Hektisk vecka

Vilken vecka, har jobbat konstant från början till slut. Börja skymta målgången för hösten mest hektiska vecka. Inte bara att jag har mycket med att vara på kontoret utan att jag jobbar med Halv åtta hos mig denna veckan oxå. Nu börjar fröken Nyman bli rätt trött.

Ser fram emot i morgon, först en najs sovmorgon sen kommer la familia hit. Kommer bli otroligt skoj!

Men innan dess 7 timmars jobb, mina ögon kommer gå i kors efter dagens monsterpass som startade vid 8 i morse och slutar vid 2 i natt.

Over and out


27 år!!!

Jävlar, nu börjar det brinna i knutarna! 27 är ingen ålder man skämtar om längre.

Det är min dag i dag, dagen har startat grymt nice, massa gratulationer, blommor och tårta! Och mer verkar det bli!

Sätter mig i bilen mot Borran om några timmar!

Pepp pepp pepp!


Fredagsblogg

Min blogg har lixom blivit lite mer en fradgsblogg nu för tiden, och det är rätt gött!
I dag är livet toppen, längesen som jag var så pepp och pigg som jag har vart i dag!

Det har vart full rulle hela veckan och i dag blir det mass-häng på The Dubliner i stan. Många trevliga människor kommer och vi ska kolla på Stamp, grymt nice!

Love it!

TGIF.


TAGGA!

Nu är det tagga upp sig själv som gäller helt enkelt för det vankas gala. Kristallen 2011 ska delas ut! Och Halv Åtta hos mig är nominerat i årets livsstilsprogram, och nu tycker alla vi att det är våran tur att plocka hem den där jäkla kristallen!

Kylen är fylld och nu är det fredags-pepp som gäller!

So long!


Vilken vecka!

Första jobbveckan är ju alltid lite speciell när man kommit tillbaka från semestern, dessutom men en sådär halvskön jetlag från Miami. Men jag rivstartade veckan med att dra på premärfest för Robinson. Så sjukt kul att träffa alla igen, känns som om det var evigheter sedan man såg alla. Allas humör var på topp, likaså deltagarnas. Efter vi sett avsnittet drog vi till en av deltagarna på lite förfest för sedan dra vidare till F12. Det var länge sedan jag har så roligt! Dansade hela natten!


Vet inte riktigt vad Linda håller på med ;)


Blir lixom bara värre och värre för varje bild... Hoppas att disco-Linda hade kul!


Dagen efter insåg jag att jag lyckats supa bort jetlagen, men dragit på mig sveriges baksmälla i stället. Men jag krigade på och tog mig till jobbet trots några få timmars sömn.
Vi slog tittarrekord och det levererades tårta från 4:an.


Asså vi är verkligen bäst!!!






RSS 2.0