hunnit tänka att jag inte jobbar på 3 längre! konstigt!
Ska försöka hitta någon att öla med i kväll annars blir det träning!
Kram

RSS 2.0