Förberedelserna är i full gång!

Inför morgondagen, ska bli så otroligt roligt! Malin och malin kommer att göra mig sällis, och Bronten kommer vara min mayliesvän under hela dagen, kan det bli bättre?

Jag har fått en infall!

Jag vill åka skridskor, så nu har jag hittat ett par på blocket som ska hämtas i dag!
100:- bara för ett par nästan helt nya!

Jag ska nog åka redan i dag!
Vissa jobbar ju bara halvdag
!

Mats har lite konstiga funderingar...

Vi sitter i soffan, Mats har farfar i knät...

M - Jennie, du måste kolla på detta, farfar har någon konstig utväxt här. Tror du det kan vara farligt?
J - Jadu, det kanske är farfars bröstvårta?
M - Men vaddå, har hankatter bröstvårtor?

Tidig morgon!

Sista natten är avklarad i Länghem, har sovit som en stock dessa fem nätter, man somnar vid nio tiden och vaknar lagom 11 timmar senare! I dag är det extra kallt ute, minus 6 grader!

Nu ska det packas, duschas, & bilen ska städas innan vi kan påbörja färden tillbaka till huvudstaden!

Här är två bilder från i morse.






Tusenbröder!

Vet inte om jag berättade att jag fick tusenbröder i julklapp, alla avsnitt! Så nu ska det plöjas!
Avsnitt 1 avklarat! only 11 hours left!

http://www.lovefilm.se/img/cover/movie/huge/Tusenbr%F6der+-+S%E4song+1/37833.jpg

baka, baka liten kaka!

Nu har jag bakat av mig lite granna, morsans frys kommer fyllas! Massa olika sorters muffins och kanelbullar! Jag har ätit bullar till en förbannelse nu!



Glöggparty och bakdag!

I går var vi hembjudna till Eva-Lena och Janne på löggparty med tacos, himla gott! Kul att Carro va hemma med, hon berättade om livet på Cinderella, verkade vara helt ok! Trodde de skulle vara mycket värre! De som ville fick bada i deras tunna, Mats hoppade i, jag höll igen eftersom jag precis vart sjuk! Jag var ordentlig och agerade cahffis hela kvällen!

I dag är målen att fylla mammas frys med bakverk! Första är avklarad, dumlemuffins! Har inte smakat ännu men de verkar bli mumsiga! Nu står, kladdisar, bullar och dumlegrottor på spel... Så kul att baka när man är här hemma för här äts det upp, i Stockholm slängs det oftast!



12 timmar senare!

Jaha då sitter man här på juldagen, och tänker vart fran tog julafton vägen?
Hade i allafall en mysig dag med massa mat och klappar! De få sakerna jag hade önskat mig kom tomten med, plus lite därtill! Måste vart snäll i år!

Fick bland annat ett par lovika vantar som jag velat ha hur länge som helst, massa presentkort, stövlar, ipoden å massa massa godis, och säkert massa mer saker som jag inte kommer på just nu!

I dag blir det säkert uttång i kväll, Matsen e på väg ner, han fick skjuts av Rebecka och Erik, så just nu befinner de sig runt södertäljetrakten! Jag ska nog åka och hämta honom i Jönköping, så blir det säkert en liten avstickare till Gällstad på vägen hem :)

Ska lägga upp bilder så snart jag hinner!



Klem

God Jul

God jul alla jag känner! I går tog jag flyget ner till götet, papps hämtade mig och nu är granen klädd, klapparna inslagna, myset är på topp! Framförallt så är Cider nybadad! Så nu luktar hon gott i sin tomtedräkt! Ursnygg måste jag säga!
NU blir det jullurre hos farmor, sen blir det lite klappar där, sen hem och senare ännu mer klappar och julbord! MUMS!

Än så länge ligger det 63 klappar under granen! (mamma har räknat inte jag)





Kram

Idioter till folk..

Jag har haft en sån dålig morgon! Först skulle jag posta 3 stycken rekomenderade brev, och tjejjen i kassan va ju helt trög, hon var säkert nybörjare för så långsam som hon var går inte att vara! Det är inte ok!
Sen när jag kommer till centralen för att låsa in min feta väska så har jag inte mynt och jävlen i kassa i skomakarbutiken vägrar växla, så det slutar med att jag får gå till Forex och växla 2 Euro till 2 tior.....


Min första julklapp detta år!

Var tvungen å öppna då den kanske innehöll vätska, ska ju flyga i morgon och pallar inte ha med saker som jag inte vet vad det är för något!

Mycket glad vart jag i allafall, en ny neccesär och ett presentkort på FACE stockholm.



Julklappsinslagning!


Sista julstöket!

Nu håller jag på med det allra sista inför årets julafton! Ska bara packa i hop allt sen är jag klar! Så underbart skönt!
Dock ser det ut som hej-kom-och-hjälp-mig i vårt kök just nu! Men ska försöka hinna röjja lite där med! Klockan är redan åtta! Vart tog tiden vägen?


Röran i köket!

Alla har flytt stan!

Det märks att ingen jobbar i dag typ! När jag åkte till jobbet i morse var det inte en enda människa på tuben. Nu ska jag hem och packa det sista inför i morgon! Kanske hittar nån julklapp på vägen hem med... vi får väl se!

The script - We cry

Ladda ner nu bums!

Det är tur att man har en brasa i allafall....


Tydligen min tur nu...

Alla har i stort sett vart sjuka på jobbet utom jag men nu ser de ut att bli min tur :( Har inte mått bra sen i fredags och nu när halsonten har släppt kommer förkylningen i stället! Men jag ska kurera mig så gott jag kan! De bästa är i allafall att jag har farfar!


detta är det bästa kittet om man känner sig lite risig!

I går va en tung kväll!

I går kom Aad upp hit och våldgästade mig, han åkte nämligen till Thailand nu i morse. (därför jag är uppe så tidigt) Men i går så gick vi och drack massa öl, sen kom Micke och köpte skumpa, jag skulle firas! Och de va inte dåligt heller! Väl hemma vid 9 tiden va vi så trötta så att vi stupade direkt! Nu ska jag återigen få krypa ner under täcket!



xoxo

Jullunch för hela slanten!

I går fick jag för mig att jag skulle laga jullunch till alla på jobbet.... Ingen aning om varför men kom på det på tuben när jag var på väg in till stan på morgonen, så jag styr upp världens buffé med allt man kan tänka sig! Och alla vart supernöjda, speciellt alla som åker till Robinson och Filipinerna på söndag, för de kommer ju inte att få någon julmat!


Drakfest och afternoon tea...

Känslan av att smaka på te första gången är obeskrivlig, smakade konstigt och varmt vatten typ, inte så gott som jag hade hoppats! Men det var trevligt på afternoon tea party på Berns i dag! Mycket sötsaker försvann ner i magen! Från tea party till slutfest för draknästet! Så otroligt coola drakar i vårt program, de är miljonärer flera gånger om och är s otroligt jordnära och trevliga! Jag tig det lilla lugna för en gång skull och är hemma redan kvart över tolv!





Drakstolarna... nu dock med brödgrisar i....



Nu blir det sova i morgon, jobbet kallar...!


xoxo

Julkorten är redo!

Nu har jag precis lämnat mina julkort för i år! Så nu är det ocks klart, känns bra så fort man kan bocka av något från to-do listan! Den fina röda lådan vad knökfull verkligen! Bilden vart inte den bästa med ni fattar i allafall ur många kort brevbäraren måste kånka runt på!

Ciao så länge!

Draknästet!

Nyss hemkommen från studion där vi spelar in draknästet som kommer att sändas på SVT i vår, väldigt bra program tror jag att det kommer bli! Jag ycker det är väldigt intressant framförallt!

 
               
               
               
               
               
               
      http://www.bbc.co.uk/mediabank/picpub/DRAGONSDEN.jpg  


Fågelslakt

Vi har i dag fått bevittna en fågelslakt från vårt kontor, en modell större fågel kände nog att han hade hunger! Så han tog en stackars duva och bet av huvudet på honom!

Nu sitter han och har nog väldigt ont i magen, för han har suttit still på taket i flera timmar!


Bilder från Carros julbordsfest!


Vinster från Liseberg!


Överlycklig?



På tåget!

Nu sitter vi på tåget, väldigt frusna efter en lång dag på Liseberg! Många vinster är med oss hem och det finns även lite nyshoppade saker med! Jo+Je+Anna sitter på tåget jämte och ska åka mot Borås, vi sitter på X2000 som går mot Stockholm!

Jag är sugen på chips, kanske ska köpa det?

Mot Götet.

Efter ännu mera julmat i går kväll hos carro, ska vi nu bege oss mot Götet och spana in Liseberg och Nordstan!
Kommer säkert inte alls vara mycket folk...nääääää!

Bilder från julfest på Borgila.


Bilder från Alter Bridge.


Länghem å massa julmat!

Sent i går kom vi hem till Länghem, Fredrik körde som en prins hela vägen ner! Jag kunde ju inte köra eftersom jag inte mådde speciellt bra, men efter en återställare i bilen mådde jag genast mycket bättre!

Nu är vi nyss hemkomna efter julbord på Hofsnäs Herrgård, å nu måste vi ladda batterierna igen för att senare bege oss till nästa partaj som carro och Belle står för! Knytjulbord... Vår uppgift är att ta med prinskorv och rödkol... så det är nu fixat!





Otroligt vacker...

Järngänget!


vad hände i går?

Vilken natt! I går var det Silverbacks julfest och det var väl mer eller mindre jag som styrde upp allt! Och alla vart hur nöjda som helst, känns så bra! Helt fantastiskt!

Dock mår man ju sådär bra just nu, bra schleten efter att ha kommit hem vid halv 6 i morse. Och detta efter att först blivit nekan att komma in på Spy bar, för att jag och marika tydligen va för fulla, då drog jag i stället med Micke Kå och spelade rockband i deras studio! Vi va verkligen helt värdelösa på att spela! Men skumpan va fin!

Nu vet jag vad man ska göra för att toppa kvällen! Drick skumpa och du går direkt in i kaklet!


Alltså hade de flesta en hållkäftenfylla i går! Så rooooligt!

frågan är; tycker ni Marika ser full ut?

världens mest fulla kundvagn?

Nu är allt inhaldlat inför vår julfest i morgon! Jag och Marika gjorde Sickla osäkert!




Tidig morgon!

Har vart uppe en stund, men har ingen kraft att ta mig ut genom dörren och sen mot jobbet! Ska nog äta lite frulle innan, samla på mig mer kraft! Innan jobbet ska jag ju kolla in vår lokal som vi ska ha julfest i i morgon, båten Borgila! Nice!



Konsert i morgon!

I morgon väntar konsert med Alter Bridge, det kommer några från Tranemo som ska bo här, och henka på konserten, meningen var att Thomas skulle komma upp med, men han kommer inte ;(.
Men vi ska ha kul i alla fall! Och fest lär det bli!



Hello Kitty partaj!

Nyss hemkommen från Hello Kitty partaj med Malin.. Skojsigt! Vi va på Nordic Light Hotel vid centralen och spanade in donnan Kitty i sin förtjusande dräkt! Man fick finfina saker, vi fick även krama den ursöta Kitty! När man gick hem fick man världens goodie bag..... innehållet tar aldrig slut! Jag är en hellokitty nu!


Goodie-bag!



Malin va visst lite skakig på handen... :)

Mingelbild från Opera!

Jag och bronten har tydligen hamnat på mingelbilder från Warszawa...

Gick inte att kopiera, men här är länken!

http://www.vipspot.pl/photos/view/3482


Poliskontroll

I morse fick jag blåsa för farbror blå, jag hade ju inget att dölja direkt även om man skulle kunna tro det efter denna helgen! men han anmärkte på mitt kontrollmärke, men de hade jag ju jämte mig i bilen, så det var ok!
Ny dag på jobbet!

På lunchen blir det till att fixa farmors julklapp!


Pölse...

Min middag består av pölse, det känns som att det är det enda jag har ätit i dag, har vart helt trasig, med whiskey röst och fantastiskt trött!

Det är full fräs hela veckan framöver!

Nu krävs det sömn!

Farfar gillar inte oss.

Tror bestämt att vi får ha delad vårdnad om farfar med Dorita och Tommy framöver, farfar ville verkligen inte med oss hem i dag! I stället gömde han sig under sängen! Så nu får han vara kvar där!

Kanske lika bra, med tanke på att varken jag eller Mats är särskilt sociala just nu!



Men du farfar, du kan la höra av dig när du har tänkt att komma hem igen!



Hemma igen!

Gårdagen var lite med lugn än fredagen, vi testade lemon bar, helt ok ställe tills Mats inser att hans tag till jacka är borta! Jag mutar mig in bakom garderoben och letar balnd hundratals jackor, efter 30 minuter hittar jag äntligen Mats gröna fina vinterjacka!

Nu är vi äntligen hemma, trötta och väldigt belåtna!




Hemresan sög, jag mådde inte speciellt bra och flygplatsen var som en bunker frn andra världskriget!
Stefan blev uppropad i högtalara och ombeds att gå till checkin... IGEN?
När han kommer dit står det 3 män och undrar vad han har i sin väska? Den vibrerar nämligen!

ELTANDBORSTEN, - just de ja!

Tror vi alla är väldigt överrens om att vi aldrig mer kommer att sätta våra fötter i Warszawa, no hell!
Nästa år blir det sunkresa till Prag!
Längtar redan!



Jösses!

Folk är väldigt trevliga i denna staden, det finns sjukt mycket svenskar och norrmän, i går träffade vi en mycket trevlig norrman, som tog med oss på en runda på alla de coolaste ställena i Warszawa. Nu tycker jag att Mats ska vakna så vi kan gå ner och käka frulle, men det tar nog ett tag får nog se efetr så att han verkligen andas efter gårdagen! ;)



För guds skull..

Glömde ju bilden på spriten!



Nu är det All-In - in i dimman eller hur man nu säger!

xoxo

In warszawa...

Jajamen, nu är vi framme på hotellet  allt, tog nån skum buss från flygplatsen  hit! Träffade några sköna svenskor här som pluggade till läkare! Vi råkade även trilla in i en spritbutik på vägen från trammen, så vi gick för det och köpte den billigaste flaskan, 30 zloty för en liter! Jävligt bra!







Mot Polen och Warsawa!

Nu är det bara några timmar kvar tills Mats och Bronten kommer hit, sen blir det all-in för resten utav helgen!
Jag har med mig datorn, får se om jag pallar skriva nåt!

Ciao!


En morgon trött Fendi..

Mats är nog emst glad över att han har överlevt natten eftersom han tyckte Fendi var läskig, hon drömmer nämligen väldigt mycket och då morrar hon titt som tätt! Mats trodde att han skulle bli uppäten....

Ganska skönt, jag och Fendi znoosade massa gånger sen kollade vi på julkalendern! Supermysigt!





Är grymt sugen på en kall PIWO

Jeay, nu är det polski som ska läras och mnga goda piwo = öl! I morgon bär årets sunkresa av, mor Warsawa och Polen! Ska bli grymt skoj! Och nu måste jag ladda kameran så att man har fulla batterier inför helgen!


Warsaw here we come!

Internetjulklappar!

Jag har ju en utmaning i år, alla julklappar ska införskaffas på internet!
Och måste säga att det går över förväntan för jag är helt klar med alles!
Känns otroligt skönt! En mindre sak att stressa upp sig för!



Dagens klipp på Tradera!

Jag har ju sagt många gånger att jag älskar Tradera, man kan verkligen fynda på den sidan!
Nu har jag fått tag på ett par BIKKEMBERGS stövlar, som kostar 3599:- på Riddargatan 12, jag fick dom för 1200:- de är helt nya och använda en enda gång! Så fantastiskt!



Erik....

Du ska med till Warsawa i helgen, punkt slut!

Städa, städa varje månda!

I dag har Mats fått för sig att det ska städas och stökas.. jag är inte fullt så sugen är fortfarande bra trött efter all huvudvärk! Men jag ger det en chans, jag ska hjälpa till! Men jag måste ha min outfit på mig! Och det är verkligen ingen outfit som helst, det är mormors gamla frisksportar uniform! Jag säger än en gång tack för alla fina kläder jag fick mormor, även om du inte finns längre!



Julkalendern!

Jag tittar alltid på julkalendern oavsett om den är bra eller dålig, årets verkar vara ball! Ska se varenda avsnitt som jag brukar! Men jag funderar på en sak, varför måste det alltid handla om att tomten är försvunnen?



RSS 2.0