Snart Peking!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi sätter oss på planet mot Kina och Beijing, att vi ska åka utan incheckat baggage är ju bestämt sedan länge, men nu är nästa utmaning, vem kommer med minst handbagage?

Jag funderar på att bara ta med mig passet och mobilen, behöver man mer?

Skulle inte tro det!


Finaste morfar.


Köttbullar hos Algot

Åkte till Segetorp efter jobbet och fick göra köttbullar med Kija och Algot. Så himla mysigt, han var grymt duktig :)
Middagen vart mycket god!
Nu blir det sänglägen resten utav kvällen!

Världens coolaste husläkare.

I morse gick jag till läkaren för att få svar på alla mina prover, och jag måste säga att jag har äntligen fått en bra, kunnig och trevlig husläkare, det tog bara 9 år drygt! Vi gick igenom alla svar och allt såg väldigt bra ut fram tills vi kollade min knöl jag haft i nacken. Den var väldigt inflammerad nu och hon rekomenderade att jag skulle ta bort den men att hon inte vågade göra det och ville skicka mig till Danderyd.
Jag pallar inte åka till Danderyd så då lade jag mig på britsen och sa, någon gång måste vara den första för dig när det gäller att skära i håret, hon kollade på mig med stora ögon och sa, -Är du säker?
Jag svarade bara; - Grymt säker, Köööööör nu!
Så nu ligger jag här med en knöl fattigare och 3 stygn rikare. Får se om jag kan sova i natt!

Julstök

Nu har det grejjats hela dagen, först bakade vi pepparkakor, sedan lussekatter och sist mitt evighetsprojekt, nämligen pepparkakshuset. Men huset är inte klart än, får fixa det sista i morgon, får sova lite på saken och tänka hur jag vill att det ska se ut.
Nu är det bara snön som saknas!

En dag bara för mig själv.

I går hade jag en dag bara för mig själv, gick upp tidigt och åkte in till stan, åt frukost på ett mysigt Café, sedan gick jag till Hovstallet och spanade in deras årliga julmarknad, så otroligt mysigt. Gick runt i stallet och klappade alla kungens hästar samt spanade in alla coola bilar och vagnar som använda för kungafamiljen.
Avslutade dagens med att inhandla årets första julklappar, mycket nöjd med gårdagens inköp.
och sist av allt gick jag och kollade in NKs julskyltning, det har blivit lite av min egna lilla tradition sedan jag flyttade till Stockholm, tycker det är så otroligt mysigt!

R.I.P Nils Bertil Morgan Söderlund

I fredags orkade inte morfar längre, han valde att lämna oss och bege sig till mormor i himlen. Det var rätt väntat eftersom han har blivit sämre och sämre den senaste tiden. Han har krigat ända sedan mormor dog, men nu ville han inte mer.
Morfar blev 32 377 dagar och skulle fylla 89 år den 4 April nästa gång.
Jag kommer sakna dig morfar, framförallt dina fina brev du alltid har skickat till mig.
Detta är den sista bilden som blev tagen på morfar för ca, 3 veckor sedan.
Han var verkligen världens envisaste mysiga morfar.

Nu ska jag bli frisk!

Nu är jag trött på att gå runt och känna mig lite krasslig hela tiden, har känt mig lite halvkass i ett halvår nu. Så i onsdags började min hälsokontroll, i dag fortsattes den med blodprover och nästa måndag ska jag gå tillbaka och få svar och förhoppningsvis hitta felet!



Fortsättning följer....


Stadium Winterjam 2011.

Har spenderat eftermiddagen på stadion och kollat världscupen i snowboard och King of Style! Sjukt kul! Nu blir det mjukisbrallor och försöka tina upp i soffan resten av kvällen!


Tvilling-ägg...

Något skumt är det med mitt paket med ägg. Samtliga ägg är tvillingar, hur sjukt är inte det?


Snart är det dags för Peking :)

Om tre veckor är jag i Peking igen :) Ska bli så kul att åka i väg och shoppa lite, kanske hittar några julklappar där borta med! Men innan dess måste man fixa visum, och det brukar vara lite bökigt, först ska man fylla i ett dokument på 4 sidor, sen ska man ta sig till ambasaden som kanske har de sämsta öppettiderna.

Men i dag är dagen då allt detta ska ske!

Så om tre veckor kan man äntligen avnjuta en Tsingtao på Kinesiska muren igen!


Den där jäkla Eken...

Alltså, en jäkla EK, det är ett träd, bara ett träd. Jag förstår att den är sjukt gammal men oxå väldigt dålig. Åker dagligen förbo eken på väg hem från jobbet och den senaste månaden har det campat folk där varje natt.
Har dessa människor inte något bättre för sig att göra i stället för att krama en stackars Ek?


En underbar dag på landet!

I dag har vart den bästa dagen på länge, vi har haft inspelning i Uppsala på Jälla gymnasium vilket är ett jordbruks-gymnasium. Jag har klappat 2 veckor gamla kalvar och frusit hela dagen :)
Nu luktar jag ko-skit och ser fram emot att komma hem och ta mig en varm dusch hoppa i mjukis kläderna och bara ladda inför att det snart är helg!

Kände att jag behövde frisk luft, mår så mycket bättre, det känns att man lever om man säger så :)



Fina morfar!

I fredags blev det lite av släktdag för min och Linneas del. Morfar är ju lite dålig så vi åkte ut till Sandared och käkade tårta och hade en trevlig stund.

Var även hos mormor och tände ljus och lämnade ett hjärta. Tänk att det redan har gått 4 år sedan hon lämnade oss.


Värdelös på att uppdatera!

Jag vet att jag just nu är vansinnigt dåligt på att skriva i bloggen men jag har lixom på något sätt fullt upp just nu. Ska fixa lite schyssta bilder från Dubai som för övrigt var helt fantastiskt.

Spenderade helgen i Borås och har gjort både det ena och det andra, men framförallt marschat i Svenljunga-marschen.

Kom hem sent igår kväll och insåg genast att jag slängde in lite väl mycket saker som inte borde vara i en tvättmaskin..

Antar att jag var rätt trött ;)


RSS 2.0