Fortfarande superförkyld :(

Har inte kunnat sova ordentligt i natt bara för att jag inte kan sova och andras genom munnen samtidigt jag kan bara sova om jag andas genom näsan! Ska i allafall försöka åka till soptippen i dag och slänga massa skit!

Jag vill ha en lika fin blogg som alla andra!

Kan någon hjälpa mig?

Dunderförkyld!

Då var det dags igen för lite vanlig förkylning, herregud! Jag tog mig en lite promenix till Apoteket vid medis och köpte på mig ett helt apotek som jag kan ha hemma! Så nu har man pepprat näsan med nässpray och munnen med Esberitox eller vad det nu heter! helt galet! Hade ju hoppats på att det skulle hända nåt kul i kväll men eftersom man mår som man gör får man väl gå hem och softa i soffan!

image165

Pizzatime :)

Å det ska bli så gott med hemmagjord pizza på riktig deg, :) Lyckades hålla ut ända till 16 tiden i dag då jag inte kunde andas genom näsan längre och gick hem, och jag tackar mig själv eftersom jag tog bilen i morse och kunde snabbt ta mig hem.

I morgon är det fredag och jag ska kämpa på jobbet!

Nu är det pizza för hela slanten!

image163

Inget skrivande på två dagar..

Har inte mått så bra, haft sjukt ont i halsen och inte haft lust att berätta va jag syssar med helt enkelt, mår dock inte bättre i dag, känner mig konstig i halsen och bakom ögonen. Men dock inte så mycket huvudvärk om något ska vara positivt. :)

Får se hur länge jag pallar vara på jobbet, men ska kämpa!


Kram

Trevlig avslutning på påsken.

Jahopp, då var det dags för jobb i morgon igen, ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten, avslutade kvällen med middags hemma hos Dorita och Tommy sen fick vi med oss Linda och Figge hit för att kolla vårt vardagsrum samt att spela lite guitarr hero, dom kan bli riktigt duktiga efter lite övning!

image161

image162


Uppe med tuppen!

Vaknade 7 i morse, kollade en tecknad film, inte så likt mig men den va faktiskt helt ok, om det hade vart sådana bra filmer när jag va liten hade det ju vart lite annorlunda!

Kom precis hem från gymmet! Klarat första etappen vad det gäller träna 10 ggr / mån, fast jag klarade 10 ggr på 2,5 veckor, så jag e hyfsat nöjd!

I kväll är det middags hos Dorita och Tommy!



Farfar njuter av påsken...

Inte bara jag som tycker det är soft att det är påsk, farfar gillar den med....



image159

image160

En helkväll i stan..

Jupp, för jag och Tessan startade på Och Himmelen därtill... I SKrapan, vilken utsikt, helt galet man stod där uppe och njöt ganska länge, nu har jah både sett utsikten på dagen och natten. Vi lunkade vidare till Ljunggrens i brunogallerian, väldigt mycket folk och väldigt kallt, men vi träffade några härliga människor och drack lite öl.

Avslutade natten på Solidaritet, de va nice fast väldigt lite människor, o Tessan fick ont i magen så vi pkte hem båda två. Lägger in bilder de tog på oss på Solidaritet! Ciao.

image158

Massa krockar...

Nyss hemkommen från Täby där vi har hjälp Lottas mamma som opererat höften att köra hem hennes saker till hennes lägenhet í Aspudden och under vägen var det hur många som helst som körde av vägen, jag körde väldigt sakta för att vara mig men va ska man göra när man har en gravid Lotta i bilen :)


 


Vilket väder!

Ena stunden är det klarblå himmel andra så vräker det ner med snö, just nu är det någon stans mitt emellan. När Mats kom hem i går fick jag värdlens största påskägg, typ flera kilo med godis i, precis som jag inte käkat nog med godis tidigare i veckan... nääädå, det behövs lite till!

image155

image156

Glad påsk!

Gick vid 15 tiden från jobbet, lite lurig i kroppen om man skulle stanna i stan eller inte, men inte... åkte hem och somnade på soffan! Vad händer i kväll?

Det är tydligen påsk nu...

Japp, de e de tydligen,... fattar inte att vi redan snart avverkat 3 månader på detta året! REDAN?, shit... Men men bättre för mig för jag vill verkligen att det ska bli vår och i går plockade snaps upp sina utemöbler så nu är det inte långt kvar tills uteserveringen öppnar! Å när man kan dricka öl ute, då är det bannemej inte vinter längre!

Va på gymmet i går, väldigt duktig nu tycker jag, om jag får säga det själv, och eftersom jag slutar tidiagre i dag kan man ju hoppas på att lusten för träning finns.

Nu ska jag lyxa till det med burgare till lurre!


image154

Jag gillar inte diskmaskinstekniker!

Åååå va dom är jobbiga, vår diskmaskin på jobbet har vart trasig sen två veckor tillbaka och sen hade vi tid i morgon för att laga diskmaskinen, sen ringde det en liten ettrig sak och säger att teknikern är sjuk och att vi inte får vår maskin lagad! Så nu fick vi en ny tid igen nästa vecka, palla lixom!!!

Hade fullt upp i går!

Vilken tung dag jag hade i går, den var hemskt och jag vill verkligen att den egentligen inte ens existerade, allt sög verkligen stort i går. Jobbade 12 timmar och hade ekonomi hela dagen och ingenting stämde och jag hade gjort fel på en massa saker. Sen var min plan att jag skulle gå och träna, men eftersom jag kom från jobbet vid 20 tiden och åkte förbi Max och köpte käk så va jag ju hemma runt halv nio, å då stupade jag direkt!

Men i dag ska det svettas lite!

Har fortfarande funderingar kring helgen!?

Beslutsångest

Vad ska jag göra i påsk? Det finns så mycket å välja mellan men ändå har jag en fundering på att bara vara hemmá och softa, sen kan man ju gå på live sändingen på TV-stjärnan och hoppas på att det blir fest efter det... Annars kanske jag och Tessan åker på roadtrip, finns många städer att välja på! Kanske Kalmar, Borås eller varför inte Karlstad?

Rätt låt vann!

A, det gjorde den verkligen Charlotte Perelli höll ändå till seger, och det var det enda rätta, jag vann pengar och Mats förlorade pengar vilket känns bra för mig! Lotta va här och höll mig sällskap medan Mats var på boulbaren! Nu vankas frulle och efter det blir det gymmet!

Schlageryra!

Hade en trevlig och lugn fredagskväll i går, va hos Linda och Figge och käkade väldigt god jordgubbstårta! Nu börjar förberedelserna inför schlager lördag! Hoppas att Lotta och Michaela kommer över eftersom Mats hatar schlager och han har dessutom satsat oengar på att Christer Sjögren kommer vinna! Helt sjukt! Han är inte ens välkommen att kolla i kväll!

Fredagspulsen har slagit in.

Jupp, för nu är det helg och som vanlig har vi mys på jobbet med vin och chips, styrde upp en städdag i dag som har funkat över förväntan! Superskönt att slänga lite gammal skit eller hur?
I kväll blir det tårta för hela slanten, men först ska jag svettas lite!

Trevlig kväll!

Redan fredag?

Veckan har som vanligt bara sprungit i väg, men börjar bli väldigt sliten, i går tod jag det mest bara lugnt, Mats kom ju hem igen så hämtade han på stationen sen åkte vi långt åt helvete ut i skogen för att hämta en tavla. Det tog över en timma att åka dit och vi var inte hemma färn 20 på kvällen. I kväll ska vi till Linda och Fredrik, Lina fyller ju 30! :) Tur att man har många år kvar tills dess!

Kan man ha kul om man är dödstrött?

Ja lite i alla fall, men man måste anstränga sig på ett annat sätt än vad man gör annars. I vanliga fall man man bara sitta rakt upp och ner och inte bry sig alls utan bara hänga med. Men i går vart det jobbigt, hade mina planer på att åka hem direkt efter att jag lämnat Carro på tåget men sen gick jag och drack en cola på nån bar med Nicholas och Tessa, sen käkade vi tapas och efter det åkte jag hem så jag kom hem vid 22 tiden, vilket passade mig perfekt för jag somnade innan jag ens han lägga huvudet på kudden!

I dag kommer Mats hem igen!

dagen är snart slut...

Jag har klarat hela arbetsdagen hur bra som helst men tröttheten kommer nu sakta men säkert. Och nu ska jag in till stan för att käka med Carro och Co. Sen får vi se vad som händer, känns som om det kommer bli en väldigt tidig kväll för min del.

Kellys, Gondolen och Friday´s!

Nu sitter jag här, och klockan är bara kavrt över elva och jag börjar bli väldigt trött eftersom jag kom hem klockan 2 i natt, men jag mår som jag förtjänar om man säger så, huvudvörken kommer säkert senare oxå, fast måste säga att det är det faktiskt värt! För vi hade verkligen skoj, allt började med att Carro mötte upp mig på mitt jobb sen gick vi till posten och då råkade vi gå förbi Kellys som hade en trottoarpratare med en stor text, ÖL 19:- Så vi gick in och satt där säkert till tio tiden, Kija kom förbi och så givetvis Tessan och vår nyfunna vän från Swiss, han va faktiskt grymt trevlig om jag får säga det själv. Minns dock inte vad han hette.

Efter Kellys vart det gondolen, å va kul vi hade mötte upp Lisa och Dihan och några till tog en drink eller ett par kanske :), sen var det meningen att jag skulle vara ordentlig och gå hem när klockan blev 12 typ. Hoppade på tuben och blev snabbt övertala om att hoppa av på östermalmstorg för en sista drink på det första stället som vi såg. Så det vart Friday´s! Avslutade natten med en cola... Lite vuxen måste man vara i bland :)

Har endast sovit typ 3 timmar men jag va strong i morse och bega mig till jobbet redan klockan 8!

I kväll får vi se, har ju lovat att vi ska ta hand om den där Swiss människa på bästa sätt så det blir säkert utgång i dag igen!


xo


Underhålla Holms polare?!

Hallu!
Holm ringde i går och frågade om jag och Tessan kan underhålla någon amerikan som kommer till Sverige för att jobba i ett par dagar, helt galet, men visst.. Han har messat mig i allfall och vi ska möta upp han vid 17 tiden. Ingen aning om vad han heter eller hur han ser ut men det visar sig väl! Ganska kul å träffa lite nya människor!

CampSweden är bokat!

Det gick väldigt snabbt att bestämma sig när man fått ledig, vi åker till Lsterrike för att kolla EM, fick tillochmed plats på Camp Sweden, väldigt skönt! Silverplats fick vi, lite bättre än brons men samtidigt sämre än guld. Vi har i allfall EL på platsen, det kan ju behövas! Så det blir jag Jocke, Mats och Anderas som ska åka, nu är det bara bilen som fattas men det är påväg att lösas!

Det ska bli grymt kul, vi kommer att ge oss av den 13/6, sen kommer vi hem igen på midsommarafton. Då stannar vi till i Olofsbo, så nice!

Ciao!

Helgen som gick alldeles för snabbt!

Måndag igen, redan! Helgen gick verkligen för fort, känns inte som man hann fatta att det var helg, och det är inte för att vi gjort nåt speciellt utan bara för att man antagligen bara vart hemma! Gjorde en runda i stan i lördags, annars har det mest vart super lungt. Var hemma hos Mats mamma och pappa i går och kollade på deras bilder från Thailand! Man vill ju åka dit nu och inte vänta tills i sommar!

Lugn eftermiddag med massa luft!

Har spenderat eftermiddagen men att gå massa ärenden, fick lunchdate med Kija till slut, hur kul som helst, lite tråkigt att hon inte kan hänga med på sunkkväll med mig och Nicke och Patrik (förhoppningsvis). Får hucka upp med henne i morgon i stället. Älskar i allfall att det är lite vårigt ute i dag, knallblå himmel och massa folk som sitter och lapar sol!

Träningsvärken börjar inta!

Fy fan vad ont jag har i benen, men det känns ändå på något sätt bra! Det känns ju i allafall att man har tränat! Körde bodypump med Tessan i går, och vi böev lika döda båda två!
Här är hon som tog kål på oss!

image153

snart är det helg igen!

I dag är det sista arbetsdagen i veckan och i kväll har jag afaktisk ingen plan ännu, kanske åka någon stans eller bara vara hemma! En sak är säker och det är att jag får besök på söndag av Carro, hon ska vara här tills på onsdag och det ska bli jättekul att träffa henne igen! Det var ju ett tag sedan sist!
Hoppas att jag får lunchdate i dag! Hade vart trevligt, annars kanske det blir en date med Kija i kväll man vet aldrig!

xo

Ingen blogg på hela veckan :(

Nää, jag har verkligen ínte varken haft tid eller nåt kul att skriva om, har bara jobbar och gått hem och lagt mig på soffan, i går tog jag dom jobbiga stegen till gymmet igen efter ett uppehåll på 2 veckor, vilket pärs det var! Ingen lust ingen ork, men jag tvingade mig själv, och nu ska jag gå dit i dag igen! Man måste sikta på beach 2008, det är verkligen dags för det nu!

En riktig myssönda

Hellu.
För första gången sen typ julas kunde jag sova längre än 7 på morgonen, fick en glad chock när jag kollade på klockan och att det var tjugo över tio. Har varit väldigt trött det senaste men nu känner jag mig faktiskt lite utvilad. Lägenheten börjar arta sig, håller på med sovrummet nu, det ligger ju drivor med saker över allt!

Hoppas på att Lotta har tid med en fika med mig i dag!

Xo

Möblerat om på Silverback.

Nu e man ganska trött efter att ha skurvat i sär och i hop 10 stycken skrivbord, jag och erik har hållt på hela dagen i stort sett, men det blev faktisk ganska bra nu när det väl vart färdigt. I kväll kommer jag tillbringa hela kvällen framför tvn i soffan med mitt täcke! Punkt.

RSS 2.0