Ytterligare en 12 timmars dag!

Då var det måndag och jag har jobbat 12 timmar igen. I dag kom ju alla tillbaka, och det flesta var väl mer än nöjda men det fanns också de som klagade på första bästa! Av Lisa fick jag med fantastisk present, chokladduschcreme och chokladhandkräm! Tusen tack!


Jobb Jobb Jobb

Den senaste veckan har jag jobbat arslet av mig, i dag kom jag fram till att jag har jobbat över 37 timmar sedan i måndags. Så nu har jag en hel vecka som jag kan ta ut när jag vill, otroligt skönt! Jag ska ta en dag redan på fredag, åker till Borås på torsdag, så jag får en långhelg!

Nu är flytten avklarad, i fredags gick flyttlasset från Magnus Ladulåsgatan till Söder Mälarstrand. Flyttkillarna var otroligt trevliga, jag var tvungen att muta dem med öl så de skulle vara extra försiktiga med vårt fina trägolv. Tillslut satte de även på möbeltassar på vartenda ben! Kvällen avslutades vid 20 tiden med öl!

Nu är det mesta i sin ordning men det finns också otroligt mycket kvar att göra!
Min kommande vcka kommer bli hektisk.
Kommer säkert hinna jobba över 9 timmar innan torsdag! :)

Over and out!

Packa packa packa..

Flytta, flytta, flytta!

Jag har nog packat 40 kartonger i dag!
Bara dryga 80 kvar, det ska göras i morgon och torsdag!

Nu jävlar ska det flyttas!

Robinson 2009 El Nido

Som vi alla inte riktigt vågat hoppas på men ändå hållit tummarna sen januari! Robinson rockade fett i lördags, med 2 miljoner tittare efter 21.00 fick vi tårta av 4an! Mycket trevligt, det sjukaste av allt är att vi hade den bästa premiären sen 90-talet, det enda vi är slagna av är rena rama rolf.. hur sjukt är inte det?

Nu ska vi njuta tills lördag, då blir det att gå på nålar igen!


Kryssning

Nu ligger man här i soffan i mjukisbyxor och är helt död, det var längesen som jag härjade i en hel veckan med väldigt lite sömn! Nu blir det lugnt i 2 veckor med sjukt mycket jobb framför mig! Ska jobba varje dag tills den 4 April!

Kryssningen var väl som alla andra, mycket folk, fylla och svordommar. Vi fick träffa Carro och se hur hon bodde och jobbade, mycket trevligt förstår varför hon gillar det där jobbet så mycket! Färjan som den även numera kallas var precis som på tv, de arga vakterna som vill ha nån slags bekräftelse och Håkan som tror han är snyggast i Sverige.. väldigt tråkigt faktiskt.. men Jo + Je och Co är väl nöjda hoppas jag!


NU - Mot sängen!

Mot Cinderella.

I går kom bröderna Nyman upp med sällskap, i följd av Anna, Flack, Daniel och Mika.. Vi gick ut och mötte Holm och Kiruna mycket trevligt! Hemma vid strax efter 2 och nu e vi på G igen, nu ska vi mot schtan och sedan mot Cinderella för att se hur carro jobbar, ska bli väldigt intressant!

Holm är redan på väg hem igen, jag kommer sakna henne massvis! Tonvis!

Samma vakt..

Hur är det möjligt att när Jennie Nyman har vart ute 4 gånger på samma vecka, att det har vart samma vakt alla 4 gångerna? Hur är det möjligt, Vad tror den stackars vakten om mig?
Det är frågan!


Nu - SOVA!

Oj oj oj!

I kväll blir det mys med Holm, vi ska till nåt nytt ställe som ligger precis vid mitt jobb!
Oj oj oj heter det!

Nu - Hem och pimpa till sig själv

Nyfriserad!

Nu har jag vart på lunch med Anna, och jag fick för mig att jag måste klippas!
Kleva rakt in på salongen rakt över gatan och nu 45 minuter senare är jag fräsch i håret igen!

Och som grädde på moset slog vi till på varsin lyxsemla från Gunnarssons!


I går träffade jag en väldigt mysig katt!

Och jag gjorde en väldigt dum fyllegrej, tog med den hem!
När jag och Mats gick hem från Statoil i natt träffade vi på en katt som va så gossig!
Han följde efter oss hela vägen hem och jag tog med han hem...

Farfar var dock inte lika glad över besöket så dom rök i hop i trapphuset!
Så nu har farfar vart sur på mig hela dagen, knappt tittat på mig..
Jag som bara ville att han skulle få en kompis för en natt!

Bilder från gårdagen


- Jag och vackra Lisa



- Mycket fin hatt!


Dagen efter..

I går var det som sagt Saint patricks day, jag begav mig till The Dubliner efter jobbet, och klockan 18 var det en kö som ringlade sig 100 meter utanför!

Det va jag, Lisa, Ragge, Erik och Mats - järngänget!
Vissa drack mer än andra, ingen nämnd ingen glömd :)

Jag avslutade natten med att spärra mitt företagskort... änvände fel kort men med rätt kod tyckte jag! Så nu får man vänta i 4-5 dagar innan man kan köpa något nytt!


Nu: Tillbaka till min Coca Cola!

Saint Patricks day - TODAY!

Eftersom jag har bestämt att jag verkligen numera bara är en enkel bartjej så tänkte jag fylla detta fullt ut! I dag är det ju nämligen Saint Patricks day, och för er som inte vet vad det är så kan jag informera att det är irlands nationaldag! och vad gör man då - jo klär sig i grönt och dricker massvis med öl!

Och jag är grön, och jag ska dricka massvis med öl!


Mot Dubliners!


Stamp ´n GO Shanty

Vilket bra band dom är, känns som att man är typ en stalker efter dem, men dom dyker upp mer och mer och är väldigt underhållande. Irlänsk folkmusik och rockcovers det är nog min grej. Jag har verkligen konstaterat att jag inte är en hipp-uteställe-tjej... Utan Jennie Nyman är en sunk-bar-haks-tjej punkt slut.

Erik har deckat på soffan, har aldrig någonsin hört någon snarka så högt som bara han kan!

Nu längtar jag efter mellofellon, men det är några timmar kvar!
Heja Alcazar! Woooooo

Åka pendeltåg!

I dag är det nog dags! Jag har aldrig satt min fot på ett pendeltåg, men i dag kan vara första gången då jag inte har ett annat val! Jag ska lämna tillbaka en bil i Södertälje och vet i fasiken hur man ska ta sig därifrån! Vi får se helt enkelt!

Jennie Nyman ska ut på nya äventyr!

Jobba på bank?

I dag gjorde jag en av mina ganska vanliga arbetssysslor, nämligen räkna pengar, och det är inte varje dag man får så mycket olika valutor och i ett sånt perfekt skick som när man får pengar från Ylva.
Man får sig ett gott skratt när hon kommer med sedlar i olika högar från väskor, byxor.. allt möjligt!
Ylva är kvinnan med guldbyxorna!

Hon har alltid nåt skoj där!


Leva nyttigare?

Det är någon slags hysteri på jobbet, vi har ju som sagt haft ganska mycket hälsogrejjer på senaste, sist men inte minst i går när Louise var här och föreläste om hur man kan får en mer hälsosammare liv.. Nu är det hysteri på jobbet, det ska drickas gräs, massa nyttiga saker och på måndag börjar detox!

Jag är inte med!
Och kommer inte någonsin testa Detox!

Nu är det allvar!

Förra veckan tog jag mig an ett uppdrag av högsta kvalitet!
Nämligen toastmadame på Lisa-Maries och Ibbes bröllop!

I dag damp inbjudan ner i brevlådan, och nu är de på riktigt, mitt namn står där och allt...
Fan vad jag ska lyckas!
Den 25 juli smäller det bannemej i Uppsala!


Dags för flytt!

Vart ska man börja när man har kartonger från golv till tak?
Vad ska jag lägga i alla 150 kartonger?



Tur att nån vaktar kartongerna i allafall, annars kanske någon annan snor dem och packar?
Skulle inte tro det!


Bilder från helgen!

Här en några fåtal bilder från Silver i Jönköping!




Världens sötaste Nellie!

Äntligen fick jag träffa henne!
Åååå vad hon va söt!


- Lugn och harmonisk....


-Lite mindre lugn och harmonisk!

Skön helg!

Nu e jag hemma i Borås, tog bilen i går efter att jag lämnat av Anna på Elmia. Man var ju inte riktigt hundra i går efter natten i Jönköping, helt ok stad, men Silver och Harrys absolut de bästa ställena!
Man stupade i säng men som vanligt kan jag inte sova när jag har festat! Mår verkligen inte bra av det!

I går när jag kom hem åkte jag med mamma till min moster i stan och hälsade på morfar och en del av kusinerna! Mycket trevligt, kul att se morfar!

På hemvägen stannade vi hos Madde och Daniel för att både kolla in deras nya lya, ett renoveringobjekt, men de kommer bli hur fint som helst när dom väl är klara! Och sen också för att träffa Nellie, världens sötaset unge som nu är 2 månader ganska exakt!

I dag har jag träfat farmor och farfar, så nu har jag gått igenom hela släkten! De behöver göras i bland! Jag har fått otroligt mycket gkort de senaste 24 timmarna! Ser fram emot nästa helg när jag verkligen inte ska anstränga mig ett dugg! Pallar inte med det!

Bild på Nellie kommer inom kort!


Over and out!

Stora hotellet i Jönköping!

Där ska jag spendera natten! I ett eget stort dubbelrum, har nog aldrig bott själv på hotell i sverige innan, känns konstigt, speciellt när Anna bor några rum bort också själv i ett stort dubbelrum! Nu ska vi utforska Jänköping by night! Kommer bli fantastiskt är helt övertygad om det!


Så här bor jag!

Puss å kram


nyttigt mellanmål!

Hälsokärringen klagade ju på att jag åt för lite anioxidanter eller va de nu heter!
Här får du!


Mitt liv..

Är otroligt bra just nu, jag försöker hitta på roliga saker för att stimulera mig med hela tiden! Jag är lixom alltid på väg någon stans, jag måste se mig om hela tiden, träffa nya människor, jag är aldrig nöjd! Jag tror att det är bra att alltid sträva högre!

I dag blir det afterwork med Lisa-Marie, har ju inte sett hennes sen jag klev utanför dörren på 3, vilket är snart ett och ett halv år sedan, det ska bli fantastiskt kul att träffa henne! Blir nog mycket roligt bröllopsnack, hon ska ju bli bortgift i sommar :)

Over and out!

På väg hem..

Glömde ju berätta om värsta olyckan, på väg hem, nästan hemma, vid röljuset utanför superstore står vi och väntar på att det ska bli grönt, vi står längst fram och precis när det växlar till gult hör man hur en bil varvar som tusan bakom, och han kör in i bilen bakom mig som i sin tur kör upp jämte mig på trottoaren, medans den första bilen som varvade kör rakt in i honom, och han kör i en en bil som kommer från vänster... helt plötsligt var 3 bilar helt paj! Men de lyckades missa min bil med centimeter! Helt otroligt.


Jag sätter på varningsljus och går ur bilen och ser genast att han som orsakat allt försöker rulla bilen och smita där i från, jag säger till honom att stanna, när jag ser honom i ögonen ser jag ju direkt att han är drogpåverkad och dessutom stinker han sprit, Mats ringde polisen och som tur var stod dom ändå utanför superstore. Så de va ju där på nolltid..
Polisen förhörde oss på plats och de sa att de visste mycket väl vem mannen var.

Som tur va kom ingen till skada, men det blev 3 helt kraschade bilar och en chockad hund.
Vi klarade oss bäst av alla inblandade, vi hade tur i dag.
Allt tack vare att folk kör drog och alkoholpåverkade i vår värld.


Män som hatar kvinnor.

Mycket bra film, jag satt som enn plåster från början till slut! Att 2,5 timmar kan gå så fort! Helt galet! Så nu har jag sett två väldigt bra bio filmer på 3 dagar! Nu har jag fått min biodos för ett tag framöver!
Gå och se den!!


Gräsänka..

Jag har ju vissa kvällar varje vecka då jag e själv hemma, i dag är en sån kväll, jag älskar det! Bara få vara för sig själv och ta det lugnt. Kolla på vad man vill, i dag blir det nya avsnitt av 90210 och One three hill!

I morgon väntas en hård dag!

Förhandsvisning av Slamdog millionare

Nyss hemkommen efter en otroligt bra film, jag fick äran att gå med Anna på förhandsvisning av filmen Slamdog Millionare, en indisk film med en engelsk regissör. Väldigt bra film förstår att den vann på många priser på golden globe!
Annars har min dag vart hektisk, Ikea med Lisa.. riktigt roligt att köpra grejjer till nya kontoret! Snart ska vi äntligen flytta, vi vä där i dag och kikade och nu är allt klart! Det är så himla fint!
Nu ska jag stupa i säng!


Jag älskar vasaloppet :)

Jag tycker att det är riktigt mysigt att vakna upp första söndagen i mars och sättsa på vasaloppet på tvn, i dag var jag ju dock väldigt trött med tanke på att man gick oah la sig efter 3 i natt.

Men jag minns själv när man slet runt de där 9 milen på skidor och att jag inte kunde röra mig på 3 dagar efteråt men de var det värt.

Så grattis till årets vinnare
 Daniel Tynell & Sara Hansson

Bilder från Joe Labero


- Rymlingarna från Kumla.... AKTA ER!


Joe Labero = BÄST!

Gårdagen var ju helt fantastisk, jag var faktiskt inte så sugen på att kolla på en tråkig trollkarl men jag tar tillbaka allt jag sa i går om att jag inte var sugen. Vi började kvällen med middag, jag fick tournedos med potatisgratäng, och sen fick jag tjuvsmaka lite på Tommys goda pannacotta till efterrätt.  (det slutade ju med att jag tryckte i mig allt som fanns kvar)..

Sen drog showen i gång, och 1 timma och 40 minuter senare var jag i extas, jag älskade det från början till slut, helt otroligt vad han är fingerfärdig, han drog även upp Mats som fick dra ut en plast över halva publiken, då insåg ju även Joe som vi alla andra upptäkte när vi sågs, att Mats och fredrik har båda blå-vit randiga tröjjor.. så Joe labero var ju givetvis tvungen att dra ett skämt om att de hade permis från Kumla-anstalten :)

Kvällen avslutades på Soft, Malin kom dit och mötte upp oss, och vi fick även med gamlingarna dit, dvs Linda och Fredrik, Linda blev i gasen och ville aldrig gå hem!!
Så tack, Tommy, Dorita, Linda, Fredrik, Mats å Malin för en jävligt rolig kväll!

Kvällens helt klart coolaste bild;


- Otippat att jag är längre än joe Labero... NOT!

RSS 2.0