Mitt mest vuxna köp hitills.

I går gjorde jag mitt största vuxenköp hitlls, en bilbarnstol, och eftersom jag inte har barn tänker ni säkert nu, - vad håller fröken Nyman på med?

Jo det kan jag tala om för er, jag har ju lixom blivit lite extramamma till fina Algot den senaste tiden, och han har spenderat ganska många nätter hemma hos mig nu. I dag ska jag plocka upp lillprinsen på dagis och sedan är han min fram tills torsdag morgon igen :) sjukt mysigt.

Så om ni behöver köpa något, kolla blocket. I love Blocket. För ynka 200:- vart barnstolen min! Nu slipper jag låna varje gång Lillprinsen ska åka räserbilen!



AW

Det är fredag igen, de senaste veckorna har bara flygit förbi!
Vi har firat in vår fina nya prinsessa här i grottan idag med både skumpa och såklart rosa prinsesstårta!

Nu fortsätter kvällen, vi inväntar alla snickarna som jag ska ner med till Robinson för en lite mjukstart med en öl eller två :)

Ska bli kul å träffa alla som man ska leva med de kommande 10 veckorna, en del är gamla och en del är nya och det ska bli lika kul att traffa de som hängt med ett tag och de nya som åker för första gången!


Tiden tickar, bara 3 arbetsdagar kvar!

Snart är jag i paradiset igen!


Trevlig kväll!


Dags att dra i gång the blog igen!

Känner att jag legat lite väl lågt med bloggen den senaste tiden men nu blir det ändring på detta!
Inte nog med att vi fått en fin pronsessa i dag jag har även haft finbesök i form av Obban, Patte och Fia, och dom kom som räddare i nöden eftersom jag behövde hjälp att laga min garderob! Efter 4 timmars slit och några blåmärken rikare satt dörrarna äntligen ordentligt igen. Herregud säger jag bara, att det kan vara så svårt att fixa i ordning en IKEA garderob, det krävdes lixom 4 man!
Men nu är det gjort, puh!
Har haft en mycket trevlig kväll, kommer ju inte träffa dom på sisådär 3 månader, blir i sommar nästa gång!
Nu är det inte lång tid kvar i grottan på Söder Mälarstrand, närmare, exakt 4 arbetsdagar innan jag sötter mig i bilen mot Borran för att styra upp det sista inför att jag drar öster ut på nästa söndag!
Nu blir det sängen, är slut som människa för i dag.
over and out.

RSS 2.0